Informes fiscals criptogràfics de Robinhood: per què difereix d’altres intercanvis

Robin Hood s’ha convertit en una de les plataformes més populars entre la demografia jove per comprar, vendre i invertir en diversos actius. Aquestes ofertes inclouen la possibilitat d’invertir en criptomonedes. A diferència dels intercanvis de criptomonedes com Coinbase, Gemini, Bittrex, etc., Robinhood Crypto no ho fa permetre als usuaris transferir criptografia dins o fora de la plataforma Robinhood. Aquest factor fa que els informes fiscals siguin molt diferents per als inversors en criptomoneda de Robinhood. En aquest article tractem com gestionar les transaccions de criptomoneda de Robinhood per als vostres informes fiscals.

Impostos criptogràfics 101

A la majoria de països, les criptomonedes com el bitcoin es tracten com a propietat fiscalment, no com a moneda. Igual que altres formes de propietat (accions, bons, béns immobles), incorreu en un requisit d’informes fiscals quan veneu, comercieu o disposeu d’una altra manera de la vostra criptomoneda per més o menys del que l’heu adquirit.. 

Com a resultat, el comerç de criptomonedes té un aspecte similar al comerç de valors a efectes fiscals.

Per exemple, si comprés 0,2 Bitcoin per 2.000 dòlars al maig del 2018 i el venguéssiu dos mesos després per 3.000 dòlars, obtindríeu una plusvàlua de 1.000 dòlars. Informeu d’aquest guany a la vostra declaració d’impostos i, segons el tram fiscal en què estigueu inclòs, pagueu un percentatge determinat de l’impost sobre el guany. Les taxes fluctuen en funció del vostre tram fiscal, així com de si es va obtenir un guany a curt termini o un guany a llarg termini. Això s’aplica a totes les criptomonedes.

Analitzem els fonaments dels impostos criptogràfics amb més profunditat a la nostra publicació al bloc, L’última guia sobre els impostos sobre criptomonedes.

Per què Robinhood és diferent??

Robinhood no és una empresa de criptomonedes nativa. El que es vol dir amb això és que Robinhood no es construeix “en cadena” i no permet enviar actius criptogràfics a una “cartera Robinhood”. Només podeu comprar i vendre criptomonedes directament a Robinhood. No podeu enviar el BTC que compreu de Robinhood a la vostra pròpia cartera externa. Tampoc no podeu enviar BTC des de la vostra cartera externa al vostre compte de Robinhood. Tot ha de passar dins de la plataforma Robinhood.

Tot i que molts argumentarien que això és “anti-criptogràfic”, sí que permet a Robinhood exportar els formularis d’impostos sobre guanys i pèrdues necessaris als seus usuaris al final de l’any.


A diferència dels veritables intercanvis de criptomonedes com Coinbase o bé Bessons, Robinhood sap exactament quant vau guanyar o perdre de les vostres inversions criptogràfiques perquè cada compra, venda o altra transacció es va produir a les seves parets.. 

D’altra banda, Coinbase i altres intercanvis de criptografia no tenen aquesta capacitat, ja que teniu la possibilitat d’enviar criptografia a Coinbase o fora de Coinbase en qualsevol moment. Sempre que participeu en aquest tipus de transferències, Coinbase perd la capacitat de proporcionar-vos informes complets de pèrdues i guanys. Detallem aquest problema amb molta profunditat a la nostra publicació al bloc aquí: Per què els intercanvis de criptomonedes no poden proporcionar als usuaris informes fiscals precisos.

Com que Robinhood no és una empresa de criptomonedes “nativa”, és capaç de proporcionar un informe complet de guanys i pèrdues als seus usuaris. Aquest formulari es coneix com a 1099-B.

Robinhood 1099-B

Podeu descarregar el vostre 1099-B bé del vostre compte de Robinhood. De manera similar a altres tipus de documents fiscals rebuts al final de l’any (W2, etc.), podeu importar aquest 1099-B que rebeu de Robinhood al programari de presentació d’impostos, com ara TurboTax, o lliurar-lo directament al vostre professional fiscal perquè el presenti en nom vostre.

No necessiteu importar aquest 1099-B en determinats programari d’impostos criptogràfics com CryptoTrader.Tax. Una vegada més, això es deu al fet que tots els vostres guanys, pèrdues, base de costos i ingressos ja apareixen completament a la llista 1099-B que rebeu de Robinhood. No cal fer-ho dues vegades.

Què passa si faig servir altres intercanvis a més de Robinhood?

Si utilitzeu altres intercanvis tradicionals de criptomoneda a més de Robinhood, haureu d’agregar aquestes transaccions d’aquests altres intercanvis per crear els vostres formularis d’impostos sobre guanys i pèrdues necessaris. Podeu utilitzar programari d’impostos sobre criptomonedes com CryptoTrader.Tax per agrupar les transaccions de la resta d’intercanvis que utilitzeu i genereu. informes fiscals necessaris amb el clic d’un botó.

Vostè no hauria inclou els negocis de Robinhood dins d’aquests informes agregats. Aquests s’han de gestionar per separat; recordeu que això és perquè Robinhood està completament separat. 

Exemple TurboTax

Si utilitzeu TurboTax o qualsevol altre programari de presentació d’impostos, hauríeu d’importar el vostre CSV TurboTax que exporta CryptoTrader.Tax, així com el vostre 1099-B que Robinhood exporta al vostre TurboTax compte. Quan pengeu tots dos, totes les transaccions s’inclouran a la vostra declaració d’impostos. No es comptabilitzarà cap dada. 

Tens alguna pregunta? No dubteu a xatejar amb el nostre equip d’atenció al client en directe. L’equip estarà encantat d’ajudar-vos a respondre preguntes i us respondrà molt ràpidament!

Exempció de responsabilitat: aquesta guia només es proporciona amb finalitats informatives. No pretén substituir l’assessorament fiscal, d’auditoria, comptabilitat, inversió, financer ni legal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map