Predicció del preu del llibre major (POWR) per al 2021, el 2022 i el 2025

Tant si només esteu fent els primers passos en el comerç de criptomonedes com si sou un expert experimentat, segur que busqueu noves oportunitats d’inversió. Si és així, ja sou conscients del fet que hi ha milers de criptomonedes diferents i que moltes d’elles valen només cèntims. Fins i tot hi ha fitxes que costen molt menys de 0,01 USD. Si esteu buscant criptomonedes barates, probablement us heu trobat amb el testimoni Power Ledger (POWR) i us pregunteu si és una bona opció d’inversió. Seguiu llegint per Predicció de preus de Power Ledger per al 2021, el 2022 & 2025. Simplement us pot ajudar a decidir si val la pena invertir-hi.

Anàlisi de preus històrics de Power Ledger

preu històric del llibre major

Power Ledger és una empresa australiana basada en blockchain que busca fer l’accés a l’energia més democràtic, assequible i eficient per a tothom. L’oferta inicial de monedes (ICO) del testimoni Power Ledger va tenir lloc a finals del 2017 i es va convertir en el projecte de finançament col·lectiu més gran de la història d’Austràlia. Segons dades de cmc.io, el preu de POWR durant l’ICO va ser de 0,09 USD i la moneda va assolir el màxim històric el 7 de gener de 2018, amb un màxim d’1,89 USD. El mínim històric va ser de 0,0318 USD, el 13 de març de 2020.

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

A l’hora d’escriure aquest article, hi havia 432.229.654 fitxes de Power Ledger en circulació (el 43% del total de 1.000 milions de fitxes). 1 POWR costa 0,3225 USD amb un volum de negociació de 24 hores aproximadament de 68 milions de USD i un Cap de mercat de poc menys de 139 milions de dòlars.

Power Ledger (POWR) Prediccions futures de predicció de preus

Per descomptat, ningú no pot predir realment el futur i, tret que passi per l’espai i el temps en una caixa blava, no es pugui saber fins a quin punt valdrà qualsevol testimoni demà, i encara menys d’aquí cinc anys. Però hi ha algorismes de predicció. Els experts en comerç han creat un programari molt especialitzat que analitza les tendències del mercat tant per a cada testimoni en particular com per a tot el mercat de criptomonedes per predir preus futurs. I podem fer una ullada a les seves prediccions de preus de Power Ledger, tant a curt com a llarg termini.

Previsió a curt termini

Després

Preu

Canvi

1 dia

0,364468 USD

+11,2%

1 setmana


0,390583 USD

+20,2%

1 mes

0,248614 USD

-27,5%

6 mesos

0,525840 USD

+57,9%

1 any

0,557745 USD

+69,73%

Previsió a llarg termini

Després

Preu

Canvi

1 any

0,383745

+69,73%

2 anys

0,739989

+123,81%

3 anys

1.080057

+228,36%

4 anys

1.782721

+411,39%

5 anys

2.898050

+777,46%

* Aquesta predicció de preus es basa en les dades recopilades de diverses fonts destinades exclusivament a finalitats educatives i no es poden prendre com a consells d’inversió. Els usuaris haurien de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir.

Predicció del preu del llibre major 2021

El mercat de criptomonedes en conjunt va tenir un any dur el 2019, però presenta signes de millora a principis del 2021 malgrat la pandèmia mundial COVID-19. Però els algorismes de predicció de preus mostren que 1 POWR podria tenir un valor d’uns 0,3986 USD al final de l’any. Això significaria un augment del 60% aproximadament.

Predicció del preu del llibre major 2022

Els algoritmes calculen que Power Ledger registrarà un augment del preu de gairebé el 125% fins a aproximadament 0,73 USD / POWR a finals de 2022.

Predicció del preu del llibre major 2025

Segons l’algorisme de predicció de preus, 1 POWR valdrà al voltant de 2,89 USD a finals de 2025; un augment gairebé vuit vegades superior al seu preu actual.

Power Ledger és una bona inversió?

L’èxit del Power Ledger depèn de l’èxit del programa energètic democràtic, assequible i eficient de l’empresa. I fins ara sembla que prosperen, amb 23 projectes diferents a vuit països. Això, més els algorismes de predicció de preus, semblen apuntar a Power Ledger és una bona inversió a llarg termini.

Com es pot comprar un Ledger?

Si us interessa aconseguir algunes fitxes de Power Ledger, la primera pregunta que us heu de fer és on les podeu comprar. Llocs com cmc.io i coincodex.com us poden indicar quins intercanvis llisten el testimoni POWR i quins parells comercials estan disponibles. Una exploració ràpida ens indica dues coses importants: en primer lloc, no hi ha cap parell de comerç fiat / POWR enlloc, de manera que haurà d’utilitzar la criptografia per comprar els vostres tokens. En segon lloc, l’intercanvi més gran del volum de negociació POWR és Binance, on podeu comprar Power Ledger amb fitxes Bitcoin, Ether o Binance..

