Les millors maneres de comprar Bitcoin amb Venmo 2021

1. LocalBitcoins 2. Paxful
LocalBitcoins.com-logo paxful
COMENÇAR! COMENÇAR!

L’únic que el món en general encara no està clar és com s’ha d’adquirir Bitcoins per si mateixos. Per descomptat, hi ha moltes maneres d’anunciar-se i un bon nombre de serveis d’intercanvi de criptomonedes han cridat l’atenció del públic i, tot i això, encara falta un enfocament clar al respecte..

Ara, com es va esmentar abans, podeu simplement optar per la mineria de criptomonedes, que, com es va detallar abans, va guanyar protagonisme amb l’aparició de Bitcoins i altres Altcoins. Tanmateix, abans d’invertir el vostre temps i diners en el comerç, és important que tingueu en compte que el camp no és tan rendible com sembla. Tot i que us permet adquirir bitcoins sense haver-los de comprar, l’únic problema és que el procés d’explotació en si mateix consumeix recursos..

Necessitareu molta electricitat per disparar el vostre equip i això afectarà greument les factures d’electricitat, provocant més pèrdues que beneficis en general. Per tant, una altra alternativa que us queda és la de comprar immediatament els vostres bitcoins. Però, de nou, us trobareu amb un problema que pot resultar fatal per a les vostres empreses Bitcoin si no es tracta amb cura.

El mercat està ple d’opcions. Trobareu tot tipus de serveis d’intercanvi, carteres i molts més disposats a oferir-vos bitcoins o fins i tot altres criptomonedes a canvi dels vostres diners. Per al consumidor mitjà, es tracta d’una situació realment confusa, ja que no es pot diferenciar realment el bo i el dolent i sovint s’acaba triant l’alternativa equivocada per comprar els seus bitcoins. Això condueix, a més, a comissions de transacció altes, canals de pagament no garantits i problemes més habituals associats a aquestes transaccions.

Però per acabar amb aquests problemes, l’únic que necessiteu és un canal d’orientació decent que us orienti ràpidament cap a les decisions correctes. I això és exactament el que pretén ser aquest article. Tenim previst abordar cadascun d’aquests mètodes d’adquisició de Bitcoins d’un en un i analitzar detingudament els seus pros i contres per esbrinar el millor del lot. En aquest article, parlarem de com comprar bitcoins amb Venmo i l’objectiu d’orientar-vos sobre les millors maneres de fer-ho.

3 millors maneres de comprar Bitcoin amb Venmo 2021

1. LocalBitcoins

Localbitcoins Venmo Bitcoins

LocalBitcoins és sens dubte la plataforma comercial més popular i àmpliament utilitzada per a Bitcoins. Aquesta plataforma peer-to-peer es basa a Finlàndia i està especialitzada en transaccions o transaccions sense recepta en la moneda local. Fa aproximadament cinc anys, LocalBitcoins va decidir integrar Venmo al seu sistema i, com a resultat de les compres de Bitcoin a la plataforma Venmo, LocalBitcoins gairebé és la vostra millor aposta.

Instruccions pas a pas

El primer que heu de fer és iniciar la sessió al lloc web oficial de la plataforma LocalBitcoins i, a continuació, crear-vos un compte si encara no existeix. Un cop hàgiu iniciat la sessió al vostre compte, heu de seleccionar el vostre país i seleccionar la vostra forma de pagament, que evidentment serà Venmo en aquest cas, tot i que podeu prendre el vostre temps per explorar altres opcions de pagament si voleu.

Un cop hàgiu avançat i fet això, haureu de fer clic a Cerca i rebreu ràpidament una pàgina de resultats. Aquí heu de seleccionar el venedor ideal per a vosaltres entre les opcions disponibles i establir el contacte amb la persona. Un cop fet això, haureu de fer clic al botó Enviar sol·licitud de comerç després de seleccionar l’import que voleu utilitzar. Quan el vostre import arribi al compte del venedor, deixaran immediatament els bitcoins corresponents a la vostra cartera.

COMENÇA AMB LOCALBITCOINS!

2. Paxful

paxful venmo bitcoins

Podeu pensar en Paxful com una versió més recent però més petita de LocalBitcoins. Es va crear amb la intenció de millorar els problemes del gegant de les criptomonedes i fins i tot introduir noves funcions.

Basant-se en el model ja construït per LocalBitcoins, Paxful permet operar, comprar i vendre exclusivament en Bitcoins. A més, de manera similar a LocalBitcoins i fins i tot a altres intercanvis, Paxful s’enfronta actualment a una escassetat de comerciants disposats a acceptar Venmo com a forma de pagament.

