Predicció del preu de la moneda Enjin (ENJ) per als anys 2021, 2023 i 2025

Els videojocs han recorregut un llarg camí des dels temps de Pong, no només visualment i mecànicament, sinó també en la forma en què hem estat capaços de crear mons virtuals sencers que permetin als jugadors acceptar-lo com a part de la seva pròpia realitat. La xarxa Enjin lidera els pioners de la nova era que volen canviar aquest espai, creant una plataforma de joc descentralitzada que proporciona les bases per crear ecosistemes realment expansius..

Els jugadors podrien passar tota la vida dins d’un joc, però mai podrien veure ni explorar la veritable profunditat de tot. No només el joc en si, sinó que la singularitat clau d’Enjin en comparació amb els seus companys són les seves potents eines per crear una nova economia digital, construïda d’un joc a l’altre. La interconnexió dels usuaris que compren, venen, recopilen i intercanvien béns i serveis digitals ja és un aspecte potent i rendible de la indústria del joc..

No obstant això, tot i que aquests actius normalment no valrien res fora del joc, Enjin utilitza la seva moneda Enjin (ENJ) per simbolitzar els actius construïts a la seva cadena de blocs, obrint així el nou potencial perquè els articles digitals tinguin valor en el món físic. Tenint en compte les seves promeses de revolucionar la ja expansiva indústria del joc, tant en la manera com es desenvolupen com es juguen els jocs, la nostra predicció de preus Enjin Coin preveu un futur molt brillant per a aquest naixent projecte.

Anàlisi de preus històrics de la moneda Enjin

Fundada inicialment el 2009, Enjin es va dedicar més tard a adoptar la tecnologia blockchain a la seva plataforma. Moneda Enjin es va crear per primera vegada a l’estàndard ERC-20 d’Ethereum, però després ha evolucionat cap al seu propi estàndard ERC-1155 més versàtil per facilitar les transaccions a la seva xarxa de jocs, plataformes i aplicacions web. El 2017 van celebrar una oferta inicial de monedes (ICO) que va recaptar 18,9 milions de dòlars per ajudar a finançar els seus desenvolupaments futurs.

Segons les dades de CoinMarketCap, el vostre retorn de la inversió potencial, si haguéssiu comprat fitxes ENJ durant el seu preu de llançament ICO, seria un guany del 642,44% molt impressionant. Com que havia començat a cotitzar públicament, va arribar al mínim històric poc després del seu llançament, cotitzant a 0,01562 dòlars el 2 de novembre de 2017. En només dos mesos, va ascendir ràpidament a un màxim històric de 0,49340 dòlars el 7 de gener. , 2018. El comerç d’ENJ s’ha refredat des de llavors.

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

Basat en les dades recopilades per Messari.io, els tokens ENJ han mantingut una volatilitat força forta en comparació amb altres criptomonedes, tot i que s’espera per a un actiu de capitalització de mercat més petit com Enjin Coin. En el moment d’escriure aquest document (14 de gener de 2021), Enjin Coin cotitzava a 0,188056 dòlars, la qual cosa suposa un guany del 6,97% en 24 hores. En comparació, es tracta d’una pèrdua del 63,4% en comparació amb el seu màxim històric i d’un fort guany del 1.055,96% respecte al seu mínim històric..

Enjin manté un límit de subministrament total de 1.000.000.000 de fitxes ENJ per crear un model antiinflació que anima els usuaris a encunyar les seves fitxes en actius de cadena de blocs digitals. La moneda d’Enjin s’introdueix en un actiu construït i impulsat per Enjin mitjançant la “encunyació”, que dóna als articles digitals un valor intrínsec mitjançant la tokenització, independentment de si és fungible o no fungible..

