Revisió de la riquesa de Bitcoin: és una estafa o un llegit?

Molta gent és escèptica a l’hora d’utilitzar programes avançats de comerç criptogràfic com Bitcoin Wealth. Això és comprensible, a causa de la naturalesa volàtil del mercat de criptomonedes, les inversions sempre seran arriscades, especialment per als usuaris nous amb poca o cap experiència comercial. Comencem per investigar què és realment Bitcoin Wealth i com funciona aquesta plataforma comercial.

Què és la riquesa de Bitcoin?

Bitcoin Wealth és un programari de negociació de criptomonedes dirigit a ajudar els inversors que mai han cotitzat abans a obtenir beneficis al mercat de criptomonedes.

El programari de negociació funciona amb tecnologia intel·ligent recolzada per l’aprenentatge automàtic i la IA. La riquesa de Bitcoin és fàcil d’utilitzar i navegar i és una de les millors plataformes de negociació que s’utilitzen al mercat de criptomonedes.

És una riquesa de Bitcoin o una estafa?

Hi ha moltes preguntes i mites sobre la riquesa de Bitcoin i la seva legitimitat, especialment el potencial de guanys per als inversors interessats en negociar. Cal recordar que el mercat de les criptomonedes és volàtil i sensible al temps. El risc d’inversió, encara que gestionable amb els algoritmes del programari, sempre hi serà.

 • Els usuaris nous poden provar una demostració. Un cop satisfet, hi ha un petit dipòsit mínim de 250 £ / 250 € per començar a negociar en directe.
 • Hi ha límits de dipòsits i aturades per protegir els usuaris i les inversions de la volatilitat
 • S’aconsegueix una taxa de guanys del 88% mitjançant l’explotació dels corredors & senyals comercials a la plataforma. Per als comerciants que han investigat sobre programari de negociació automatitzat en general, l’eficàcia de rebre rendiments elevats és una possibilitat amb corredors experimentats..
 • La plataforma és fàcil de navegar i fàcil d’utilitzar.

Com començar a negociar amb Bitcoin Wealth

Inscripció

Per registrar-se comença per creant un compte gratuït mitjançant el formulari següent. Després de registrar-se amb èxit, se us assignarà un agent personal que us indicarà la verificació del compte & procés de configuració:

Dipòsit

Us suggerim fent un dipòsit mínim de 250 £ / 250 €. Començar en petit és el millor per als usuaris que no han intercanviat mai abans. Aquest ingrés s’ha de fer abans que l’usuari pugui activar la funció de negociació en viu.

Els ingressos es poden fer mitjançant MasterCard, Visa o Maestro. Tanmateix, els usuaris hauran de confirmar el seu compte & identitat abans de començar la negociació. Per als usuaris nous preocupats per la seguretat de la seva targeta o informació personal, s’apliquen les normes GDPR i els certificats SSL responen a totes les transaccions. Això significa que tota la vostra informació confidencial està xifrada i segura al lloc.

Compte de demostració

Us recomanem que utilitzeu la funció de comerç de demostració, especialment per a usuaris nous i sense experiència. La funció de demostració és bàsicament una rèplica de la plataforma de comerç en directe sense fer servir diners reals i està destinada a ajudar els usuaris a experimentar la plataforma, conèixer els oficis en directe i provar-ne la funcionalitat..

Comerç en directe

Abans d’iniciar una operació en directe, suggerim que tots els usuaris nous estableixin límits comercials. Això salvaguardarà qualsevol inversió o, com a mínim, minimitzarà el risc de pèrdues enormes. Un cop un usuari hagi configurat els paràmetres límit inicials, s’aplicarà cada dia de negociació, tret que l’usuari canviï la configuració abans que es produeixi una operació. Una vegada més, és recomanable utilitzar la funció de comerç de demostració abans de començar a negociar en directe.

Riquesa de Bitcoin contra altres plataformes

Riquesa de Bitcoin Altres plataformes
 • Registre sense problemes
 • Altres plataformes de negociació de bitcoins requereixen un llarg procés de registre i verificació.
 • Múltiples formes de pagament
 • Els usuaris poden trobar que altres plataformes tenen restriccions de pagament severes que dificulten la possibilitat de començar a operar al mercat de criptomonedes.
 • Testimonis positius reals
 • Moltes altres plataformes comercials han rebut innombrables males crítiques i queixes.
 • Negociació simultània automatitzada
 • Altres plataformes comercials tenen un sistema de cues transaccionals de ritme lent, que desactiva el palanquejament comercial simultani.