Suposem que faràs servir Binance per comprar POWR amb ETH. Primer, inicieu sessió al vostre compte de Binance i, si el vostre ETH té una cartera personal (com hauria de ser), haureu de transferir Ether de la vostra cartera personal a la vostra cartera de Binance. Un cop hi hagi les vostres fitxes, feu clic a “Mercats” a la cinta superior.

predicció del preu del llibre major - Binance

En aquesta pàgina, feu clic a la pestanya ALTS Markets i escriviu POWR al quadre de cerca de la dreta. Hauríeu de veure el parell de negociació POWR / ETH. Feu-hi clic.

Això us portarà a la pàgina de mercat adequada, on podreu escriure quant ETH voleu gastar i, finalment, feu clic al botó COMPRA POWR de la part inferior. Això és! Les vostres fitxes de Power Ledger haurien d’estar a la cartera en pocs minuts.

Més informació sobre Power Ledger

Com hem dit abans, Power Ledger és la criptomoneda darrere del projecte energètic Power Ledger. Potser alguns de vosaltres no sabreu que Austràlia és un dels països on l’energia és més cara, de manera que va ser el bressol natural d’un projecte com aquest. El projecte Power Ledger us permet instal·lar plaques solars a la vostra llar o oficina i després vendre l’excés d’energia a altres usuaris, emmagatzemar energia en bateries per vendre-les més tard o fins i tot tornar a vendre energia al vostre distribuïdor d’energia..

Per descomptat, això pot implicar molts permisos i regulacions que poden variar d’un estat a un altre o d’un país a un altre, però l’interès per aquest projecte és cert que s’està recuperant. Per obtenir més informació sobre el que estan aconseguint, no dubteu a visitar el seu lloc web a powerledger.io.

L’equip

predicció del preu del llibre major

L’equip de Power Ledger està format per:

 • Dr. Jemma Green (president executiu i cofundador), que va treballar per a JP Morgan de Londres abans d’obtenir un doctorat. va patir una interrupció del mercat elèctric i va ser tinent d’alcalde de Perth. Va ser cofundadora de Power Ledger el 2016 i va rebre el premi EY Fintech Entrepreneur of the Year 2018.
 • John Bulick (director tècnic i cofundador), pioner en el desenvolupament de blockchain australià, que ja ha desenvolupat tecnologies basades en blockchain per gestionar fotos, vídeos, documents i registres mèdics.

  Vinod Tiwari (cap de desenvolupament i vendes de negocis), llicenciat en enginyeria elèctrica i electrònica i ex director tècnic de vendes de General Electric India.

 • Caren McLaren (vendes & Business Development Executive), amb una experiència de 17 anys treballant a la indústria energètica de l’Austràlia Occidental.

  Anya Nova (Crypto Economist & Director de Desenvolupament de Negocis), un entusiasta criptoeconomista, director de Blockchain Austràlia i guardonat amb el premi líder de l’any de la cadena de blocs australià 2019.

 • Dr. Bill Tai (ambaixador mundial & Advisor), capitalista de risc des de principis dels anys noranta, ha estat al consell d’administració de set empreses cotitzades en borsa que va ajudar a créixer des de les empreses emergents. És professor d’innovació a la Universitat de Curtin.
 • El professor Peter Droege (ambaixador d’Europa), director de l’Institut de Desenvolupament Estratègic de Liechtenstein, és un expert de renom mundial en sostenibilitat urbana i en polítiques i disseny urbans avançats..

L’equip de Power Ledger va guanyar el repte internacional Extreme Tech Challenge de Richard Branson el 2018.

Predicció del preu del llibre major: conclusió

Power Ledger és una d’aquestes criptomonedes relacionades amb un projecte important que realment pot canviar el món. Si hi ha alguna cosa que tothom necessiti per viure un estil de vida modern, això seria energia. Sense ell, mai no hauria pogut escriure aquest article i no el podríeu llegir. Molta gent, especialment a les nacions desenvolupades, no és conscient del valor de l’energia (excepte, potser, quan arriba el moment de pagar la factura mensual de la llum).

Tot i això, els preus de l’energia poden variar enormement d’un lloc a un altre, fins i tot dins del mateix país. La distribució d’electricitat implica una complexa xarxa de productors d’energia (que utilitzen combustibles fòssils, energia hidràulica, geotèrmica nuclear, etc.), minoristes d’energia (la vostra empresa d’energia local) i usuaris finals. Power Ledger permetria un sistema més uniforme, eficient i assequible que beneficiaria tots. Per descomptat, això dependrà de les regulacions i permisos locals, sobretot si la xarxa elèctrica ha de connectar-se a la xarxa principal. Però molts governs escolten i obren la ment a aquesta tecnologia.

El futur sembla brillant per al projecte i això fa que el valor de la fitxa com a inversió a llarg termini sigui molt bo. Per descomptat, alguns diuen que POWR serà absolutament inútil en menys d’un any i d’altres prediuen un preu de gairebé 2 dòlars americans a finals de 2025. Hem pres algoritmes més conservadors i donem una predicció de preu de 0,396 dòlars d’euro a finals de 2021, 0,73 el 2022 i el 2.899 el 2025. Les projeccions es veuen bé, de manera que és possible que vulgueu saltar a bord i aconseguir algunes fitxes POWR avui. Feliç comerç!

Vegeu també:

 • Predicció de preus FunFair
 • Predicció de preus EOS
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map