Comparació de carteres de maquinari: BC Vault Vs Ledger Nano Vs Trezor Vs Keepkey

El mercat de les criptomonedes és com una muntanya russa. Si us dediqueu a tot el recorregut i no voleu assumir riscos comercials, la millor manera de maximitzar els beneficis és emmagatzemar criptografia a llarg termini, també coneguda com hodl.

Quan es considera l’emmagatzematge a llarg termini, una cartera de maquinari és la solució més òptima per mantenir segures les criptomonedes i no exposar les seves inversions a amenaces en línia. Ledger Nano S i Trezor són pioners entre els dispositius d’emmagatzematge en fred, sent el seu tercer concursant fort Keepkey.

Però recentment s’ha llançat un nou producte al mercat de criptografia, el BC Vault, que compta amb la cartera de maquinari de criptografia més segura i pràctica disponible actualment. Així que anem a comparar algunes de les funcions clau dels quatre dispositius més populars i vegem com és el futur de l’emmagatzematge en fred.

BC Vault Vs Ledger Vs Trezor Vs Keepkey: quin és el millor?

1. Volta BC

A primera vista, el BC Vault se sent més gran que altres carteres. No obstant això, el dispositiu no és realment voluminós i pot cabre fàcilment a la butxaca. Inclou una gran pantalla OLED que mostra tota la informació important de les transaccions al mateix temps, inclosa l’adreça i l’import total del dipòsit, que és crucial per minimitzar el risc d’un atac d’home enmig. El que m’agrada especialment del BC Vault és el D-pad, que facilita l’ús del dispositiu que les carteres Ledger o Trezor.

Comparació de la volta de BCEl dispositiu i la seva aplicació tenen suport natiu de tots els tokens ERC20 (al voltant de 190.000) i un gran nombre de criptomonedes, sent les més populars Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Ripple, Dash i molts altres. Podeu gestionar diverses monedes en un sol dispositiu dins d’una mateixa aplicació, cosa que no només és molt més pràctica, sinó també més segura que l’ús d’altres serveis en línia..  

El més singular del Vault és que genera carteres anònimes independents sacsejant el dispositiu aleatòriament. Els dispositius de maquinari competitius tenen carteres matemàticament enllaçades que estan connectades a la llavor de recuperació, de manera que si algú aprèn la llavor té accés a la resta de carteres.

Les carteres BC Vault no són deterministes: podeu xifrar-les i fer-ne una còpia de seguretat individualment, de manera que si alguna de les vostres carteres es compromet, mai no conduirà a cap altra cartera emmagatzemada al Vault. El xifratge és la força més gran que no tenen a la cartera de maquinari. A més de tenir una contrasenya global i un PIN per a BC Vault, totes les carteres es poden xifrar amb una contrasenya i un PIN addicionals, i fer una còpia de seguretat en una targeta microSD o en paper com a codi QR.

Les còpies de seguretat es xifren amb les vostres contrasenyes / PIN de manera predeterminada, però també podeu fer una còpia de seguretat de les vostres carteres sense xifrar (no es recomana). Ledger, Trezor i KeepKey fan servir la llavor BIP39 / 44 per restaurar carteres. Les frases de llavor no estan xifrades, de manera que cal guardar-les en un lloc segur.

Amb tot, la seguretat a BC Vault és sens dubte superior a les carteres d’emmagatzematge en fred de la competència. BC Vault és l’únic dispositiu que us permet bloquejar totes les carteres generades de manera individual, de manera que podeu compartir un dispositiu amb altres parents o amics de confiança. Amb els detalls d’inici de sessió globals i individuals, podeu protegir cada cartera amb un màxim de 4 codis.

Els creadors de BC Vault també confien en les seves habilitats de xifratge, de manera que van carregar prèviament cada dispositiu amb una clau privada corresponent a una cartera de recompenses amb 1 BTC. Si sou capaç de trencar-lo, la recompensa és vostra.

Ho savies @bc_vault #cryptowallet Bounty Wallet (la cartera 1BTC que es troba a cada BC Vault enviat: podeu desbloquejar-la, és vostra) ara val més que 1 BTC, ja que algú li va donar 0,16183 BTC &# 128578;https://t.co/97ZG3TTGOp

– Alen Salamun (@AlenSalamun) 10 d’abril de 2019


COMENÇA AMB BC VAULT!

2. Trezor

Trezor One va ser la primera cartera de maquinari de criptografia disponible. Un gran problema de seguretat amb el primer model va ser que les dades no s’emmagatzemaven en un xip segur. El nou model Trezor T es va desfer d’aquesta responsabilitat, però encara no ofereix als usuaris xifrar la seva còpia de seguretat. Es promociona juntament amb Cryptosteel, un armariet d’acer que se us demanarà que compreu com a extra per mantenir segura la vostra llavor de recuperació (preu del paquet: 229 EUR).

