VeChain VS Walton: Guia comparativa 2021 d’FP i WTC

Blockchain és una xarxa de programari distribuït que funciona tant com a llibre digital com a mecanisme que permet la transferència segura d’actius sense intermediari. Qualsevol cosa, des de divises fins a títols de terres, passant per vots, es pot simbolitzar, emmagatzemar i intercanviar en una xarxa blockchain.

VeChain i Walton són cadenes de blocs. VeChain és una plataforma blockchain dissenyada per millorar la gestió de la cadena de subministrament i els processos empresarials. El seu objectiu és racionalitzar aquests processos i flux d’informació per a cadenes de subministrament complexes mitjançant la tecnologia de llibres distribuïts (DLT).

D’altra banda, Waltonchain és una cadena de blocs que fa un seguiment de les dades d’identificació per radiofreqüència (RFID) a tota la cadena de subministrament. Waltoncoin (WTC) és el testimoni de criptomoneda natiu de la cadena principal i els usuaris poden crear els seus propis tokens a les subcadenes.

En aquest VeChain contra Walton article, mostrarem la diferència entre aquestes dues cadenes de blocs, què són, els seus usos i els seus avantatges i desavantatges.

Comparació de VeChain VS Walton

JaxxExodus
Vechain Waltonchain
Tecnologia: NFC i RFID funcionen en TPV (Prova de la pila) Tecnologia: El treball RFID a POST (Prova de pila i confiança) és un TPV una mica més avançat
Velocitat de transacció / temps de bloqueig: 220 Velocitat de transacció / temps de bloqueig: 100
Tipus: Moneda Tipus: Testimoni
Preu actual (USD): vechain

VeChain (VET)

$ 0,056101

Preu actual (USD):waltonchain

Waltonchain (WTC)

$ 1,06

Què és VeChain?

Vechain vs Walton

VeChain és una cadena de blocs creada per ajudar a simplificar la gestió de la cadena de subministrament. Originalment es va concebre per determinar si un producte de la vida real és fals o no, evitant fraus i eliminacions. Des de llavors, han estat utilitzades per les principals empreses per ajudar a fer un seguiment des de la producció de vi fins a la fabricació d’automòbils.

La manera de fer-ho és senzilla: doneu a cada producte una identitat única i, a continuació, utilitzeu sensors per fer un seguiment del que passa a cada etapa de la cadena de subministrament. D’aquesta manera, les empreses poden assegurar-se que els productes es manipulen correctament i els consumidors poden verificar que les seves compres són legítimes.

Característiques clau de Vechain

És una cadena de blocs pública on qualsevol persona pot llegir, escriure i desplegar aplicacions descentralitzades i contractes intel·ligents a la cadena de blocs VeChainThor.

Compta amb una tecnologia de gestió de la cadena de subministrament i IOT pròpia, una implementació de blockchain provada que s’utilitza en indústries com ara productes de luxe, licors i agricultura..

Vechain també dóna suport a la implementació de delegacions de tarifes natives, el que significa que els usuaris de dApp no ​​necessiten tenir VET ni VTHO per escriure transaccions si els desenvolupadors que patrocinaran els costos de gas associats.


Com comprar VeChain (VET)?

VeChain es negocia a diversos intercanvis criptogràfics. A més d’intercanvis, Vechain també es pot vendre i vendre a través de serveis d’intermediació, amb l’objectiu de facilitar el procés de compra a persones no expertes. Aquests corredors permeten la compra de VeChain a un preu fix i, sovint, ofereixen més solucions de pagament i són més fàcils d’utilitzar per a principiants..

Aquí teniu algunes de les consideracions abans de seleccionar un mercat per comprar VeChain:

Tarifes: Els intercanvis solen cobrar una taxa de negociació relativament baixa entre el 0,1 i el 0,3 per cent en cada operació, mentre que els serveis de corredors solen cobrar comissions de compra més altes, fins al 10 per cent. A més de les comissions de negociació, sovint hi ha comissions per dipòsits i retirades.

Verificació: La majoria dels serveis d’intercanvi i d’intercanvi necessiten que verifiqueu la vostra identitat abans de començar a dipositar monedes fiduciàries com dòlars o euros. Els mètodes de verificació varien entre els diferents proveïdors, però normalment se us demanarà que pengeu una còpia del passaport (o un altre document d’identitat) i una prova de residència vàlida (per exemple, una factura de serveis públics)..

El procés de verificació pot trigar entre deu minuts (mitjançant eines de videoconferència) i diverses setmanes.

