Com comprar Cardano (ADA) el 2021 [Guia de compradors pas a pas]

Si alguna vegada navegueu pels mercats de criptomonedes i potser esteu pensant a enfonsar-vos les dents en alguna cosa nova, és possible que hagueu sentit a parlar d’aquest petit anomenat Cardano. Probablement esteu pensant en com comprar Cardano, tenint en compte la quantitat de gent que en parla recentment.

Ja és la sisena criptomoneda més gran, Cardano i les seves fitxes ADA natives han cridat una immensa atenció. Pot ser que no sigui sorprenent, tenint en compte les seves grans promeses i ambicions. Cardano ofereix una cadena de blocs pública i descentralitzada capaç d’executar processos i infraestructures a gran escala.

A més, la cadena de blocs de Cardano es pot adaptar fàcilment als tecnòlegs i aficionats que vulguin seguretat, descentralització, velocitat i escala. Per tant, seguiu llegint per saber més sobre com comprar Cardano, de manera ràpida i senzilla.

Com comprar el logotip de Cardano Blockchain Cryptocurrency ADA

GUIA RÀPIDA: Com comprar Cardano

1. Creeu un compte a Binance.

2. Completeu la configuració, la verificació i la configuració del compte d’autenticació de 2 factors (2FA).

3. Dipositeu moneda fiduciària o altres criptomonedes a la vostra cartera Binance.

4. Si esteu dipositant amb fiat, feu clic a la pestanya “Comprar criptografia”, seleccioneu la vostra moneda fiat que trieu i consulteu les opcions de dipòsit disponibles per comprar criptomonedes..

5. Si esteu dipositant amb criptomonedes, aneu a la pestanya “Comerç” i seleccioneu “Converteix”.

6. Ara, converteix la criptomoneda que tens (incloses les comprades amb fiat) a Cardano (ADA).

7. O bé, feu clic a “Intercanvia” i, a continuació, a “Clàssic” per obtenir una configuració de negociació més completa, on podreu veure els preus, els parells de negociació i definir els vostres propis detalls de mercat..

Aneu a Binance

On comprar Cardano ADA – Top 5 intercanvis

Tot i que és una criptomoneda amb límit màxim de mercat, Cardano és relativament nou al mercat i, per tant, encara no té l’exposició d’alguns dels seus companys, com Ethereum. En conseqüència, els seus llistats falten en algunes borses importants, com Coinbase, però estan fàcilment disponibles en altres mercats importants com Binance, Kraken, Huobi i altres llocs.

Aquí hem enumerat els cinc principals intercanvis de criptomonedes que inclouen ADA per ajudar-vos, juntament amb la nostra guia de com comprar Cardano. Sempre podeu utilitzar llocs com CoinMarketCap o bé CoinGecko per trobar una llista més completa de tots els intercanvis que admeten l’ADA de Cardano o qualsevol altre testimoni de criptomoneda.

NameDeposit MethodCompra
Binance

intercanvi binance

 • Transferència bancària (ACH)
 • transferència bancària
 • Criptomoneda
 • Targeta de dèbit
 • Transferència bancària
Valoració: 5

Ves a Comprar

Kraken

 • Crypto
 • Targeta de crèdit
 • Transferència bancària
Valoració: 5

Ves a Comprar

Huobi

 • Targeta de crèdit
 • PayPal
 • TransferWise
 • Crypto
Valoració: 5

Ves a Comprar

KuCoin

 • Crypto
 • Targeta de crèdit
 • Targeta de dèbit
 • Paypal
Valoració: 5

Ves a Comprar

OKEX

 • Crypto
 • Targeta de crèdit
 • Transferència bancària
 • Targeta de dèbit
Valoració: 5

Ves a Comprar

Una guia pas a pas sobre com comprar Cardano

Hi ha moltes maneres de comprar Cardano i les seves criptomonedes ADA. Aquests mètodes pas a pas depenen completament de l’intercanvi que trieu, dels mètodes de dipòsit que utilitzeu, etc. De moment, prendrem Binance com a exemple i us guiarem pas a pas sobre com comprar l’ADA de Cardano allà.