Quins avantatges té el comerç amb Bitcoin Wealth

 • Funcions fàcils d’utilitzar: un nou usuari tindrà fàcil navegació per aquesta plataforma. Les funcions són bàsiques i fàcils d’entendre.
 • El procés de verificació: verificar la informació personal del client és el que ha de fer una plataforma de negociació amb llicència.
 • Atenció al client en línia: hi ha un xat d’atenció al client & equip telefònic disponible les 24 hores, els 7 dies de la setmana.
 • Mode de negociació de demostració: els usuaris poden aprendre sobre la mecànica de negociació abans d’invertir diners. També protegeix els nous usuaris d’invertir grans quantitats de diners en un mercat que encara no entenen.
 • Retirades ràpides: les retirades es poden fer en un termini de 24 hores des de l’operació inicial.
 • Corredors experimentats: es pot assignar un corredor personal a la cartera de l’usuari & pot executar les diferents estratègies d’inversió en nom del client.

Què cal tenir en compte abans de negociar amb Bitcoin Wealth

 1. Invertiu amb prudència i comenceu amb un dipòsit mínim de 250 £ / 250 €.
 2. Retireu els guanys amb antelació: us suggerim retirar els vostres guanys i deixar l’import inicial de la inversió al sistema per obtenir més operacions. D’aquesta manera, podeu gaudir dels vostres guanys mentre el capital inicial que heu invertit continua obtenint beneficis.
 3. No invertiu els vostres estalvis; us suggerim que els usuaris nous facin ús dels seus ingressos disponibles en lloc d’utilitzar tots els seus estalvis per finançar el seu primer comerç. Recordeu que el mercat de les criptomonedes és volàtil i les coses canvien ràpidament.

La riquesa de Bitcoin està disponible per als residents dels EUA?

No, els nord-americans no poden utilitzar Bitcoin Wealth, però hi ha moltes plataformes comercials alternatives registrades als EUA per a persones interessades en el comerç de criptomonedes..

Hi ha una aplicació de riquesa de Bitcoin?

No, el comerç només es pot fer en un ordinador o en altres dispositius mòbils a través del lloc web.

La riquesa de Bitcoin ha aparegut als mitjans de comunicació?

Hi ha hagut diversos rumors segons els quals Bitcoin Wealth s’ha recolzat en programes de televisió com Dragon’s Den, Shark Tank i This Morning. No hi ha cap prova que aquests rumors siguin exactes. Tampoc hi ha hagut cap aprovació de la riquesa de Bitcoin per part de les celebritats, tot i que molts han expressat el seu interès per entendre el mercat de les criptomonedes..

Hi ha un episodi de Dragons Den Bitcoin Wealth?

Dragons Den és un famós programa britànic en el qual els aspirants a empresaris tenen 3 minuts per presentar la seva idea de negoci a un grup d’empresaris d’èxit amb l’esperança d’invertir i portar la seva idea de negoci a la següent fase. Qualsevol producte associat a aquest programa obtindria èxit d’un dia per l’altre. No hem trobat cap vincle entre Bitcoin Wealth i Dragons Den.

Hi ha un episodi de Shark Tank Bitcoin Wealth?

Shark Tank és un programa d’inversions nord-americà similar a Dragons Den. Els empresaris tenen uns minuts per presentar la seva idea a un grup de milionaris amb l’esperança que aquests milionaris invertiran diners en la seva idea. Si Bitcoin Wealth comptava amb el suport de Shark Tank, és segur dir que passaria per totes les notícies, però és molt improbable, ja que Bitcoin Wealth no té llicència per a consumidors nord-americans..

Famosos que tenen interès en les criptomonedes:

