Predicció de preus THORChain (RUNE) per al 2021, el 2022 i el 2025

Els intercanvis descentralitzats (DEX) són divertits i bons, si no també revolucionaris. Tot i que influeixen dins dels seus propis ecosistemes respectius, en el gran esquema de les coses, signifiquen poc si continuen aïllats dins de la cadena de blocs pròpia de la criptomoneda; Uniswap a Ethereum, Binance DEX a Binance, Yolo a EOS, Vexchange a VeChain, etc..

Els usuaris que vulguin canviar tokens o proporcionar liquiditat per obtenir ingressos passius haurien de saltar a un altre ecosistema, utilitzar els seus DEX i tokens específics i compatibles per separat, fins i tot tenir carteres separades. No seria fantàstic si hi hagués un DEX capaç de connectar tots aquests diferents ecosistemes de cadenes de blocs i permetre als usuaris creuar xarxes de forma fàcil i segura per canviar tokens o proporcionar liquiditat?

Predicció de preus THORChain

Bé, resulta que existeix un protocol d’aquest tipus i s’anomena THORChain. Un DEX agnòstic de cadena, no afavoreix cap actiu digital ni una cadena de blocs específics i permet als usuaris desplaçar-se fàcilment per diferents cadenes de blocs i canviar tokens, proporcionar liquiditat i altres activitats. També ajuda a mitigar el problema de la pèrdua impermanent i proporciona un mecanisme contra la manipulació dels preus de la cadena. Sona genial, oi?

Aquest article THORChain Price Prediction examinarà primer la previsió de preus per al testimoni natiu d’aquest protocol, RUNE, tant a curt com a llarg termini per concloure si és digne d’afegir-se a la vostra cartera. A continuació, examinarem les característiques úniques del projecte, què el fa diferent i com aquest DEX es troba al capdavant de la construcció de ponts entre ecosistemes de blockchain aïllats.

Anàlisi de preus històrics de THORChain 

Des de la seva Oferta Dex Inicial (IDO) al juliol de 2019, el preu de RUNE va aparèixer per primera vegada a CoinMarketCap el 24 de juliol de 2021, a 0,0154 dòlars. Tot i que la seva xarxa principal només es va llançar al gener d’aquest any, el preu de RUNE va començar a augmentar lentament al llarg del 2019 i del 2020. El 9 de novembre del 2019 el preu s’havia duplicat.

Tot i que el preu va continuar augmentant lentament, no va ser fins a finals de maig del 2020 quan realment va començar a augmentar. El 30 d’agost de 2020, era a 1,11 dòlars abans de començar a perdre ràpidament el seu valor. Durant tot el mes d’octubre i principis de novembre, el preu es va mantenir entre 0,30 i 0,50 dòlars. El 4 de novembre va començar a augmentar ràpidament de nou. Va acabar l’any 2020 a 1,15 dòlars.

El nou any va començar molt bé per al testimoni RUNE, ja que el seu valor va continuar augmentant al llarg del gener. L’1 de febrer de 2021 era de 3,84 dòlars.

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

En el moment d’escriure aquest article, el preu de RUNE és de 3,84 dòlars. Segons CoinMarketCap, el límit de mercat actual de THORChain és de 590.881.144 dòlars, cosa que el situa en el lloc número 59 de tot el mercat de criptografia. Actualment hi ha 158.432.088 fitxes RUNE en circulació, amb un subministrament total de 500.000.000.

El testimoni RUNE ha experimentat un augment del + 7,66% durant les darreres 24 hores i un + 57,63% durant els darrers 7 dies.

torxaTHORChain (RUNE)

Rang: 59$ 5,65 Preu (BTC) .0000.00011200 MarketCap$ 1,31 BVolume$ 46,89 M24h Canvi 1,93% Subministrament total 500,00 M RUNA

THORChain (RUNE) Prediccions futures de predicció de preus

Segons diverses fonts, la previsió de preus per a RUNE de THORChain sembla ser molt positiva tant a curt com a llarg termini. Wallet Investor espera que el preu augmenti fins al + 60,98% (6,18 dòlars) en tan sols un any. El 2025, aquest percentatge d’increment seria del + 250%. Digitalcoin també va predir una perspectiva de preus molt positiva per a RUNE. També preveia un augment del preu del + 250% en els propers cinc anys.