Mètodes de Pagament: Per comprar Bitcoin, Ethereum o altres monedes, heu de dipositar diners en un mercat. La majoria d’intercanvis només us ofereixen la possibilitat de dipositar diners mitjançant transferència bancària, que pot trigar fins a 5 dies.

Tanmateix, els serveis de corredors solen oferir mètodes de pagament addicionals, com ara VISA o MasterCard, amb una tarifa de pagament addicional.

Seguretat: La seguretat també juga un paper important en el comerç de criptomonedes. Ja hi ha hagut diversos pirateries en els mercats de criptomonedes.

Cryptoradar ajuda a filtrar els proveïdors oferint funcions de seguretat com 2FA, emmagatzematge en fred o carteres multi-sig. També us animem a no mantenir quantitats significatives de monedes fiduciàries o digitals als intercanvis, ja que es podrien veure afectades en cas de pirateria.

Associacions VeChain

DNV GL

DNV GL es va fundar el 1864 i té 300 oficines a tot el món. Proporcionen serveis d’assegurament de la qualitat a les empreses del sector marítim, del petroli i del gas, i de la indústria elèctrica i renovable.

DNV GL emet certificats del sistema de gestió al final del procés d’inspecció i certificació. Això demostra que els processos i productes de l’empresa compleixen els estàndards internacionals.

DNV GL és soci i accionista de VeChain. Ambdues companyies comparteixen la creença que el futur de l’assegurança rau en la tecnologia blockchain VeChain Summit 2019, DNVGL va anunciar que ha migrat completament la seva blockchain privada a VechainThor.

Des de l’anunci de la col·laboració, DNV GL ha desenvolupat conjuntament diversos productes, inclosos l’ecosistema de baix contingut en carboni i MyStory, una solució de traçabilitat i comercialització. DNV GL també ha reafirmat el seu compromís amb l’ecosistema VeChain mitjançant la migració de la seva cadena de blocs privada a la cadena de blocs pública VeChainThor per als seus clients.

DNV GL també va lliurar a cada client una cartera de testimoni no fungible digital (NFT) perquè cada client tingui una identitat digital i pugui accedir a l’ecosistema DNV GL i interactuar amb ell. Mitjançant això, DNV GL ha emès més de 900.000 carteres, en comparació amb Ethereum, que només té 400.000 carteres.

BMW

El març de 2018, BMW va confirmar la participació de VeChain al Programa d’inici de garatge BMW, un programa de col·laboració mitjançant el qual BMW treballarà amb el participant per desenvolupar la seva tecnologia i adquirir-la per al seu ús..

Durant la Cimera VeChain del 2019, es va confirmar que VeChain i BMW desenvoluparien conjuntament un DApp anomenat VerifyCar per a cotxes BMW.

VerifyCar registrarà la informació del vehicle a la cadena de blocs VeChainThor. Alguns exemples d’informació que es registrarà inclouen el quilometratge, l’assegurança i els registres de servei d’un vehicle.

Pros & Contres de VeChain

Pros Vechain

 • VeChain té moltes dApps que funcionen a les seves plataformes i que funcionen a Blockchain autoritzat.
 • La marca VeChain ha establert moltes associacions de confiança amb algunes de les marques líders del món.
 • Un cop llançat el mainnet THOR, tots els socis de VeChain migraran al sistema de monedes dual THOR.
 • La companyia està liderada per un equip fort que té diversos anys d’experiència en el domini criptogràfic.

Vechain Cons

 • A diferència d’altres criptomonedes, VeChain no està completament descentralitzat, ja que adopta un enfocament semicentralitzat.
 • Les noves actualitzacions i iniciatives triguen més a materialitzar-se a causa de la gran mida de l’equip de desenvolupament.
 • La gestió de la cadena de subministrament i la categoria dApps són dos sectors on VeChain s’enfronta a una intensa competència de criptomonedes ja establertes.

Visiteu el lloc web

Què és Waltonchain?

Waltonchain és una cadena de blocs que fa un seguiment de les dades d’identificació per radiofreqüència (RFID) a tota la cadena de subministrament. La moneda Walton (WTC) és el testimoni de criptomoneda natiu de la cadena principal i els usuaris poden crear els seus propis testimonis a les subcadenes.

La gestió de la cadena de subministrament és un dels usos més destacats i evidents de la tecnologia blockchain. Tothom, des de FedEx fins a Walmart, treballa en solucions blockchain per augmentar l’eficiència reduint costos i friccions.

