Com comprar EOS el 2021 [Guia de compradors pas a pas]

El comerç de criptomonedes és una de les coses més recents que hi ha i hi ha molta gent que s’està guanyant la vida.

Molts altres mantenen criptomonedes amb l’esperança que els valors de les seves fitxes augmentin dramàticament o perquè creuen fermament en el futur de la moneda digital com a mitjà comercial..

Però n’hi ha molt de diferents criptomonedes; més de dos mil i comptant. Moltes d’aquestes criptomonedes estan vinculades a un servei o projecte basat en blockchain en particular.

Suposem que heu investigat aquestes cadenes de blocs i fitxes criptogràfiques i que us agrada l’ecosistema EOS. Ara voleu comprar algunes fitxes i us pregunteu on i com comprar EOS. Seguiu llegint per esbrinar-ho.

GUIA RÀPIDA: Com comprar EOS

 1. Dirigiu-vos al lloc web de Coinswitch
 2. Seleccioneu la moneda que vulgueu comprar al quadre “Envieu”
 3. Seleccioneu EOS al quadre “Obtens”
 4. Feu clic a “Mostra totes les ofertes”.
 5. Seleccioneu la millor oferta de les que us presenta Coinswitch
 6. Introduïu l’adreça de la cartera EOS i la nota (si cal)
 7. Feu clic a “Següent”
 8. Seguiu els passos que apareixen a la pantalla per fer el pagament i completar la compra

Aneu a Coinswitch

Abans de comprar EOS

Igual que amb qualsevol altra moneda criptogràfica, necessitareu un lloc per emmagatzemar-la: una cartera i un compte EOS. Si voleu mantenir el vostre EOS emmagatzemat en una central centralitzada, el servei us proporcionarà una adreça de cartera.

Tanmateix, com sempre, és millor si teniu la vostra adreça de cartera.

Amb molts cryptos, aconseguir una cartera és tan senzill com instal·lar programari a l’ordinador o el telèfon intel·ligent, seguir uns passos senzills, escriure una frase de contrasenya i ja està. Obtindreu la vostra adreça de franc.

Les coses són una mica més complicades en el cas de les adreces de cartera EOS.

Hi ha guies que podeu seguir, però normalment inclou la creació de la vostra adreça llegible per l’usuari (a diferència de les cadenes llargues i complexes de lletres i números que veiem en altres cadenes de blocs), la generació d’un parell de claus i, finalment, la compra d’alguns recursos de xarxa.

Sí, les carteres EOS no solen ser gratuïtes. Normalment heu de pagar 1-2 USD per obtenir-ne un. Però després d’això, no hi ha comissions de transacció.

Hi ha algunes aplicacions i serveis integrats a la cadena de blocs EOS que ofereixen adreces gratuïtes de tant en tant, així que assegureu-vos de comprovar-ho.

Suposem que ja teniu la vostra adreça de cartera preparada per seguir endavant.

On comprar EOS: els cinc millors intercanvis

EOS no és cap testimoni obscur de nova creació. Es classifica constantment entre les deu criptomonedes més importants (de més de 2500) segons la capitalització de mercat: segons cmc.io, hi ha hagut un volum de negociació de poc més de 3,3 mil milions EOS per valor de USD en les darreres 24 hores a l’hora d’escriure aquest article.

Això significa que hi ha bastants intercanvis diferents on podeu comprar / vendre / canviar EOS. Llavors, com triar-ne un??

Una cosa que heu de tenir en compte és com voleu pagar els vostres tokens EOS. Voleu comprar EOS amb targeta de crèdit? Potser una transferència bancària? O potser ja teniu altres fitxes criptogràfiques i us agradaria pagar amb aquestes.

Els dos primers casos són transaccions fiat a EOS, mentre que el darrer és cripto-a-EOS.

Aquest pot ser un factor important a l’hora de triar el vostre intercanvi, ja que no tots ofereixen totes les opcions. Però, en general, el procés és el mateix: primer, creeu un compte a la borsa, després afegiu fons al compte i, finalment, compreu el vostre EOS.

Fem una ullada als cinc primers llocs per comprar EOS:

NameDeposit MethodCompra
Mantenir

 • Targeta de crèdit
 • Transferència bancària (SEPA)
 • RÀPID
 • Criptomoneda
Valoració:

Ves a Comprar

Binance

intercanvi binance

 • Transferència bancària (ACH)
 • transferència bancària
 • Criptomoneda
 • Targeta de dèbit
 • Transferència bancària
Valoració: 5

Ves a Comprar

Changelly

 • Targeta de crèdit
 • Targeta de dèbit
Valoració: 5

Ves a Comprar

Coinswitch

 • Targeta de crèdit
 • Criptomoneda
Valoració: 5

Ves a Comprar

Coinbase Pro

 • Targeta de crèdit / targeta de dèbit
 • Criptomoneda
 • Transferència bancària
 • Paypal
Valoració: 5

Ves a Comprar

Qualsevol dels intercanvis enumerats anteriorment, així com molts altres, són llocs excel·lents on podeu comprar EOS. A causa de la seva simplicitat i el nombre de monedes disponibles per a la compra, us donarem instruccions pas a pas per comprar EOS a Coinswitch.