Això es deu de nou al fet que les transaccions amb Venmo són de naturalesa poc segura i s’ha demostrat que és propensa a fraus i estafes com es va detallar anteriorment. De fet, fa uns anys, el microblogging social i el lloc web molt popular Reddit van rebre una afluència de queixes emeses pels usuaris que es van centrar en el fet que cada vegada hi havia més estafes a Venmo. Això va desanimar els venedors i comerciants a considerar Venmo com una forma de pagament acceptable.

No obstant això, recentment, les persones darrere de Venmo es van presentar per abordar aquest problema i es va revelar que Venmo estava treballant en millors procediments de verificació i reforçant la seva seguretat. Per tant, això pot conduir a un augment del nombre de comerciants disponibles actualment per acceptar Venmo com a pagament.

Instruccions pas a pas

Inicieu sessió al lloc web de Paxful.com i seleccioneu la pestanya que diu Comprar Bitcoin. Ara, si ja us heu registrat o no al servei, heu de crear un compte al lloc web. El procés de registre és bastant senzill i, un cop fet això, heu de seleccionar la vostra moneda, el vostre mètode de pagament preferit, que és òbviament Venmo en aquest cas i després fer clic al botó de cerca. Una vegada més us rebrà una pàgina de resultats de cerca en què haureu de buscar el venedor ideal i, un cop hàgiu trobat un venedor de confiança, feu clic al botó Compra ara després de seleccionar l’import desitjat per a la compra. Finalment, només cal esperar que les monedes s’alliberin del compte del venedor directament a la cartera de Bitcoin.

COMENÇA AMB PAXFUL!

3. LocalCryptos

Local Cryptos bitcoin venmo

Per a aquells que vulguin comprar bitcoins amb Venmo, LocalCryptos ofereix una gran plataforma amb tarifes comercials raonables i una bona interfície d’usuari. 

Aquest mercat d’igual a igual permet als compradors i venedors transferir de manera segura la seva criptografia per a la majoria de mètodes de pagament. Hi ha diversos mètodes de dipòsit, i això podria ser una bona introducció per als nouvinguts per avançar i invertir en actius digitals. 

Com es poden comprar bitcoins mitjançant Venmo

LocalCryptos ofereix un quadre de cerca on podeu triar la criptomoneda, la regió i el mètode de pagament, que és Venmo en aquest cas..

Un cop hàgiu seleccionat els criteris de cerca, executeu aquesta cerca per obtenir una llista de possibles operacions. 

Llegiu els termes i condicions i trieu una operació que s’adapti a la vostra factura. Participeu-hi i pagueu al venedor perquè transfereixi els bitcoins a la vostra cartera. 

Característiques de LocalCryptos 

LocalCryptos és força popular a causa d’algunes funcions fantàstiques

  • Té una gran interfície d’usuari fàcil d’utilitzar
  • És ideal tant per als nouvinguts com per als comerciants experimentats
  • Atenció al client 24/7 
  • Llista completa d’opcions de dipòsit i retirada
  • S’admeten diverses opcions de pagament. 

COMENÇA AMB LOCALCRYPTOS!

Venmo: una cartera digital

logotip venmo granVenmo es presenta com una cartera digital. Aquesta cartera es pot utilitzar per a tot tipus de monedes i s’utilitza principalment per pagar i demanar diners a amics i familiars. Venmo s’enllaça directament al vostre compte bancari i es pot utilitzar per afegir o enviar diners al vostre compte bancari, alhora que funciona com una forma convenient de pagar sopars, taxis, pel·lícules i molt més. El que han de fer els usuaris quan configuren un compte per primera vegada a Venmo és determinar la forma de pagament que han triat. Per exemple, tot i que algunes persones prefereixen comprar articles amb el seu saldo Venmo, d’altres poden preferir utilitzar les seves targetes de crèdit o dèbit. També és possible que la gent faci pagaments directament des del compte bancari, tal com s’ha explicat anteriorment. Tanmateix, aquesta funció només s’aplica als titulars de comptes bancaris dels Estats Units. El següent que heu de fer és connectar el vostre compte bancari al vostre compte Venmo. D’aquesta manera, podreu gestionar fàcilment les transaccions i les transferències des del i cap al vostre compte bancari.

Venmo és propietat principalment de Paypal i resulta que és una aplicació basada en mòbils que pot donar pas fàcilment a pagaments ràpids en mode digital, però en quantitats més petites. Venmo com a servei té una mica de miop, és a dir, en general no s’utilitzarà per a transferències d’import important, ni tan sols per a transferències de caràcter corporatiu. Fins i tot les transferències internacionals no són adequades per a la plataforma, sinó que s’hauria d’utilitzar com a plataforma d’intercanvi local entre usuaris que comparteixen relacions amistoses. Per aquestes mateixes raons, un parell de serveis d’intercanvi de criptomonedes més influents que s’utilitzen avui en dia, és a dir, Coinbase i Binance, es neguen directament a acceptar Venmo com a forma de pagament de Bitcoins.

