Verge VS Monero 2021: per quina moneda de privadesa heu d’apostar?

El debat de Verge vs Monero ha estat un tema de gran actualitat sobre quines haurien de ser considerades les millors monedes de privadesa que s’utilitzaran. Però, primer, què entenem per monedes de privadesa? Com funcionen? Les monedes de privadesa són criptomonedes úniques que permeten a l’usuari amagar la seva pròpia identitat. Tenen un paper vital en el món digital.

Aquests usuaris de monedes de privadesa hauran de tenir palanquejament sobre les seves transaccions i això seguirà sent irremeiable. Això permet que les transaccions comercials siguin anònimes, cosa que fa que la privadesa sigui totalment protegida i segura. La privadesa dels usuaris es converteix en un sistema que no es pot localitzar i protegir i es converteix en l’objectiu principal de les monedes fixades en privadesa.

Dues de les monedes de privadesa més competitives són Verge XVG i Monero XMR. Afirmen ser millors que altres monedes de privadesa presents al mercat. Però, quina creieu que és la millor entre aquestes monedes??

Ara, donem una ullada més de prop a Verge XVG i Monero XMR, amb això, podem equiparar quina de les dues monedes de privadesa funciona millor.

Taula de comparació de Verge VS Monero

Verge XVGMonero XMR
Algorisme de mineria: Scrypt, X17, Lyra2rev2, Myriad-Groestl i Blake2S Algorisme de mineria: RandomX
Origen de la moneda: Dogecoin DOGE Origen de la moneda: Bytecoin BCN
Maquinari de mineria: CPU, GPU i ASIC Maquinari de mineria: CPU i GPU
Equip del projecte: Conegut i visible Equip del projecte: Anònim
Desenvolupament i màrqueting: Conduït per equips Desenvolupament i màrqueting: Impulsat per la comunitat
Funcions de privadesa: TOR i I2P Funcions de privadesa: Signatures de trucades i adreces invisibles
Fungible: No Fungible:
Descentralitzat: Descentralitzat:
Subministrament circulant: 16.370.089.543 Subministrament circulant: 17.723.193
Visiteu Exchange Visiteu Exchange

Diferència principal

La principal diferència entre la moneda Verge XVG i la Monero XMR són les característiques tècniques de privadesa que tenen. El primer utilitzava les dues tecnologies de privadesa com la I2P (Projecte d’Invisible Internet) i el TOR (The Onion Router) que fa que la informació de l’usuari romangui oculta i oculta tot el temps.

D’altra banda, aquests últims fan ús de les conegudes també com a signatures de trucades i adreces sigil·les, que ajuden a emmascarar les transaccions tant des de les individualitats del remitent com del destinatari..

 Què és Verge XVG?

vorera vs monero

 Verge Origen i història

Diverses criptomonedes es van formular i es van bifurcar abans de donar a llum la moneda Verge. Va començar amb Charlie Lee que va duplicar el llenguatge de programació Bitcoin BTC de Satoshi Nakamoto per generar la seva xarxa Litecoin LTC.

La reproducció i edició de codi existent són molt destacats en aquell moment, que es refereix a una bifurcació de bases de codis i també es coneix com a. Més endavant, els fundadors de Luckycoin LKY van fer una forquilla de bases de codis de Litecoin i els programadors Dogecoin van copiar el codi de Luckycoin.

A més, Dogecoin va ser inclosa a Dogecoin Dark al setembre de 2014 amb l’objectiu de crear una moneda d’anonimat total amb una descentralització real. A causa de la comunitat progressiva i el full de ruta completat pels desenvolupadors de Dogecoin Dark, es va canviar de marca a la moneda “Verge”.

El 2017, es va convertir en un gran jugador de mercat amb diverses associacions, on la marca ja no es podia maltractar més. Verge (XVG) ha aparegut a la indústria de les notícies i els mitjans de comunicació durant l’últim any. Això es deu al fet que la moneda de privadesa de Verge va ser atacada amb èxit al 51% en determinades ocasions.


Verge (XVG) ha estat bullint a tot Internet i ha arribat a ser titular en algunes institucions de criptomèdia. Això també és conegut pel seu vincle i en alguns llocs importants de contingut per a adults.

Mineria de Verge i rendibilitat

Els algoritmes de mineria de la moneda Verge ofereixen diverses opcions.

Teniu 5 possibilitats a l’hora d’escollir la facilitat d’implementació de l’extracció de monedes, com ara Scrypt, X17, Lyra2rev2, Myriad-Groestl i Blake2S.

També podeu utilitzar CPU, GPU i ASIC com a suports de mineria.