El procés també es pot revertir mitjançant el “desglaç”, que bàsicament destrueix un actiu de cadena de blocs i el torna a convertir en ENJ, augmentant així l’escassetat de determinats articles. L’oferta circulant actual d’Enjin Coin és de 823.130.411 ENJ, valorant la seva capitalització borsària en 148.620.541 $, cosa que la converteix en la 104a criptomoneda més gran..

enjincoinMoneda Enjin (ENJ)

Rang: 62$ 1,37 Preu (BTC) .00 0,00002700 Marketcap$ 1,27 BVolume$ 866,98 M24h Canvi 21,29% Subministrament total 1.000,00 M ENJ

Enjin Coin (ENJ) Prediccions futures de predicció de preus

Enjin ja ha tingut un creixement molt saludable i robust des del seu eix cap a un model de blockchain el 2017. Actualment hi ha més de 20 milions d’usuaris, amb un milió de carteres que allotgen Enjin Coin, 2.100 milions d’actius únics creats i impulsats per la xarxa Enjin. , a més d’un volum de mercat molt actiu per valor de 8,9 milions d’ENJ.


Combinada amb la creixent popularitat dels videojocs, evident per l’augment massiu interanual del creixement de la base de jugadors, la tecnologia d’Enjin està preparada per captar encara més persones al seu ecosistema. Posteriorment, la nostra predicció del preu de la moneda Enjin ha agregat un sentiment molt alcista per al seu futur previst.

Previsió a curt termini

AfterPriceChange
1 dia 0,197 dòlars 9,11%
1 setmana 0,189 dòlars 4,67%
1 mes 0,144 dòlars -20,25%
6 mesos 0,178 dòlars -1,42%
1 any 0,260 USD 44%

Previsió a llarg termini

AfterPriceChange
2022 0,260 USD 44%
2023 0,343 dòlars 89,96%
2024 0,425 dòlars 136,38%
2025 0,503 dòlars 178,74%

Predicció del preu de la moneda Enjin 2021

Val la pena tenir en compte que Enjin Coin cotitza en un mercat més volàtil en comparació amb altres criptomonedes amb capitalització de mercat del Top-200, de manera que cal tenir precaució a l’hora de comprar. models algorítmics que hem trobat. Amb el mercat dels jocs preparat per créixer encara més, la gent busca més entreteniment interior, mentre que en el tancament de Covid-19, el 2021 seria l’any per veure com Enjin flexiona els músculs.

Predicció del preu de la moneda Enjin 2023

Enjin té previstes dues actualitzacions importants del full de ruta que permeten als desenvolupadors de jocs expandir encara més el seu ecosistema digital. Enjin Multivers és una intel·ligent mecànica d’interoperabilitat que permet compartir articles, estadístiques i altres dades entre diferents jocs que executen la cadena de blocs d’Enjin, fins i tot si han estat desenvolupats per diferents estudis.

A diferència dels jocs normals on els objectes només es guarden dins d’ells mateixos, el sistema Multiverse d’Enjin milloraria una experiència ja potent en permetre als jugadors portar les seves eines preferides (com ara armes, armadures, cartes o equipament) d’un joc a l’altre. En connectar-se amb els serveis de mercat i cartera d’Enjin, augmenta la usabilitat d’ENJ.

Predicció del preu de la moneda Enjin 2025

Un dels principals reptes a què s’enfronten les aplicacions blockchain és l’escalat. Atès que Enjin es basa en Ethereum, pateix molts dels mateixos problemes de coll d’ampolla que impedeixen que processi grans quantitats de dades. Pot arribar molt abans del 2025, però Enjin ja està intentant resoldre aquest problema amb Efinity, la seva solució d’escala interna..

El seu objectiu és permetre als desenvolupadors de jocs executar gairebé un nombre infinit de transaccions dins d’un joc a un cost baix. La millora de la facilitat d’ús i la comoditat d’una economia dins del joc seria un avantatge per als tokens ENJ natius, ja que els basats en jugadors continuen esforçant-se per desenvolupar i ampliar les seves pròpies economies dins del joc..

