Millors contractes de mineria de núvol de Bitcoin 2021: ressenyes i guia de compra

1. Eobot 2. HashFlare 3. Genesis Mining
logotip eobot hashflare mineria de gènesi
COMENÇAR! COMENÇAR! COMENÇAR!

T’interessa la mineria de bitcoins, però no t’agradaria comprar equips cars, configurar-los i explotar Bitcoin tu mateix? Llavors la mineria al núvol és per a vosaltres. Amb la mineria al núvol o el hash al núvol, com també es diu, deixeu que altres (centres de dades) extrin bitcoins per a vosaltres llogant el seu equip i pagant-los per assegurar-vos que funciona correctament (tarifes de servei).

En aquest article, examinarem exactament què és, per què els centres de dades els lloguen en lloc d’aprofitar l’equip per si mateixos i, per descomptat, enumerarem els millors contractes de mineria al núvol a les nostres ressenyes de mineria al núvol de Bitcoin. Saltem-hi directament!

Per què els centres de dades lloguen equips de mineria?

La resposta és senzilla, realment. Tot i que el seu model de negoci es basa d’una manera en Bitcoin, no estan construint tot el seu model de negoci sobre el preu de Bitcoin, ja que el preu és altament volàtil. Bàsicament proporcionen pales i pics en una febre d’or. És un Joc de recollida i pala. Això es va fer durant la febre de l’or de Califòrnia i es fa ara, amb Bitcoin.

Obtenen el retorn de la inversió sense dependre massa del preu de Bitcoin. Si Bitcoin caigués a 0 dòlars, el seu capital si haguessin extret Bitcoin i el conservessin ells mateixos, valdria 0 dòlars. És una forma més segura de fer negocis llogant l’equip, com a mínim ara.

No obstant això, atès que el preu de Bitcoin continua augmentant, els seus usuaris obtenen cada vegada més beneficis del seu servei. Per tant, és una situació de guanyar-guanyar; l’usuari no necessita invertir en maquinari de mineria de bitcoins i pagar l’electricitat (el preu d’un miner pot ser de 3.000 dòlars i les factures d’electricitat es poden sumar ràpidament). I el centre de dades no confia plenament en el preu de Bitcoin.

Quins avantatges té la mineria al núvol

  • Sense estrès de manteniment, costos d’electricitat, instal·lacions de programari ni maquinari car
  • No cal que escolteu els brunzidors fanàtics que s’enfonsen durant tot el dia
  • Podeu deixar de fumar en qualsevol moment si / quan la mineria de Bitcoin esdevé poc rendible
  • No cal ventilació de l’equip calent
  • No cal esperar per començar a minar bitcoins
  • No hi ha cap material esgotat per esperar per tornar-lo a emmagatzemar

Els desavantatges del hash al núvol

  • Moltes estafes: han aparegut moltes empreses que exploten els principiants, cosa que fa difícil trobar un proveïdor de confiança
  • Les vostres mans estan lligades a les decisions del proveïdor. No podeu actualitzar l’engranatge vosaltres mateixos.
  • Menors beneficis a llarg termini
  • Confieu en un proveïdor de mineria al núvol que pot tancar-se en qualsevol moment en cas de tenir un preu massa baix a Bitcoin

Aquests són alguns dels avantatges i desavantatges del hash del núvol. Podeu utilitzar-los per decidir quin mètode és el millor. Tot i que, per a la majoria de persones que no són tan intel·ligents en la tecnologia o que tenen diners per gastar en maquinari car, els contractes de mineria al núvol són la millor opció.

Ara que ja sabeu per què operen i els avantatges / desavantatges de la mineria al núvol, és hora d’assegurar-nos que escollim el contracte adequat. Aquí teniu algunes pautes que us recomanem que seguiu a l’hora de triar un proveïdor.

A tenir en compte a l’hora de triar un contracte de mineria al núvol

Reputació

La reputació d’un contracte de mineria al núvol és important. Heu d’assegurar-vos que les operacions es fan sense cap tipus de molèstia i que l’empresa no intenta explotar el “boom bitcoin” i, bàsicament, us està arrencant.

Us recomanem que llegeixi sempre ressenyes de diferents fonts per prendre una decisió educada. No us preocupeu, però, després d’aquesta secció, enumerarem tots els millors contractes de hash de núvol de Bitcoin perquè no hagueu de fer vosaltres mateixos una àmplia investigació..

Preu

El preu de les operacions és important. La majoria de les empreses afirmen que s’equilibrarà un mes determinat. Podeu escollir quina màquina voleu llogar i quantes, de manera que pugueu ingressar tants diners com vulgueu; el mínim sol rondar els 10-20 dòlars al mes.

