Predicció de preus de la xarxa OMG per al 2021, 2022, 2025

OMG Network, anteriorment coneguda com OmiseGo, té com a objectiu convertir-se en una xarxa financera pública descentralitzada que pugui transferir ràpidament diners i actius a tot el món. OMG és una descendència d’Omise, una empresa de serveis de pagament (comparable a PayPal) fundada per Jun Hasegawa el 2013. Omise opera a Tailàndia, Singapur i altres països asiàtics..

Quan la revolució criptogràfica va començar a fer-se amb el món, Omise va encarregar a Vansa Chatikavanij, de professió, especialista en recursos hídrics, que creés a Ethereum base de codis i col·laborés amb el fundador d’Ethereum, Vitalik Buterin, una plataforma capaç de contractes intel·ligents que permetés la transaccions segures a través de diverses cadenes de blocs.

Predicció de preus OMG Network

En comparació amb els mitjans convencionals de transacció financera (penseu en Visa, Mastercard, etc.), la tecnologia blockchain és una bèstia lenta i ineficient. Tot i que Visa i Mastercard poden processar milers de transaccions per segon, Ethereum processa menys de vint.

Qualsevol xarxa de criptomonedes que esperi competir amb aquestes institucions establertes ha d’ampliar les seves operacions fins a cent vegades sense viciare la seguretat ni adquirir una centralització indesitjable. Entre els diversos mitjans proposats per augmentar-se, OMG Network va escollir el “protocol de plasma:” un mecanisme de consens de prova de participació per validar les transaccions per lots en lloc de fer-ho individualment..

Xarxa OMG ha entrat en moltes associacions a la regió del sud-est asiàtic, incloent McDonald’s a Tailàndia. Genesis Block, una empresa de risc amb seu a Hong Kong, va adquirir recentment una xarxa OMG per intentar convertir-la en una plataforma de finances descentralitzades (DeFi).

Anàlisi de preus històrics de la xarxa OMG

Preu actual, capitalització de mercat, & Detalls del subministrament

L’historial de preus d’OMG ha estat inestable. Poc després del seu llançament al juliol de 2017, el preu va augmentar i va fluctuar entre els 12 i els 25 dòlars durant l’estiu del 2018. Després de mantenir-se constantment per sota dels 2 dòlars durant bona part del 2019, es va estavellar, a principis del 2020, per sota del llindar d’1 dòlar. Des de desembre de 2020, ha augmentat lleugerament i s’ha situat poc per sobre dels 3 dòlars.

En el moment d’escriure aquest document, OMG augmenta un 4,25% i cotitza a 3,25 dòlars. Té un capitalització de mercat de 456,02 milions de dòlars, amb 140,25 milions d’OMG en circulació.

omisegoXarxa OMG (OMG)

Rang: 88$ 4,98 Preu (BTC) .00 0,00009900 Marketcap$ 698,29 M Volum$ 566,29 M24h Canvi 2,55% Subministrament total 140,25 M OMG

Oh déu meu Prediccions futures de previsió de preus

Utilitzant les tendències passades com a guia, tenint present el context històric actual i tenint en compte els esdeveniments previstos, l’analista pot projectar el futur amb precisió. A més, per completar les dades i les eines d’anàlisi adequades, l’analista es beneficia d’una tranquil·litat que pot aconseguir l’equilibri adequat entre “l’exuberància irracional” d’una banda i el pessimisme indegut de l’altra..

No obstant això, el món real d’incògnites desconegudes, esdeveniments imprevistos i conseqüències no desitjades sempre està fora de l’escenari, esperant emboscar-se sobre les projeccions de la nostra ment; hi ha la possibilitat que la incertesa del futur derroti finalment l’analista. Tot i això, amb totes aquestes advertències, es justifica una previsió raonable.

 Previsió a curt termini

AfterPriceChange
1 dia 2,93 USD -9,00%
1 setmana 2,99 USD -7.14
1 mes 3,05 USD -5,27
1 any 8,47 dòlars 163%

Previsió a llarg termini

AfterPriceChange
1 any 8,47 dòlars 163%
2 anys 12,35 dòlars 283%
3 anys 15,55 dòlars 382%
5 anys 24,03 USD 646%

* Aquesta predicció de preus es basa en les dades recopilades de diverses fonts destinades exclusivament a finalitats educatives i que no es prenen com a consells d’inversió. Els usuaris haurien de fer la seva pròpia investigació abans d’invertir.

Predicció de preus de la xarxa OMG 2021

És possible que la xarxa OMG sigui popular entre els ciutadans no bancaris del sud-est asiàtic, que estaran encantats de lliurar-se de despeses de transacció desorbitats. Per a aquests milions desconeguts, OMG podria ser la solució que necessiten. Segons la previsió i l’anàlisi algorítmica, el preu del testimoni OMG podria estar al voltant dels 3,00 dòlars el 2021.

