Com comprar Bitcoin amb targeta de crèdit [ACTUALITZAT 2021]

Des del seu llançament el 2009, Bitcoin s’ha convertit en un mitjà d’intercanvi reconegut a molts països del món. Tot i això, tot i l’adopció del bitcoin i el seu gran ús, molta gent no sap comprar Bitcoin amb targeta de crèdit.

Pot semblar sorprenent, però no és res més que la veritat. La majoria dels intercanvis criptogràfics ofereixen diferents mitjans per comprar bitcoins. Tot i això, comprar amb el vostre crèdit sembla ser la ruta més fàcil i segura per a la majoria de la gent.

Hi ha l’opció de comprar peer-to-peer, però de vegades els usuaris poden trobar el procediment sempre que l’intercanvi pugui actuar com a dipòsit i mantenir les monedes / fiat a l’espera de l’aprovació del comprador / venedor que ha rebut el BTC. o USD.

Aquesta revisió examinarà diversos intercanvis que us poden permetre comprar bitcoin, així com la forma de comprar BTC des d’aquestes plataformes.

GUIA RÀPIDA: Com comprar Bitcoin amb targeta de crèdit

 1. Aneu al lloc web CEX.io
 2. Registra’t mitjançant el teu correu electrònic i confirma el teu compte amb el teu número de telèfon.
 3. Introduïu la vostra prova d’identitat, país de residència, seleccioneu el vostre formulari d’identificació i pengeu fotos dels vostres documents.
 4. Feu-vos una selfie amb el document i pengeu les fotos.
 5. Després de la identificació, heu de verificar la vostra targeta de crèdit. Empleneu la informació de la vostra targeta de crèdit i feu i pengeu una autofoto de la vostra targeta de crèdit.
 6. Compra criptografia amb la teva targeta

Aneu a Cex.IO

On comprar els 5 millors intercanvis de Bitcoin

NameDeposit MethodCompra
Bitfinex

 • Targeta de crèdit
 • Criptomoneda
Valoració:

Ves a Comprar

Binance

intercanvi binance

 • Transferència bancària (ACH)
 • transferència bancària
 • Criptomoneda
 • Targeta de dèbit
 • Transferència bancària
Valoració: 5

Ves a Comprar

Huobi Global


 • Targeta de crèdit
 • Criptomoneda
Valoració: 5

Ves a Comprar

Coinbase Pro

 • Criptomoneda
 • Targeta de crèdit
Valoració: 5

Ves a Comprar

Kraken

 • Criptomoneda
 • Targeta de crèdit
Valoració: 5

Ves a Comprar

Guia pas a pas per comprar Bitcoin amb targeta de crèdit

Inicialment, comprar bitcoin no era tan fàcil. De fet, el 2010, Laszlo Hanyecz va comprar dues pizzes de Papa John per 10.000. El primer intercanvi de bitcoins Bitcoinmarket.com ja no existeix; tot i així, va donar lloc a que naixessin més intercanvis i que les persones tinguessin fàcil accés al bitcoin.

Per tant, en comprar Bitcoin, necessitareu un intercanvi per comprar el vostre BTC i una cartera per contenir les vostres monedes. Podeu comprar bitcoins mitjançant mètodes de pagament tradicionals, com ara transferències bancàries, pagaments amb targeta de dèbit o de crèdit, pagaments en efectiu o fins i tot mitjançant un caixer automàtic de bitcoins.

Tot i això, hi ha desavantatges en la compra de Bitcoin. La majoria dels països han sancionat les plataformes bitcoin i els bancs també posen limitacions a l’ús de targetes de crèdit o dèbit en determinades transaccions.

També hi ha la por que la gent eviti pagar impostos mitjançant l’ús de Bitcoin, cosa que ha provocat que determinats estats dels EUA apliquin sancions a algunes plataformes de bitcoins.

Comprar Bitcoin a Binance

Binance va ser llançat el 2017 per Changpeng Zhao, que anteriorment era a OKCoin. L’intercanvi va aconseguir recaptar llavor de 15 milions de dòlars durant la seva oferta inicial de monedes (ICO) al juliol de 2017.

L’inconvenient de l’ús de l’intercanvi Binance és que hi ha una restricció als usuaris de la majoria d’estats dels EUA. La restricció exclou Nova York, Washington, Alabama, Alaska, Florida, Connecticut, Geòrgia, Hawaii, Idaho, Texas, Louisiana, Carolina del Nord i Vermont.

No obstant això, per a altres usuaris, BTC pot arribar a ser de fins a 50 $ i fins a 20.000 $. A continuació podeu veure com comprar Bitcoin amb targeta de crèdit a Binance.

PAS 1: Heu de crear un compte amb Binance i després obtenir la verificació proporcionant documents d’identificació.

PAS 2: Feu clic a “Comprar amb efectiu” a la pàgina inicial. Se us dirigirà a seleccionar la compra amb P2P o amb la vostra targeta de crèdit i dèbit.

Com comprar bitcoin amb targeta de crèdit

PAS 3: Introduïu la quantitat de Bitcoin que voleu comprar, llegiu els termes i condicions i confirmeu la vostra comanda de Bitcoin.

NOTA: Binance té diversos proveïdors de pagaments de tercers que utilitza en els seus pagaments amb targeta de crèdit. Inclouen Simplex, Koinal, Trusttoken, Paxos i Banxa. Utilitzarem Simplex com a exemple.