Els millors serveis de Bitcoin Cloud Hashing 2021

1. Eobot

logotip eobotAquesta és, amb diferència, la millor solució de mineria al núvol. Eobot ofereix una solució diferent a qualsevol altra. Amb Eobot Cloud Mining podeu comprar fraccions d’una instància de núvol. Pagueu amb PayPal o utilitzant criptomonedes i obtingueu una gran varietat de criptomonedes, com ara LiteCoin, Ethereum, Bitcoin Cash, DogeCoin, Ripple, Dash, Golem i Ethereum Classic per citar-ne alguns..


Per a cada instància de núvol que executi SHA-256, obtindreu 1,0 gigahashes per segon. Aquest és el preferit per Bitcoin a causa del seu nivell de dificultat. Cloud Scrypt us proporcionarà 1,0 megahashes per segon, més adequat per a LiteCoin i altres monedes de dificultat inferior.

Com que podeu començar de petit, aquesta és una opció fantàstica per a principiants que només vulguin submergir-se a la jungla de la mineria de Bitcoin. Comenceu fàcilment i podeu començar amb només 10 $. Rebràs actualitzacions mineres cada 60 segons, cosa que facilita el seguiment dels beneficis. També ofereixen una calculadora al seu lloc web perquè pugueu calcular fàcilment els guanys per instància del núvol.

COMENÇA AMB EOBOT

2. Hashflare

hashflareHashflare és un conegut proveïdor de mineria al núvol que opera des del 2014. Ofereixen una solució personalitzable de mineria de piscines, que podeu decidir a quines piscines voleu explotar per guanyar la major quantitat de diners possible. Amb comissions i comissions transparents, sempre podeu fer un seguiment del que realment heu guanyat, amb les taxes incloses.

Ells, com la majoria de la resta de proveïdors de mineria al núvol de Bitcoin, ofereixen dos tipus de mineria; Scrypt i SHA-256. També ofereixen paquets específics per a aquells interessants en la mineria d’Ethereum, ZCash i Dash. Els preus són fàcils d’entendre i tenen un preu competitiu.

Rebrà el seu primer pagament en un termini de 24 hores. Això és fantàstic, ja que veureu ràpidament la vostra inversió donant els seus fruits de manera lenta però segura.

COMENÇA AMB HASHFLARE

3. Genesis Mining

mineria de gènesiAmb una interfície senzilla d’utilitzar i una manera senzilla d’iniciar la mineria de bitcoins, Genesis Mining és un gran concursant com a millor proveïdor de mineria al núvol. Genesis Mining és un dels proveïdors de mineria al núvol més antics i, per tant, té molta experiència en el camp. També són l’empresa minera de bitcoins en núvol més gran que demostra que poden manejar molts volums i encara ho fan bé.

Podeu assignar el poder hash que tingueu a les meves monedes diferents alhora. Per tant, podeu utilitzar una instància per a diverses criptomonedes. Això no només és divertit i extremadament fàcil d’aconseguir, sinó que també diversifica el risc de la inversió.

Genesis Mining ofereix diferents paquets de preus en funció de les monedes que vulgueu minar i de la quantitat de potència que desitgeu. Són una mica més cars que altres en el camp, però el seu suport i experiència pesen per això.

COMENÇA AMB LA MINES DE GENESIS

4. Hashing24

hash 24Hashing24 és una empresa de mineria al núvol consolidada ja que opera des del 2012 i atén milers de clients satisfets des de llavors. Utilitzant els ASIC moderns de Bitfury, s’asseguren que realment estiguin fent servir maquinari el més eficient i potent possible. També garanteixen un 100% d’activitat, mai no haureu de perdre el son a la nit per temps d’aturada o errors, no funcionen així.

Els seus centres de dades es troben a Geòrgia i Islàndia. Ells fan que els càlculs del termini de ROI esperat siguin molt fàcils ja que us mostren prèviament tots els números inclosos. Tingueu en compte, però, que, com passa amb totes les empreses de mineria al núvol, no poden prometre res. Però si tot va tal com estava previst, el càlcul és el resultat estimat.

Hashing24 és un servei altament recomanable. Saben el que fan i mantenen informat l’usuari de les tarifes incloses. Realment no hi ha res dolent a dir sobre ells.

COMENÇA AMB HASHING24

5. Minergar

logotip de minergateMinergate no només ofereix mineria al núvol, sinó també programari de mineria perquè pugueu extraure fàcilment criptomonedes amb l’ordinador. Igual que amb els serveis esmentats anteriorment, Minergate també mostra clarament tots els costos i càlculs de beneficis inclosos.

Amb 20.000 usuaris feliços i una interfície d’usuari neta (interfície d’usuari), Minergate és una opció fantàstica per a principiants. Podeu establir fàcilment l’import que voleu invertir al dia i voilá, ja heu entrat al món de la mineria de criptografia. Permeten extraure Bitcoin, Ethereum i Monero.

