Millors plataformes de préstec criptogràfic per utilitzar el 2020

Hi ha tantes opinions en criptografia com tantes persones implicades.

Alguns diuen que les criptomonedes com Bitcoin i d’altres només són adequades com a reserva de valor, mentre que d’altres només les veuen com a mitjà d’intercanvi.

Però res no es converteix en una reserva de valor així !!

Es necessita temps i es necessita molt.

Però, en el món hiperconnectat actual, podeu suposar còmodament que deu anys més haurien de ser suficients perquè les criptomonedes com Bitcoin es consideressin com un magatzem de valor.

10 anys encara són llargs per a alguns de nosaltres, però el bo és que alguns casos d’ús com el mitjà d’intercanvi, préstecs, préstecs, refinançament, devolució d’efectiu i assegurança es poden fer ara mateix !!

Aquest braç de criptomonedes descentralitzades s’anomena finançament descentralitzat (DeFi)

Entre aquests, el préstec criptogràfic és el més emocionant. Si voleu saber què són i com funcionen, SALTEU directament a aquesta secció??

En cas contrari, només cal explorar aquesta llista de programes de préstec criptogràfics populars:

Principals plataformes de préstec de criptomonedes & Llocs del 2020

Millors prestadors de criptografia
YouHodler [Recomanat, que no és dels EUA] Obteniu préstec ara
Celsius [Per a clients dels EUA] Obteniu préstec ara
BlockFi Obteniu préstec ara
Préstec de sal Obteniu préstec ara

  # 1. YouHodler

Membre de Crypto Valley Suïssa, YouHodler revoluciona per sempre els préstecs amb criptomoneda.

Recentment ha començat a tenir molta tracció de països de tot el món i des de llavors han processat més de 10 milions de dòlars en préstecs.

Millora quan s’assabenta que ara YouHodler admet 12 populars criptomonedes, incloses Bitcoin (BTC), BCH, ETH, LTC, XLM, XRP, DASH, etc. USD, USDT o en BTC

I el producte és realment per a les persones que no són bancàries i ofereixen préstecs de fins a 100 dòlars per un període màxim de 120 dies, que és molt gran en alguns països.


A més, el seu préstec a valor (LTV) és el més alt de la indústria i mitjançant YouHodler podeu obtenir préstecs de fins a un 90% de LTV.

Amb YouHodler podeu obtenir un préstec per un import tan baix com 100 dòlars i versions superiors mitjançant aquest enllaç promocional. Nota: NOSALTRES & Usuaris de la Xina encara no permesos !! Utilitzeu BlockFi per als clients dels EUA.

Fes una ullada a YouHodler

# 3. Xarxa Celsius

Obtenir préstecs amb criptomoneda s’està convertint en el nou normal i hi ha empreses com Celsius Network capdavantera. És una plataforma de préstec d’actius digitals que ja ha fet préstecs amb criptomoneda per valor de 100 milions de dòlars.

L’objectiu és, per descomptat, donar facilitats bancàries i financeres a través de blockchain a les quals se’ls nega aquests serveis per mitjans tradicionals.

Obteniu préstecs en efectiu per col·lateralitzar les vostres criptomonedes i aquells que tinguin efectiu / criptos addicionals obtindran tipus d’interès elevats fins al 10% per dipositar-los a Celsius.

És un benefici per als prestataris i els prestadors, ja que els prestataris obtenen els diners que volen sense separar-se de les seves criptomonedes i els prestadors guanyen interessos per les seves monedes..

A Celsius, podeu esperar taxes anuals del 5% al ​​10% en funció de les vostres garanties i podeu obtenir préstecs fins a un període d’un any amb un LTV de fins al 50%..

Proveu Celsius Network ara

# 4. BlockFi

BlockFi és una altra empresa pionera amb seu als Estats Units que està donant préstecs criptogràfics garantits als seus usuaris als Estats Units. Les operacions es centren majoritàriament als Estats Units i la companyia ha tingut una bona tracció des del 2018.

Els usuaris poden demanar prestat fins a 5.000 dòlars amb un LTV de fins al 50%.

BlockFi ha finalitzat recentment les seves comissions d’inici i retirada, cosa que val la pena per a molts usuaris de criptografia que tenen minifundis. També ofereixen un compte d’estalvi BlockFi i podeu esperar un tipus d’interès de fins al 8,6%.

Per poder utilitzar BlockFi cal que tingueu almenys 5.000 dòlars o més en criptografia i, actualment, BlockFi està disponible a tots els Estats Units excepte (NV, SD, VT o HI).

Proveu BlockFi ara

# 6. Préstec de sal

Salt Lending és una altra empresa pionera en l’àmbit dels préstecs criptogràfics i creu en instar els seus usuaris a fer criptografia HODL i, en canvi, a contractar-hi préstecs..

