Les millors maneres de comprar Bitcoin amb Western Union (WU) 2021

1. Paxul 2. LocalBitcoins 3. LocalCryptos
paxful LocalBitcoins.com-logotip
COMENÇAR! COMENÇAR! COMENÇAR!

Bitcoin és una força a tenir en compte. Tal és l’abast i l’ús ampli d’aquestes monedes que gairebé tots els països i regions s’han vist afectats per la mateixa. Les persones que mai no van creure en les inversions ara han començat a invertir en criptomonedes perquè Bitcoin va mostrar al món el rendible que pot ser.

La creixent popularitat dels bitcoins també ha donat un impuls molt necessari a la indústria de les criptomonedes, que anteriorment era una mica inaudita per la majoria de la gent, però que ara és una de les empreses amb més creixement i rendibilitat del món..

Similar és el cas de la indústria minera de Bitcoin, que ara augmenta de manera lenta però constant, ja que cada vegada hi ha més persones que s’obren a la possibilitat d’extreure les seves monedes criptogràfiques..

Però l’únic factor que gira al voltant dels Bitcoins es manté constant fins als nostres dies. Per dir-vos la veritat, el món encara no sap del tot on comprar els seus bitcoins. Viouslybviament, el gran nombre d’intercanvis i carteres disponibles als mercats han facilitat les coses al consumidor mitjà, però fins i tot això ha provocat molta confusió simplement a causa del gran nombre d’opcions disponibles..

En aquest article, pretenem esborrar part d’aquesta confusió quant a la compra i venda de bitcoins oferint-vos una revisió completa i clara dels canals per comprar bitcoins amb transferències de Western Union. Primer aprofundim en els motius pels quals Western Union és una bona alternativa a les moltes que teniu disponibles i enumerem a més els avantatges i els contres dels serveis. Fixeu-vos bé en els mètodes que mencionem perquè en algun lloc d’aquests és el que millor s’adapti a les vostres necessitats de compra de Bitcoin.

Western Union: per què és fantàstic?

West Union és el líder mundial en transferències de diners. Està estès a gairebé totes les parts del món i ofereix serveis similars al popular Paypal. No obstant això, si bé Paypal imposa restriccions a les persones que compren bitcoins des de la seva plataforma i, essencialment, no permeten que es facin aquestes compres, Western Union adopta un enfocament molt més obert.

De fet, recolzen activament la compravenda de Bitcoins a través de la seva plataforma. Això és fantàstic, ja que poques empreses de serveis financers han començat a negociar obertament amb Bitcoins i Western Union sembla estar per davant de la corba.

Una característica encara més fantàstica és que els residents dels Estats Units d’Amèrica tenen la flexibilitat d’utilitzar qualsevol de les seves targetes de crèdit per fer pagaments. Això significa essencialment que Western Union permet comprar Bitcoin mitjançant qualsevol targeta de crèdit, una funció que poques vegades trobareu en altres plataformes.

3 millors maneres de comprar Bitcoin amb Western Union 2021

1. Paxful

Paxful ofereix un mitjà fàcil i segur per comprar i mantenir el vostre Bitcoin sense cap tipus de molèstia. Ofereix Western Union mentre compra Bitcoin, ja que aquest és el mètode preferit per comprar criptomonedes. Aprofundim en els detalls sobre l’ús de Western Union per comprar Bitcoin.

Com comprar BTC amb Western Union

Creeu un compte a Paxful. Accedireu a la vostra cartera de Bitcoin. Un cop fet això, podeu cercar per comprar Bitcoin a la vostra ubicació preferida. Trieu Western Union com a mètode de pagament i continueu amb el vostre comerç. 

Característiques de Paxful

Paxful ofereix tarifes excel·lents, una bona flexibilitat i més control sobre les vostres operacions. La gran interfície d’usuari i el suport 24/7 el converteixen en una plataforma meravellosa per operar amb BTC. Algunes de les altres característiques són:

 • Transaccions ràpides
 • Apte per a principiants
 • Interfície d’usuari fàcil
 • Es pot accedir a tot el món
 • Gran fòrum de suport

Això fa que Paxful sigui una gran opció!

COMENÇA AMB PAXFUL

2. LocalBitcoins

Localbitcoins

Podeu utilitzar la plataforma LocalBitcoins per comprar Bitcoin amb Western Union. LocalBitcoins és un dels mercats peer-to-peer més grans i de confiança per comprar Bitcoin. És molt fàcil intercanviar bitcoins i LocalBitcoins ofereix un mercat protegit amb garantia per als operadors de criptografia. Vegem, doncs, per què LocalBitcoins és una opció popular.

Avantatges de comprar bitcoins a LocalBitcoins

 • LocalBitcoins és extremadament segur i privat. En certs països, és l’única manera d’adquirir bitcoins.
 • Admet múltiples mètodes de pagament, inclosa Western Union.
 • Hi ha límits mínims de compra i venda a LocalBitcoins.
 • És un dels intercanvis de Bitcoin més antics.
 • Només cal un 1% com a honoraris.
 • Excel·lent atenció al client. 
 • Excel·lents fòrums de suport que proporcionen ajuda als usuaris quan i quan ho necessiteu.

Comprar Bitcoin a LocalBitcoins amb Western Union

Necessiteu un compte a LocalBitcoins abans de comprar Bitcoins per a Western Union, però aquest és l’únic requisit. Amb un compte verificat, podeu optar per cercar operacions de Bitcoin disposades a vendre-les per un import mitjançant Western Union. LocalBitcoin ofereix una gran plataforma per trobar el vostre comerç desitjat. 

COMENÇA AMB LOCALBITCOINS

3. LocalCryptos

Localcryptos és una de les plataformes més populars per al comerç de bitcoins. Per a aquells que realment no operen amb altres fitxes, LocalCryptos permet als usuaris utilitzar Western Union per comprar bitcoins. 

Per què LocalCryptos és una gran plataforma

 • LocalCryptos és una plataforma segura amb protecció a càrrec de compradors i venedors. 
 • Fàcil d’utilitzar, fins i tot per als nouvinguts i aquells que no estiguin massa familiaritzats amb els intercanvis de criptografia i el seu funcionament. 
 • Cobren una tarifa nominal per operacions i garanteixen la seguretat.
 • És una plataforma fàcil d’utilitzar amb múltiples mètodes de dipòsits.

Com LocalCryptos us ajuda a comprar bitcoins amb WU

LocalCryptos us dóna accés a una cartera. Un cop hàgiu decidit operar mitjançant el vostre compte, els bitcoins es lliuraran a la vostra cartera quan hàgiu executat l’operació. Western Union és un mètode de pagament fàcil d’utilitzar a LocalCryptos, que la converteix en la plataforma preferida per a aquest tipus de comerç per a molts que vulguin invertir en l’espai criptogràfic.. 

COMENÇA AMB LOCALCRYPTOS

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map