Predicció del preu de la moneda Enjin

Enjin Coin és una bona inversió?

Fins i tot deixant de banda l’impacte de la pandèmia i els bloquejos de Covid-19, que han provocat una gran afluència de consumidors en plataformes i serveis d’entreteniment interior, la indústria del joc està preparada per a la retirada.

Les principals plataformes com Steam o Epic llisten cada cop més jocs cada dia, i els desenvolupadors adopten cada vegada més tecnologies immersives cada cop més grans, on podreu perdre’s fàcilment en els seus entorns virtuals. Combinat amb la forta empenta dels desenvolupadors cap a una monetització més repetida dels jocs, situa Enjin en una posició única i favorable.

Com és evident amb les nostres previsions de predicció de preus Enjin Coin, sens dubte és digne d’una forta recomanació si teniu previst invertir-hi. La plataforma descentralitzada d’Enjin Network atrau tant els usuaris com els desenvolupadors a intercanviar actius digitals en un mercat àmpliament versàtil que no només es pot gaudir en un videojoc, sinó que té un valor real..

Els desenvolupadors podrien construir fàcilment actius de blockchain i jocs sencers, tot integrant-los fàcilment amb motors de jocs populars com Unity, sense necessitat o poca necessitat de programació complexa mitjançant la seva potent i segura API.

Aquí, qualsevol persona pot crear qualsevol varietat d’actius fungibles o no fungibles; com ara personatges personalitzats, avantatges del joc, articles utilitzables com armes o armadures, monedes del joc, obres d’art digitals o altres articles de col·lecció, propietats virtuals com a immobles i espais habitables, premis per a concursos en línia, articles de marca, una sola vegada o successius assoliments personals i qualsevol altra cosa que pugui ser de valor.

Amb Enjin, es podrien programar perquè tinguessin un caràcter inflacionista que creixin en valor juntament amb la vostra base d’usuaris, o bé actius deflacionistes que s’escasseixin amb una xarxa de jugadors creixent..

Aquest estímul a la mecànica de pagament per guanyar no només atraurà nous usuaris i mantindrà una millor retenció dels jugadors, sinó que fomentarà els existents a intercanviar més, com ara la compra i venda d’articles dins del joc o objectes de col·lecció únics en un mercat obert. Els beneficis també aniran en tots dos sentits cap als desenvolupadors, que podrien obtenir ingressos fàcilment amb els seus jocs amb una eficàcia potencialment superior a les solucions tradicionalment desproporcionades i impopulars, com ara les microtransaccions..

Poden guanyar tarifes quan els jugadors utilitzen els seus mercats de jocs construïts a Enjin, on ja hi ha més de 38.000 comerciants i haver venut més de 500.000 actius únics per un volum de 5,9 milions d’ENJ.

Enjin també ha creat altres serveis per augmentar la interacció entre el creador del joc i el seu públic. Enjin Beam és una eina que proporciona als desenvolupadors la possibilitat de crear béns o serveis especials per a la seva base de jugadors i després compartir-los a través de les xarxes socials o dins del joc.

Poden crear recursos exclusius bescanviables construïts en cadena de blocs, com ara productes al joc, descomptes, codis d’accés anticipat, passis de temporada, obres d’art i molts més Com a jugador, és un repte emocionant provar de trobar-los. Fins ara, Enjin ja ha distribuït més de 186.300 actius a través de 1.300 campanyes, amb més de 59.700 participants.

Com comprar la moneda Enjin (ENJ)?

Enjin Coin (ENJ) és la moneda principal de la transacció dels jocs, serveis i aplicacions que s’executen a la cadena de blocs d’Enjin. Podeu utilitzar llocs com CoinMarketCap o bé CoinGecko per trobar una llista completa d’intercanvis que us permetran comprar Enjin Coin. En ser una criptomoneda de capitalització de mercat més petita, ENJ no és compatible amb tants intercanvis, però podeu trobar-los fàcilment en mercats populars com Binance, Upbit, BKEX, Bithumb, HitBTC, Bittrex, Crypto.com, KuCoin o Kyber..