La companyia opera des del 2016, però només va ser al mercat baixista del 2018 i va començar a tenir molta tracció. A partir d’ara, a través de la plataforma Salt Crypto Lending, podeu obtenir un crèdit d’un 30-70% de LTV fins a un període de 12 mesos..

Però l’import mínim del préstec és de 5.000 dòlars sense comissions d’inici ni de prepagament i, quan presteu, podeu esperar que els tipus d’interès tornin fins al 5,95%..

Préstec de sal

Què són els préstecs amb criptografia & Com funciona el préstec de criptomonedes?

Els préstecs amb criptomoneda, com el seu nom significa, són els préstecs que es poden contractar contra les criptomonedes que es tenen. En aquest tipus de préstec, la criptografia que teniu actua com a garantia i, a continuació, podeu demanar prestat diners en dòlars, euros o una moneda estable en una ració del valor de la vostra garantia..

El millor dels préstecs amb criptomoneda és que no necessiteu un historial de crèdit, ni un compte bancari ni una puntuació FICO per obtenir els vostres préstecs..

També es descompten molts tràmits i treballs operatius en préstecs amb criptomoneda. Per això, els préstecs amb criptomoneda són molt fàcils i gairebé instantanis.

Així, bàsicament, aquí funcionen:

Les criptomonedes (com ara BTC, ETH o XRP) que tingueu necessiten estar garantides amb tanta informació personal que pugueu proporcionar a una plataforma de préstecs criptogràfics..

Un cop ho feu, totes aquestes plataformes de crèdit criptogràfic tenen diferents ràtios LTV establertes per oferir-vos un préstec. Així, per exemple, si el LTV és del 50% i heu garantit una criptografia per valor de 20.000 USD, teniu dret a demanar prestat fins a 10.000 USD.

A més, per als 10.000 dòlars prestats, heu de pagar el tipus d’interès que hàgiu acordat amb la plataforma o amb el prestador. Per exemple, si heu acordat un tipus d’interès anual del 5%, se us demanarà que pagueu 500 dòlars anuals per demanar prestats 10.000 dòlars en contra de la vostra garantia original de 20.000 dòlars..

Ara, diguem-ho després de sis mesos de préstecs, el valor total de les vostres criptomonedes ha augmentat a 40.000 dòlars i això us fa elegible per obtenir més de 10.000 dòlars..

Això passa perquè el valor total de la vostra línia de crèdit ha augmentat degut a augmentar el valor de la vostra garantia. Però tingueu en compte que el viceversa també és cert !!

També s’anomena la línia de crèdit instantània.

Per què es vol prestar criptografia quan tenen criptomonedes?

Aquesta va ser la primera pregunta que em va sorgir al cap quan vaig escoltar sobre el concepte de préstecs amb criptografia per primera vegada.

Per descomptat, aquesta també hauria de ser la vostra pregunta, perquè és obvi que les persones que posseeixen xifratge simplement poden vendre el seu xifratge per obtenir els diners que volen en lloc de prendre-hi un préstec..

Després d’excavar més, podria descobrir que aquestes persones que necessiten préstecs malgrat la criptografia HODLing són aquelles persones que necessiten liquiditat sense vendre les seves criptomonedes..

Volen els diners addicionals per pagar les seves factures o per una altra inversió sense renunciar a l’avantatge de mantenir criptomonedes.

I el concepte de préstecs criptogràfics (o préstecs bitcoin) ho fa possible, i és per això que també trobareu programes de préstec criptogràfic que he enumerat anteriorment al mercat baixista..

Algunes preguntes més freqüents Actius sobre interessos i préstecs …

Què és Crypto Lending & Plataformes de préstecs?

  • El préstec de criptomonedes per guanyar interès en les vostres criptomonedes mentides ideals s’anomena préstec criptogràfic. Es poden prestar actius com Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, etc. fàcilment per guanyar diners extra mitjançant interessos. Els llocs on es pot prestar o demanar prestat s’anomenen plataformes de préstec criptogràfic.

Es pot demanar prestat Crypto?

  • Sí, tothom també pot demanar préstec a criptografia, però els tipus d’interès per fer són generalment elevats. Això ho fan sobretot jugadors experimentats per guanyar palanquejament sobre els seus negocis.

Què és Crypto Credit?

  • Quan un manté actius criptogràfics com Bitcoin, Ether, Ripple com a garantia per als préstecs, el que es fa efectivament és obrir una línia de crèdit criptogràfica garantida contra el valor de les vostres criptomonedes..

Per tant, això és tot de mi en aquesta guia introductòria sobre préstecs criptogràfics i plataformes de préstec criptogràfic.

Un cop hàgiu provat aquestes plataformes, esperem saber-ne aviat. Personalment, estic provant Nexo i una altra plataforma de préstecs amb seu a l’Índia.

Aviat compartiré la vostra experiència amb vosaltres !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map