Ledger vs Trezor: quina cartera de maquinari manté la vostra criptografia més segura?

Quan decidiu comprar criptomoneda, una de les primeres opcions és on voleu emmagatzemar-la. Si heu decidit una cartera de maquinari per a totes o algunes de les vostres criptografies, és probable que us escolliu entre Ledger i Trezor, les dues marques líders de carteres de maquinari..

Però quan es tracta Trezor vs Ledger quin hauríeu de triar?

Actualització de les carteres de maquinari

Abans de mirar Ledger versus Trezor, assegurem-nos que tingueu una idea clara de què són les carteres de maquinari. Les carteres de maquinari són dispositius físics que emmagatzemen la vostra criptomoneda fora de línia.

Quan vulgueu utilitzar el xifrat o posar-ne més a la cartera, heu de connectar la cartera a Internet d’alguna manera, normalment a través de l’ordinador.

Les carteres de maquinari són un dels mètodes d’emmagatzematge de criptomonedes més segurs perquè no estan connectats a Internet. Tot i això, afegeixen alguns passos addicionals quan voleu utilitzar la cartera, sobretot en comparació amb les carteres en línia. També hi ha un risc de fallada del firmware.

A causa d’aquesta combinació de factors, les carteres de maquinari són molt útils per emmagatzemar quantitats més grans de criptomoneda que no teniu previst fer servir aviat. La majoria de la gent mantindrà la majoria del seu xifrat en una cartera de maquinari i, a continuació, emmagatzemarà el que vulgui que sigui fàcilment accessible en una cartera en línia, d’escriptori o mòbil..

Comparació entre Ledger i Trezor: què és millor?

Tant Ledger com Trezor són líders de la indústria en el món de les carteres de maquinari. Tots dos ofereixen diversos dispositius per triar i tenen funcions similars.

cartera de maquinari criptogràfica trezor vs ledger

Per ajudar-vos a triar entre ambdues, compararem la comparació de les dues en algunes de les categories més importants.

Gamma d’ofertes de carteres

Tant si esteu interessats en carteres Trezor com Ledger, podreu triar dos dispositius.

Carteres de maquinari de llibres

Ledger ofereix el Ledger Nano X, que comença a 119 dòlars, o el Ledger Nano S, que comença a 59 dòlars.


cartera de llibres nano x nano s

Ledger Nano X i Ledger Nano S tenen una aplicació mòbil molt agradable per gestionar els vostres fons.

Carteres de maquinari Trezor

Trezor ofereix el Trezor Model T, que comença a 169,99 dòlars, o el Trezor One, que comença a 55 dòlars..

També hi ha una versió Trezor One Metallic, fabricada amb alumini anoditzat per a una major durabilitat, amb un gravat especial i un cost de 584,86 dòlars..

trezor model t trezor one

Trezor One compacte i el Trezor Model T més complet.

Paquets Trezor vs Ledger

Si voleu comprar més d’un dispositiu, ambdues marques també ofereixen paquets amb estalvi. El Ledger Backup Pack inclou tant el Ledger Nano S com el Ledger Nano X, mentre que el Trezor Ultimate Pack inclou el Trezor Model T i el Trezor Model One, a més d’una càpsula Cryptosteel.

Ledger contra Trezor en preu: Ledger guanya

Per tant, Ledger i Trezor ofereixen dues carteres principals amb preus similars. Les versions econòmiques costen uns 5 dòlars l’una de l’altra, mentre que la versió actualitzada de Trezor suposa uns 50 dòlars més que la de Ledger.

Actius criptogràfics compatibles: el llibre major guanya, però potser no us importa

Quan mireu el nombre i l’abast d’actius de criptomonedes suportats per Ledger i Trezor, el primer surt endavant.

Les carteres de maquinari de Trezor admeten més de 1.000 criptomonedes, mentre que les de Ledger suporten més de 1.100.

La advertència aquí és que és poc probable que aquells que són nous en propietat de criptomonedes necessitin comprar el

Unes 100 criptomonedes que Ledger admet i Trezor no. Tot i això, si voleu que l’espai creixi les vostres empreses criptogràfiques en el futur, pot ser que marqui la diferència.

Visualització i ús: Trezor guanya

Hi haurà una corba d’aprenentatge amb carteres Trezor o Ledger. Tot i això, ambdues carteres ofereixen assistència i instruccions al seu lloc web, i heu d’utilitzar qualsevol de les carteres amb força rapidesa.

Dit això, la pantalla de les carteres Trezor és molt més intuïtiva que la de Ledger per a aquells que no estiguin familiaritzats amb les carteres criptogràfiques. Ledger es basa en dos botons per a la funcionalitat, que necessiteu per penjar i que pot requerir temps per introduir un PIN. Per contra, la pantalla Trezor té prou espai per a diversos botons, cosa que us permet introduir el PIN fent clic directament sobre els números d’una manera familiar..

Trezor vs Ledger on Size: Ledger Guanya

Si el vostre objectiu és tenir una cartera de maquinari elegant que sigui discreta i que ocupi gairebé cap habitació, hauríeu de triar Ledger. És prim i de forma similar a la d’un USB, tot i que té unes dimensions lleugerament diferents.

Tot i que Trezor no és espès, és més ample que Ledger. Això ajuda a la visualització i la facilitat d’ús, però vol dir que ocupa més espai.

Pot ser que això no us preocupi, segons el lloc on el deseu.

Seguretat i reputació: Trezor guanya, però amb prou feines

És poc probable que tingueu problemes de seguretat tant si escolliu Ledger com Trezor. No hi ha informes, pirateries o estafes que no impliquin errors d’usuari (com ara emmagatzemar la frase inicial d’una manera no segura). Els professionals han demostrat que amb el temps, l’accés físic i mètodes sofisticats poden piratejar qualsevol.

L’única diferència en termes de seguretat és que Trezor té codi de codi obert completament, mentre que Ledger no. Això deixa la possibilitat que Ledger introdueixi codi maliciós en dispositius que potencialment us puguin robar la criptografia. Tot i això, Ledger hauria de fer-ho i és increïblement improbable a causa de les conseqüències.

En general, us heu de sentir segur amb qualsevol marca. Tot i això, si us voleu preocupar pels pitjors casos, el fet que el codi de Trezor sigui de codi obert li proporciona un lleuger avantatge.

Resum

A continuació es mostra un còmode resum de la comparació de les dues categories en cada categoria:

 • Preu: Guanya el llibre major
 • S’admeten actius criptogràfics: Ledger guanya (però tots dos admeten més de 1.000)
 • Visualització i ús: Guanya Trezor
 • Mida: Guanya el llibre major
 • Seguretat: Trezor guanya, amb prou feines

Si ho mirem d’una altra manera, les carteres Trezor són excel·lents en:

 • Seguretat
 • Visualització
 • Facilitat d’ús

Tot i que les carteres Ledger són excel·lents en:

 • Preu
 • Recursos Crypto compatibles
 • Mida

Quina cartera de maquinari he de comprar, Trezor o Ledger?

No us equivocareu si escolliu una cartera de maquinari Trezor o Ledger, ja que es tracta de preferències personals.

Si voleu alguna cosa elegant que admeti més criptomonedes i no us importi aprendre a utilitzar una pantalla de dos botons amb un mínim espai de visualització, considereu un model Ledger.

Si voleu una pantalla més gran que sigui més fàcil d’utilitzar i no us importi perdre la possibilitat d’emmagatzemar un grapat de criptomonedes, penseu en un model Trezor.

Feu clic aquí per comprar Trezor.

Feu clic aquí per comprar Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map