10+ millors carteres ERC20 | Carteres de tokens Ethereum 2021

Com sabem, la xarxa de tecnologia blockchain s’estén per tots els racons del món i també és aplicable a tots els departaments relacionats amb el desenvolupament de recursos humans. S’està produint el naixement d’actius blockchain o actius digitals per utilitzar a la xarxa blockchain. Aquests actius de blockchain també inclouen Ethereum i els seus tokens ERC-20 i el millors carteres ERC20 ara estan disponibles al mercat per emmagatzemar aquestes monedes ERC20.

L’aparició dels tokens ERC20 va augmentar ràpidament després de la maduració de la xarxa Ethereum i va marcar la seva posició a la part superior després de l’or digital, Bitcoin o Bitcoin Cash. Ethereum és conegut per oferir les millors aplicacions dApp i blockchain de la comunitat.

En aquest article, us informaré de la millors carteres ERC20 per emmagatzemar els vostres tokens ERC-20. Aquests inclouen tres tipus de carteres diferents: carteres de maquinari, mòbils i d’escriptori ERC-20.

Millors carteres ERC20 2021

Per emmagatzemar els vostres tokens ERC20, hi ha diverses carteres de maquinari que garanteixen la millor seguretat dels vostres actius i proporcionen una llista completa de funcions. A continuació es mostren les millors carteres de maquinari del mercat.

1. Cartera atòmica

Cartera atòmica és lliure d’utilitzar una cartera de criptomoneda sense custòdia que admeti tots els tokens ERC-20. Podeu crear i obrir la cartera Atomic mitjançant diferents sistemes operatius, com ara macOS, Windows, Linux, Android i iOS. La característica més interessant i reconeguda són els swaps atòmics de la cartera que us permeten canviar criptomonedes. L’opció d’intercanvi incorporat us permet convertir diverses criptomonedes mitjançant la plataforma Atomic Wallet.

L’equip darrere del projecte és molt professional i té fama a la comunitat de criptografia. La interfície és la millor per a nadons nous i professionals. La cartera també té el testimoni natiu que també és un testimoni ERC-20.

2. Ledger Nano S (recomanat)

Ledger Nano S és una de les carteres de maquinari més barates que tenen un preu raonable. També és la cartera de maquinari més revisada i recomanada per la comunitat.

Quan es tracta de la seguretat dels actius, Ledger Nano S és el millor de tots. Es presenta en sis colors diferents i és compatible amb diversos idiomes. L’empresa ofereix recompenses per participar en actius criptogràfics a la cartera Ledger.

3. Ledger Nano X

Ledger Nano X inclou funcions excepcionals i es considera més actualitzat en funcions que Ledger Nano S. Per exemple, es connecta amb l’aplicació Ledger Live Mobile via opció Bluetooth.

La cartera Ledger és bàsicament una de les millors carteres de maquinari. Està dissenyat per emmagatzemar criptomonedes amb funcions de seguretat massives. Els comerciants i inversors criptogràfics utilitzen apassionadament carteres de llibres majors per a la seva criptomoneda també elogiats per ells.

El disseny és molt encantador i atractiu d’utilitzar. L’opció de les targetes inicials de recuperació i la disponibilitat d’un cable USB-C fan que Ledger Nano X sigui atractiu a la comunitat de criptografia.

  1. Predicció de preus Litecoin 2021-2025
  2. Predicció de preus estel·lars 2021-2025 XLM Possible 5 dòlars?
  3. La predicció del preu de Chainlink 2021-2025 arribarà a 100 $?

4. Trezor

Trezor no és nou al món de les criptografies, però té una història registrada i molta gent n’és addicta. El més impressionant de Trezor és que admet tots els tokens ERC-20 amb xifratge complet.

S’activa quan es connecta a un dispositiu informàtic. Quan activeu la cartera de maquinari, heu d’establir un codi de recuperació de 12 dígits que s’utilitzi per recuperar fons en cas de pèrdua. La resta d’instal·lacions inclouen codi PIN, pantalla OLED i opció de frase de contrasenya.

Millors carteres estel·lars (XLM) 2021

5. KeepKey

KeepKey és una altra famosa cartera de maquinari a més de Ledger i Trezor. És el millor per als tokens ERC i admet una àmplia gamma de monedes.

El disseny dels envasos és fantàstic i els usuaris poden gaudir d’una experiència excepcional utilitzant-lo per emmagatzemar els seus actius. No només admet tokens ERC20, sinó també una cartera de maquinari multi-compatible. De totes les carteres de maquinari destacades del mercat, KeepKey és menys car, amb totes les funcions excepcionals.

Voleu guanyar criptografia gratuïta? aquí teniu la nostra guia per a 15+ Bitcoin & Crypto Faucets el 2021 guanyar una bona quantitat de satoshi (bitcoin).

La millor llista de carteres ERC20 per emmagatzemar els vostres testimonis (gratuït)

Per gaudir de carteres gratuïtes amb funcions excepcionals, a continuació es mostra la llista de carteres gratuïtes per als vostres actius ERC-20.