COMENÇA AMB MINERGATE

7. Hashnest

logotip hashnestOperat per Bitmain, el que hi ha darrere de la línia Antminer, Hashnet ofereix excel·lents contractes de mineria al núvol. Actualment, tenen més de 600 Antminer S7 per llogar i, atès que és propietat de Bitmain, poden tornar a emmagatzemar ràpidament en cas que s’esgotin les existències.

Tenen un contracte especial anomenat PACMiC V5. PACMiC significa “contracte de mineria al núvol accelerat amb amortització”, el que significa que té com a objectiu reduir molt el termini de recuperació. Us recomanem que l’utilitzeu, ja que veureu un retorn de la inversió més ràpid mitjançant PACMIC V5 que els contractes tradicionals de mineria al núvol.

COMENÇA AMB HASHNEST

8. Bitcoin Cloud Mining

Actualment esgotat.

9. NiceHash

logotip de nicehashEs tracta més d’un mercat que d’una empresa que ven mineria al núvol. Aquí podeu conèixer venedors de capacitat minera o, si voleu vendre capacitat, podeu connectar-vos amb compradors aquí. L’avantatge d’això és que podeu cancel·lar en qualsevol moment sense cap comissió de cancel·lació (no esteu tancat en cap contracte) i que les tarifes poden ser una mica més barates que amb els centres de dades que lloguin espai i servei de manteniment. L’avantatge de NiceHash és que a partir d’ara només es pot pagar i rebre pagaments en Bitcoin o fiat.

COMENÇA AMB NICEHASH

És rendible la mineria al núvol?

Sí, actualment ho és. El maquinari de mineria actual el fa rendible després d’un cert temps. Hem inclòs la rapidesa amb què cada empresa afirma que rendibilitzarà el rendiment (i, després d’això, tot és un benefici), però en algun lloc de 12 a 16 mesos sol ser l’estàndard. Pot semblar molt de temps, però, si ho penses, qualsevol negoci que es produeixi un trencament en un termini de 12 mesos ho fa bé.

També depèn molt del preu de Bitcoin. Si augmenta el preu de Bitcoin, també augmentaran els nostres ingressos. El que passa amb la mineria al núvol és que haureu d’invertir una mica de diners per veure realment alguns beneficis, com més pugueu invertir mensualment, més diners obtindreu. Tot i que obtindreu el mateix ROI amb 10 dòlars al mes que amb 100 dòlars al mes, aquest darrer resultarà en una xifra de la quantitat de diners superior. Tot i això, heu invertit molt més en fer servir aquest últim.

Per a la majoria de la gent, comprar Bitcoin i canviar-lo amb altres monedes altcoins, o simplement hodling, serà molt més lucratiu que la mineria (tret que tingueu accés gratuït a electricitat i un bon espai d’emmagatzematge).

Historial d’estafes de mineria al núvol de Bitcoin

Malauradament, hi ha moltes estafes a la indústria de la mineria al núvol de Bitcoin. Com es pot preguntar, bé, és bastant senzill configurar un lloc web avui dia i afirmar que els usuaris obtindran X, Y i Z. En realitat, és possible que no tinguin cap instal·lació ni cap tipus de maquinari.

Hi ha dos grans casos d’estafes de mineria al núvol HashOcean i Serveis al núvol de Bitcoin, que va ser acusat d’executar un esquema Ponzi de Bitcoin Mining de 500.000 dòlars i des de llavors han tancat.

Virus Cloud Mining

Hi ha força virus que infecten ordinadors i mines de Bitcoin des d’aquest dispositiu. Si temeu que us hagi passat això si heu descarregat programes o Torrents no segurs, feu una anàlisi de virus al vostre ordinador. La mineria es podria fer en segon pla i no es pot trobar a la part frontal de l’ordinador. La mineria no només farà que l’ordinador sigui més lent (amb molta CPU), sinó que també us costarà molt a causa de les altes factures d’electricitat.

Assegureu-vos d’executar setmanalment o mensualment una anàlisi de virus per assegurar-vos que no estigueu afectat per cap virus. Això també és important si teniu una cartera en línia i no voleu córrer sota el risc de ser piratejat.

Hi ha proves gratuïtes de mineria al núvol?

No. Qualsevol empresa que ofereixi proves gratuïtes segurament intenta enganyar-vos. Ningú no està disposat a lliurar-vos una mica d’efectiu gratuït a canvi de res, sobretot no un negoci. Recomanaríem a tothom i a la seva mare que es mantinguessin allunyats de les empreses de hash de núvol que ofereixen proves gratuïtes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map