LocalBitcoins Review: una crítica honesta

Darrerament, tots hem sentit a parlar del fenomen “Bitcoin”. “Què és?”, “D’on ha sortit?”, “Com puc guanyar-los tots?” Malauradament, no es tracta de Pokemon Go. No cal; com a tal, per sort, capturar i lluitar contra la gent per això; més aviat, arribem a negociar i comerciar com ho fan les persones civilitzades.

Què és LocalBitcoins?

Comencem pels conceptes bàsics. LocalBitcoins, fundada el 2012 per Jeremias Kangas, és una empresa d’inici a Hèlsinki, Finlàndia. El seu objectiu principal és fer una visió general del comerç directe dels bitcoins entre el comprador i el venedor que no requereix supervisió entre ells durant el comerç. També conegut com el comerç “sense recepta”. O en termes més senzills: un clam obert per a la gent.

Els usuaris de la xarxa publiquen anuncis al lloc web; on indiquen els tipus de canvi als quals estan disposats a vendre els seus bitcoins. Els usuaris que estiguin intrigats es trobaran amb la persona que ven els bitcoins o realitzaran la transacció mitjançant banca en línia. Tot el sistema pertany al concepte d’Escrow desenvolupat pel mateix Jeremias Kangas.

Juntament amb això, LocalBitcoins també proporciona un mecanisme / programa de reputació i retroalimentació per als usuaris amb un servei de negociació i depòsit en garantia. Aquí és on LocalBitcoins inicia programes on els usuaris poden valorar-se mútuament en comunitats en línia per tal de generar un sentiment de confiança a través de la reputació.

Com hem vist la introducció, analitzem els pros i els contres de LocalBitcoins:

Pros:

 • En termes de privadesa, LocalBitcoins proporciona la forma més segura de gestionar les transaccions, és a dir, comprar Bitcoins.
 • En alguns països, LocalBitcoins pot semblar l’única manera de vendre / canviar bitcoins.
 • No només es proporciona privadesa, sinó que hi ha una varietat d’opcions diferents (mètodes de pagament) disponibles per comprar Bitcoins.
 • No cal cap identificació de verificació.
 • Sense conflictes polítics ni intervencions de tercers.

Contres:

 • Els usuaris hauran de ser conscients de les estafes, per tant, cal tenir precaució i tenir cura de no ser espoliats.
 • Quan s’utilitza l’efectiu com a mètode de pagament, acostuma a ser una mica car, ja que molta gent està disposada a gastar més en rebre ofertes de privadesa de LocalBitCoin.
 • No sol ser adequat per a compradors que inverteixen en molts bitcoins.
 • A causa del punt anterior, els venedors preguntaran o consultaran sobre l’identificador de verificació.
 • Fer una transacció ràpida normalment depèn de la forma de pagament.
 • Alguns mètodes de pagament, com ara Paypal, tenen funcions de pagament reversibles, de fet; arriscat.

Com a punt de vista general, LocalBitcoins no imposa cap tipus de límit als usuaris, sinó que els usuaris poden gestionar la quantitat de bitcoins que volen vendre o comprar, inclosos els límits. Aquesta és una experiència notable per als usuaris a causa de les limitacions proporcionades juntament amb les ofertes de privadesa. Pot semblar que els usuaris arriben a un nivell de negociacions justes, però fins a quin punt és fiable? A més, tots els països promouen aquest intercanvi comercial?

En relació amb els països, LocalBitcoins està disponible principalment a totes les empreses, excepte a Alemanya i a l’Estat de Nova York. Això es deu al fet que LocalBitcoins ha decretat Nova York a causa de BitLicense. Actualment, tal com es denota, 248 països i 15.971 ciutats tenen intercanviadors per proporcionar bitcoins entre compradors i venedors.

COMENÇA AMB LOCALBITCOINS!

Llavors, què fa que LocalBitcoins sigui diferent d’altres borses comercials??

 • Tractament amb humans: com s’ha esmentat anteriorment, no hi ha cap tercer ni cap intervenció política com a tal que pugui interrompre la transacció que s’està produint. A diferència d’altres llocs de Bitcoin centralitzats, no hi ha cap cap d’empresa, per tant, el procés és fluix i ràpid i els bitcoins es reben a l’instant. Per tant, el focus principal no és cap a un país amb un altre, sinó més aviat entre un usuari i la comunitat en línia.
 • Mètodes de pagament compatibles: LocalBitcoins és compatible amb tots els mètodes de pagament amb els quals la comunitat d’usuaris participa.
 • Privadesa: de nou, com es va esmentar, la privadesa és una de les seves característiques destacades en què ofereix un intercanvi comercial P2P.

LocalBitcoins contra altres intercanvis en efectiu:

A part de LocalBitcoins, hi ha altres opcions per al comerç P2P en què la gent encara descobreix diferents intercanvis que posen de manifest la característica important per no afrontar la crisi econòmica i els problemes que sovint s’enfronta a un canvi de moneda central..

 • BitSquare

Des d’un intercanvi fiduciari fins a un altcoin a bitcoin, BitSquare és un paquet totalment descentralitzat format per aquests tres tipus de monedes. A més, s’allotja en un servidor que no està centralitzat per si mateix, per tant, prenent la definició de descentralització a un significat literal. Això situa BitSquare en una situació avantatjosa ja que funciona amb nodes, per tant, invulnerables a la pirateria, el malware i la censura. L’ús de serveis ocults de Tor i el xifratge de totes les dades privades per cable permeten a l’usuari una experiència segura.

