per a professionals fiscals: càlcul dels guanys i pèrdues de capital de les criptomonedes per als clients

El càlcul dels guanys i pèrdues de criptomonedes per informar sobre el formulari 8949 pot ser una tasca pesant per als comptables. Com que la criptomoneda és transferible per naturalesa i es pot enviar d’una plataforma a una altra, és difícil fer un seguiment de la base de costos i les dades de guanys / pèrdues de capital. CryptoTrader.Tax és una plataforma creada per automatitzar la totalitat informes d’impostos criptogràfics processa i fa que la teva vida com a comptable sigui molt menys dolorosa.

Els bàsics

Les criptomonedes com el bitcoin es tracten com a propietat als ulls de la llei, no com a moneda. Igual que altres formes de propietat (accions, bons, béns immobles), incorreu en guanys de capital i pèrdues de capital que cal informar a la vostra declaració d’impostos cada vegada que veneu, comercieu o disposeu de la vostra criptomoneda..

El nostre Guia completa dels impostos sobre criptomonedes tracta aquests conceptes bàsics amb més profunditat.

Per què els informes sobre impostos criptogràfics es fan tan difícils?

Com que els usuaris de criptomonedes transfereixen constantment criptografia dins i fora de diverses plataformes i intercanvis de criptomonedes, les pròpies plataformes no tenen manera de saber com, quan, on o a quin cost (base de cost) els seus usuaris van adquirir originalment les seves criptomonedes. Només veu que van aparèixer en una cartera a la seva plataforma. Això significa que els intercanvis tampoc poden proporcionar informes sobre aquestes dades.

El segon que transfereix criptografia dins o fora d’un intercanvi, aquest intercanvi perd la possibilitat de proporcionar-vos un informe precís que detalli la base de costos i el valor just de mercat de les vostres criptomonedes, que són components obligatoris per a la presentació d’informes fiscals. Dit d’una altra manera, els intercanvis de criptomonedes no tenen la capacitat de proporcionar-vos la informació necessària per calcular els guanys i pèrdues de capital. Això també significa que no tenen la capacitat de proporcionar-vos un 1099-B.

El 1099-B és la forma típica que els clients envien als seus comptables fiscals al final de l’any detallant les participacions i l’activitat de la seva inversió. Aquests són els formularis que fan servir els comptables per calcular les guanys i pèrdues de capital totals i són habituals en plataformes com Betterment, Etrade i altres comptes de corretatge. Els intercanvis de criptomonedes enviaran a alguns clients un 1099-K, cosa que no és útil per als informes de guanys / pèrdues. Una vegada més, com que els intercanvis no poden proporcionar les dades necessàries, els comptables han de construir els 8949 des de zero. Aquí és on CryptoTrader.Tax és útil.

Programari d'impostos criptogràfics per a comptables

Com poden utilitzar els comptables CryptoTrader.Tax

Podeu utilitzar CryptoTrader.Tax junt amb els vostres clients per automatitzar el 8949 i tot informe d’impostos criptogràfics creació. Més informació a les opcions següents.

1. Deixa’t convidar pel teu client


Si el vostre client ja té un compte amb nosaltres, té l’opció de convidar-lo a veure i accedir al seu compte. Això us permet veure i descarregar els vostres clients els formularis d’impostos sobre criptomonedes completats directament des del tauler del vostre fiscal professional. En aquesta circumstància, es necessita molt poca feina. El vostre client ja ha importat tot l’historial de transaccions de criptomonedes i ha pagat l’informe fiscal completat. Podeu accedir als seus informes fiscals, descarregar-los i importar-los al vostre programari preferit de presentació d’impostos, com ara ProConnect, Drake, ATX, UltraTax, etc..

Beneficis

Els avantatges d’anar amb aquesta ruta inclouen:

 1. No us preocupeu per facturar al vostre client el pla fiscal CryptoTrader.Tax: ja han pagat.
 2. Si hi ha algun problema amb el compte CryptoTrader.Tax del vostre client, normalment ho resolen amb l’equip d’assistència de CryptoTrader.Tax.
 3. No necessiteu cap treball al vostre costat. Tot el que heu de fer és descarregar els informes i arxivar-los!

2. Creeu un compte professional fiscal

Si el vostre client us ha vingut demanant ajuda amb els seus impostos sobre criptografia, podeu convidar-lo a utilitzar CryptoTrader.Tax des del vostre CryptoTrader.Tax Compte professional fiscal. En crear un compte professional d’impostos a CryptoTrader.Tax, tindreu una única ubicació per gestionar tots els vostres clients de criptomonedes en un sol lloc. Podeu convidar tants clients com necessiteu al vostre compte de professionals fiscals. El tauler del vostre client us proporciona una manera còmoda d’accedir a cada compte, d’ajudar a conciliar les transaccions que falten i de protegir totes les dades del client en una única ubicació (a la imatge següent). Crear un compte CryptoTrader.Tax Tax Pro és completament gratuït. Podeu obtenir més informació i registrar-vos-hi aquí mateix.

Programari professional Crypto Tax Tauler professional d’impostos

Beneficis

Els avantatges de convidar el vostre client inclouen:

 1. Estalvi de temps. No cal treballar manualment per part vostra.
 2. El vostre client pot aprofitar l’assistència al client de CryptoTrader.Tax.
 3. No cal que factureu al vostre client el cost de CryptoTrader.Tax: pagaran l’informe.

3. Feu la feina en nom del vostre client

Si el vostre client no és tan expert en tecnologia o no vol tocar res, també podeu crear els seus informes fiscals necessaris amb CryptoTrader.Tax. Simplement, registreu-vos per obtenir un compte CryptoTrader.Tax normal en aquest cas i seguiu el procés de creació de l’informe.

Avantatges:

 1. Més control sobre la participació fiscal del vostre client
 2. Atenció al client prioritària
 3. Possibilitat de cobrar una prima al vostre client per proporcionar un servei complet i extrem 

Contres:

 1. Necessiteu obtenir l’historial de transaccions del vostre client dels seus intercanvis (aprendre com fer-ho aquí).
 2. Es requereix més anada i tornada amb el vostre client

En conclusió

La realització d’informes fiscals sobre criptomoneda als vostres clients no ha de ser un procés dolorós. La manera més senzilla de gestionar els vostres clients de criptomonedes i generar automàticament els informes necessaris sobre criptoimpostos és crear un compte de Professionals fiscals amb CryptoTrader.Tax. Podeu crear el vostre compte gratuïtament avui! Comenceu aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map