Més informació sobre Enjin Coin

Enjin és una plataforma de jocs de cadena de blocs descentralitzada que ofereix als desenvolupadors eines i serveis per crear i monetitzar els seus jocs, alhora que crea una economia virtual perquè els jugadors facin transaccions en els jocs. La moneda nativa és Enjin Coin (ENJ), on els jugadors poden transaccionar i intercanviar fàcilment articles dins d’un joc mitjançant un mercat alimentat per Enjin..

La característica més única és que, tot i que els articles normals dels videojocs no tenen valor al món físic, els jocs construïts per Enjin es simbolitzen mitjançant ENJ. Això permet als jugadors guanyar diners jugant a videojocs.

La plataforma d’Enjin també ofereix als desenvolupadors la possibilitat de crear els seus propis tokens especialitzats que es puguin emparellar amb ENJ, adaptats específicament per als seus jocs o aplicacions individuals, adequats al seu públic principal..

Com ja hem comentat com funcionen i es distribueixen entre el desenvolupador i el reproductor, Enjin ha construït una cartera i una interfície de mercat com a mitjà per extreure més el valor d’un actiu creat digitalment..

En primer lloc, Cartera Enjin és una aplicació mòbil segura per a iOS i Android que permet a l’usuari mantenir i fer un seguiment d’un nombre infinit de carteres. Gràcies a la capacitat d’Enjin d’atorgar als desenvolupadors les eines per crear els seus propis tokens, l’aplicació Wallet us permet canviar entre centenars de tokens compatibles diferents que estan emparellats amb ENJ.

També funciona per emmagatzemar recursos col·leccionables que heu acumulat al vostre inventari del joc, com ara cartes o articles rars. El que heu guanyat jugant a un joc es podria comprar, vendre o emmagatzemar fàcilment.

L’aplicació de cartera es connecta de forma nativa al Enjin Marketplace, que funciona amb el seu explorador especialitzat EnjinX que permet als jugadors descobrir, comprar i vendre aquells actius únics creats a la plataforma. Fins ara, ja s’han venut 747.500 actius diferents al mercat, creant un ecosistema vibrant on els jugadors poden guanyar-se la vida només passant temps en un videojoc.

Els creadors individuals també podrien crear els seus propis aparadors de jocs mitjançant Enjin, inclosa una eina encara més versàtil per a altres cadenes de blocs o plataformes importants per utilitzar Enjin per crear la seva pròpia botiga de marca..

Conclusió

Tenint en compte totes les solucions potencials i potents d’Enjin dins d’una indústria en fort desenvolupament, la nostra predicció de preus de la moneda Enjin preveu un futur força esperançador. Amb la creixent popularitat i frenesí al voltant dels videojocs, l’augment de la publicitat també ha posat en evidència alguns dels problemes bàsics de la indústria del joc i la comunitat de jugadors actuals..

El que més es parla del problema és potser al voltant de la preocupació de les microtransaccions i altres tàctiques tan monetitzadores tan llamineres com ara botigues de botins o pràctiques de pagament per guanyar..

Ara hem arribat a un nou dilema; Com podríem crear un entorn de joc virtual fantàstic i immersiu que permetés als desenvolupadors obtenir ingressos de manera més efectiva i alhora no castigar excessivament el compte bancari del jugador? Enjin ha intentat resoldre el problema que ens ocupa i encara més enllà.

La seva intel·ligent solució proporciona les bases per construir una estructura realment descentralitzada amb una monetització justa per a la comunitat de videojocs. A més, tant el desenvolupador com el jugador podrien esforçar-se en un món virtual per obtenir actius durament guanyats amb valor al món real. Fins i tot si no sou un jugador, és difícil no emocionar-vos amb Enjin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map