Predicció de preus de PancakeSwap (CAKE) per al 2021, el 2023 i el 2025

Les finances descentralitzades, o més conegudes com a “DeFi”, continuen avançant en proporcionar un accés just i accessible, equitatiu i transparent als diners per a tothom i, sens dubte, PancakeSwap és un dels projectes més intrigants que surten d’aquest espai.

Presentat a finals de l’any passat, PancakeSwap és un naixent intercanvi de criptomonedes descentralitzat (DEX) basat en la cadena de blocs Binance Smart Chain i que s’ha convertit ràpidament en una de les aplicacions descentralitzades (dAPP) més populars de BSC. Tot i això, el seu estat encara incipient ha fet que la nostra predicció de preus CAKE hagi arribat a algunes previsions força interessants.

La seva economia única ajuda a tallar PancakeSwap el seu propi nínxol al sector DeFi, proporcionant als usuaris la possibilitat de negociar amb un algorisme intel·ligent de fabricant de mercats automatitzat (AMM), juntament amb un ecosistema digital i descentralitzat expansiu per crear i extreure millor valor de gamma de criptomonedes.

En total, PancakeSwap és prometedor. Tot i això, aquesta jove plataforma entra en un mercat molt concorregut ple d’altres blockchains més coneguts. Per tant, seguiu llegint per obtenir més informació sobre la nostra predicció de preus de CAKE i per què heu de ser cautivament optimistes..

Predicció de preus de PancakeSwap

Anàlisi de preus històrics de PancakeSwap

Com a testimoni bastant nou, PancakeSwap encara no té cap ICO per a la seva moneda natal, CAKE. No obstant això, val la pena assenyalar que es van crear altres fitxes per utilitzar-les a l’intercanvi descentralitzat PancakeSwap, com ara FLIP i XAROP. De moment, ens quedarem amb CAKE, però podeu obtenir més informació sobre les diferències a continuació. Actualment, el mercat immadur també ha fet que les dades històriques sobre el seu preu siguin mínimes.

Les primeres dades de negociació de CAKE recollides per CoinMarketCap van ser el 29 de setembre de 2020. Poc després d’haver començat a cotitzar, CAKE va arribar al màxim històric de 1,170000 dòlars el 12 d’octubre de 2020. Després, CAKE va caure a un mínim històric. de 0,1998000 dòlars el 3 de novembre de 2020, menys d’un mes després d’haver publicat els seus màxims històrics.

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

CAKE cotitza a 0,728056 dòlars en el moment d’escriure (20 de gener de 2021), la qual cosa suposa una pèrdua del 2,86% en la negociació de 24 hores. En comparació, aquest preu el situaria en una pèrdua del 38,00% en comparació amb el seu màxim històric i un guany respectable del 267,70% respecte al seu mínim històric..

Històricament, PancakeSwap s’ha negociat de manera força volàtil, cosa que s’espera d’una criptomoneda recentment llançada, de manera que val la pena ser molt cautelós a l’hora de comprar aquest mercat..

CAKE ha rebut un límit de subministrament total de 150.908.916 CAKE, amb la circulació de 97.042.544 fitxes CAKE. Atès el seu preu, això valoraria la capitalització borsària de CAKE en 70.652.427 dòlars, cosa que la converteix en la criptomoneda més valuosa del 266è.

toca de pancakeswapPancakeSwap (CAKE)

Rang: 52$ 11,53 Preu (BTC) .0000.00022800 Marketcap$ 1,52 BVolume$ 201,68 Canvi M24h 4,81% Subministrament total 0,00 CAKE

PancakeSwap (CAKE) Prediccions futures de predicció de preus

Tot i que hi ha un nombre creixent d’intercanvis de criptomonedes descentralitzats, encara hi ha més en curs, PancakeSwap és únic ja que es construeix a la cadena intel·ligent Binance.

La connexió a la xarxa expansiva de Binance és un gran avantatge, ja que PancakeSwap pot utilitzar la seva versatilitat en transaccions d’alta velocitat, escalabilitat i baixes tarifes de transacció. No obstant això, com ja s’ha esmentat, PancakeSwap continua sent un projecte molt jove que surt de l’úter. Com a tal, la nostra predicció de preus CAKE demostra que hauríeu de ser molt cautelosos amb el vostre enfocament.

