Predicció de preus Dogecoin (DOGE) per a 2021, 2022 i 2025

El 3 de gener es va celebrar el 12è aniversari de Bitcoin. Contra tot, Bitcoin va aconseguir superar totes les circumstàncies i continua intrigant i inspirant milions. Va ser realment un moment per celebrar-ho. El mateix dia, Bitcoin va assolir el màxim històric de 35.000 dòlars; de fet, un altre motiu per treure l’ampolla de xampany.

Però, mentre molts celebraven aquest nou màxim històric, molts es van sorprendre en trobar un altre altcoin, gairebé desconegut, que també arribés a nivells elevats de creixement dels preus. Aquest altcoin és Dogecoin. Durant aquest mateix període, el preu havia augmentat el 100%, arribant a uns sorprenents 0,0110 dòlars.

Abans d’aquesta bomba, pocs havien sentit a parlar de Dogecoin i dels que no li donaven cap consideració seriosa. Però després d’aquesta gran bomba inesperada, alguns es van començar a preguntar si realment tenia algun potencial.

Predicció de preus Dogecoin

Aquest article sobre predicció de preus de Dogecoin farà una ullada als fonaments de Dogecoin, els seus orígens i la seva futura previsió de preus tant a curt com a llarg termini per il·lustrar al lector si Dogecoin realment borda l’arbre adequat.

Anàlisi de preus històrics de Dogecoin 

El preu de Dogecoin ha tingut un pols força estable, gairebé sense vida, al llarg de la primera meitat de la seva història. Segons CoinMarketCap, Dogecoin va començar a 0,000565 dòlars, però va experimentar una lleugera disminució fins als 0,0001 dòlars durant els primers anys. Després, cap al març del 2017, el preu va començar a augmentar una mica, va tornar a baixar, però al novembre del 2017 va augmentar massivament fins a 0,01877 dòlars el 7 de gener del 2018, el seu màxim històric.

Com es va predir, cada vegada que una moneda digital arriba al seu punt àlgid, Dogecoin va veure un abocament massiu les setmanes posteriors al màxim històric. No obstant això, en comparació amb els seus primers anys, el preu del testimoni DOGE va ser molt més actiu després de la cursa del mercat alcista 2017-2018. Els anys posteriors, hi havia freqüents bombes i abocaments elevats i / o baixos. Com a conseqüència d’aquesta gran activitat, mai no va arribar al seu mínim històric de 0,00008547 dòlars.

Aleshores es va alentir una mica en els anys compresos entre el 2019 i el 2020. Va acabar l’any 2020 amb un preu de 0,004657 dòlars. Tanmateix, pocs dies després, el seu preu va començar a augmentar massivament ràpidament, arribant a un preu sobtat de 0,01285 dòlars el 3 de gener de 2021, abans que es tornés a refrescar.

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

En el moment d’escriure aquest article, el testimoni DOGE té un preu actual de 0,001937 $. Segons CoinMarketCap, es troba al número 33 de tot el mercat de criptografia a causa del seu sobtat augment. No està malament per a una moneda de meme.

La seva capitalització de mercat actual és de 1.170.919.632 dòlars amb un subministrament en circulació de 127.997.773.252 fitxes DOGE. No té un subministrament màxim.

En les darreres 24 hores, el preu ha pujat un + 4,10%, però ha experimentat un descens del -11,45% en els darrers 7 dies.

dogecoinDogecoin (DOGE)

Rang: 14$ 0,050953 Preu (BTC) .00 0,00000100 Marketcap$ 6,55 BVolume$ 1,05 B24h Canvi: 0,6% Subministrament total: 0,00 DOGE


Dogecoin (DOGE) Prediccions futures de predicció de preus

Tenint en compte que Dogecoin es va crear com una broma alegre i es va utilitzar només com a “canvi de butxaca”, no s’esperaria que aquesta moneda perdurés durant molt de temps a l’espai criptogràfic. I, tanmateix, com si de vegades fos el cas, el mercat de criptografia tendeix a sorprendre a tothom. És per això que ningú esperava la sobtada pujada de preus d’aquest petit cripto i el bombo que va crear.

Dit això, tenint en compte els seus fonaments, no és fàcil examinar com farà aquesta criptografia en els propers anys. Per a molts, l’única raó per la qual el preu va pujar va ser per la publicitat que van provocar personatges coneguts, és a dir, el twit d’Elon Musk a Twitter.

Un cop esgotada la il·lusió, molts assumeixen que el preu inevitablement col·lapsarà fins a la foscor. No obstant això, hi ha altres característiques que posseeix Dogecoin que poden donar-li una oportunitat de lluita.

Tot i això, també cal afirmar que no totes les fonts comparteixen la mateixa visió. Wallet Investor, per exemple, encara que escala Dogecoin com a molt alcista a curt termini, no té el mateix nivell d’optimisme a llarg termini. Ben al contrari. Va pronosticar nivells de creixements cada vegada més negatius en els anys següents.