Una guia pas a pas sobre com comprar EOS a Coinswitch

Coinswitch és un agregador d’intercanvi de criptomonedes, el que significa que les transaccions no es produeixen al mateix Coinswitch. En el seu lloc, us enllacen amb molts altres intercanvis i us ajuden a trobar la millor oferta pels vostres diners.

En ser descentralitzats, no us proporcionaran carteres per contenir les vostres fitxes i haureu d’utilitzar-ne les vostres. Ni tan sols haureu de crear un compte en cap intercanvi.

Suposem que voleu comprar EOS per valor de 150 USD. Aquí teniu el pas a pas:

Pas 1

Dirigiu-vos al lloc web coinswitch.co

Com comprar EOS

Pas 2

Al menú desplegable de l’esquerra, seleccioneu la moneda que voleu gastar (USD) i escriviu l’import que voleu gastar (150). A continuació, al menú desplegable de la dreta, seleccioneu la moneda que vulgueu rebre (EOS).

Obtindreu una estimació de quant EOS obtindreu. Feu clic a “Mostra totes les ofertes”.

Pas 3

Aquí Coinswitch presentarà una llista dels diferents intercanvis en què podeu realitzar la compra real. Podeu seguir endavant i fer clic al recomanat.

Pas 4

Introduïu l’adreça i la nota de la vostra cartera EOS (les memòries no solen ser necessàries si utilitzeu una cartera personal EOS, però en necessitareu una amb seguretat si voleu rebre la vostra EOS en una cartera de canvi). Accepteu els termes i la política de privadesa i feu clic a “Següent”.

Pas 5

Des d’aquesta pantalla, feu clic a “Pagar amb Visa / Mastercard” i, a continuació, aneu a la pàgina de pagament. Feu el vostre pagament, i ja està! La vostra transacció es completarà en qüestió de minuts i rebreu el vostre EOS poc després.

Les millors carteres per contenir EOS

NameTypeBuy

Dispersió

Client d’escriptori Valoració: 5

Obteniu dispersió

Linx

Escriptori i mòbil Valoració: 5

Aconsegueix Lynx

Ledger Nano S

Maquinari Valoració: 5

Aconsegueix Ledger

Cartera Guarda

Mòbil Valoració: 5

Obteniu Wallet

Cartera atòmica

Escriptori i mòbil Valoració: 5

Obteniu Wallet

Més informació sobre EOS [PMF]

Què és EOS?

Per dir-ho d’una manera senzilla, EOS és la criptomoneda que alimenta EOS.IO cadena de blocs. EOS.IO es va llançar el 2018 i és una cadena de blocs compatible amb contractes intel·ligents que busca acabar amb les comissions de transacció i ser capaç de realitzar milions si es tracta de transaccions gairebé instantànies per segon.

EOS.IO utilitza un tipus d’algoritme de consens anomenat Prova de Participació Delegada (DPoS), en què la governança de la cadena de blocs es decideix democràticament mitjançant vots emesos pels titulars de la fitxa EOS. Per tant, si teniu algun EOS, podeu emetre vots que triïn el funcionament de la cadena de blocs.

EOS és una bona inversió?

L’èxit d’EOS com a inversió depèn molt de l’èxit de la cadena de blocs EOS.IO. EOS.IO busca oferir una capacitat de milers de transaccions per segon sense comissions de transacció, de manera que és una plataforma prometedora per a desenvolupadors d’aplicacions descentralitzades (dApp).

Amb algunes dApps excel·lents ja a l’ecosistema, el futur sembla prometedor. Actualment, EOS té un valor de 2,61 USD i molts algorismes de predicció de preus calculen que podria arribar a ser de 100 USD en un o dos anys. Per tant, EOS sembla ser una bona inversió a la llarga.

En conclusió

EOS és una de les criptomonedes més importants del mercat actualment i la cadena de blocs EOS.IO és una plataforma cada vegada més popular per desenvolupar i desplegar dApps. Tot i que no té problemes tècnics, l’ecosistema EOS conté moltes aplicacions excel·lents i agradables.

Ara ja sabeu on comprar EOS, si voleu comprar EOS amb una targeta de crèdit, transferència bancària o bancària o utilitzant alguns tokens criptogràfics que ja tingueu. Endavant, compreu EOS, exploreu l’ecosistema i gaudiu del viatge.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map