3 millors maneres de comprar Bitcoin amb la targeta Discover 2021

1. Localbitcoins 2. Paxful 3. Àbra
LocalBitcoins.com-logo paxful
COMENÇAR! COMENÇAR! COMENÇAR!

No podeu esperar obtenir beneficis de Bitcoins tret que realment hi invertiu diners. Ara hi ha dues maneres d’obtenir Bitcoins. Podeu fer meves aquestes monedes vosaltres mateixos o comprar-les gastant diners reals. Som aquí per ajudar-vos amb la segona opció. Per ser més específics, aquest article té com a objectiu orientar-vos sobre les millors maneres i mètodes per comprar Bitcoins amb la vostra targeta de crèdit Discover. Fem una ullada als possibles intercanvis per fer-ho i detallem els avantatges i els inconvenients de totes les alternatives. Anem a bussejar directament.

Comprar bitcoins amb Discover

L’única manera de comprar Bitcoins amb una targeta de crèdit, ja sigui la vostra targeta American Express o una targeta Discover, és buscar intercanvis que admetin el tipus de targeta que teniu. Per tal d’estalviar-vos totes les càrregues pesades, realment hem avançat i hem compilat una llista d’intercanvis que prometen oferir-vos el millor servei al preu més baix..

3 millors maneres de comprar Bitcoin amb la targeta Discover 2021

1. Localbitcoins

LocalBitcoins és un mercat d’igual a igual de confiança que permet als compradors i venedors intercanviar bitcoins. S’ha descrit com el Craigslist de BTC, que permet als compradors i venedors interactuar directament. 

Com comprar bitcoins amb targetes Discover

Comprar Bitcoin amb Discover és fàcil a LocalBitcoins. Aquí teniu una llista dels passos per comprar BTC amb Discover.

Registreu-vos a LocalBitcoins

Registreu-vos a LocalBitcoins i tingueu accés a una cartera bitcoin gratuïta i segura. El registre és un procés senzill que es resol ràpidament. Si ja teniu un compte, no dubteu a passar al següent pas.

Cerca d’oficis

La pàgina principal té un quadre de cerca que es pot omplir amb la quantitat de BTC que voleu comprar. Empleneu la forma de pagament com a Discover i continueu filtrant segons les preferències de la vostra regió. Procedir a la cerca.

Seleccioneu un comerç que s’adapti als vostres criteris

Hi ha disponible una llista d’anuncis que compleixen aquests criteris. Trieu un comerciant amb una bona puntuació de reputació i altes operacions. El temps de resposta indica el temps de resposta esperat del comerciant en qüestió. 

Paga al venedor


En prémer el botó Compra, es proporciona informació sobre el comerç i els termes i condicions. Seguiu llegint, envieu la sol·licitud i introduïu el missatge per iniciar un comerç amb el venedor.

COMENÇA AMB LOCALBITCOINS

2. Paxful

crítica tranquil·la

Paxful espera que els serveis financers estiguin disponibles per a moltes persones a nivell mundial. El finançament d’igual a igual permet als comerciants de Paxful comprar BTC i altres criptomonedes d’altres operadors directament. No requereix mediadors, banals ni altres grans corporacions. Aquesta comunitat de més de 3 milions d’usuaris té un control directe sobre les seves finances. Llavors, com podeu comprar Bitcoin amb Discover a Paxful?

Descobriu Bitcoins a Paxful 

Registreu-vos per obtenir un compte a Paxful i accediu a la vostra cartera de Bitcoin gratuïta.

Amb aquest compte, teniu l’opció de triar el vostre mode de pagament com a Discover i l’import de Bitcoin que voleu comprar. Cerqueu ofertes que compleixin els vostres requisits.

Assegureu-vos de llegir els termes i condicions. Si esteu satisfet, introduïu la quantitat de Bitcoin que voleu comprar. Comenceu el comerç obrint un xat en directe amb el venedor. Seguiu les instruccions del venedor i efectueu el pagament. El venedor deixarà directament el BTC a la cartera Paxful. 

A continuació, podeu utilitzar Bitcoin com de costum. Amb més de 300 mètodes de pagament disponibles, Paxful facilita el comerç amb Bitcoin.