Digitalcoin i Tradingbeast, en canvi, tenen una perspectiva molt positiva pel preu d’un testimoni DOGE en els dos nivells de longevitat.

Previsió a curt termini

AfterPriceChange
1 mes 0,0138 dòlars 51,59%
2 mesos 0,0132 dòlars 44,99%
3 mesos 0,0124 dòlars 36,62%
6 mesos 0,0132 dòlars 45,63%
1 any 0,0175 dòlars 92,02%

Previsió a llarg termini

AfterPriceChange
2022 0,0175 dòlars 92,02%
2023 0,0182 dòlars 100,54%
2024 0,0251 dòlars 176,09%
2025 0,0264 dòlars 179,45%

Dogecoin Predicció de preus 2021

Al llarg de l’any 2021, Digitalcoin preveu augments positius del preu, amb l’octubre suposadament el major augment del preu en termes de percentatge. El preu mitjà de l’any rondaria els 0,01238 dòlars.

Predicció de preus Dogecoin 2022

El 2022 també presenta un altre any de creixement positiu. Aquí es preveu que el percentatge mitjà de creixement se situa al voltant del 81,37%. El preu variarà al llarg de l’any, però s’espera que oscil·li entre els 0,0138 dòlars, des del més baix al juny fins al màxim de 0,0177 dòlars al novembre.

Dogecoin Predicció de preus 2025

Finalment, es preveu que el 2025 serà molt favorable per a qualsevol doge Hodler (no un error d’error). Aquest any, s’espera que el preu superi el doble, amb un percentatge de creixement mitjà del 193,64%.

Com comprar Dogecoin?

Es pot buscar i comprar Dogecoin en diverses borses. Per anomenar-ne uns quants; MXC.com, Binance, Huobi Global, OKEx, OceanEx i Kraken. Podeu anar a CoinMarketCap o bé CoinGecko per obtenir una llista completa d’intercanvis que inclouen Dogecoin.

Si preferiu una manera ràpida i senzilla d’intercanviar el vostre efectiu per Dogecoin, sempre podeu comprovar Changelly:

Dogecoin és una bona inversió?

Per l’aspecte de les coses, basant-se únicament en la predicció de preus, sembla que Dogecoin sembla tenir bones projeccions d’uns nivells elevats de creixement en els propers anys. No obstant això, hi ha riscos per comprar fitxes Doge.

Per una banda, a part de tenir un bonic meme, estar àmpliament disponible, el bombo que l’envolta i el mercat alcista actual que projecta que molts altcoins experimentin alts nivells de creixement, no sembla que hi hagi res més. Té uns fonaments febles.

Per tant, si això és suficient o no perquè Dogecoin pugui qualificar-se com a bona inversió dependrà de l’estratègia de l’inversor. És a dir, l’inversor que compra Doge únicament pel seu escàs cost, el seu bonic meme i el bombo que l’envolta per guanyar ràpidament diners, o potser per les seves altres característiques?

Quines altres característiques té aquest altcoin? Això és el que veurem a continuació.

Més informació sobre Dogecoin

Què és Dogecoin?

Dogecoin té una història d’origen fascinant. Per citar-ne creador, “Dogecoin és el canvi de recanvi que llences al pot quan arribes a casa”. A diferència d’altres monedes, es va crear exclusivament com una moneda digital que no es pot deixar anar. És una criptomoneda de codi obert descentralitzada, peer-to-peer basada en el famós 2013 Meme Doge Kabosu, un japonès Shiba Inu. El seu testimoni és el testimoni DOGE.

Es va crear per eliminar l’estereotip negatiu que envolta la criptomoneda com un mercat “fosc” per a criminals i blanquejadors de diners.

El primer testimoni DOGE es va llançar el 16 de desembre de 2013, però la primera mina bloquejada va ser el 6 de desembre.

Com la majoria d’altres criptomonedes d’igual a igual, Dogecoin es pot utilitzar com a mitjà d’intercanvi. Tot i que s’utilitza principalment per donar propines (sí, el creador volia dir literalment que podríeu utilitzar el testimoni per donar propina als usuaris a Reddit i Twitter, també podeu utilitzar el testimoni per Gastar sobre diversos articles i serveis.

Dogecoin es basa en l’algorisme de prova de treball tant de Lluckycoin, que ara és una criptografia morta, com de Litecoin. En ser similar a Bitcoin, Dogecoin experimenta a la meitat cada 100.000 blocs. Tot i això, utilitza la tecnologia Scrypt. La prova de treball de Dogecoin també difereix de la de Bitcoin en altres formes.