Projectes com VeChain Thor també estan profundament centrats en el problema, inclosos els codis NFC i QR, juntament amb l’expansió a altres qüestions operatives de l’empresa..

L’equip de Waltonchain està ben equipat per a la batalla, tot i que els cofundadors Do Sanghyuk i Xu Fangcheng tenen pedigrí com a directors de la Korean Standard Products Association i del Septwolves Group Ltd., respectivament. I Kim Sukku, un ex vicepresident de Samsung, exerceix com a assessor científic en cap.

Waltonchain porta el nom de Charlie Walton, que va inventar la tecnologia RFID. També és un acrònim de Wisdom Alters Label, Trade Organization i Network. No està relacionat amb Walmart ni la família Walton propietària d’aquest minorista.

Centrant-se en una de les tecnologies més utilitzades a la cadena de subministrament, Waltonchain pot construir un negoci sostenible.

Començarem la nostra investigació sobre el projecte amb una immersió profunda a la moneda Walton (WTC), la moneda propietària de criptomoneda de la cadena de blocs Waltonchain.

EQUIP Waltonchain

Construir un nou ecosistema empresarial integrant Blockchain amb l’IoT. El nostre equip és un grup de pioners especialitzats en la integració de blockchain, Internet de les coses i tecnologia RFID. Inclou talent xinès i empresarial, acadèmic i d’inversió. Ampliem la tecnologia blockchain a Internet de les coses, ja que aquesta combinació conduirà a la propera revolució tecnològica.

El nostre projecte compta amb el fort suport de desenvolupadors sèniors de blockchain, institucions d’inversió reconegudes, advocats prestigiosos, experts en finances, experts en disseny de xips de nivell mundial i executius sèniors de les principals empreses de roba i tecnologia de la Xina..

Waltonchain té un equip professional, potent i divers, com ara enginyeria, desenvolupament de negocis i operacions minoristes.

El lideratge de Waltonchain:

Do Sanghyuk: L’iniciador del projecte a Corea. Actualment és el president del Comitè de Desenvolupament Cultural Xina-Corea i director de l’Associació de Normes de Fabricació de Corea.

Xu Fangcheng: L’iniciador del projecte a la Xina. És exdirector de la cadena de subministrament del grup Septowves. Actualment ocupa el càrrec de director de Shenzhen Silicon i actualment és el president del Quanzhou Silicon Board.

Pros & Contres de WaltonChain

Pros de Waltonchain

 • Equip experimentat
 • Plataforma de recerca / formació afiliada a moltes universitats xineses i coreanes famoses
 • Els productes físics ajuden a verificar els resultats
 • Connexió industrial, especialment la tecnologia de la confecció a la Xina (gràcies a l’experiència laboral prèvia)
 • Bona interoperabilitat

Waltoncain Cons

 • La informació sobre el projecte és incompleta i poc clara
 • Blockchain no s’ha provat, actualment està en desenvolupament
 • Lloc web amb errors tipogràfics (fix).

Visiteu el lloc web

VeChain VS Walton: Conclusió

En comparar VeChain contra Walton Chain, és evident que tenen dos enfocaments molt diferents del mateix problema. Tot i que les solucions tècniques subjacents són similars, les seves implementacions es troben en extrems oposats de l’espectre.

VeChain és una plataforma basada en blockchain que registra la veritat del que passa en totes les etapes de la cadena de subministrament. Combina el seguiment físic amb els registres de cadenes de blocs per controlar els productes del món real, des de la producció fins al lliurament, evitant el frau i augmentant la transparència. Tot i que Waltonchain és un projecte sòlid amb un equip de més de 20 membres amb experiència. La companyia ha tingut algunes associacions significatives amb organitzacions governamentals i empreses del sector privat.

Waltonchain, més que una plataforma de cadena de subministrament, proporciona empreses tecnològiques per crear les seves pròpies subcadenes i beneficiar-se de la cadena principal de Walton.

Tot i que actualment no es valora com a competidor, Waltonchain sembla disposat a fer un avenç en els propers anys amb les seves ambicioses aliances i full de ruta de desenvolupament.

Tot i que VeChain i Walton Chain tenen els seus respectius punts forts i febles, en última instància VeChain és el millor blockchain que utilitza aquestes mètriques. Això podria canviar en el futur, però Walton Chain té molt per posar-se al dia, ja que VeChain es valora 12 vegades la seva mida.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map