COMENÇA AMB PAXFUL

3. Abra.com

Intercanvi AbraSi busqueu una opció per invertir en criptomonedes i emmagatzemar-les totes en un sol lloc, no cal que busqueu més que Abra. L’aplicació mòbil Bitcoin Wallet ofereix suport per a fins a 28 criptomonedes, totes disponibles per a la compra en un sol lloc. L’aplicació és molt fàcil d’accedir, ja que està disponible tant a Play Store com a App Store.

L’equip d’Abra ha facilitat el procés d’inversió i els desenvolupadors d’Abra s’han assegurat que els usuaris no han de buscar en diversos llocs per invertir i emmagatzemar les seves criptomonedes. Abra ha facilitat les coses mitjançant l’emmagatzematge de diverses criptomonedes en un sol lloc, de manera que els usuaris no han de canviar constantment entre aplicacions per només accedir als seus actius digitals..

Abra proporciona diverses opcions per afegir fons a la cartera. Això és una bona manera de comprar bitcoins mitjançant targetes Discover. El mètode d’inversió depèn del vostre país d’operació i, per a la majoria de països, hi ha una opció per afegir fons a través de monedes fiduciàries o bé mitjançant actius digitals en forma de criptomonedes..

S’ha facilitat afegir fons mitjançant monedes fiduciàries, ja que hi ha opcions per afegir fons a través del vostre compte bancari, targeta de crèdit / dèbit i efectiu (només disponible a Filipines). L’opció d’afegir fons a través de comptes bancaris només està disponible a Filipines, als Estats Units d’Amèrica i a tota Europa. Tanmateix, es pot afegir fons mitjançant targetes de crèdit o dèbit o criptomonedes a tot el món.

L’aplicació Abra utilitza Bitcoin com a actiu subjacent per invertir en altres criptomonedes. Abra ofereix les disposicions per comprovar i rastrejar els preus, els beneficis i les pèrdues de les seves inversions i proporciona accés a les inversions, tot en una única interfície fàcil d’utilitzar. No cal descarregar ni accedir a diverses aplicacions, només per obtenir els avantatges de les funcions que Abra proporciona en un sol lloc.

Atès que el mercat és volàtil i els preus canvien diverses vegades en un segon, hi ha necessitat de transaccions més ràpides. Abra s’enorgulleix de ser un dels sistemes més ràpids per invertir en les 28 criptomonedes que admet l’aplicació. El sistema admet prop de 50 monedes fiduciàries, que proporciona un servei instantani perquè els usuaris inverteixin en actius criptogràfics.

La transparència és un gran problema quan es tracta de criptomonedes. Hi ha empreses que funcionen com a petxines: acumulen prou capital i després s’enfonsen sense deixar rastre. El que queda enrere són les demandes i les pèrdues dels inversors. Abra s’ha allunyat d’aquestes controvèrsies i ha proporcionat informació detallada sobre cadascun dels seus empleats.

Els valors de l’empresa es basen sobretot en la transparència i l’honestedat, ja sigui amb els empleats o amb els clients i socis. Els seus objectius estan orientats a proporcionar el millor servei a llarg termini als seus clients. Acullen idees per millorar la seva interfície i servir els seus clients d’una manera millor. Cada dia s’està avançant i la informació completa al respecte està disponible al lloc web i al bloc.

Invertir mitjançant Abra

La inversió en actius criptogràfics hauria de ser un procés instantani, ja que els preus sempre fluctuen. Quan obriu el lloc web, hi ha una secció que us permet comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit. Tot el que heu de fer és introduir l’import amb què voleu comprar el bitcoin o introduir el nombre de bitcoins que desitgeu.

Després, haureu d’introduir una adreça de cartera on vulgueu rebre els bitcoins esmentats. Aquesta adreça de cartera ha d’estar sota el seu control total, ja que els recursos tenen un alt valor. Es recomana una cartera fora de línia per a aquesta transacció perquè pugueu emmagatzemar el recurs sota el vostre control total.

L’altra manera de comprar bitcoins és mitjançant l’aplicació Abra. Després de descarregar l’aplicació i registrar-vos-hi, hi haurà una creació automàtica d’una cartera a la vostra aplicació. Com que la verificació del client és un requisit estricte, també haureu d’enviar els vostres documents KYC abans de poder fer la compra.