Malauradament, tots aquests algoritmes de mineria i equips de mineria actualment estan perdent tret que tinguin un avantatge competitiu respecte a altres miners.

Verge Project Equips, màrqueting i finançament

L’equip de Verge és capdavanter pel que fa a l’estratègia de marca i màrqueting. Poden captar fàcilment l’atenció de la comunitat i generar confiança amb ells gràcies a l’equip complet de desenvolupadors, executius empresarials, professionals del màrqueting i assessors..

També tenen l’efecte “adopció massiva” del qual els usuaris de criptografia poden veure el grup de persones responsables i responsables d’un projecte concret. Posteriorment, creiem que és possible que el Verge no sigui el millor producte tècnic en comparació amb Monero, però entenen molt bé la barreja correcta de negocis socials i màrqueting..

El seu full de ruta és molt clar pel que fa als objectius del projecte. Per descomptat, tenen una llista d’esportistes patrocinats de Motorsports que té com a objectiu augmentar el coneixement de la marca i l’adopció de la seva criptomoneda.

A més, Verge té una impressionant llista de venedors i mercats d’intercanvi, que permeten als consumidors utilitzar XVG per comprar els seus productes. L’equip va començar a recaptar fons gràcies a les donacions aportades per la comunitat.

Funcions de privadesa de Verge

És possible que Verge no sigui la vostra millor opció per fer algunes activitats il·legals com el blanqueig de diners o el pirateig financer. Algú pot rastrejar i demostrar que ets tu qui fa aquestes coses. Això es deu a algunes imperfeccions de privadesa incorporades a la seva arquitectura d’algoritmes.

La funció de privadesa Verge utilitza dues tecnologies diferents que creen informació de dades d’usuari oculta i fosca en tot moment, com ara el TOR (The Onion Router) i l’I2P (Invisible Internet Project).

I2P utilitza serveis de túnel altament anònims i ocults que creen dades sense signar enviades a la cadena de blocs Verge amb capes de xifrats per paquet. TOR (The Onion Router) és un servei IP que permet la comunicació oculta dins de la xarxa. El TOR també complica qualsevol persona que vulgui analitzar les dades de trànsit i altres eines de vigilància.

Totes les transaccions que es van fer a la xarxa són molt visibles i poden ser vistes per qualsevol entitat, però protegeix els caràcters i les posicions dels usuaris integrant tant TOR com I2P per no representar les adreces IP. Si un usuari envia o rep fons, la seva adreça de cartera està disponible per a la contrapartida que, d’alguna manera, és similar a un llibre major.

La contrapart té la capacitat de revisar i investigar l’adreça. També pot identificar el nombre de fons disponibles; examinar on es van obtenir tots els fons anteriorment i on es van gastar altres fons anteriorment.

En resum, qualsevol persona pot comprovar i tenir vigilància amb els vostres moviments financers a través de la cadena de blocs de Verge. Això es relacionaria amb donar claus d’accés a tots els extractes de targeta de crèdit passats i futurs, que seran un malson per algun motiu. Afortunadament, tenim algunes modificacions i modificacions amb la cadena de blocs Verge per minimitzar i evitar ser el sospitós.

Escampar les monedes en diferents blocs podria ser la resposta mitjançant la cartera Samurai que té un protocol Stagged Ricochet. Fareu tot això, però us arrossegarà una estona i costarà les despeses de transacció associades a aquests passos addicionals.

La cartera de Whale o la llista rica també poden ser visibles i es poden fer un seguiment de les seves transaccions a la cadena de blocs Verge. És possible que tinguin cura amb les transaccions realitzades perquè molts observadors en línia, així com els rastrejadors de bot de balenes, centrin l’atenció en les seves carteres completament embossades..

Pros Verge & Contres

Pros Verge

 • Forta promoció de màrqueting i marca
 • Membres actius de la comunitat
 • Alt rendiment
 • Llistat a molts intercanvis de bona reputació
 • Amb el suport de diverses solucions de cartera o custòdia

Cons

 • Associat amb l’aplicació Dark Web
 • Inclinar-se cap a llocs orientats a adults
 • Funcions de privadesa menors en comparació amb altres monedes de privadesa

Visiteu el lloc web

Avantatges de la vora

Les promocions de màrqueting i de marques van provocar que la moneda de Verge arribés a més comunitat i les actualitzacions progressives de la xarxa.

La funció de privadesa de Verge fa que les dades d’informació de l’usuari (identitat i ubicació) s’amaguin i s’obscurin a la cadena de blocs.