Previsió a curt termini

AfterPriceChange
1 dia 0,734 dòlars 0,82%
1 setmana 0,787 dòlars 8,10%
1 mes 0,680 dòlars -6,60%
6 mesos 0,607 dòlars -16,56%
1 any 0,468 dòlars -35,72%

Previsió a llarg termini

AfterPriceChange
2022 0,468 dòlars -35,72%
2023 0,279 dòlars -61,68%
2024 0,094 dòlars -87,06%
2025 0,068 USD -90,56%

Predicció de preus PancakeSwap 2021

Tot i que només necessiteu una breu visió dels nostres gràfics per veure que es preveu que CAKE tindrà un futur baixista, cal tenir en compte que la nostra predicció de preus de CAKE només pot agregar models algorítmics basats en factors tècnics. A més, no hi ha massa dades tècniques per trobar una base sòlida.

El factor clau del creixement orgànic són els bons fonaments i, sens dubte, hi ha moltes promeses per a la plataforma de PancakeSwap per oferir més als futurs participants de DeFi, així que no prengueu aquestes xifres només al valor nominal..

Predicció de preus PancakeSwap 2023

PancakeSwap, encara que amb una plataforma financera descentralitzada ja expansiva, apunta amb un pla ambiciós per implementar encara més serveis per fer una millor utilització de la seva criptomoneda CAKE, potencialment ampliant el seu valor encara més.

L’atenció més immediata és certa polèmica sobre el procés d’auditoria de PancakeSwap, aparentment, revela defectes potencialment perjudicials en els seus contractes intel·ligents. S’haurien d’abordar aquestes preocupacions perquè PancakeSwap persegueixi un futur més esperançador, a més de créixer una base d’usuaris més segura i entusiasta..

Predicció de preus PancakeSwap 2025.

Sens dubte, és difícil veure-ho fins al futur, però a hores d’ara ja podríem haver experimentat un escenari de trencar-ho-per-fer-ho per a PancakeSwap. No hi ha dubte que les finances descentralitzades (DeFi) seran el futur de les masses per accedir als serveis financers.

Es tracta de quan pot arribar aquest futur, tard o d’hora, i si plataformes com PancakeSwap podrien tenir-hi un lloc. Els seus objectius són molt ambiciosos, però caldrà molt d’esforç de PancakeSwap per formar una base sòlida en un espai ja altament competitiu..

PancakeSwap és una bona inversió?

La nostra predicció de preus CAKE ha mostrat un sentiment molt baixista per a la seva criptomoneda nativa CAKE basada en les dades tècniques disponibles. Tot i això, un estudi de l’aspecte fonamental proposa una perspectiva més rosada en els propers mesos i anys.

Una recepció mixta ens ha permès concloure que el CAKE de PancakeSwap és un testimoni interessant per considerar la possibilitat d’invertir si voleu ser un adoptant precoç dins de l’ecosistema DeFi increïblement divers per ajudar a donar suport a nous projectes donades les seves promeses i potencial..

Recordeu que les principals criptomonedes, com ara Bitcoin i Ethereum, es trobaven en un punt en posicions similars a les que té CAKE avui. Però fins i tot per a inversors experimentats, és bo que sigueu extremadament prudents sabent que l’estat de maduració de PancakeSwap significa que la seva sostenibilitat futura i a llarg termini encara no és del tot sostenible..

També hi ha la preocupació que altres plataformes importants amb una major exposició i experiència en l’espai de mercat descentralitzat, com ara Uniswap i el seu ecosistema igualment versàtil, podria comportar una forta competència contra els nous entrants com PancakeSwap.

Dit això, la gent de PancakeSwap ja està ocupada traçant els seus objectius per endavant. Actualment, el seu major USP és el seu model únic de fabricant de mercat automatitzat (AMM) que podria intercanviar una àmplia varietat de tokens estàndard BEP-20 alimentats per Binance mitjançant l’algorisme de preus especialitzat de PancakeSwap.

Els usuaris també podrien guanyar recompenses fàcilment convertint-se en un proveïdor de liquiditat i ampliant l’ús de tokens CAKE a tota la plataforma estacada, producció agrícola, un servei de loteria, un mercat NFT integrat i, fins i tot, una plataforma de llançament de token d’oferta inicial de granja creada de manera única per alimentar altres criptomonedes BEP-20.