Tot i que les previsions de preus per a Wallet Investor i Digitalcoin són positives, la previsió de Tradingbeast, en canvi, prediu una lleugera disminució del preu al llarg del 2021 i principis del 2022. Tot i això, això canvia immediatament en algun moment de l’octubre del 2022. Fins ara, només va aconseguir calcular fins a l’any 2024. Tot i així, fins aleshores, va predir que el preu de RUNE seria una mitjana de 5.818 dòlars a finals de 2024.

Previsió a curt termini

AfterPriceChange
1 mes 6,15 dòlars 59,48%
2 mesos 5,75 dòlars 49,12%
3 mesos 6 $ 55,52%
6 mesos 6,09 dòlars 58,02%
1 any 6,41 dòlars 66,34%

Previsió a llarg termini

AfterPriceChange
1 any 6,41 dòlars 66,34%
2 anys 9,29 dòlars 140,85%
3 anys 11,34 dòlars 194,07%
4 anys 11,06 dòlars 186,89%

Predicció de preus THORChain 2021

Es preveu que el 2021 augmenti positivament el valor de RUNE. Tot i que el preu variarà entre mesos, s’espera que el seu preu mitjà anual sigui de 5,43 dòlars.

Predicció de preus THORChain 2022

S’espera que el preu a l’alça continuï al llarg del 2022, encara que menys que el 2021. S’espera que el preu mitjà oscil·li al voltant dels 6,69 dòlars, només una mica més que l’any anterior.

Predicció de preus THORChain 2025

Per al 2025, es preveu que l’augment del preu sigui molt millor. Es preveu que el preu mitjà se situa al voltant dels 11,80 dòlars, mentre que els mesos de gener i juliol experimenten l’increment més alt del preu fins ara.

És THORChain una bona inversió?

Després de mirar la predicció de preus i els fonaments del projecte, el futur sembla brillant tant per al projecte com per a qualsevol inversor de RUNE. Amb el mercat alcista actual en plena expansió i els desenvolupadors del projecte segueixen afegint més funcions i actualitzacions, és amb molta confiança dir que THORChain es continuarà considerant com un actiu valuós en el sector de la defi que creix ràpidament..

Són un dels pocs protocols que intenten convertir-se en una plataforma de cadenes creuades, des d’una perspectiva purament financera, que els situa en una posició forta per expandir-se ràpidament, sobretot a mesura que es fomenta la interoperabilitat de cada cadena de blocs..

Com comprar THORChain?

RUNE és una moneda criptogràfica popular i està disponible en diverses borses (tant centralitzades com descentralitzades). Els més destacats són Binance, Sushiswap, Hoo, FTX, BitMax, Bithumb Global i ProBit Exchange. Per obtenir una llista completa dels intercanvis que llista RUNE, vegeu CoinMarketCap o bé CoinGecko.

Més informació sobre THORChain

Què és THORChain?

Els seus lloc web ho vaig explicar millor:

“THORChain permet als usuaris canviar entre actius digitals en gairebé qualsevol cadena de blocs de manera confiable & configuració sense permisos. La liquiditat la proporcionen els proveïdors de liquiditat que guanyen comissions per permutes, convertint els seus actius improductius en actius productius de manera no custòdia. Els preus de mercat es mantenen a través de la proporció d’actius en grups que els comerciants poden arbitrar per restablir els preus de mercat correctes ”.

El seu testimoni natiu és, per descomptat, RUNE.

La plataforma tampoc no està orientada als beneficis. Tots els honoraris es remunten als usuaris, ja siguin proveïdors de liquiditat o nodes. L’equip només està incentivat a mantenir les fitxes RUNE que se’ls van donar originalment. D’acord amb la Proposta Binance DEX, a l’equip se li van donar un 10% (50 milions) de tokens RUNE, que havien de bloquejar-se fins al llançament de la seva xarxa principal. Tot i així, només s’ha de donar un 20% cada 3 mesos durant 12 mesos.

THORChain utilitza actualment BEPSwap, un client basat en web que el limita estrictament a la cadena Binance. Això només és temporal, ja que aviat se substituirà per ASGARDEX, un client d’escriptori resistent a la censura que actuarà com a portal principal del sistema. Està dissenyat per controlar completament el cicle de vida d’una transacció alhora que la fa compatible amb THORChain.

Hi ha quatre actors clau en l’ecosistema:

  • Proveïdors de liquiditat a qui es paga per proporcionar liquiditat

  • Intercanviadors que utilitzen la liquiditat per canviar actius ad-hoc, pagant comissions

  • Comerciants que supervisa contínuament les agrupacions i es reequilibra, pagant taxes però amb la intenció d’obtenir beneficis.

