Revisió d’itBit: un intercanvi de criptografia legítim?

Si us considereu part d’aquest món digital de la nova era que actualment estem en procés de construcció, haureu de familiaritzar-vos ràpidament amb tots els trucs i funcions més recents que en facin el que és. El creixement digital s’ha produït a la velocitat de la llum en els darrers anys.

Des de l’aparició dels ordinadors intel·ligents, els telèfons intel·ligents i Internet, d’alguna manera hem aconseguit submergir-nos en tanta intervenció tecnològica, que potser no ens vam adonar de quan vam esdevenir una carrera veritablement digital a qui li agrada viure , treballar i jugar a la manera digital. Des dels nostres telèfons fins als nostres televisors, reproductors de música a dispositius de fitness, ara tot està connectat i entrellaçat al web.

Totes aquestes tecnologies diferents interactuen i conflueixen i, sobretot, treballen juntes per fer-nos la vida més fàcil que mai. En realitat, és bastant difícil imaginar que tot això va passar en no més de la darrera dècada. Això és tot el temps que ens va costar passar de cartes manuscrites i trucades telefòniques lentes a correus electrònics i vídeos emesos en directe.

Però si hi va haver alguna cosa que d’alguna manera va aconseguir romandre intacta amb tota aquesta intervenció fins als darrers dos anys, van ser els nostres diners. La moneda, d’alguna manera, sempre es referia a efectes físics o monedes físics durs, que s’han de lliurar físicament al portador. I, tanmateix, fins i tot aquest concepte ha començat a esvair-se.

Amb la tecnologia que gairebé s’ha apoderat de les nostres vides, ara estem avançant ràpidament cap al món de la moneda digital o, probablement, estem dins d’aquest món. Amb les transferències de diners que es fan en un tres i no res i les carteres digitals destinades a emmagatzemar efectiu virtual, tot s’uneix en una harmonia fantàstica. El nínxol de la moneda digital va rebre el seu major impuls mai amb l’aparició de les criptomonedes.

Tan bon punt el Bitcoin es va convertir en una realitat i es va convertir en l’empresa amb més èxit de la història, la gent sabia que ara hem transitat amb èxit a la moneda que es pot emmagatzemar i transferir en lloc de tocar-la..

Però amb l’aparició de les noves tecnologies, sorgeix la necessitat de nous mitjans per adaptar-se i utilitzar-les. De la mateixa manera, amb l’augment de les criptomonedes, ha augmentat la necessitat de plataformes tan extenses i eficients que puguin gestionar fàcilment totes les nostres criptomonedes i que també ens ajudin a comprar-les i vendre-les sense gaire molèstia..

Necessitem plataformes que, a preus raonables, ens permetin emmagatzemar, transferir i fer compres amb les nostres criptomonedes. I aquest és el motiu pel qual sincerament s’estan fent esforços conscients per arribar a noves tecnologies i plataformes on els usuaris puguin crear comptes fàcilment i iniciar la sessió per obtenir una solució única als seus problemes de criptomoneda..

Una d’aquestes plataformes és itBit, que es promociona com un servei d’intercanvi de criptomonedes que opera en la moneda més popular d’avui, Bitcoins i ofereix la flexibilitat per fer transaccions, comprar o vendre més monedes i, a més, també admet l’excés de comptador o servei OTC.

itBit: principis humils

itBit es va llançar el novembre de 2013 i la base central d’operacions per a ells es troba a Nova York, Estats Units d’Amèrica. Té una oficina internacional a Singapur i sol funcionar proporcionant retirades i dipòsits gratuïts en dòlars de Singapur. itBit va aparèixer en un moment en què Coinbase va guanyar un fort domini sobre tota la quota de mercat de la regió americana.

El director general i cofundador d’itBit, Chad Cascarilla, va iniciar aquesta ambiciosa empresa acumulant un total impressionant de 25 milions de dòlars amb els quals van competir per davant de molts altres serveis d’intercanvi de criptomonedes prevalents en aquella època..