A més, compta amb una transacció per segon molt escalable i molt més ràpida per comparar-se amb altres criptomonedes i disposa de nombrosos mercats de criptografia i solucions de cartera que admeten XVG.

Desavantatges de la vora

La moneda Verge està associada a llocs de contingut per a adults i a altres aplicacions web fosques que la fan molt adequada per a aquest aspecte.

No és una característica de privadesa total, ja que poques altres criptomonedes, com Monero, Zcash i altres.

Què és Monero XMR?

Monero Origen i Història

Cryptonote es va crear per resoldre problemes específics de l’algorisme Bitcoin. Diverses criptomonedes utilitzen el protocol de capa Cryptonote, però Bytecoin BCN va ser la primera moneda anònima original. És avantatjós i autèntic perquè es va crear d’una línia a una altra de codis i no va ser una bifurcació d’altres algorismes de criptografia..

Antigament, la implementació de monedes pre-minades té efectes negatius. Això es deu al fet que el màrqueting criptogràfic és una acció basada en la comunitat, l’èxit està en mans dels geeks criptogràfics que utilitzen la moneda. Bytecoin va rebre reaccions de la comunitat perquè el 80% del seu subministrament de monedes era prèvia a la mina.

Grups d’individus es reuneixen a la bifurcació i creen una nova moneda “BitMonero” que és una combinació de “Bit” Bitcoin i Monero que significa “una moneda” en esperanto. A causa d’alguns pobres desenvolupaments i problemes derivats de l’algorisme, ha estat solucionat per la comunitat liderada per Johnny Mnemonic.

Més tard, el nom es va canviar per “Monero”. Es va llançar a l’abril de 2014 sense monedes pre-mines del subministrament total i cap porció de la recompensa de bloc es destina al desenvolupament. Monero ha vist nombroses millores des del seu llançament. Sobretot, totes les seves millores proporcionen sofisticats casos de seguretat, privadesa i ús de la plataforma.

L’equip continua desenvolupant amb objectius de privacitat i seguretat al principi, les comoditats d’ús i eficiència en aquest últim.

Monero Mining i rendibilitat

D’altra banda, els desenvolupadors de Monero continuen actualitzant el seu únic algorisme de mineria (ara RandomX) per evitar els fabricants de circuits integrats específics d’aplicació (ASIC).

També estan disposats a forçar la cadena de blocs Monero sempre que sigui necessari. Això no vol dir que un miner ASIC no estigui disponible per a Monero, però és més probable que ho faci en secret. Les monedes monero només es poden extreure amb CPU i GPU per proporcionar més descentralització.

En el moment de la creació de l’article, la mineria en l’algorisme RandomX pot ser rendible si teniu electricitat barata i gratuïta, així com un cost de manteniment mínim. Això es deu al baix preu de Monero a les borses de criptomonedes.

Monero Project Equips, màrqueting i finançament

L’equip de divises de Monero és tranquil·lament diferent de l’esmentada anterioritat quan es tracta d’estratègies comercials i de marca. Tenen menys o cap informació sobre la seva estructura organitzativa empresarial, que al seu torn el grup responsable de persones és desconegut i anònim.

Tot i que no tenen visiblement executius empresarials, professionals del màrqueting i assessors, tots tenen un suport actiu basat en la comunitat que compleix tots aquests rols. Tanmateix, Monero compta amb un equip de desenvolupament extremadament competent, que entén plenament l’aspecte tècnic i la complexitat del seu codi la majoria de les vegades.

Sempre que mireu enrere el full de ruta previst, és realment impressionant i defineix clarament el cas d’ús i l’objectiu del projecte. L’absència de comercialitzadors de marques convencionals no vol dir que no tinguin esdeveniments en línia.

Tot i això, fan patrocinis i també accepten donacions de la comunitat.

Funcions de privadesa de Monero

Algú que pensi que l’algorisme de privadesa de Monero és millor que la moneda de Verge? Sí, i té molt més pel que fa a seguretat i es manté anònim a la seva xarxa blockchain.

A Monero, no cal que feu alguns passos addicionals només per repartir les monedes en diferents carteres. Tampoc no comportarà cap temps ni cap comissió de transacció per fer-ho. Per a les carteres de balenes, també és una zona de confort i res de què preocupar-se perquè ningú no pot rastrejar cap de les vostres transaccions.

Monero té funcions de privadesa més exclusives, com ara les signatures de trucada i l’adreça invisible que ajuden a cobrir les dades de transaccions del remitent i del destinatari. A la seva cadena de blocs, la signatura del timbre crea una barreja de claus públiques i la clau del compte de l’usuari.