No obstant això, en comparació amb LocalBitcoins, hi ha un moderador que pot intervenir i liquidar els càrrecs per una tarifa o una multa disciplinària a la persona que es comporti malament durant el comerç o a dos o més usuaris. El comprador, el venedor i el moderador tenen “codis privats” per alliberar els fons.


De fet, té una baixa liquiditat però que va augmentant lentament amb el pas del temps. Com s’ha esmentat, és capaç d’admetre intercanvis com ara monedes intercanviadores i intercanviadors fiduciaris sense la necessitat de tokens proxy (és a dir, verificació d’autenticació).

 • Bitkan

Bitkan és una aplicació disponible per a iOS i Android que proporciona coincidències de comerciants de bitcoins P2P. Utilitzar el mercat OTC on els comerciants s’afegeixen a l’àrea dels usuaris amb les seves cotitzacions de compra i venda. Els usuaris tenen la flexibilitat de triar un comerciant amb el qual voldrien establir un tracte, posar-se en contacte amb ells a través de l’aplicació i organitzar la transacció / operació..

Bitkan utilitza un mètode tradicional de custòdia en el qual consideren que els usuaris poden ser protegits, per la qual cosa moltes persones consideren que és un servei més convenient que LocalBitcoins. Exemple: Xina: és el principal punt central on el volum de negociació de bitcoins es va multiplicar per dotze en els mesos anteriors.

Els usuaris tenen la llibertat de comerciar i comprar monedes, però demanar grans quantitats / volum, és a dir, més de 5 BTC per dia, pot fer que l’usuari s’adhereixi als procediments KYC i ADL que permetin compartir informació personal.

 • Paxful

Treballant de manera similar a LocalBitcoins, els usuaris poden canviar o pagar Bitcoins per monedes fiat mitjançant l’ús de mecanismes de pagament fora de banda, és a dir, dades que es transfereixen mitjançant un flux independent en lloc del flux de dades de banda principal.

Els moderadors d’intercanvi controlen els bitcoins mitjançant un mecanisme de dipòsit centralitzat. Tanmateix, està darrere de LocalBitcoins, però lentament mostra una tendència creixent.

Com a estats de comparació, LocalBitcoins i Paxful són similars pel que fa al procés de negociació. Tots els venedors que es troben a Paxful, així com LocalBitcoins, tenen una reputació ben coneguda pel que fa a les operacions anteriors juntament amb el tipus de canvi de Bitcoin. Però com que els venedors proporcionen mètodes de pagament suficients o diversos, tendiran a cobrar més.

El procés de compra de bitcoins amb Paxful:

 • L’usuari decideix el nombre de bitcoins que vol comprar / comprar.
 • L’usuari tria la moneda en què es calcularà el tipus de canvi.
 • Selecció del mètode de pagament: diverses opcions.
 • Es mostrarien diferents venedors.
 • Xats en viu en línia per discutir les transaccions.

LocalBitcoins té una experiència més digital en comparació amb Paxful, ja que fa molts anys que opera al camp. Però, al final, tot depèn dels venedors.

 • Mur de monedes

Wall of Coins proporciona una experiència per a principiants als usuaris que els serà fàcil comprar i vendre Bitcoin mitjançant diners en efectiu. Compta amb un extraordinari sistema de SMS que porta l’usuari a una experiència còmoda de compra i compra de bitcoins amb diners en efectiu.

Aquesta plataforma està disponible a 13 països, inclosos Alemanya, el Regne Unit i els Estats Units. No hi ha límits oficials com a tals, però tot depèn de les ofertes disponibles dels venedors. Un desavantatge seria que la majoria de venedors no estan disposats a vendre un gran nombre de bitcoins, ja que no tenen una gran quantitat de Bitcoin.

En termes de privadesa, l’usuari hauria d’enviar els seus números de telèfon per verificar-los. WOC pot demanar la ubicació dels usuaris, però només per trobar oficines bancàries properes.

En l’últim pas, trigarien 15 minuts a rebre els bitcoins després de la confirmació dels compradors, però, tot dependria del temps del venedor per confirmar amb el pagament (el temps estàndard seria de 15 minuts).

Per als compradors, les tarifes no es mostren al públic sinó al preu de Bitcoin, però afegeix un avantatge a l’usuari, ja que les taxes són només de l’1-2%, de manera que és bastant baixa. LocalBitcoins només cobra fins a l’1%, per tant, el WOC pot semblar car en comparació, però no massa costós.

Tornant a la ressenya de LocalBitcoins

Els usuaris que vulguin comprar bitcoins mitjançant dipòsit en efectiu hauran d’esperar una hora per rebre els bitcoins. Tot i que, si es produeix un comerç d’efectiu presencial o presencial, seria menys lent i s’organitzaria molt més. Malauradament, com s’ha esmentat, la velocitat de lliurament trigarà uns 15 minuts, de manera que pot trigar molt de temps.

Pel que fa a les comissions, com es va esmentar, només s’ha cobrat l’1% en tot tipus d’oficis, però el preu serà diferent a causa de la inflació en funció del mètode de pagament.

La pregunta real que es fa és:

Es pot confiar en LocalBitcoins?

 • En referència a la seva història, és una de les plataformes consolidades per intercanviar Bitcoin.
 • Tanmateix, es recomana que els usuaris no emmagatzemin els bitcoins a la cartera, ja que pot ser arriscat a causa de fraus o motius inesperats sobtats..
 • En general, la reputació és bona, però s’ha de comprovar la reputació de tots els usuaris per evitar fraus a l’intercanvi.

COMENÇA AMB LOCALBITCOINS!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map