Els millors llocs per trobar treballs de criptografia i blockchain

La indústria de la cadena de blocs està en auge, igual que el mercat de treballs de cadenes de blocs i criptografia. Actualment, el mercat global de la cadena de blocs es valora en més de 3.000 milions de dòlars i s’espera que augmenti 39.700 milions de dòlars el 2025. 

Factors com la inversió en capital risc, les incursions institucionals cap a mercats emergents com el finançament descentralitzat i la creixent popularitat de la tecnologia blockchain en diverses indústries han creat un ecosistema de mercat on els especialistes en blockchain tenen molta demanda.. 

Les dades publicades per LinkedIn revelen que l’especialització en blockchain és l’habilitat número u més demandada el 2020, oferint a les persones amb talent una àmplia gamma de rols que ofereixen salaris molt atractius.. 

No obstant això, trobar una feina de blockchain pot ser un procés complicat. El caràcter digital en moviment ràpid de la indústria de la cadena de blocs significa que els enfocaments tradicionals de recursos humans i ocupació encara no s’han d’adaptar a les formes en què les organitzacions empresarials i les empreses de cadena de blocs s’interessen i capten nous talents.. 

En lloc d’accedir a grups de talent a través d’agències tradicionals, les empreses orientades al blockchain solen buscar especialistes en blockchain a través d’una xarxa de diversos mercats i portals de treball. En aquest article es discuteixen els mercats de treball de blockchain més utilitzats en línia avui en dia, a més de detalls sobre quant guanyen els especialistes en blockchain i quines habilitats de blockchain es demanen. 

Quant guanyen els experts en blockchain?

Els salaris mitjans que s’ofereixen al mercat laboral de blockchain són significativament superiors als que s’ofereixen en funcions corresponents per a altres sectors. Els salaris dels desenvolupadors de blockchain a Europa, per exemple, oscil·len entre els 55.000 i els 91.000 euros, en comparació amb el salari mitjà europeu de desenvolupadors de 26.000 euros.

La disparitat d’ingressos entre especialistes en blockchain i altres indústries als Estats Units és encara més gran: els desenvolupadors de blockchain amb seu als Estats Units guanyar entre 70.000 i 200.000 dòlars, amb un salari mitjà de 136.000 dòlars. En comparació amb el mitjana Amb un sou de desenvolupador de 103.000 dòlars amb seu als Estats Units, és evident que l’especialització en blockchain és molt demandada. 

Quines habilitats es requereixen per a les tasques de Blockchain i Cryptocurrency?

Les habilitats de blockchain necessàries per assegurar l’ocupació a la indústria blockchain o criptomoneda varien en funció dels requisits de rols específics, però hi ha una sèrie d’habilitats comunes que són molt demandades.

Els desenvolupadors, arquitectes i enginyers de blockchain han de tenir una comprensió sòlida de les estructures de dades en un sentit aplicatiu. Els desenvolupadors de blockchain, per exemple, han d’innovar constantment pel que fa a estructures de dades com els arbres de merkle per tal de satisfer les demandes dels projectes de blockchain específics en què treballen.

De la mateixa manera, un especialista en blockchain ha de tenir una bona comprensió de l’arquitectura blockchain i blockchain. El desenvolupament de contractes intel·ligents és una altra de les habilitats essencials que té molta demanda a tota la indústria de la cadena de blocs a causa del ràpid augment de les finances descentralitzades o DeFi. Altres habilitats de blockchain d’alta demanda inclouen desenvolupament web, criptografia, proves de penetració, gestió de productes i habilitats de màrqueting específiques de blockchain.

Quins són els millors llocs de treball Blockchain i Crypto?

El mercat de treball de blockchain i criptomonedes està impulsat per diverses borses de treball i plataformes en línia. Fem una ullada als principals llocs següents.

Llista de treballs criptogràfics


1. Llista CryptoJobs

Llista CryptoJobs és una de les plataformes de treball dedicades a criptografia i cadena de blocs més llarga en línia i es va llançar al setembre del 2017. La plataforma CryptoJobsList es centra a proporcionar als sol·licitants d’ocupació de cadenes de blocs i criptogràfiques un únic lloc que presenta totes les feines disponibles actualment al mercat. a més d’oferir a les empreses i empreses blockchain una manera senzilla i senzilla d’accedir a un ampli conjunt de talents de blockchain.

CryptoJobsList és un dels llocs de treballs de criptografia més populars i, normalment, s’actualitza amb diverses posicions noves i llistats de treballs cada dia. Els usuaris poden filtrar treballs de criptografia i cadena de blocs per posicions remotes, desenvolupadors, màrqueting, interns, comerciants, comunitat, disseny, vendes o analistes, o centrar-se en habilitats específiques, com ara l’experiència de Solidity.. 