6. MyEtherWallet

MyEtherWallet és una cartera de blockchain basada en Ethereum que és més coneguda per emmagatzemar Ether i tots els tokens ERC-20 amb seguretat completa xifrada. És una cartera basada en web que us permet accedir directament a la cadena de blocs Ethereum. Aquesta cartera gratuïta s’inclou a la nostra llista de carteres recomanades per a ERC-20.

MEW s’ha guanyat la confiança de la comunitat criptogràfica i és conegut per oferir capes de seguretat addicionals per als vostres actius digitals. La interfície d’usuari dinàmica és molt fàcil de seguir i es poden fer transaccions i convertir tokens fàcilment mitjançant l’intercanvi. També cal destacar que la cartera és compatible amb carteres de maquinari com Ledger Nano S. Amb MyEtherWallet, podeu fer transaccions fora de línia seguint les directrius proporcionades per l’empresa. Tanmateix, aquesta opció es recomana per a professionals més que per a principiants.

Les millors carteres Zcash 2021 per emmagatzemar les vostres monedes Zcash

7. MetaMask

MetaMask és una cartera gratuïta basada en web que funciona com a extensió per a diferents navegadors com Chrome, Opera, Brave i Firefox. És una popular cartera web gratuïta per a Ethereum, ja que també us proporciona accés directe a la cadena de blocs d’Ethereum. Tots els tokens encunyats a la cadena de blocs ETH es poden emmagatzemar a MetaMask.

És una cartera HD que es pot accedir a tots els navegadors mitjançant la clau de llavors configurada en el moment de la creació. La interfície d’usuari està integrada i la cobertura mundial està disponible gràcies al suport multilingüe. És compatible amb la cartera de maquinari Trezor MetaMask i també es pot accedir als detalls del compte de Trezor amb MetaMask basada en web.

8. Cartera de boira

Cartera de boira és una cartera d’escriptori dissenyada oficialment per Ether i totes les monedes originades a partir de la cadena de blocs Ethereum. L’equip de desenvolupament d’Ethereum va desenvolupar la cartera el 2017 i encara estava disponible en versió beta. Funciona en diferents sistemes operatius com Mac OSX, Windows i Linux.

Mentre baixeu la cartera a l’escriptori, les dades s’emmagatzemaran a l’ordinador i controlareu totes les vostres claus privades. Per garantir una seguretat de primer nivell, haureu de proporcionar signatures múltiples per entrar a la cartera. L’enviament i recepció de tokens ERC-20 triga uns quants a completar-se. La cartera no dedueix cap càrrec per les transaccions, sinó la comissió que cobra la xarxa en fer transaccions.

Les millors carteres ERC20 per a Android (mòbils)

Hi ha moltes aplicacions de carteres ERC20, però algunes guanyen popularitat al món criptogràfic a causa de les seves característiques sorprenents i la seva tecnologia de primera categoria..

9. Trust Wallet

Trust Wallet admet Ethereum i tots els tokens ERC20 obtinguts de la cadena de blocs Ethereum. Va ser adquirida per Binance el juliol de 2018 i es van afegir més funcions juntament amb una àmplia gamma de monedes més endavant. Les claus de seguretat emmagatzemades al dispositiu per crear una capa de seguretat forta contra atacs de pirateria.

Com que ara és la cartera oficial de la borsa Binance, es poden fer operacions fàcilment perquè Trust Wallet és compatible amb Kyber Network i Binance DEX. Quan es tracta de la qüestió de l’anonimat, la cartera mai revela les vostres dades, però continua sent privada. Està disponible a Google Play i App Store per als usuaris.

Millors carteres Ripple XRP 2021

10. Cartera Enjin

Cartera Enjin és la cartera mòbil més coneguda per als vostres tokens ERC-20 disponibles per instal·lar-la tant a Google Play com a App Store. Tot i això, és nou al món de la cadena de blocs, però les seves característiques destacades el fan popular entre els usuaris. La companyia també va afegir diverses funcions avançades per als clients, com ara intercanvis d’intercanvi, navegador Dapp i opció de codi QR per a llançaments aèria.

Cartera Enjin permet als seus usuaris importar recursos digitals d’altres carteres, incloses les carteres mòbils, d’escriptori i de maquinari. El xifratge de doble capa garanteix mesures de seguretat avançades per evitar els actius de qualsevol tipus de ciberatac.

11. Coinomi

Coinomi és una de les carteres de criptografia mòbil més antigues del mercat, ja que va aparèixer el 2014. Admet més de 17,00 actius digitals, inclosos tots els token ERC20. Les monedes digitals es poden intercanviar mentre es resideix a la interfície de Coinomi ja que funciona amb els intercanvis de criptografia com Changelly i ShapeShift.