Aquesta sinergia entre CAKE de PancakeSwap i la resta de la cadena intel·ligent de Binance continuarà expandint-se, segons el full de ruta de PancakeSwap. Està previst que es presentin més llançaments inicials d’oferta agrícola (IFO) per recaptar fons per a nous projectes impulsats per CAKE.

A més, hi ha la intenció de crear un servei de préstec i préstec, el comerç de marges amb altres fitxes alimentades per BSC, l’ampliació del seu mercat NFT per simbolitzar els actius digitals amb CAKE per assolir el valor del món real, la participació a termini fix i fins i tot les opcions binàries..

Com comprar PancakeSwap (CAKE)?

Com a criptomoneda molt nova, de moment les opcions del mercat per comprar fitxes CAKE són molt limitades. En ser construït a la cadena de blocs BSC, PancakeSwap té naturalment les seves fitxes CAKE a la llista Binance Exchange, amb un parell de negociació tant per BNB com per BUSD. PancakeSwap ofereix CAKE amb diversos parells comercials estàndard BEP-20.

Els intercanvis de tercers inclouen Hotbit, BKEX i Bithumb. Sempre podeu utilitzar un lloc com CoinMarketCap, o bé CoinGecko per trobar una llista més completa sempre que s’expandeixi en nous intercanvis.

Més informació sobre PancakeSwap.

PancakeSwap és un intercanvi descentralitzat (DEX) basat en la cadena intel·ligent Binance. El servei principal de la plataforma és un fabricant de mercats automatitzat (AMM) que utilitza contractes intel·ligents per crear un parell de comerç de criptomonedes (essencialment un mercat) sense necessitat d’una altra contrapartida amb la qual operar, com en un intercanvi de llibres de comandes.

Amb un AMM, els algorismes de preus poden crear els parells de negociació necessaris perquè pugueu intercanviar-los de manera sense confiança, utilitzant tokens reservats a agrupacions de liquiditat. En essència, en lloc de negociar amb una altra persona, esteu negociant contra el fons de liquiditat.

Com a comerciant, això significa que podeu operar a un preu raonable sense haver de coincidir amb el preu que estableix el llibre de comandes a mercè d’un altre comerciant. Aquesta és una preocupació enorme per a les parelles comercials amb un volum baix, ja que els especuladors poden aprofitar-se de la seva volatilitat.

Com a inversor, podríeu convertir-vos fàcilment en un creador de mercats o un proveïdor de liquiditat (LP) a PancakeSwap. En posar tokens seleccionats a grups de liquiditat a l’intercanvi, obtindreu recompenses amb tokens.

Hi ha 3 tipus de tokens que han estat creats per PancakeSwap i que s’utilitzen per a diferents funcions de l’intercanvi. Els proveïdors de liquiditat (LP) guanyen els tokens FLIP per col·locar els tokens selectes a les agrupacions de liquiditat a través de l’intercanvi necessari o per impulsar operacions..

Els tokens CAKE, el focus d’aquesta predicció de preus CAKE, es guanyen com a recompensa per als tokens FLIP de participació i també són la moneda principal de la transacció per a altres serveis de la borsa. Les fitxes SYRUP es guanyen mitjançant la participació de CAKE a la piscina SYRUP, on els titulars poden obtenir el 25% de cada recompensa de blocs CAKE i permetre’ls accedir a les noves fitxes llançades a BSC.

Conclusió

L’antiga doctrina del risc contra recompensa encara es compleix amb la nostra predicció de preus CAKE: només heu d’invertir en PancakeSwap allò que esteu disposat a perdre, però amb una dosi d’optimisme igualment sana..

Tot i saltar a un mercat altament competitiu, PancakeSwap aporta quelcom alegre i interessant al sector DeFi, amb un intercanvi descentralitzat basat en la promesa d’estructura d’alta velocitat, alta escala i baixes tarifes de la Smart Chain de Binance, a diferència dels seus competidors que s’han construït en altres xarxes blockchain com Ethereum.

En conseqüència, l’èxit de PancakeSwap depèn molt de Binance i es basa en l’esperança d’una major sinergia entre ells i de connectar-se amb l’ecosistema descentralitzat més ampli mitjançant la compatibilitat entre cadenes. Tot té un començament i hi ha hagut un escepticisme similar contra gran part de l’espai blockchain al llarg de la seva història, especialment durant l’adveniment de DeFi. PancakeSwap no fa gaire temps que DeFi i, tot i la rivalitat acalorada, aquest és un projecte intrigant que pot valer la pena aprofundir en.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map