Algunes de les empreses que llisten feines a CryptoJobsList inclouen Circle, OKEX, Huobi, ShapeShift i ByBit. La interfície d’usuari CryptoJobsList és senzilla i simplificada i no obliga els usuaris a registrar-se per sol·licitar treballs de criptografia: les aplicacions es fan mitjançant un senzill formulari web que inclou dades de contacte, preguntes específiques de la llista, carta de presentació i camps de CV. 

És important destacar que CryptoJobsList presenta els treballs de criptografia i de cadena de blocs en ordre cronològic, amb les primeres posicions que apareixen en primer lloc, així com les ofertes publicades per les empreses que contracten talents ràpidament. Un recompte de sol·licituds informa els usuaris de quants altres sol·licitants han enviat les seves dades a qualsevol anunci de feina, cosa que facilita avaluar el nivell de competència per a un rol. 

Treballs de criptografia

2. Crypto.Jobs

Crypto.Jobs és una altra plataforma de treball centrada en criptomonedes molt activa que presenta una àmplia gamma de llistats de treballs en criptografia i cadena de blocs. A diferència de CryptoJobsList, Crypto.Jobs requereix que els sol·licitants de feina creïn perfils i iniciïn sessió a la plataforma abans de sol·licitar feines, cosa que pot frenar el procés de sol·licitud. Un avantatge d’aquest sistema, però, és que Crypto.Jobs és capaç de desar els detalls de la sol·licitud i el currículum dels sol·licitants que no canvien el seu currículum sovint.

Igual que CryptoJobsList, Crypto.Jobs permet als usuaris fer aplicacions il·limitades i explorar treballs de cadena de blocs o de criptografia de forma gratuïta, tot i que hi ha una tarifa d’actualització de la llista que s’exigeix ​​a les empreses o organitzacions que vulguin examinar el nombre més elevat de sol·licitants o presentar-ne la llista..

Crypto.Jobs s’actualitza regularment i publica informació detallada sobre el rendiment de les llistes de treballs, cosa que permet als candidats determinar el temps que una llista ha estat activa i la ubicació geogràfica d’un rol. Tanmateix, la plataforma Crypto.Jobs no publica el nombre de sol·licitants de llistats de treballs.

Treballs en criptomoneda

3. CryptocurrencyJobs.co

CryptocurrencyJobs.co és una plataforma de treballs de blockchain que se centra principalment en les habilitats tècniques de blockchain i que enumera normalment posicions publicades per organitzacions empresarials o projectes de blockchain a gran escala. Les feines que figuren a CryptocurrencyJobs.co solen requerir enginyers de contractes intel·ligents, arquitectes, contactes tècnics, disseny de UX o funcions de nivell C en el desenvolupament de negocis, màrqueting i vendes..

La plataforma CryptocurrencyJobs.co no es mou tan ràpidament com les plataformes altament actives com CryptoJobsList, però les posicions que es mostren són altament competitives i amb un salari alt. Els usuaris poden filtrar llistats per disseny, enginyeria, finances, màrqueting, no tecnològic, operacions, producte, vendes i atenció al client, o identificar llistats mitjançant un sistema d’etiquetes.

Igual que CryptoJobsList, CryptocurrencyJobs.co permet als usuaris aplicar sense crear cap compte. La majoria de les posicions que figuren a CryptocurrencyJobs.co enllacen els usuaris a plataformes d’aplicacions de tercers, LinkedIn o simplement proporcionen una adreça de correu electrònic de l’aplicació..

Una característica interessant que ofereix CryptocurrencyJobs.co és un portal Startups que permet als demandants d’ocupació identificar les posicions disponibles amb les startups. CryptocurrencyJobs.co també publica col·leccions de treballs seleccionades desglossades per xarxes de blockchain, pràctiques i feines que paguen en criptomoneda..

Carreres criptogràfiques

4. Crypto-Careers.com

Cripto-Carreres professionals és una altra plataforma de treballs de blockchain i criptografia centrada en la tecnologia que, com CryptocurrencyJobs.co, se centra en llistats de treballs de blockchain tècnics publicats per organitzacions empresarials a gran escala. 

Les feines publicades a Crypto-Careers són alguns dels rols més competitius del sector blockchain i inclouen llistats publicats pel projecte Libra Blockchain de Facebook i les principals empreses de capital risc. Tot i que Crypto-Careers ofereix feines de la indústria blockchain d’alt nivell, la interfície d’usuari Crypto-Careers només llista cinc treballs per pàgina a la pàgina principal de la llista, cosa que pot fer que la navegació per les llistes de treballs consumeixi molt de temps..

Les eines de filtratge presentades per Crypto-Careers compensen la manca de funcionalitat de la pàgina principal, però, permetent als sol·licitants ordenar els llistats segons el nivell de finançament de les empreses, la mida de l’empresa, l’etapa i la indústria, així com la ubicació geogràfica o la disponibilitat remota.. 