El complement de la instal·lació SegWit fa que les transaccions siguin molt més lleugeres ja que consumeixen menys espai a la xarxa blockchain. La seguretat és superior, ja que les claus privades no tenen accés als servidors, sinó que s’emmagatzemen al dispositiu mòbil de l’usuari. Haureu d’establir una contrasenya obligatòria cada vegada que vulgueu obrir-la El complement de la instal·lació SegWit fa que les transaccions siguin molt més lleugeres ja que consumeixen menys espai a la xarxa blockchain. La seguretat és superior, ja que les claus privades no tenen accés als servidors, sinó que s’emmagatzemen al dispositiu mòbil de l’usuari. Haureu d’establir una contrasenya obligatòria cada vegada que vulgueu obrir-la Coinomi. En cas de pèrdua, introduïu la frase inicial de recuperació a la vostra nova adreça i, com a resultat, es restauraran totes les dades.

12. imToken

imToken es considera l’aplicació de cartera més gran del món per a Ethereum i gairebé el 10% de les transaccions d’Ethereum les realitzen els usuaris d’imToken. També és popular a la comunitat a causa de la seva seguretat irrompible, ja que no hi ha hagut cap esdeveniment de pirateria menor fins ara des del moment de la seva creació..

Ethereum i tots els altres recursos digitals ERC-20 creats a la cadena de blocs Ethereum són totalment compatibles amb la cartera juntament amb l’opció d’intercanvi d’aquests tokens. La característica sorprenent de l’imToken és que és compatible amb carteres de maquinari com Ledger, CoolWallet i imKey. imToken és una cartera accessible a tot el món que poden utilitzar usuaris de més de 200 països i regions de tot el món.

Què és ERC20 Wallet?

La cartera ERC és la que emmagatzema els vostres tokens ERC-20 per protegir els vostres actius digitals de qualsevol tipus d’atac de robatori. Igual que altres monedes criptogràfiques, les fitxes ERC també són emmagatzemades per molts comerciants, de manera que el seu preu augmentarà amb el pas del temps. Hi ha moltes carteres de maquinari que són compatibles amb els tokens ERC. De la mateixa manera, també hi ha els millors carteres per a mòbils i ordinadors al mercat perquè pugueu tenir la propietat total dels actius de la cadena de blocs.

Quina és la millor cartera ERC20?

Tots sabem que hi ha centenars de carteres, però la selecció de les més adequades és una tasca difícil. He fet una àmplia investigació amb aquesta finalitat perquè pugueu aprofitar la millor cartera ERC20 per als vostres actius. El millor es defineix en funció de les seves característiques característiques que són les següents:

  • Escolliu la cartera que us permetrà controlar les claus privades
  • Wallet ha de ser compatible amb el vostre dispositiu
  • Interfície fàcil d’utilitzar
  • L’equip actiu darrere de la cartera
  • Hauria de tenir una funció de còpia de seguretat

Conclusió

Us he presentat un compte detallat de diverses carteres perquè pugueu obtenir tota la informació important sobre l’emmagatzematge dels vostres tokens ERC20. Els diferents usuaris necessiten carteres en funció dels seus requisits, com ara carteres mòbils, d’escriptori i gratuïtes.

He indicat carteres després de comprovar-ne la fiabilitat i la seguretat. No obstant això, algunes carteres són més sorprenents que d’altres en proporcionar funcions útils i garantir una seguretat de primera classe. Us recomano que utilitzeu MyEtherWallet i MetaMask per emmagatzemar els vostres tokens ERC20.

Preguntes freqüents

1. És compatible amb la cartera Coinbase ETH ERC-20?

La cartera Coinbase admet monedes Ethereum i algunes altres monedes ERC-20. Tot i això, la cartera no ha afegit compatibilitat amb totes les fitxes ERC-20 a causa d’alguns problemes normatius. També es recomana no utilitzar la cartera Coinbase Ethereum per emmagatzemar ERC20, ja que hi ha possibilitats de pèrdua de fons.

2. És compatible Binance ERC20?

Els tokens ERC20 no són compatibles amb l’intercanvi de criptomonedes Binance. Això es deu al fet que cap intercanvi al món criptogràfic accepta ERC20.

3. El llibre major admet totes les fitxes erc20?

Inicialment, els tokens ERC20 només s’emmagatzemaven a Ledger i no es van afegir tots els actius de la cadena de blocs d’Ethereum a la llista. Recentment, Ledger va anunciar el suport total de 1.250 tokens ERC20. Amb aquesta nova instal·lació, els usuaris poden emmagatzemar, enviar i rebre recursos amb Ledger Live.

4. Puc enviar fitxes erc20 a Ledger Nano?

Sí, podeu enviar fitxes erc20 a Ledger Nano des de qualsevol cartera.

5. Confia en el suport de Wallet erc20?

La cartera Trust permet als usuaris emmagatzemar Ethereum i totes les monedes creades a la cadena de blocs d’Ethereum, inclòs ERC20.

6. quina cartera no heu d’utilitzar per emmagatzemar el vostre erc20?

No busqueu cap cartera d’intercanvi per emmagatzemar els vostres actius erc20. Per exemple, la cartera Coinbase Ethereum pot provocar la pèrdua de fitxes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map