Les millors empreses per a préstecs Crypto i Bitcoin

Els préstecs de Bitcoin s’estan popularitzant entre els inversors en criptografia que busquen liquiditat sense haver de vendre la seva criptografia.

L’ús de la criptografia com a garantia és una manera excel·lent de fer coses com comprar una casa, finançar una empresa o pagar deutes d’alt cost. A més, pot haver-hi avantatges fiscals en criptografia en préstec. A diferència de vendre la vostra criptografia, un préstec amb criptografia o bitcoins no desencadena cap esdeveniment fiscal sobre les plusvàlues, cosa que us estalvia el mal de cap en fer el vostre impostos criptogràfics. Les empreses que ofereixen préstecs criptogràfics i bitcoin han anat apareixent a tot arreu per oferir aquest tipus de serveis als inversors. Aquest article descompon el millor d’aquests prestadors de criptografia.

Préstec Bitcoin

BlockFi

Amb seu a Nova Jersey, BlockFi ofereix productes financers perquè els titulars de criptomonedes facin més coses amb els seus actius digitals. L’empresa dóna servei a clients de tot el món, inclosos 47 estats dels Estats Units, amb comptes d’interessos i préstecs en USD de baix cost avalats per criptografia. BlockFi compta amb una impressionant llista d’inversors, inclosos Galaxy Digital, Susquehanna, Akuna Capital, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Coinbase Ventures, CMT Digital, SoFi, ConsenSys Ventures i Morgan Creek Digital..

Per obtenir un préstec, heu posat Bitcoin, Litecoin o Ethereum com a garantia. Actualment, la companyia ofereix una proporció de préstec a valor (LTV) de fins al 50% al vostre criptogràfic.

Això vol dir que heu de contractar un préstec de 25.000 dòlars, que hauríeu de posar prop de 10,06 BTC en garantia (actualment val un valor aproximat de 50.000 dòlars en el moment d’escriure aquest escrit). Els tipus d’interès comencen al 4,5% amb una durada del préstec de 12 mesos.

préstec bitcoin

Capital sense cadena

Amb seu a Austin, TX, Capital sense cadena és un altre proveïdor de préstecs criptogràfics i bitcoin. La companyia segueix un procés ràpid de 3 passos per obtenir un préstec. Amb el procés fàcil, poden aprovar fins a 1.000.000 de dòlars en préstecs criptogràfics en un sol dia.

Unchained adopta un enfocament únic de custòdia i garantia del vostre préstec. En desenvolupar un model d’emmagatzematge amb múltiples signatures, eliminen el model de punt únic d’error de la custòdia de criptografia.

Tres titulars de claus independents col·laboren per protegir les garanties que després s’emmagatzemen en adreces amb múltiples signatures que requereixen 2-de-3 claus per gastar. Aquestes claus les teniu vostès (el prestatari), Unchained i un agent de claus de tercers. Cap persona o organització és un sol punt de fracàs. Aquest element de seguretat intel·ligent és una gran proposta de valor per a Unchained.

Relacionat: Obteniu més informació sobre les implicacions fiscals dels préstecs criptogràfics, el DeFi i el comerç de marges

préstecs bitcoin

Préstec de sal

Amb seu a Denver, CO, Préstec de sal és una altra plataforma popular per a la creació de préstecs criptogràfics i bitcoin. Afirmant ser el préstec original garantit per blockchain, Salt ofereix préstecs en Bitcoin, Litecoin i Ethereum també amb una proporció LTV del 50%.

La companyia està ampliant les seves àrees prestables als Estats Units i a països com les Bermudes, el Brasil, Hong Kong, Suïssa, els Emirats Àrabs Units i Vietnam per proporcionar a les persones i empreses l’accés a la llibertat financera que proporciona l’accessibilitat a la moneda fiduciària mitjançant actius blockchain.

Salt també proporciona un seguiment gairebé en temps real del vostre compte únic i proporciona certes garanties que els vostres actius hi són disponibles sempre que necessiteu accedir-hi.

Préstec de criptografia SpectroCoin

SpectroCoin

Amb seu a Lituània, SpectroCoin ha estat una de les millors opcions entre les corredories criptogràfiques europees des del 2013. La companyia ha llançat recentment un servei de préstecs amb criptografia i ofereix un dels mínims més baixos del mercat a només 25 euros, però pot emetre préstecs d’1 milió d’euros. A més, SpectroCoin té una opció per emetre un préstec amb una ràtio LTV del 75% líder al mercat.

La companyia admet BTC, ETH, XEM i DASH com a monedes col·laterals. Els clients poden retirar i pagar préstecs en criptomonedes i euros principals.

A més dels préstecs amb criptografia, l’empresa també ofereix una cartera, un servei d’intercanvi de cripto-fiat, targetes de dèbit i IBAN dedicats per als seus clients..

préstecs criptogràfics

Nexo

Amb seu a Suïssa, Nexo és un dels líders mundials en criptografia. Nexo permet als usuaris accedir a una línia de crèdit instantània quan dipositen bitcoins i criptografia a la seva cartera Nexo.

La companyia ofereix préstecs en multitud o criptomonedes, inclosos Bitcoin, Ethereum, XRP, BNB i Litecoin..

El procés de quatre passos per obtenir un préstec de Nexo inclou dipositar criptomoneda en una cartera segura de Nexo i, després, accedir immediatament a un préstec, no cal fer cap comprovació de crèdit. La cartera està completament assegurada i us permet demanar prestat en més de 45 monedes FIAT diferents a tot el món.

A més dels préstecs, Nexo ofereix comptes amb interessos i altres serveis financers que utilitzen la vostra criptomoneda. La companyia ja ha emès avui més de mil milions de dòlars en préstecs criptogràfics.

préstecs bitcoin

Programari d’impostos criptogràfics

Esteu utilitzant préstecs criptogràfics i bitcoin per estalviar impostos? El préstec contra la criptomoneda no provoca un fet imposable. Tanmateix, rebre pagaments d’interessos sí, i fer la presentació d’informes fiscals per a totes les transaccions de criptomoneda pot ser un repte. Podeu calcular automàticament i informeu de la vostra obligació fiscal criptogràfica mitjançant l’ús de programari d’impostos criptogràfics com CryptoTrader.Tax.

préstecs criptogràfics

CryptoTrader.Tax és la plataforma líder en preparació d’impostos sobre criptomonedes que utilitzen desenes de milers d’aficionats a les criptografies per gestionar els seus impostos criptogràfics. Simplement pengeu el vostre historial de transaccions criptogràfiques a la plataforma i genereu automàticament el vostre necessari informes d’impostos criptogràfics. Podeu proporcionar aquests informes al vostre professional fiscal o pengeu-los al programari de presentació d’impostos com TurboTax o bé TaxAct.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map