Predicció de preus de la xarxa OMG 2022

OMG Network tindrà un futur una mica prometedor si expandeix amb èxit les associacions entre corporacions i arriba a més de les persones sense banc, fins i tot ampliant les seves capacitats DeFi. Segons la previsió i l’anàlisi algorítmica, el preu dels OMG podria estar al voltant dels 8,47 dòlars el 2022.

Predicció de preus de la xarxa OMG 2025

Per al 2025, s’espera que els avenços ràpids en tecnologia blockchain faran que les criptomonedes experimentin una cursa de braus sostinguda, que potser només es pugui comparar amb el boom de les punt-com de finals dels 90. En aquest moment, s’estima que Ethereum i les seves diverses aplicacions seran un actiu de bilions de dòlars. Com a cadena secundària d’Ethereum, es pot preveure que el plasma, juntament amb OMG, es beneficiarà d’un creixement sostingut. Segons la previsió i l’anàlisi algorítmica, el preu del testimoni 1 OMG podria estar al voltant dels 21,85 dòlars el 2025.

OMG és una bona inversió?

L’era del DeFi (finançament descentralitzat) és a l’horitzó, ja que la tecnologia blockchain experimenta una ràpida evolució. Ja no es tracta només d’extreure bitcoins; més aviat, basant-se en la base de codis blockchain de primera o de generació (Bitcoin i Ethereum), s’estan desenvolupant centenars d’alternatives noves i innovadores, que amenacen de donar a les institucions financeres tradicionals (bancs, targetes de crèdit, Paypal, etc.) els seus diners..

En aquest entorn apassionant, on s’integra OMG Network? En aquest cas, la realitat és dura i senzilla: la competència és ferotge i altres estan molt per davant en les seves funcionalitats DeFi. Les alternatives al protocol de plasma com ara zkRollup (immune, a diferència de Plasma, a les explotacions clau de la cartera en calent i als atacs criptoeconòmics) són àmpliament utilitzades a la indústria.

Cosmos, que es factura a si mateix com “Internet de cadenes de blocs”, està en camí d’oferir un ecosistema interoperable i a escala que permeti als usuaris transaccionar negocis a través de cadenes de blocs. REN, mitjançant el Protocol de la República, permet als comerciants fer comandes invisibles a criptografies de piscines fosques. Per demostrar-se una bona inversió, OMG Network ha d’avançar-se ràpidament per posar-se al dia amb els seus competidors com aquests.

Com comprar OMG?

OMG es pot comprar a la majoria d’intercanvis convencionals, com Coinbase, Binance, Kraken i altres. En molts d’aquests intercanvis, primer heu d’obrir un compte i protegir-lo amb autenticació de dos factors. Abans que es pugui fer cap comerç, cal comprar bitcoins o etereus, que es poden canviar per OMG, segons la taxa de mercat vigent.

Més informació sobre la xarxa OMG

L’equip

Jun Hasegawa, el fundador d’Omise, va encarregar a Vansa Chatikavanij la creació d’OmiseGo, que més tard es va anomenar OMG Network. El duo va reclutar a Vitalik Buterin, el fundador d’Ethereum, per col·laborar en el projecte. L’equip i Joseph Poon, desenvolupador d’Ethereum, van escriure un paper blanc pel que fa al projecte al juny del 2017. Després, l’equip va procedir a la creació del programa sobre el protocol de plasma adaptat. Genesis Block va adquirir recentment OMG, mentre que Buterin i Poon han derivat cap a altres projectes.

Conclusió

Les finances descentralitzades han arribat i moltes empreses de cadenes de blocs competeixen entre elles per proporcionar la plataforma per transaccionar negocis a través de fronteres reals i virtuals. No obstant això, en comparació amb les institucions financeres convencionals, el blockchain com Ethereum és lent i ineficient. OMG Network intenta ampliar Ethereum perquè es puguin realitzar i registrar més transaccions a la plataforma sense sacrificar la seguretat ni la descentralització.

OMG, aquí ofereix una solució enginyosa. Utilitza Plasma per moure les transaccions a la cadena secundària, on, sense obstruir la cadena principal, es poden registrar i validar per lots. Certament, per augmentar Ethereum d’aquesta manera, cal sacrificar la seguretat o la descentralització; els desenvolupadors poden optar per emfatitzar els uns sobre els altres segons les seves preferències.

OMG Network, per tant, és una tecnologia prometedora. No obstant això, per determinar si realment és el futur de la cadena de blocs, cal mirar els seus competidors que també vulguin realitzar transaccions a través de cadenes de blocs. Les opcions abunden Chainlink, Synthetix, Cosmos, Ren i molt més. Podrà OMG mantenir-se al dia amb la competència?

Què ofereix que els altres no? Té el mateix marge de creixement que altres? Aquestes són totes les qüestions amb les quals els inversors han d’afrontar si volen avaluar el nínxol concret en l’apassionant nou panorama de les finances descentralitzades. Encara és una qüestió oberta: quins d’aquests obriran la porta més àmplia al futur, o bé ho faran tots en igual grau de diferents maneres. Aquesta pregunta serà cada vegada més aguda a mesura que les criptomonedes penetren més a la societat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map