Pas 1: creeu un compte a Binance

Per descomptat, aquest serà el primer pas per comprar qualsevol criptomoneda, a Binance o a qualsevol altre lloc. Comença simplement configurant un compte a l’intercanvi Binance. Assegureu-vos que hàgiu iniciat la sessió a l’URL correcte per a Binance, ja que hi ha moltes plataformes malicioses que intenten emular llocs legítims.

Per exemple, si l’URL té un error ortogràfic, com ara “binnance.com”, ja sabeu que aquest lloc no és real. Podeu utilitzar fàcilment els enllaços que hem proporcionat anteriorment. Simplement feu clic al botó groc “Registra” de la part superior dreta i, a continuació, seguiu les instruccions que apareixen a la pantalla mitjançant el vostre número de correu electrònic o mòbil. És bastant fàcil i assegureu-vos d’utilitzar una contrasenya segura.

Podeu registrar-vos i obrir un compte a Binance al lloc web aquí o mitjançant la seva aplicació mòbil disponible per a iOS o Android. A diferència de configurar un compte bancari que requereixi que ingressi primer una petita quantitat de diners, Binance o qualsevol altre intercanvi de criptomonedes són lliures de configurar un compte.

Com comprar Cardano Binance Configurar Registre Crypto del compte

Pas 2: completeu la configuració del compte a Binance

Per tal de garantir la màxima seguretat, Binance requerirà que verifiqueu la vostra identitat simplement enviant un enllaç d’autenticació a la vostra adreça de correu electrònic. Això hauria de completar la configuració principal del vostre compte. Us recomanem que aneu a la configuració del compte, que tingueu activada l’autenticació de dos factors i que tingueu aquesta configuració.

Podeu utilitzar aplicacions mòbils com el servei Authenticator de Google per configurar ràpidament l’autenticació de 2 factors (2FA). Tot i que és un pas opcional, això és essencial per protegir el vostre compte i bloquejar-lo per garantir que els actors maliciosos siguin més difícils de robar i robar els vostres fons. Haureu d’utilitzar 2FA per a accions com ara iniciar sessió al vostre compte de Binance, comprar, vendre o retirar fons.

Això assegura que només pugueu aprovar aquestes accions. Opcionalment, també podeu verificar el vostre compte enviant a Binance dades de caràcter personal, com ara el vostre identificador personal o el carnet de conduir. Aquest és un pas opcional i només és necessari si teniu previst obtenir més accés a altres serveis dins de la borsa Binance o si teniu previst canviar més volums per sobre del seu límit predeterminat..

Pas 3: ingressar fons al vostre compte de Binance

Això és tan fàcil com intentar ingressar diners al vostre compte bancari ordinari. Binance ofereix una gran varietat d’opcions de dipòsit, des de transferències bancàries, utilitzant la vostra targeta de crèdit o dèbit, PayPal, Western Union o simplement dipositant altres criptomonedes. Vegem alguns exemples a continuació.

Pas 4: Dipositar moneda fiduciària a Binance

A partir del moment d’escriure això, Binance no admet la compra directa de fitxes de criptomoneda ADA de Cardano mitjançant monedes fiduciàries. Per tant, el que vol dir això és que primer haureu de comprar una altra criptocurrency utilitzant les opcions disponibles compatibles amb fiat. A continuació, podeu canviar o canviar aquestes criptomonedes recentment comprades a Cardano.

En primer lloc, un cop hàgiu iniciat la sessió al vostre compte de Binance, passeu el cursor per sobre de la pestanya “Comprar criptografia” a la part superior esquerra. A l’opció que diu: “Paga amb”, podeu desplaçar-vos entre les diverses monedes fiduciàries que s’admeten per utilitzar-les a Binance. Això és important, ja que el tipus de moneda que trieu determinarà les opcions disponibles per dipositar-la. També podeu fer-ho des de la pàgina “Wallet” de Binance.

Per exemple, si decidiu dipositar dòlars nord-americans (USD), se us donaran opcions com una transferència bancària mitjançant SWIFT. O bé, podeu utilitzar la targeta de crèdit o dèbit compatible amb VISA o Mastercard. Hi ha una infinitat d’altres opcions. Binance també facilita el comerç de criptomonedes entre iguals. Això vol dir que negociarà directament amb altres persones de la xarxa Binance.