Per tant, tercers no poden assignar les claus ni de la clau pública ni de la clau d’usuari i tampoc no poden vincular l’usuari i la signatura del tot. Totes aquestes coses són molt avantatjoses per a qualsevol activitat il·legal que es pugui fer a la xarxa Monero.

Els pirates informàtics preferirien Monero que Verge per aquest motiu. Fa temps, sorgeixen problemes amb Monero perquè els pirates informàtics l’utilitzen per a la criptografia i la mineria de navegadors. Els atacs de ransomware més importants utilitzen Monero com a diners de rescat a canvi de les claus de desxifratge i tornen a accedir als vostres fitxers..

Tot i que us ofereix recuperar l’accés als vostres fitxers, recordeu sempre que no se’ls hauria de pagar perquè el faran servir una vegada i una altra. Podrien pensar que sempre poden obtenir diners per fer aquesta activitat il·legal. A més, el programari maliciós del lloc web us roba la potència informàtica i extraieu una mica de Monero mentre el navegador té una pestanya oberta al seu lloc web.

Tècnicament, si un pirata informàtic compromet i pren el control d’un lloc web, pot injectar codi al lloc web, mentre el navegador es troba en aquesta pàgina, l’ordinador intentarà resoldre el següent bloc de la cadena de blocs Monero i aquesta recompensa es pagarà. als pirates informàtics.

Al contrari, es pot fer a qualsevol lloc web sense mesures de seguretat fortes. A causa de l’avenç de les persones, empreses i altres empreses de ciberseguretat, s’ha minimitzat el ransomware, el malware i altres activitats de pirateria mitjançant actualitzacions i actualitzacions del sistema.

Monero Pros & Contres

Monero Pros

 • Considerat un dels cryptos més privats
 • Impossible rastrejar la transacció
 • Escalabilitat dinàmica
 • Comunitat de desenvolupadors activa

Monero Cons

 • Els principals intercanvis reticents a donar suport a Monero a causa de preocupacions reguladores
 • Suport limitat de maquinari i cartera
 • Mineria centralitzada

Visiteu el lloc web

Avantatges de Monero

 Monero es considera una de les criptomonedes més privades. És impossible rastrejar o identificar la transacció i vincular-la a la identitat d’una persona.

La cadena de blocs Monero té una escalabilitat dinàmica, cosa que significa que les comissions de transacció segueixen sent les mateixes, fins i tot si s’utilitzen a taxes màximes.

Els desenvolupadors de la comunitat també són excel·lents en fer algunes millores de xarxa que s’afegeixen a l’enorme avantatge de Monero respecte a altres monedes.

Desavantatges de Monero

 Diversos intercanvis de criptomonedes importants no admeten Monero a causa de les seves funcions de privadesa i el compliment dels procediments AML i KYC.

És difícil fer front a l’emmagatzematge que no sigui criptomonedes a causa d’un nombre limitat de solucions de maquinari i multi-criptografia que admeten Monero.

Hi ha una gran mineria centralitzada que aproximadament calcula que el 43% de la taxa de hash provenia només de tres piscines mineres, tot i ser resistents a l’ASIC.

Vegeu també: Com comprar Monero

Verge VS Monero: Conclusió

Monero té avantatges en totes les mètriques per alguns motius enfront de Verge. El preu de mercat per moneda és un criteri i també prova de com està passant el desenvolupament del projecte. També es reflecteix amb la capitalització de mercat, el volum de negociació i el poder de hash de la xarxa, que donen a Monero el protocol més fort.

El màxim històric, en comparació amb el preu actual, demostra que Monero va millorar en aquest mercat baixista enfront de Verge. A més, Monero va perdre el 92% del seu valor, mentre que el Verge va perdre el 99% i el nombre ho diu tot. Tant la criptomoneda Monero com la Verge tenen funcions molt úniques i tenen diferents casos d’ús.

Tots tenen el mateix objectiu que pretén proporcionar sistemes financers més dinàmics i descentralitzats que siguin monedes comunitàries, segures i privades. Però no podem desobeir i ser invisibles pel govern perquè es considera una confiscació civil i això passa a nivell mundial.

Tots els governs de tot el món ho consideren una violació dels procediments contra el blanqueig de diners (AML) i els procediments Know-Your-Customer (KYC), a canvi que és possible que estigueu empresonats o morts en funció del país on visqueu. Aquests suposen que se us troba culpable d’activitats il·legals que heu fet amb la moneda Monero o Verge.

Per als delinqüents professionals i activistes polítics que s’han d’amagar per guanyar-se la vida, tenen prou informació per arriscar la seva vida i saber tècnicament què els és millor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map