Aquesta cartera tindrà la seva adreça de cartera de manera que no us haureu de preocupar de tornar-la a introduir a l’aplicació. Després d’això, veureu una opció per afegir diners. Podeu fer-ho mitjançant Bitcoin, Mastercard o Visa, transferència bancària, Litecoin o Bitcoin Cash, o qualsevol altra opció disponible al vostre país..

Després d’això, només es tracta de completar el pagament. Si ho feu a través d’actius criptogràfics, haureu d’introduir l’adreça de cartera que es crea dins de l’aplicació a la vostra altra connexió fora de línia o canviar la cartera i enviar les criptomonedes a la cartera Abra.

En cas contrari, haureu de veure quins mètodes bancaris estan disponibles al vostre país i seguir els passos a través dels panells guiats de l’aplicació. Un cop hàgiu afegit els fons a la vostra cartera o hàgiu afegit el bitcoin a la vostra cartera, veureu opcions que canvien aquests fons amb les criptomonedes o monedes fiduciàries que estan disponibles a la llista.

Les retirades també s’han facilitat a l’aplicació Abra. Podeu retirar els fons en forma de Bitcoin, Bitcoin Cash o Litecoin o obtenir els fons directament al vostre banc (només disponible als Estats Units d’Amèrica i Filipines).

També hi ha un programa de referència per a l’aplicació Abra. Per cada amic que convideu a fer servir el vostre enllaç Abra únic, se us premiarà amb 25 dòlars. Una altra gran característica de la cartera Abra és que no hi ha cap comissió de transacció a l’intercanvi entre cap parell de criptomonedes. La companyia guanya diners en la diferència entre la compra i la venda de les criptomonedes.

COMENÇA AMB ABRA.COM

4. CEX.io [Mètode alternatiu]

revisió cex ioDe manera similar a Coinmama, CEX.io és una empresa bastant de bona reputació amb gran quantitat d’experiència i una àmplia base de consumidors. Comanden una bona part del mercat i mai se sap que causen problemes als seus clients. Tot i que tenen un límit segons el nombre de monedes que podeu comprar, però, la bona notícia és que aquests límits són tan alts que el client mitjà ni tan sols els notarà. Tot i això, si sou algú que desitgi fer transaccions per quantitats elevades i comprar un nombre realment elevat de bitcoins alhora, és possible que vulgueu optar per Coinmama en lloc de CEX.io.

Tanmateix, no podeu esperar que un servei tingui tots els avantatges i ni un sol inconvenient associat. Pel que fa a CEX.io, el servei pateix el problema de la baixa disponibilitat i abast. Això significa que la plataforma només està activa en un nombre limitat de països i no es pot accedir a totes les parts del món. Tot i això, els plans d’expansió encara estan en marxa i és molt possible que el servei arribi realment als racons del món en els propers anys.

Establert el 2013, cosa que li proporciona uns anys d’experiència al mercat, CEX.io és ideal per comprar bitcoins amb la vostra targeta Discover, o millor dit, amb qualsevol de les vostres targetes de crèdit. El servei és ràpid i l’experiència de l’usuari s’ha dissenyat per ser fluida i fluida. La seva base general d’usuaris està formada per més de 450.000 usuaris. Entre els molts punts de venda d’aquesta gran plataforma d’intercanvi, el principal és el fet que és el primer servei d’intercanvi de proveïdors de mineria al núvol que ha arribat al mercat. Aquest servei de criptomoneda multifuncional especialitzat en transaccions de bitcoins i targetes de crèdit actualment estén els seus serveis a tots els Estats Units d’Amèrica, Europa i fins i tot alguns països d’Amèrica del Sud..

El procés de

Igual que amb Coinmama, tot el procés de compra continua sent simplificat i fàcil de manejar. Qualsevol persona que tingui coneixements bàsics sobre el funcionament de les criptomonedes està prou equipada per operar i utilitzar la plataforma per comprar bitcoins i molt més. El primer pas us demana que creeu un compte a la plataforma mitjançant el registre i emplenant les vostres dades. Un cop fet això i creat un compte amb èxit, podreu continuar amb la vostra transacció lliurement. Primer, heu de fer clic a Wallet i, posteriorment, a Fund. Ara, tindràs dues opcions. Podeu optar per transferir l’import requerit o bé podeu pagar directament mitjançant la vostra targeta de crèdit Discover o qualsevol altra targeta de crèdit que vulgueu. Com que avui parlem de la targeta de crèdit Discover, trieu la segona opció i seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla per comprar fàcilment i sense problemes la quantitat de bitcoins que vulgueu..