Venmo: Les complicacions

Venmo va ser dissenyat intrínsecament per ser una plataforma que només s’utilitzarà per a transferències de curta distància i de petites quantitats. Per tant, només l’utilitzen persones que ja confien l’un en l’altre i, en conseqüència, Venmo causa il·liquiditat al mercat.

El sistema de pagament de Venmo va ser dissenyat per ser centrat en l’usuari i bastant convenient per a les dues parts implicades. Per aquest motiu precís, han incorporat la característica de reversions fàcils, cosa que significa que una part pot retornar fàcilment els fons que podria haver rebut, i això també de manera instantània. Això facilita els fraus i les estafes a la plataforma, cosa que la converteix en una mala opció per manejar un gran nombre de fons.

El sistema de verificació de Venmo és pobre, com a mínim. Ni tan sols demanen la verificació més bàsica i bàsicament permetran a qualsevol persona fer transaccions a l’aplicació. Això és, per descomptat, d’acord amb la seva política centrada en el client, però posa en perill els fons d’aquests mateixos clients de ser robats. Per al procés de registre, Venmo només us demana el vostre nom o el vostre perfil i contrasenya de Facebook si decidiu utilitzar-lo. I com que Facebook està obert a tothom que vulgui crear-hi un compte, Venmo també es torna força vulnerable. Fins i tot no es demanen identificacions de correu electrònic ni números de telèfon durant tot el procediment.

Comprar bitcoins mitjançant Venmo

Si esteu disposat a fer un pagament de caràcter professional, segur que tindreu dificultats per trobar un comerciant que estigui disposat a acceptar un pagament a la plataforma Venmo, simplement per la manca de funcions de seguretat, a les quals s’associa. Fins i tot si accepten un pagament a la plataforma, és probable que ho facin per una quantitat realment petita, per sota dels 20 dòlars més o menys.

Conclusió

Si creieu que Bitcoin és la moneda del futur, segur que no us equivocareu. De fet, els mateixos sentiments són compartits per milers de milions a tot el món. Però el que realment importa és que molta d’aquestes persones tenen molta influència i les seves creences sobre el Bitcoin, junt amb el consens general al seu voltant, han fet que el Bitcoin es converteixi en una de les monedes més poderoses i àmpliament utilitzades del món en l’actualitat. Sembla gairebé impossible pensar que una cosa que fins i tot no existia fins fa una dècada es troba al centre d’un dels oficis més rendibles del món actual. Tot i que abans es demostrava que era un fracàs, el Bitcoin no era aquí per deixar anar coses que fàcilment i aviat es van elevar fins a convertir-se en una de les monedes amb més creixement del món. És tan popular com convenient. Tot i que les transaccions amb altres monedes poden provocar una infracció de la vostra privadesa, ja que no esteu segur de qui controla aquestes transaccions, les transaccions que realitzeu amb el Bitcoin tenen la garantia de ser totalment segures i lliures de mirades indiscretes. La criptomoneda ha estat dissenyada específicament per estar completament descentralitzada, és a dir, cap govern singular ni cap organisme autoritzat del món tingui el poder de regular les transaccions de Bitcoin, cosa que la fa ideal per a les persones que desitgin que les seves relacions siguin privades..

Va haver-hi un moment en què un sol Bitcoin valorava prop de vint mil dòlars. És sorprenent fins i tot considerar que tal gesta era possible, però el Bitcoin va aconseguir seguir endavant i fer-ho. Com a resultat, diverses organitzacions financeres i experts en inversions de tot el món van començar a controlar les fluctuacions de Bitcoin. Les inversions van començar a fluir i la gent va començar a interessar-se activament pel domini de les criptomonedes. Avui en dia, el Bitcoin té una bona majoria de la quota de mercat i és literalment capaç de crear indústries multimilionàries per si mateixes. Un bon exemple d’això és la indústria de les criptomonedes, que va romandre relativament anònima fins que el Bitcoin va afrontar el desafiament i, literalment, va trencar tots els registres anteriors per tornar-lo a la llum. La indústria minera de criptomonedes també va començar el seu ràpid ascens cap a la fama només a causa de l’augment sobtat de popularitat de les criptomonedes. Un camp conegut anteriorment només pels més dedicats als entusiastes de les criptomonedes està sent reconegut a totes les parts del món i la gent s’interessa realment per explotar les monedes per si mateixes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map