Aleshores es va anunciar que itBit funcionaria com un banc de Nova York, cosa que significava que se li va atorgar la flexibilitat per operar lliurement i oferir serveis basats en intercanvis a tots els Estats Units d’Amèrica. Aquestes mesures dràstiques van tenir una correlació i un efecte directes sobre la quota de mercat de l’empresa i itBit aviat es va avançar i va superar la capitalització borsària d’un dels seus competidors més durs, Coinbase..

Verificació

L’única característica que el separa de BitBit de la resta de la multitud és el seu procés de verificació, dissenyat per assegurar-se que absolutament ningú sense un identificador vàlid tingui permís per utilitzar el portal i explotar els seus serveis per qualsevol mitjà injust. itBit segueix a fons tots els estàndards de la indústria i les regulacions segons les quals funciona posa un gran èmfasi en els principis contra el blanqueig de diners i manté un control vigilant de les persones que volen realitzar activitats il·legals o susceptibles.


Abans d’inscriure’s als seus serveis, itBit us requeriria que envieu una còpia de la vostra targeta d’identitat emesa pel govern que inclogui el passaport o el permís de conduir. Si presenteu el comprovant de residència, haureu de presentar-lo juntament amb un document legal però rastrejable que inclogui el vostre nom complet i adreça. L’adreça ha de ser la de la vostra residència física actual i, en qualsevol cas, el document s’ha d’imprimir en llengua anglesa.

Ara, aquest procés de verificació no s’ha completat a l’instant, però pot trigar d’un a tres dies laborals. A més, és possible que els ciutadans dels Estats Units d’Amèrica hagin de respondre algunes preguntes generades pel sistema preprogramat a itBit per completar completament el procés de verificació.

Monedes admeses

Ara, cap servei, especialment el d’intercanvi de criptomonedes, està complet a menys que admeti un bon nombre de monedes populars, almenys de la regió on domina i permet als usuaris fer transaccions de la manera que vulguin. Afortunadament, itBit passa per fer-ho.

En realitat, és compatible amb monedes com el USD, EUR i SGD. A més; totes les monedes FIAT tenen el potencial de ser fàcilment negociables contra Bitcoins. A més, a hores d’ara no s’han imposat limitacions comercials als comptes no verificats.

Començant

El primer pas per si necessiteu començar a cotitzar a itBit és continuar i verificar la comissió de transacció sobre la qual se us informarà degudament al propi lloc web. A més, cal proporcionar-los l’adreça de recepció perquè la transacció pugui avançar. Finalment, simplement seleccioneu la moneda que escolliu i efectueu el pagament després de seleccionar l’opció de confirmació final.

Gairebé a l’instant, les monedes corresponents s’abonen a la cartera de l’usuari. Com a nota important, itBit ofereix fins i tot compres amb targetes de dèbit o crèdit en criptomonedes, tot i que no és una opció molt recomanable simplement pels costos de transacció excessivament elevats que s’hi associaven..

Com funciona

itBit ha estat dissenyat per fer que els usuaris se sentin completament com a casa i no estiguin gens molestos per la informació innecessària i els termes complicats. El lloc web s’ha creat amb la màxima cura, posant especial èmfasi en una experiència d’usuari positiva i una interfície d’usuari fluida.

Els programadors i desenvolupadors que hi ha darrere han treballat amb la intenció que fins i tot els usuaris més bàsics amb informació insignificant o coneixements bàsics sobre cripto-monedes hagin de poder operar i utilitzar la plataforma fàcilment.

Tan bon punt un usuari inicia la sessió al lloc web, s’ha d’introduir la quantitat de diners que s’ha d’intercanviar al sistema, cosa que donarà lloc a la visualització de la moneda convertida i a la pantalla de la quantitat exacta. En aquest moment, l’usuari pot continuar amb la transacció o tornar a fer canvis a les seves seleccions si no està prou satisfet.

Per a la consideració de l’usuari, es mostren a la pantalla una sèrie de detalls, com ara el tipus de canvi, l’hora d’arribada i l’import que s’ha d’obtenir, juntament amb la comissió de transacció que factura itBit per a la transacció respectiva, que és aproximadament un 0,20% de l’import de la vostra transacció. Per completar la transacció, només cal transferir els fons necessaris i aviat rebreu un correu electrònic de confirmació a la vostra adreça de correu electrònic registrada.