Com a funcionalitat addicional, CEX.io inclou una altra gran característica que poques vegades trobareu en altres serveis d’intercanvi. Ofereix serveis de retirada, és a dir, sempre podeu optar per retirar instantàniament els vostres diners a les targetes de pagament. El que això significa efectivament és que podeu retirar fons de qualsevol de les vostres targetes de pagament o de cap de les vostres. Tot i això, per fer-ho, primer heu d’enllaçar les vostres targetes al vostre perfil CEX.io.

Segons la rapidesa d’aquestes sol·licituds de retirada, generalment es processen automàticament, i això tan aviat com feu la sol·licitud. No hi ha absolutament cap necessitat d’iniciar sessió a cap servei de tercers per poder completar la vostra sol·licitud, ja que CEX.io ho gestiona de manera independent. Podreu accedir a les vostres retirades gairebé a l’instant sense retards importants a la vostra targeta Visa o Master.

COMENÇA AMB CEX.IO

5. Coinhouse [Mètode alternatiu]

coinhouseCoinhouse és una altra gran opció per a quan vulgueu comprar bitcoins amb la vostra targeta de crèdit. Entre els molts avantatges d’aquest servei, destaquen el fet que és una empresa de bona reputació i que permet uns límits de compra elevats. Quan compreu a una empresa de tanta alçada i reputació com Coinhouse, podeu estar segur que els vostres diners passaran a les mans adequades. A més, amb límits de compra elevats, no us haureu de preocupar d’esgotar els límits de compra i arribar a comprar tot el que vulgueu. Tot i que per a compres excessivament altes i transaccions d’alt valor, Coinmama sempre és una opció millor ja que no imposa cap límit de compra a l’usuari.

No obstant això, un abast limitat del servei i uns tipus de canvi força alts fan que aquest servei sigui una mica menys probable que sigui tan rendible per a vosaltres com els altres esmentats en aquesta llista.

Tan bon punt hàgiu avançat i confirmat el vostre compte al seu portal, esteu a punt per comprar Bitcoins per vosaltres mateixos mitjançant la vostra targeta de crèdit Discover. Quant a quins són els límits, es poden comprar fins a 2.000 euros en Bitcoin en un sol dia, mentre que es poden comprar un màxim de 10.000 euros al mes. Segons el lliurament de Bitcoins, no haureu d’esperar molt de temps, ja que es fa tan aviat com es confirma el pagament des del final del venedor.

COMENÇA AMB COINHOUSE

Conclusió

Quan va debutar el Bitcoin, la gent estava encantada. Es va considerar a l’instant com la següent gran cosa i, durant un temps, aquell somni va semblar bastant proper a la realitat. Malauradament, el Bitcoin va començar a caure prou aviat. I en el termini d’un parell d’anys, va caure en l’anonimat. Però la història estava lluny d’haver-se acabat, ja que cap al 2014, el Bitcoin va tornar i va destrossar tots els registres coneguts anteriorment. Les taxes van ser altes, la popularitat va augmentar i les inversions van fluir com mai abans. A un ritme fantàstic, es van crear diverses corporacions, indústries i empreses per cobrar la moda abans que comencés a vacil·lar.

Afortunadament, aquesta vegada, la popularitat no va caure mai. Bitcoin va continuar fent onades i ho ha estat fent fins aquesta data. I per una bona raó també, ja que el Bitcoin ha demostrat rendiments fantàstics i és responsable d’enormes beneficis per a milions de persones a tot el món. I per si tot això no fos suficient, la criptomoneda també va obrir el camí a altres indústries similars per obtenir el tipus d’èxit que ha aconseguit. Per exemple, la indústria de les criptomonedes en general, amb tots els seus Altcoins, ha vist un nou interès del gran públic. La gent inverteix activament en Ethereum, Dash, Litecoins, Zcash i molts altres. De la mateixa manera, tenim la indústria minera de criptomonedes, que encara que no és tan popular com l’àmbit de les inversions, continua sent prou gran per mantenir-se sempre rendible i també garantir les vendes de maquinari i equips miners..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map