Les opcions indicades anteriorment us permetran utilitzar monedes fiduciàries per comprar directament un nombre selecte de fitxes de criptomoneda. Això inclou fitxes conegudes com Bitcoin, Ethereum, Binance Coin o estables com Tether. Si teniu la intenció d’intercanviar immediatament totes aquestes fitxes per ADA de Cardano, és més segur utilitzar una stablecoin no volàtil com Tether (USDT).

Dipòsit d’intercanvi de comptes de Binance Fiat Comprar criptomonedes

Pas 5: Dipositar criptomonedes a Binance

En lloc d’utilitzar monedes fiduciàries, potser voldríeu comprar fitxes ADA de Cardano utilitzant altres criptomonedes. Com que Binance no permet la compra directa d’ADA amb fiat, aquesta és una solució menys complexa. Un cop hàgiu iniciat la sessió al compte de Binance, desplaceu-vos fins a la pestanya “Cartera” de la part superior dreta i feu clic a “Visió general”. Això us mostrarà l’aspecte general de la vostra cartera.

A la part superior, és possible que observeu una pestanya groga que diu “Dipòsit”. Feu-hi clic i us demanarà que trieu la criptomoneda que vulgueu dipositar a la cartera. També podeu ingressar a través d’opcions compatibles amb fiat aquí. Hi ha algunes coses a tenir en compte aquí durant el dipòsit; el tipus de criptomoneda, l’adreça i les etiquetes addicionals. Suposem que prenem Bitcoin com a exemple.

Si voleu dipositar Bitcoin a la cartera Binance, haureu de seleccionar ‘Bitcoin’ a les opcions de divises. Comproveu-ho de nou. Per rebre un ingrés de Bitcoin al vostre compte de Binance, haureu de retirar Bitcoin d’una altra cartera d’altres llocs. Si, per exemple, retireu Ethereum i el dipositeu a una adreça de Bitcoin, és possible que Ethereum es perdi i no es pugui recuperar.

A continuació, haureu d’encertar l’adreça. Podeu copiar i enganxar fàcilment l’adreça de dipòsit a Binance al procés de retirada en un altre lloc. Les adreces de criptomonedes sempre són llargues i inclouen una combinació de lletres, números i símbols. Comproveu-ho una vegada que hàgiu copiat l’adreça, ja que un sol personatge que falti podria arriscar-vos a perdre la transferència.

Es podria dir que, per estalviar temps, opteu per comprovar només el primer i el darrer 5 caràcters. O, per facilitar les coses, podeu utilitzar el codi QR. Per exemple, si intenteu dipositar Bitcoin mitjançant una aplicació de cartera mòbil al vostre telèfon, només heu de retirar-lo mitjançant un codi QR i escanejar el que veieu a Binance. També podeu escollir quina xarxa voleu transferir i variarà en funció de la quantitat que heu de pagar en funció de la congestió de les xarxes..

També hi ha alguna altra informació que cal encertar. En funció del testimoni de criptomoneda, és possible que necessiteu etiquetes addicionals, com ara un “MEMO” o un identificador de pagament. Sempre que intenteu retirar aquesta criptomoneda d’una altra cartera, us demanarà, igual que Binance, el procés de dipòsit. El mateix s’aplica; simplement copieu la informació corresponent i feu una doble comprovació. Ara, espereu fins que es confirmi la transacció.

Descripció general de la cartera de Binance Exchange Cryptocurrencies Dipòsit de la cartera de Binance Exchange Cryptocurrencies

Pas 6: Comprar Cardano mitjançant criptomonedes

D’acord, per tant, ara ja teniu algunes criptomonedes al vostre compte de Binance i teniu previst comprar ADA. El procés aquí és prou senzill i hi ha diverses opcions per fer-lo. Torneu a la pàgina d’inici de Binance un cop hàgiu iniciat la sessió i passeu el cursor per sobre de la pestanya “Comerç” de la part superior esquerra-mitjana. Podeu veure cinc opcions diferents; Converteix, clàssic, avançat, marge i P2P.