A l’inconvenient, tot i que el lloc web està molt ben dissenyat i estructurat com s’ha esmentat anteriorment, encara no admet les aplicacions d’Android o iOS. Els usuaris han informat que, de vegades, mentre realitza una transacció o realitza una compra, el lloc web simplement es nega a respondre i fins i tot s’ha citat que l’ús general del mateix causa una mica de dolor a causa de la sorprenentment lenta velocitat a la qual funciona..

Quant a la comissió de negociació

Ara bé, encara que alguns usuaris puguin defugir l’ús d’itBit a causa de la comissió de negociació que cobra, pot ser que entengueu per què això és realment econòmic i funciona millor en cas de múltiples transaccions. En primer lloc, podreu gaudir d’un 0% de tarifa de fabricant.

A més, quan feu compres importants com ara les que inclouen comprar més de 25 BTC alhora, podreu gaudir d’una tarifa especial molt inferior a la tarifa convencional que cobren. Aquesta és la raó per la qual el comerç amb itBit esdevé extremadament beneficiós a l’hora de realitzar grans compres de BTC.

Pros & Contres

itBit és un dels pocs serveis d’intercanvi disponibles actualment que admet els tipus màxims de formes de pagament i passarel·les. Hi ha una gran possibilitat que tingui la capacitat de dur a terme la transacció que vulgueu i estengui el suport a la regió d’on sou.

I no només obtingueu diversitat, ja que itBit també us ofereix un fantàstic equip d’atenció al client, que és ràpid en la resolució de problemes i en la cura de les vostres necessitats. Si això no és suficient, amb una quota del 0,2%, itBit és un dels serveis més econòmics.

A més, com a servei que té la seu als Estats Units, es pot accedir fàcilment a itBit i utilitzar els serveis a tots els cinquanta estats dels Estats Units, amb la notable excepció de Texas. Fins i tot fora dels Estats Units, es pot accedir a itBit a la majoria de països del món. Però, a la part negativa, el procés de verificació és bastant llarg i pot trigar fins a tres dies laborals complets. Tanmateix, fins i tot això es pot escurçar o accelerar per als residents als EUA mitjançant l’ús de l’autenticació basada en el coneixement o del sistema KBA.

Preocupacions de seguretat

La seguretat a itBit no és res per perdre el son ja que prenen mesures dràstiques, com ara l’activació d’un correu electrònic automàtic que mostra clarament l’hora d’inici de sessió i l’adreça IP que es van utilitzar per iniciar la sessió per evitar qualsevol accés no desitjat o incompliment de la seguretat.

A més, la seguretat de tercers del tipus que utilitza protecció DDO de múltiples capes millora encara més els tallafocs de seguretat. A més, itBit utilitza l’autenticació de dos factors de confiança i àmpliament utilitzada sempre que un usuari inicia la sessió per evitar possibles riscos de seguretat.

Atenció al client

Ara, ja que les criptomonedes són un camp relativament nou, els clients encara desconfien de confiar en ells i d’invertir-hi els diners que han guanyat durament, motiu pel qual tots els intercanvis criptogràfics sempre han de tenir un equip estel·lar d’atenció al client que pugui convèncer efectivament els clients els avantatges d’invertir i resoldre els seus problemes el més aviat possible. itBit no és una excepció.

Tot i que compta amb un equip d’atenció al client força capaç, hi ha alguns problemes fonamentals associats als intercanvis de criptomonedes en general que encara no s’han d’arrelar. I, igual que la resta, també en pateix itBit. Tot i això, itBit està fent un bon treball al servei dels seus clients i gairebé no hi ha res del que es pugui queixar particularment..

Conclusió

Tot i que no hi ha una resposta senzilla a la pregunta de si itBit és o no el millor servei d’intercanvi de criptografia, no es pot negar el fet que estiguin disposats a fer-ho tot i fer tot el que sigui necessari per mantenir satisfets els seus clients. Amb les seves tarifes assequibles, un disseny fluid de llocs web i un servei al client excel·lent, només es tracta de la manca de comerç de marge, la manca d’aplicacions mòbils i la no disponibilitat de transferències ACH que dificulten el fet que Bit esdevingui el jugador més buscat al negoci de criptointercanvi.

COMENÇA AMB ITBIT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map