Fins i tot sense Cryptosteel, Trezor T es ven increïblement alt, per 180 euros. El nou model té una pantalla més gran que Trezor One, on la mida de la lletra és poc llegible. Però en lloc de mantenir els botons, Trezor T té una pantalla tàctil, de manera que la pantalla encara és massa petita per fer que tota l’experiència de l’usuari sigui agradable..

De manera similar a les carteres Ledger i Keepkey, Trezor emmagatzema la llavor de recuperació a la memòria flash. En comparació, BC Vault emmagatzema dades a FRAM, que és un suport d’emmagatzematge molt més ràpid i durador.

Tant les carteres Trezor com Ledger admeten una àmplia gamma de criptomonedes, però no totes són compatibles de forma nativa, de manera que només podeu transferir-les mitjançant serveis de tercers..

COMENÇA AMB LA CARTERA TREZOR!

3. Ledger Nano S

Ledger Nano S és una cartera criptogràfica assequible en forma de memòria flash USB, que va introduir un important avantatge a Trezor One: va ser el primer a emmagatzemar dades en un xip segur i no exposar-les sense xifrar..

És la més petita de les carteres de maquinari comparades, però la seva mida no li fa necessàriament un favor. La pantalla és massa petita per mostrar tots els detalls de la transacció i els dos petits botons fan que la navegació i la confirmació de la transacció siguin maldestres.

Les carteres de llibres majors són deterministes, de manera que totes les carteres que genereu estan relacionades matemàticament amb altres i vinculades a la mateixa llavor de recuperació BIP39 sense xifrar. Si es pirateja qualsevol adreça de cartera, altres es posen en perill automàticament, com també passa amb Trezor i Keepkey. Un altre aspecte posterior és que el dispositiu no mostra danys notables si s’obre amb força, a diferència de Trezor i BC Vault, que tenen un maquinari evident.

Cartera Ledger Nano S.

A més, haureu de desinstal·lar aplicacions per a actualitzacions de firmware amb Ledger, mentre que amb BC Vault les actualitzacions de firmware es fan en una partició no activa per evitar la pèrdua de dades.  

Ledger Nano S admet moltes monedes i fitxes diferents i es ven per menys de Trezor, Keepkey i BC Vault. Però això no canvia el fet que tingui capacitats limitades, de manera que podreu utilitzar una petita gamma de criptomonedes alhora..

COMENÇA AMB LEDGER NANO S!

4. Mantenir la clau

Keepkey és el més voluminós i pesat de les carteres de maquinari comparades. La pantalla és gran i cobreix tota la mida frontal del dispositiu. És una mica més car que el Ledger Nano S, però encara és bastant assequible (79 USD).

Cartera KeepkeyKeepkey nativament només admet 7 criptomonedes i alguns tokens ERC20, de manera que només seria útil per a aquells que posseeixen les monedes més populars com BTC, ETH, etc. Igual que Trezor i Ledger, no ofereix còpies de seguretat xifrades per defecte i genera carteres deterministes, vinculades a la mateixa llavor de recuperació.

COMENÇA AMB KEEPKEY!

Quina cartera de maquinari destaca?

La cartera que ofereix la màxima seguretat, admet diverses funcions i que és més pràctica d’utilitzar és definitivament la BC Vault. Tenint en compte la relació preu-rendiment, és la inversió més barata. BC Vault és la cartera de maquinari de nova generació que té avantatges importants per a altres carteres consolidades, reconegudes amb marques com Ledger i Trezor.

BC Vault és el dispositiu més segur per als vostres actius criptogràfics perquè genera aleatòriament carteres independents que no estan vinculades a la mateixa llavor de recuperació BIP39 / 44. Cada cartera es pot bloquejar amb fins a 4 codis (PIN de contrasenya global, PIN de contrasenya de cartera) i fer una còpia de seguretat individualment amb totes les contrasenyes en una targeta microSD o en paper. Les carteres Ledger, Trezor i Keepkey només es poden restaurar amb la frase de llavor donada, que no està xifrada, de manera que s’ha de mantenir en algun lloc segur.  

A diferència d’altres carteres que fan servir memòria FLASH, BC Vault emmagatzema dades a FRAM, que té una vida útil més llarga i més capacitat. Podeu crear més de 2000 carteres individuals amb BC Vault i gestionar moltes criptomonedes diferents i tots els tokens ERC alhora, en un sol dispositiu, en una sola aplicació..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map