  • Operadors de nodes que proporcionen una fiança i se’ls paga per protegir el sistema

Proveïdors de liquiditat

Com qualsevol altre DEX, proveïdors de liquiditat proporcionar liquiditat a un actiu digital. Guanyen ingressos passius mitjançant comissions de permuta i altres recompenses. A més, com qualsevol altre proveïdor de liquiditat, corren el risc de patir una pèrdua impermanent. Guanyen aquestes recompenses a RUNE i a l’actiu connectat. Per exemple, si un usuari proporciona BTC / RUNE en un grup, rebrà recompenses tant en BTC com en RUNE. Els proveïdors de liquiditat guanyen comissions de permuta per bloc. La quantitat de rendiment que obtindrà un proveïdor es calcula sobre la quantitat de transaccions de swap que s’han produït a cada bloc.

L’interessant d’aquest protocol és que, a diferència d’Uniswap, THORChain proporciona un model basat en lliscaments. Per tant, cada vegada que un swapper permuta els tokens i provoca una caiguda del preu, haurà de pagar tarifes més elevades per això, que després es destinaran als proveïdors de liquiditat del grup concret que pateix aquesta caiguda. Per tant, en lloc d’espantar qualsevol proveïdor de liquiditat, el protocol incentiva els altres a proporcionar encara més liquiditat.

Com es va esmentar anteriorment, els proveïdors de liquiditat guanyen comissions de permuta per swapper i operadors D’altra banda, els beneficis provenen de l’emissió de recompenses de THORChain, que segueix un calendari predeterminat. Les recompenses també provenen d’una gran reserva de fitxes que s’omple de totes les comissions de la xarxa i es paga a llarg termini. Aquestes recompenses es paguen als proveïdors de liquiditat fins i tot durant el baix volum de transaccions.

Intercanviadors

THORChain busca fer el procés de intercanvi tokens molt diversos gràcies a la compatibilitat entre cadenes, una experiència d’usuari superior i un fàcil accés a altres cadenes (Binance, Ethereum, Bitcoin, etc.). Els usuaris poden canviar qualsevol testimoni que tingui cadenes connectades i que es proporcionin en grups i fins i tot afegir un nou testimoni simplement dipositant-lo per posar-lo a la cua per al llistat.

El mecanisme d’intercanvi és completament autònom. Tots els swaps es finalitzen i es processen. Tanmateix, es reemborsaran els swaps no vàlids. Tots els permuts vàlids són transparents i resistents a la marxa frontal. Els validadors no poden influir en l’ordre dels comerços i se’ls castiga si no observen un permut vàlid.

Ja sigui Bitcoin, BNB, Ethereum, que es pugui canviar, està connectat al RUNE natiu. Aquests grups s’anomenen grups de liquiditat contínua perquè RUNE els enllaça tots en una única xarxa.

El cost de l’intercanvi es compon de dues parts: les comissions de xarxa i la caiguda del preu. Tots els permutes es cobren comissions de xarxa i es calculen fent una mitjana de preus recents del gas. Podeu obtenir més informació al respecte aquí. Les comissions per lliscament de preus ja es van parlar a les seccions de proveïdors de liquiditat.

Comerciants

A diferència d’altres projectes, THORChain no utilitza cap oracle per extreure cap informació fora de la cadena. En canvi, fa servir Traders.

Els comerciants de THORChain obtenen beneficis mantenint els preus de certs tokens. Troben qualsevol actiu digital que tingui un mal preu entre mercats, compren aquest actiu digital en mercats amb preus baixos i després els venen en altres mercats amb preus elevats. Mantenen la diferència. Per tant, si el preu d’un testimoni en un mercat extern és inferior al de THORChain, els comerciants el compren des d’allà i el venen a THORChain i viceversa. Això ho fa en alta freqüència i permet que els preus s’estabilitzin i siguin competitius.

Per obtenir més informació, feu clic a aquí.

Operadors de nodes

THORNodes donar servei a la xarxa THORChain. La xarxa en si és alimentada per Tendermint & Cosmos-SDK i utilitza els esquemes de signatura de llindar (TSS). El Tendermint és especialment important ja que manté la xarxa segura mitjançant un acord majoritari de dos terços. Això manté la xarxa fora d’atacs i permet la cooperació i la comunicació a gran escala mitjançant el mecanisme de consens de prova d’aposta (PoS). Segons el seu lloc web, hi ha una intenció inicial de tenir només 99 THORNodes. Tots els operadors de Node guanyen el 67% dels ingressos del sistema, que es paguen a RUNE.