En primer lloc, l’altcoin té un temps de bloqueig d’1 minut i costa aproximadament 1 cèntim. En segon lloc, tot i que inicialment se suposava que tenia un subministrament màxim de 100.000 milions de fitxes, a causa d’una codificació incorrecta de Palmer, que permetia encunyar 10.000 fitxes DOGE per bloc després d’haver assolit el seu límit de 100.000 milions, cosa que li dóna una taxa d’inflació de 5.000 milions. Les fitxes DOGE s’encunyen cada any. Per tant, no té una oferta màxima i fa que Dogecoin no sigui rendible per a la meva.

No obstant això, la seva característica més interessant, i el que probablement va permetre que el testimoni resistís la prova del temps, té a veure amb el concepte de mineria de fusió.  Fusionar mineria fa possible l’extracció de dues criptomonedes diferents sense sacrificar la potència computacional ni incórrer en costos. Això permet que les criptomonedes més establertes assegurin altres cadenes de blocs més petites com Dogecoin. I qui era aquesta criptomoneda més consolidada? Ni més ni menys que la plata digital del mercat de criptografia, Litecoin!

Charlie Lee, el fundador de Litecoin, es va apropar al creador de Dogecoin i va proposar fusionar l’explotació de les dues criptomonedes. Tenint en compte que la mineria de Dogecoin era molt poc rendible i que comptava amb molt pocs miners, comportava un greu risc d’un atac del 51%. Triar Litecoin per fusionar la seva mineria no va ser gens obvi.

Tots dos van utilitzar l’algorisme de mineria Scrypt, cosa que va permetre que la xarxa Dogecoin esdevingués molt més segura i descentralitzada. L’agost de 2014, Dogecoin va transitar el seu algorisme de mineria a una prova de treball auxiliar, cosa que li va permetre fusionar-se amb la cadena de blocs de Litecoin.

A causa d’aquesta fusió, Dogecoin s’ha relacionat molt amb Litecoin en termes de seguretat i descentralització. Si Litecoin baixés o experimentaria algun atac, també ho farà Dogecoin.

L’equip

Dogecoin va ser creat per l’enginyer de programari australià Jackson Palmer i l’americà Billy Markus. Després de llegir un article de notícies de Wired sobre els millors memes del 2013, Palmer va tenir la idea de crear una moneda digital divertida, bonica i adorable que anés en contra de l’estigma que envolta les criptomonedes. Com a comprador actiu de dominis de llocs web, Palmer va comprar el domini dogecoin.com amb el famós logo doge i text de Comic Sans.

Billy Markus es va apropar a Palmer i el va convèncer de fer una criptomoneda Dogecoin real. Va dissenyar el seu protocol basant-se en altres criptomonedes com Litecoin. Aviat va deixar el projecte a principis del 2014 i va donar tot el control sobre Palmer.

Jackson Palmer finalment va deixar Dogecoin el 2015 després que la comunitat doge que creixia ràpidament fos estafada i estafada manipulat.  Paradoxalment, una part de la seva estratègia de manipulació consistia en llançar milers de Dogecoins a causes benèfiques i patrocinar diverses iniciatives comunitàries mitjançant la donació de fitxes DOGE. Sí, la mateixa persona que va ajudar a posar Dogecoin al mapa era la mateixa persona que manipulava tota una comunitat.

Conclusió 

En resum, Dogecoin és aquell petit i criptogràfic bonic que fa possible que la criptografia no tracti de negocis i inciti a la revolució revolucionària de la societat, sinó que es diverteixi. El testimoni té una comunitat bastant gran de simpatitzants, amb alguns noms de confiança com Elon Musk, Jay Hao, el conseller delegat d’intercanvi de criptografia OKEX, l’ex executiva de Coinbase Linda Xi, fins i tot fundadora d’Ethereum, Vitalik Buterin. I, no obstant això, em temo que això és tot el que està buscant.

A part de tenir aquest bonic meme, Dogecoin no té cap altre fonament per competir amb gegants criptogràfics potencials com Ethereum, Cardano, Polkadot, Vechain, Theta, ShareRing, Algorand i fins i tot NEM. -problemes mundials o obrir noves possibilitats i mercats immensos.

Amb tants criptos que competeixen per l’atenció i l’adopció institucional, sembla que Dogecoin està destinat a no ser res més que un ‘cripto de propina’. Tot i això, pot ser per això que podria tenir un mercat alcista amb èxit el 2021.

Tot i que no té cap valor potencial greu, això no vol dir que no pugui ser rendible. Tal com ha demostrat el seu historial de preus, està molt viu, amb oportunitats d’obtenir guanys i sempre que noms i institucions més coneguts continuïn utilitzant-lo, qui sap cap a on el portarà. Tot i això, aquest escriptor demana precaució.

Tot i que existeixen oportunitats, basades en els fonaments del testimoni, la majoria se centren a curt termini. Amb l’arribada de més inversors minoristes i institucionals que entren al mercat criptogràfic, la majoria es concentren a trobar aquella “joia oculta” que se suposa que generarà enormes beneficis. Dit això, no sembla que Dogecoin obtingui guanys significatius per a ningú a llarg termini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map