El més fàcil és “convertir” d’una criptomoneda a la següent mitjançant un servei de venda lliure (OTC). Aquesta és la forma més senzilla de convertir o canviar fitxes a Binance, tot i que només està disponible per a un nombre selecte de parells de criptomonedes. No us haureu de preocupar per les comissions de negociació ni per la concordança amb els llibres de comandes. Tot i això, tampoc no teniu cap control, ja que tot el procés es fa automàticament.

Com a alternativa, “Clàssic” us portarà a un mercat més tradicional, on podreu veure gràfics, un llibre de comandes actiu i una llista d’opcions que podeu triar i configurar. Si el vostre parell de divises no està disponible a través de l’opció ‘Converteix’ OTC ​​o si voleu més control, com ara establir el preu de compra preferit en relació amb el mercat, l’ús més adequat del mercat de negociació ‘Clàssic’.

Millors carteres per mantenir Cardano ADA

D’acord, per tant, ja hauríeu descobert com comprar Cardano. Probablement busqueu maneres d’emmagatzemar-les amb més seguretat en lloc de guardar-les a la cartera d’intercanvi. Cardano llista oficialment dues carteres recomanades al seu lloc, les carteres Daedalus i Yoroi.

Daedelus és una cartera Cardano de node complet per a l’escriptori. És únic perquè descarrega una còpia completa de la cadena de blocs Cardano, podent així verificar totes les transaccions, cosa que millora encara més la seguretat. O bé, podeu utilitzar la cartera Yoroi per obtenir una computació més lleugera i una fàcil instal·lació. A diferència de Daedalus, Yoroi es pot instal·lar ràpidament com a extensió del navegador o es pot descarregar com a aplicació a iOS o Android.

L’ús d’una aplicació de cartera s’ha considerat com una forma molt més segura de mantenir segures les vostres criptomonedes en lloc de mantenir-les en línia al vostre intercanvi. Les aplicacions oficials de Cardano Daedalus i Yoroi no són les úniques carteres externes que admeten l’emmagatzematge segur d’ADA, però, ja que també podeu utilitzar solucions de proveïdors de carteres coneguts com Exodus o Ledger.

NameTypeGet
TREZOR One

trezor one

 • Maquinari
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Ledger Nano S

 • Maquinari
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Cartera Èxode

 • Mòbil
Valoració: 5

Obteniu Wallet

Cartera atòmica

 • Client d’escriptori
Valoració: 4

Obteniu Wallet

Dèdal

 • Client d’escriptori
Valoració: 4

Obteniu Wallet

Més informació sobre Cardano

Què és ADA?

ADA és el testimoni natiu de criptomoneda de la cadena de blocs Cardano. L’ADA es pot utilitzar com a acumulador de valor, participar en l’àmplia xarxa de grups de participacions de Cardano per obtenir recompenses per assegurar i alimentar la xarxa o per participar en la governança ‘federada’ centrada en la comunitat de la cadena. ADA porta el nom de la matemàtica Ada Lovelace, del segle XIX, que també ha estat acreditada com la primera programadora informàtica del món.

En el moment d’escriure aquest document (el 4 de febrer de 2021), ADA tenia un preu de 0,429130 dòlars. A causa de l’adopció creixent de Cardano, és la sisena criptomoneda més gran, amb una capitalització de mercat de 13.351.291.465 dòlars. Això ha alimentat encara més la gana dels inversors institucionals per als tokens ADA de Cardano, demostrat per El proper llançament en escala de grisos d’una nova confiança per a ADA, entre altres altcoins.

L’ADA de Cardano té un límit total de subministrament de 45.000 milions d’ADA (45.000.000.000), amb uns 31.000 milions d’ADA actualment dins de la circulació i els 14.000 milions d’ADA restants s’utilitzen per a incentius a la xarxa. Gràcies al protocol de consens Ouroboros, els participants a la xarxa estan molt incentivats per contribuir de forma sana a l’alimentació de Cardano. S’ha programat que la quantitat d’incentius ADA distribuïts augmentarà encara més a mesura que augmenti l’ús de la xarxa.