PAS 4: Introduïu la informació de facturació i targeta de crèdit. També haureu d’introduir algunes dades personals a Simplex, així com verificar el vostre número de telèfon per obtenir un codi OTP. Un cop introduïu el codi, trigareu uns 2 a 5 minuts a obtenir els bitcoins a la vostra cartera.

Comprar Bitcoin a COINBASE

Coinbase proporciona assistència a més de 100 països i és un dels intercanvis de criptografia més importants del món. Fins i tot podeu rebre i enviar bitcoins si el vostre país no figura a la llista compatible.

Tanmateix, és possible que no pugueu comprar bitcoins. L’intercanvi criptogràfic amb seu a San Francisco va ser fundat el 20 de juny de 2012 per Brian Armstrong i Fred Ehrsam.

A continuació s’explica com comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit a Coinbase.

PAS 1: Creeu un compte de Coinbase i obteniu la verificació

PAS 2: Aneu a la pàgina Forma de pagament

PAS 3: A la part superior de la pàgina de pagament, feu clic a “Afegeix una targeta de crèdit / dèbit”.

PAS 4: Introduïu les dades de la vostra targeta de crèdit i l’adreça de facturació, que han de coincidir amb l’adreça de la targeta.

PAS 5: Se us dirigirà a una finestra que diu que s’ha afegit la targeta de crèdit. Ara podeu fer clic al botó “Comprar” per comprar bitcoins.

NOTA: Els usuaris dels EUA només poden obtenir bitcoins mitjançant transferència bancària, targeta de dèbit i transferència bancària. Per als usuaris del Regne Unit i Europa, l’opció de targeta de crèdit només està disponible si la targeta admet protecció 3D.

Comprar Bitcoin a OKEx

OKEx és una de les plataformes d’intercanvi de criptografia i derivats més grans del món. Es va llançar el 2014 i té la seu a Malta. A continuació s’explica com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit activada OKEx.

PAS 1: Registreu-vos i creeu un compte a OKEx. Per registrar el vostre compte, necessitareu un codi del vostre correu electrònic.

PAS 2: Verifiqueu el vostre compte fent clic a seguretat i proporcionant documents d’identificació. Haureu de passar tres nivells de verificació, inclosos els tres codis, SMS, correu electrònic i autenticador de Google abans de poder comprar Bitcoin amb la vostra targeta de crèdit..

PAS 3: Feu clic a Comerç ràpid.

PAS 4: Seleccioneu la moneda que vulgueu pagar i la quantitat de bitcoins que vulgueu comprar

PAS 5: Seleccioneu la targeta de crèdit amb la qual voleu pagar, la targeta Master o Visa.

PAS 6: Seleccioneu “Comprar BTC”

PAS 7: Feu clic a “Historial” per comprovar el vostre ingrés.

Millors carteres per mantenir Bitcoin (BTC)

En triar una cartera per contenir el vostre bitcoí, teniu una àmplia gamma de carteres per triar. A diferència d’altres criptomonedes, Bitcoin té una àmplia gamma de proveïdors de serveis de cartera que podeu triar.

Però, pel bé d’aquest article, n’analitzarem només uns quants. Podeu decidir mantenir el vostre bitcoin en una cartera de maquinari o de paper, una cartera d’escriptori o una cartera mòbil.

Heu de tenir en compte que mantenir el vostre bitcoí en un intercanvi no és segur i, si no teniu les claus privades de la vostra cartera, no sou el propietari total del bitcoí.

NameTypeBuy
Blockchain

 • Android, iOS
 • Client d’escriptori
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Èxode

 • Client d’escriptori
 • Android, iOS
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Ledger Nano S

 • Maquinari
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Coinbase

 • Android, iOS
 • Client d’escriptori
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Com comprar Bitcoin amb targeta de crèdit [FAQS]

Què és Bitcoin?

Creat el 2009, Bitcoin és una moneda descentralitzada que no està avalada pel banc central de cap país del món. És una forma d’efectiu electrònic que es pot enviar d’un usuari a un tercer de manera peer to peer facilitada per la cadena de blocs, que elimina la necessitat de mediadors tradicionals.

Bitcoin és una bona inversió?

Sí, ho és. En el moment del seu llançament, Bitcoin valia zero dòlars. Però el 2017, el preu d’un bitcoin era d’uns 20.000 dòlars, ja que en el moment d’escriure Bitcoin, el cost d’un bitcoin era d’11.575 dòlars. Es considera una de les millors inversions de la dècada.

Conclusió

Bitcoin es pot utilitzar per a una àmplia gamma d’activitats, inclosos el pagament de la matrícula, hotels i bitllets d’avió, així com en restaurants. Tenir una mica de bitcoin a les vostres arques com a inversió també és una gran idea.

Bitcoin també es pot utilitzar per operar contra altres monedes i fiat alternatius. Ara que ja sabeu comprar bitcoins amb una targeta de crèdit, podeu començar el vostre viatge criptogràfic.

Recordeu sempre de mantenir segures les vostres claus i contrasenyes privades. També hi ha altres opcions per comprar bitcoins amb targeta de crèdit, com fer servir un caixer automàtic de bitcoins, on podeu comprar-lo físicament.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map