Com vendre Ethereum (ETH) per USD, EUR i CAD [Guia completa]

Desenvolupat a principis de 2014, Ethereum és una plataforma globalitzada per a criptomonedes i altres aplicacions digitals que és extremadament fàcil d’interactuar i que requereix pocs coneixements d’enginyeria de programari o codificació d’ordinadors. Tot i que Bitcoin ha popularitzat l’ús de blockchain, Ethereum també utilitza blockchain per anar més enllà de l’ús bàsic de transaccions monetàries i proporcionar un mitjà per establir ràpidament aplicacions complexes i globalitzades. Les possibilitats d’aquesta tecnologia són il·limitades, des del vot electrònic fins a la regulació del comerç digital i més enllà. A la guia d’avui analitzarem com vendre Ethereum per a altres monedes.

Com vendre Ethereum

La cadena de blocs d’Ethereum es basa en una criptomoneda coneguda com a Ether, tot i que varia de Bitcoin de diverses maneres. Tot i que Bitcoin se centra en la possibilitat de rastrejar operacions, compres, propietat i distribució comercial en un entorn peer-to-peer, la xarxa Ethereum es concentra més en allotjar codi flexible per a diverses aplicacions interdisciplinàries. Ether entra a la imatge jugant un paper no només com a criptomoneda negociable, sinó també com a mètode utilitzat pels desenvolupadors per patrocinar les seves comissions de transacció a la plataforma Ethereum. Mentre que altres xarxes de cadenes de blocs, com Bitcoin, són limitades en les seves capacitats, Ethereum es va produir perquè els desenvolupadors tinguessin la capacitat de crear un nombre il·limitat de programes.

Mètriques clau d'Ethereum

Dos components clau tenen en compte l’èxit d’Ethereum. En primer lloc, hi ha poc marge perquè es produeixin fraus o interferències de tercers. Ethereum executa codis informàtics anomenats “contractes intel·ligents”, sistemes autoperatius que inicien l’intercanvi de moneda legal digital sempre que es compleixin les condicions fixades. En segon lloc, l’existència de la màquina virtual Ethereum (EVM), un programari de Turing que permet a qualsevol usuari executar l’aplicació independentment del llenguatge de programació, fa que la xarxa Etherum sigui molt més operativa i accessible que algunes altres plataformes blockchain. La comprensió bàsica d’aquests antecedents és crucial per saber comprar i vendre.

Ethereum BlockGeeks

Com vendre Ethereum: USD

Com passa amb qualsevol criptomoneda, el coneixement específic de la regió desitjada és fonamental. La venda d’Ethereum és molt més senzilla quan es canvia per moneda fiduciària, per exemple, dòlars nord-americans. El primer pas de qualsevol intercanvi és registrar-se en una plataforma o programa que enumeri ETH (Ethereum) per operar per dòlars, assegurant-se de ponderar amb cura les opcions disponibles en funció de les necessitats independents. Coinbase és la millor opció per a usuaris principiants, amb una cartera dissenyada per fer un seguiment de totes les monedes virtuals en una ubicació coherent, una gran varietat de monedes ofertes, una interfície fàcil d’utilitzar, una garantia d’assegurança i una aplicació mòbil disponible per comoditat. Per contra, una plataforma com Kraken se centra en la possibilitat d’oferir als usuaris una àmplia gamma de funcions i taxes de negociació baixes per a ús dels comerciants des del principi fins a l’avanç. Els comerciants nord-americans també poden trobar una plataforma com Coinmama més adequada, ja que, malgrat les taxes més altes, permet als usuaris comprar moneda digital mitjançant una targeta de crèdit..

En funció de la plataforma escollida, és possible que els usuaris hagin de verificar la seva identitat abans de comprar i vendre. També es recomana habilitar una autorització de 2 factors, ja que aquest compte es tractarà en moneda i s’hauria de protegir. Després de la verificació, els usuaris hauran d’exportar els seus fons ETH externs al compte de xarxa. Un cop transferides aquestes participacions, es poden canviar per dòlars i retirar-les a un compte extern. La majoria de les plataformes proporcionen als seus usuaris els tipus comercials actuals i altra informació rellevant per ajudar-los a fer el millor comerç possible. Les comissions de negociació i retirada difereixen segons la plataforma, així que assegureu-vos de revisar totes les transaccions abans de completar-les, així com dels mètodes per transaccionar, transferir i retirar fons..

Ethereum a USD

Com vendre Ethereum: EUR

Coinbase, Kraken i CEX.IO són ​​totes les plataformes disponibles per al seu ús quan es negocia ETH a EUR (euros) també. Dels tres, CEX.IO és molt recomanable per a transaccions entre ETH i EUR, atesa la seva capacitat per proporcionar liquiditat sòlida i processar les transferències bancàries en euros de forma ràpida, fiable i directa. CEX.IO també ofereix transferències directes amb targeta bancària verificada, una aplicació mòbil adaptable per comoditat i la possibilitat de fer operacions instantànies. Tot i que el lloc cobra una comissió basada en el mètode i la quantitat de comerç escollits, és beneficiós per als comerciants actius que busquen senzillesa, a causa de les seves clares representacions de canvis de mercat europeus i gràfics de mercat fàcils de llegir, perfectes per a l’anàlisi d’usuaris individuals basats en ha presentat dades i estadístiques precises.