Logotip de Cardano ADA Blau Programador oficial d'ordinador Ada Lovelace

Què és Cardano?

Cardano és una xarxa descentralitzada, de codi obert i de cadena de blocs pública que té com a objectiu ajudar a desenvolupar aplicacions descentralitzades (dApps) a través del seu llibre major d’actius i amb una funcionalitat de contracte intel·ligent verificable. Fundat el 2015, Cardano està impulsat per una empresa especialitzada ‘OuroborosCadena de blocs “Prova de joc” (PoS) que ha adoptat algunes funcions de prova de treball (PoW). Es basa en una versió modificada del model UTXO (sortida de transacció no gastada) que utilitza Bitcoin, anomenat “EUTXO”.

Cardano també es diu que és la primera cadena de blocs revisada per parells del món. En lloc de tenir un llibre blanc, la tecnologia de Cardano ha estat recolzada per una àmplia investigació científica i acadèmica de les universitats de tot el món. Com a tal, la cadena de blocs de Cardano s’ha construït per aconseguir l’escalabilitat, la interoperabilitat, la velocitat, la seguretat i la sostenibilitat necessàries per alimentar aplicacions del món real a escala empresarial i industrial.

Es considera que Cardano és una cadena de blocs de tercera generació, una actualització respecte a cadenes de blocs descentralitzades de primera generació com Bitcoin i cadenes de blocs capaços de contractes intel·ligents de segona generació com Ethereum. En essència, significa que la tecnologia de cadena de blocs de Cardano és altament escalable, amb transaccions i velocitats de processament ràpides, alhora que és més eficient energèticament i és més sostenible pel medi ambient..

Estadístiques de la xarxa de cadenes ADA de Cardano

Cardano és una bona inversió?

Podem veure que la cadena de blocs de Cardano és increïblement modular i versàtil, per la qual cosa s’adapta a una àmplia varietat d’aplicacions diferents. La seva velocitat, escalabilitat i seguretat li permeten alimentar fàcilment solucions de grans empreses. Pot crear potents aplicacions descentralitzades (dApps) alhora que (aviat, amb la propera actualització de Goguen prevista per al març de 2021), pot integrar una gran quantitat de funcionalitats de contractes intel·ligents al seu expansiu ecosistema.

Ja pot gestionar 1.000 transaccions per segon (TPS) en un temps de bloqueig de només 20 segons. Però amb futures actualitzacions, això podria augmentar estratosfèricament per donar suport a la capacitat de processar 1.000.000 de TPS sense sacrificar la descentralització o la seguretat de la xarxa. A més, és altament eficient en termes energètics, cosa que fa que sigui més acollidor que s’adopti a escala, ajudant el món a ser més sostenible i alhora ajudant les empreses a reduir la seva petjada de carboni.

Tot i que encara és un projecte relativament incipient, podem dir que Cardano és una proposta d’inversió molt bona. En total, Cardano és una xarxa de blockchain increïblement capaç tant per als usuaris habituals com per a les grans empreses. Podem esperar que a mesura que més institucions comencin a acceptar la idea de blockchain i descentralització, Cardano es convertirà en un actor clau en aquest espai.

Objectius de la xarxa Blockano de Cardano ADA

Conclusió

En concloure’ns com comprar la guia Cardano, esperem que no només hàgiu après a comprar Cardano, sinó també com guardar-lo de manera segura i que tingueu una millor comprensió del projecte de Cardano en general. És un moment increïblement emocionant per viure, després d’haver vist el món per fi prestar atenció als projectes de blockchain i acceptar els valors de la descentralització, juntament amb la infinitat de beneficis equitatius per a tothom.

Cardano és una de les cadenes de blocs més impactants fins ara, que també ha tingut efectes apreciatius en les seves fitxes de criptomoneda. Mai no podem centralitzar realment el món si la majoria de les institucions de govern i control del món no accepten totalment la idea de descentralització i la porten a les masses. Amb projectes com Cardano en alça, hem fet un salt gegant endavant.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map