 • Gwyneth Paltrow – El 2017, Gwyneth Paltrow es va unir a la startup de la cartera Bitcoin Abra com a assessora durant un episodi de la sèrie Apple, Planet of the Apps.
 • Mike Tyson – El 2016, Mike Tyson va llançar una cartera Bitcoin en associació amb Bitcoin Direct.
 • Snoop Dogg -El 2013, Snoop va fer una piulada: “El meu proper registre disponible en bitcoins n es lliura en un dron”. El 2017, Snoop Dogg va rebre 1.500 SparkleCOIN de la companyia per valor aproximat de 55.500 dòlars com a donació per al seu programa de futbol juvenil..
 • Ashton Kutcher – Invertit en un blockchain d’apostes esportives, Unikrn, juntament amb el multimilionari Mark Cuban.
 • Jamie Foxx – El 2017, Jamie Foxx va donar suport a l’intercanvi de criptomonedes Cobinhood a twitter: “Tenim ganes de participar al nou testimoni @cobinhood! Comerç de tarifes ZERO! #CryptoCurrency #BitCoin #ETH – http://cobinhood.com.”
 • Roseanne Barr – Un dels primers partidaris de Bitcoin. El 2013, va tuitejar: la primera publicació de la llei apocalíptica: l’esclavitud en totes les formes ara és il·legal, inclosa l’esclavitud del deute. #BITCOIN.
 • Mel B – El 2013, Mel B va anunciar que acceptava els pagaments de Bitcoin pel seu nou senzill. Ella va dir: “M’encanta com les noves tecnologies ens faciliten la vida, i per a mi això és emocionant. Bitcoin uneix els meus fans de tot el món amb una sola moneda. Només poden pagar amb bitcoins.
 • Drew Carey – Un cop fet un tuit: acabo de provar de comprar esmorzars amb bitcoins. Rebutjat. #whenwilltheworldcatchuptomyhipness
 • Floyd Mayweather Jr.. – El 2017, va tuitejar una foto seva amb un títol que deia “Gastar bitcoins ethereum i altres tipus de criptomoneda a Beverly Hill”.
 • Richard Branson Un article es va publicar informant que Richard Branson va invertir 30 milions de dòlars en la plataforma de pagaments de criptomoneda BitPay.

Revisió de la riquesa de Bitcoin: el nostre veredicte!

El resultat de la nostra anàlisi a la plataforma Bitcoin Wealth ens porta a donar suport a les afirmacions segons les quals Bitcoin Wealth és legítim al 100% i pot ajudar als comerciants nous i experimentats a generar ingressos passius i fer créixer la seva riquesa. S’afirma que un usuari nou pot guanyar entre 200 i 1000 € cada setmana. Això depèn completament de la quantitat de diners que inverti l’usuari i continua reinvertint.

Hem trobat prou ressenyes i investigacions que suggereixen que Bitcoin Wealth és fiable i adequat per a futures consideracions d’inversió. La riquesa de Bitcoin està disponible per a usuaris de més de 150 països.

Preguntes freqüents

 • Què és la riquesa de Bitcoin?

Bitcoin Wealth és un programari de negociació automatitzat programat per reconèixer les oportunitats del mercat de criptomonedes per als usuaris interessats a començar a operar.

 • És rendible invertir en riquesa de Bitcoin

Hi ha inversors que afirmen tenir guanys superiors a 5.000 € diaris. Tanmateix, els usuaris haurien d’invertir grans quantitats de diners per obtenir aquest retorn. Aconsellem als usuaris nous que comencin amb el dipòsit mínim de 250 £ / 250 € i només facin negociar els seus beneficis.

 • Quina és la tarifa per obrir el nou compte??

No s’hi cobra cap comissió per obrir un nou compte de Bitcoin Wealth. És completament gratuït.

 • Es poden retirar els bitcoins del sistema comercial després d’obtenir beneficis?

Malauradament, això no és possible. El programari de negociació converteix els vostres guanys a la moneda local i els vostres ingressos es dipositen al compte bancari enllaçat al vostre compte de Bitcoin Wealth.

 • Hi ha plataformes de comerç criptogràfiques alternatives?

Hi ha plataformes comercials similars com Bitcoin Code, Bitcoin Revolution i Bitcoin Era, entre altres plataformes comercials de criptomoneda de confiança.

 • Hi ha un límit màxim de beneficis que puc obtenir?

No, no hi ha límits quant al potencial de guanys que tingueu a Bitcoin.

 • La riquesa de Bitcoin és un esquema piramidal?

No. Bitcoin Wealth és un programari premiat i profundament tècnic que us permet fer operacions de criptomonedes rendibles.

 • Quant de temps hauré de dedicar-hi?

Es recomana que l’usuari mitjà necessiti introduir almenys 20 minuts al dia en aquesta plataforma comercial.

 • A quins països està disponible Bitcoin Wealth?

La riquesa de Bitcoin està disponible a més de 150 països i hi ha diverses opcions de pagament per a la vostra comoditat. Podeu començar a guanyar fàcilment la vostra inversió des de pràcticament qualsevol lloc del món, sempre que sigui legal utilitzar Bitcoin Wealth al vostre país.

 • És aconsellable invertir tots els vostres diners en Bitcoin Wealth?

No, no invertiu mai diners que necessiteu o que no us pugueu permetre el luxe de perdre, només heu d’utilitzar la renda disponible. El mercat de criptomonedes és volàtil i sensible al temps, cosa que suposa un alt risc i una gran recompensa. Es recomana començar en petit. Com passa amb qualsevol inversió, hi ha riscos, però la característica stop-loss protegeix els possibles inversors de grans pèrdues.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map