Per a aquells que cotitzen en diverses monedes fiduciàries i es pregunten com vendre Ethereum per a les diverses opcions de la seva cartera, la veritable realitat és que el comerç d’ETH a USD i EUR només difereix molt lleugerament. Pot ser que siguin necessàries diferents plataformes, en funció de la plataforma que l’usuari triï en funció de les seves preferències personals, però no sempre és així. Els valors també poden variar, però no, en funció de l’estat actual del mercat. Com que els Estats Units i els mercats europeus són molt similars, les regulacions també poden ser similars. És essencial que els usuaris que vulguin negociar amb les dues monedes fiduciàries siguin conscients de les discrepàncies entre USD i EUR, ja que són molt similars.

Com vendre Ethereum: CAD

Un cop conegut el procés de compra i venda d’Ethereum, aprendre a vendre Ethereum al Canadà és un procés igualment senzill. Els usuaris haurien d’explorar plataformes d’intercanvi de criptomonedes amb seu a Canadà, com Coinbase, bitbuy.ca o Quebex, i conèixer els avantatges i els contres de cada plataforma, tenint en compte detalls com les comissions de transacció, el temps de transferència, els mètodes de pagament acceptats, la facilitat de ús, límits de compra i la rapidesa amb què s’actualitzen els tipus de canvi i la informació relacionada amb el mercat a la plataforma. Els usuaris interessats en un intercanvi digital amb seu al Canadà també haurien de tenir un compte obert en un banc situat a les fronteres del Canadà i ser capaços de verificar aquesta informació un cop obrin un compte a la seva plataforma escollida.. 


Com passa amb qualsevol plataforma, un cop els usuaris transfereixen ETH a la seva cartera de xarxa, poden vendre-ho al Canadà mitjançant transaccions realitzades a la xarxa. Una altra opció viable i menys formal consisteix en l’ús d’un programa anomenat LocalEthereum, que promou el comerç entre iguals que evita els costos de transacció. Tot i que no depèn tan sols d’un sistema de codis per fer aquests negocis, el comerç entre iguals ha guanyat popularitat per a les criptomonedes fiduciàries per la seva facilitat d’ús i la manca de cost addicional per als comerciants..

Ara és un bon moment per vendre Ethereum?

Atès que Ethereum és una criptomoneda de valor de mercat, es poden produir canvis continus de mercat que poden alterar ràpidament el valor comercial actual. A més d’això, els punts de preus de venda també depenen una mica de la moneda amb què es negocia ETH i de si aquesta moneda és moneda digital o digital. Tot i que Bitcoin continua liderant sòlidament el mercat de divises digitals, Ethereum és un segon molt proper i coherent, amb el seu títol honorífic com la primera xarxa blockchain que permet la facilitació de contractes intel·ligents. El fet d’etiquetar-se com a tal indica que Ethereum no només és valuós com a criptomoneda, sinó com a actiu orientat al mercat empresarial de mil milions de dòlars. Aquells que busquen inversions a llarg termini opten, cada vegada més, per recolzar Ethereum.

Dit això, Ethereum, de mitjana, funciona lleugerament per sobre de Bitcoin. Això es deu, en part, a que Ethereum duplica més que la taxa de verificació de transaccions de Bitcoin i, en part, a la condició d’Ethereum com a patrocinador pioner dels contractes intel·ligents. Quan s’analitzen els factors que analitzen si actualment és o no un bon moment per comprar Ethereum, les fonts a finals de 2020 són optimistes. Com passa amb totes les criptomonedes, l’ETH està, per descomptat, sotmès a alts i baixos ràpids; no obstant això, actualment està en augment, i els experts prediuen que una recuperació ràpida seguirà fins i tot un xoc. Amb paciència i atenció cap a les prediccions del mercat i els canvis actuals, fins i tot un principiant pot convertir-se en un inversor d’èxit en qualsevol temps..

¿És hora de vendre ETH?

Després d’un pic del 2018, Ethereum torna a augmentar. 

Puc retirar Ethereum a comptes de Paypal?

Igual que amb altres transaccions de criptomoneda, Ethereum s’ha de canviar per crèdit Paypal mitjançant una plataforma de conversió d’intercanvi en línia. Com que es tracta d’una transferència de moneda digital a criptomoneda, és comparable a la venda d’Ethereum per crèdit Paypal; no obstant això, encara s’apliquen els tipus de canvi, depenent de la plataforma utilitzada per a la conversió. A més, s’han de tenir en compte els factors habituals a l’hora de seleccionar una plataforma de conversió: facilitat d’ús, costos de transacció, temps de compra i límits d’intercanvi. 

Les opcions de retirada de Paypal són molt variades. LocalCryptos ofereix operacions de peer-to-peer que redueixen la majoria de les taxes i els mediadors, alhora que són totalment autocustodades i profundament xifrades per garantir la seguretat de l’usuari. Per contra, una plataforma com eToro actua com a broker i ofereix allotjament per a 14 criptomonedes diferents, inclòs el crèdit Paypal. Exmo és un canvi de divises que es negocia en temps real i ofereix nombroses opcions de pagament. CEX.IO i Coinbase, esmentats anteriorment a l’article, també ofereixen crèdit Paypal, entre altres coses. LitBit ofereix intercanvi Paypal per a proveïdors europeus. ALFACashier és una altra opció per a un intercanvi raonablement estàndard. 

Negociació d'ETH a PayPal

Conclusió

Com a segon classificat a Bitcoin, amb una plataforma basada en blockchain desenvolupada per l’usuari, molt més completa i innovadora, i una perspectiva optimista de futur, no hi ha temps com el present per invertir a Ethereum. Les recomanacions que es troben en aquest article apropen les parts interessades a un major coneixement del funcionament intern del pròxim comerç de criptomonedes..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map