Un dels requisits principals necessaris per convertir-se en THORNode és comprar i apostar 1 milió de fitxes RUNE. Aquesta participació de fitxes es converteix essencialment en un vincle i es manté en palanquejament per a cada node per tal de garantir que tots es comportin amb la millor intenció. Qualsevol intenció o atac malintencionat es traduirà en una reducció.

Un altre requisit té a veure amb mantenir l’anonimat de les identitats de tots els nodes. Això és crucial per a la xarxa, ja que evita que els nodes intentin delegar-se entre ells i, per tant, que es contaminin amb bis, idees subjectivitzades i influència. La principal preocupació de les parts interessades no són els nodes, sinó els proveïdors de liquiditat que poden perdre molt si un node comença a actuar maliciosament. Per això, fins i tot al seu propi lloc web, els nodes no han de ser tractats ni considerats superestrelles. De fet, han de ser vistos com a “ciutadans de segona classe”.

“Ha de tractar els operadors de nodes com a ciutadans de segona classe, pagant-los pels seus serveis i expulsant qualsevol node que hagi estat al sistema durant massa temps o que comenci a comportar-se malament. THORChain tracta els proveïdors de liquiditat com a ciutadans de primera classe i fa tot el que necessita per protegir el seu capital “.

El seu argument neix d’una de les debilitats d’un algorisme de consens PoS; la capacitat de centralitzar la xarxa. Els creadors temien que si la identitat d’un node fos revelada, ja fos per algú o pel propi node, utilitzarien la seva posició per delegar cada vegada més fons als seus, a més de marcar el seu costat de la xarxa a costa de la resta. Aquesta és la raó principal per la qual els nodes han d’apostar a un milió de tokens RUNE.

Governança

Pel que fa a la seva preocupació per la seguretat i l’anonimat dels nodes, THORChain busca tenir una forma de govern fàcil i minimalista. Permet als seus membres votar quina cadena i quins actius es llistaran i quines actualitzacions s’han de fer al protocol. Fins i tot pot decidir quants nodes pot tenir. Però, això és tot. No fomenta cap implicació addicional, especialment entre nodes.

L’equip

De la mateixa manera que les identitats dels nodes es mantenen confidencials, també ho són les identitats de l’equip que va crear THORChain. De fet, el projecte no compta amb cap director general ni directius, ni cap fundador. Segons CoinMarketCap, tot el seu desenvolupament s’estava fent a través de Gitlab. Fins i tot els que treballen actualment en el projecte es mantenen en l’anonimat.

A piulada pel projecte aporta una mica de llum sobre la teoria de per què volen mantenir un equip anònim. En aquest tuit, es deia:

“THORChain només pot tenir èxit si està prou descentralitzat: 1) Els nodes han de ser anònims i mai han de ser socialment 2) Els estils només han de ser impulsats per incentius 3) Els desenvolupadors han de ser transitoris”.

El “funcionari” continua dient:

-> Els desenvolupadors treballen per als nodes enviant un codi que fa que el sistema sigui més valuós.

-> Els nodes funcionen per als Stakers assegurant actius i estant en línia.

-> Les apostes aporten capital, posat al mercat per als Swappers.

-> Els swappers paguen taxes, cosa que genera activitat econòmica.

Conclusió

En conclusió, els déus nòrdics semblen haver donat la benedicció a aquest projecte. Tot i tenir la seva xarxa principal llançada només el gener del 2021, THORChain continua sent desenvolupat i actualitzat per l’equip ‘fantasma’. A més, el seu valor RUNE havia augmentat constantment des del 2019, i hi ha hagut pocs signes de la seva aturada aviat. Tenint en compte el seu ferm compromís amb ser totalment descentralitzats i orientats a la comunitat, molts troben el projecte atractiu.

També cal assenyalar que tenir un equip anònim, tot i que és una cosa poc freqüent, no és únic. La identitat de Satoshi Nakamoto, la trobada de Bitcoin, encara no es coneix. Tampoc es desconeix la identitat dels creadors de Sushiswap.

Amb molts que ara veuen els defectes de tenir ecosistemes de cadena de blocs aïllats i impulsats pel territori, cada vegada més opten per la interoperabilitat com la forma més segura perquè aquesta indústria tingui èxit. I THORChains sembla ser un d’aquests protocols que condueixen la càrrega. Així, mentre es mantingui el procés d’interoperabilitat i fàcil migració entre ecosistemes, no és massa descabellat dir que aquest protocol podria fins i tot conduir a l’erupció de Ragnarok (batalla èpica nòrdica final, és a dir, la fi del món) contra el vell sistema financer tradicional i centralitzat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map