Blocktribe

5. BlockTribe

Blocktribe no inclou tants llocs de treball com els llocs de treball de criptocurrency i blockchain com CryptoJobsList o Crypto.Jobs, però les fitxes que publica són altament professionals i altament competitives. Igual que Crypto.Jobs, BlockTribe utilitza un sistema d’inici de sessió i de compte que desa el currículum i les dades de contacte dels sol·licitants. 

Un dels principals avantatges que ofereix BlockTribe és la funcionalitat de cerca de sol·licitants que proporciona a les empreses de blockchain que busquen talent. Quan els sol·licitants s’inscriuen a BlockTribe, el seu currículum i les seves dades s’afegeixen a una base de dades que les organitzacions contractants poden cercar, racionalitzant el procés de contractació..

BlockTribe és utilitzat principalment per les principals empreses de blockchain com Coinbase, IOHK, Circle i ConsenSys, cosa que el converteix en un dels llocs de treball de blockchain més competitius en línia. Tot i l’alta qualitat de les feines que figuren a BlockTribe, però, la plataforma BlockTribe es mou relativament lentament i normalment només publica 2-4 llistes noves diàriament. 

Els sol·licitants que utilitzen BlockTribe per buscar feines de blockchain poden configurar alertes de treballs per a categories específiques, paraules clau, ubicacions o tipus de feina, o restringir les feines per països.. 

Blockew

6. Bloqueig

Blockew és una addició relativament nova a la gamma de llocs de treball de cadenes de blocs i criptomonedes i, tot i que posseeix una sèrie de problemes relacionats amb la interfície d’usuari, funciona com una còpia de seguretat forta als llocs de treballs de criptografia enumerats anteriorment. 

Blockew, de manera similar a BlockTribe, se centra en funcions internes a temps complet, amb llistats de feina remots ocasionals. Les empreses i organitzacions que figuren a Blockew inclouen borses com Binance i Kraken, així com ConsenSys, AVA Labs i Gemini.

Les posicions que figuren a Blockew són principalment funcions a llarg termini, com ara enginyer de frontend, desenvolupador de blockchain, associat d’operacions estratègiques, gerent regional i gerent de màrqueting. Blockew proporciona amplis detalls sobre les posicions a la llista, però pot ser molt difícil determinar exactament quan es va publicar per primera vegada una funció i si la llista continua activa o està contractant. 

Igual que BlockTribe, Blockew permet als sol·licitants penjar el seu currículum per fer-lo disponible per a una funció de cerca de reclutadors. Això fa que BlockTribe sigui una excel·lent opció per a persones que busquen feina que cerquin un lloc de llista de feina passiu que es pugui utilitzar en combinació amb qualsevol de les principals plataformes de treballs de cadena de blocs que s’enumeren en aquest article, com ara CryptoJobsList. 

Treballs criptogràfics angelistes

7. Llista d’àngels

Llista d’àngels no és una plataforma de treballs dedicats a blockchain ni criptogràfics, però sovint llista els treballs d’inici de blockchain que d’altra manera no estan disponibles en cap altre lloc. AngelList és un lloc web amb seu als Estats Units centrat en l’ecosistema d’inici i permet als usuaris invertir o treballar amb startups en pràcticament qualsevol indústria. 

Les empreses que busquen talent en blockchain solen utilitzar AngelList per anunciar posicions d’especialistes en blockchain que presenten una remuneració única, en lloc d’oferir-les com a salari, moltes de les startups de blockchain que mostren posicions a AngelList ofereixen participació en la seva empresa en lloc de moneda fiduciària o una combinació d’ambdues..

AngelList permet als sol·licitants de feina refinar les cerques de feina per indústria, paraula clau i ubicació. Tot i que les principals empreses o empreses de blockchain no enumeren posicions de blockchain a AngelList, és possible trobar posicions de desenvolupador de blockchain o altres funcions relacionades amb criptomonedes, com ara rols d’assessorament, que ofereixen una participació significativa en accions en startups que ja han captat un impressionant fons. 

Treballs de blockchain de treball avançat

8. UpWork

UpWork és el mercat de treball autònom més gran en línia actualment i, tot i que no està centrat específicament en cap indústria, enumera una gran quantitat de feines de blockchain i criptomonedes actualitzades diàriament.

A diferència dels altres llocs de treball de criptografia i cadena de blocs que s’enumeren en aquest article, UpWork no és una borsa de treball tradicional: el treball realitzat a través d’UpWork es sol·licita, es fa un seguiment, s’executa i es paga completament dins de l’ecosistema UpWork. El sistema UpWork no és adequat per a professionals de blockchain que busquen funcions a temps complet, però ofereix als autònoms de blockchain l’oportunitat de treballar en projectes de blockchain ad hoc a curt termini..

Un desavantatge important d’UpWork són les tarifes que la plataforma cobra dels autònoms que, en alguns casos, poden arribar fins al 20 per cent de la quota de treball. També pot ser difícil identificar empresaris o compromisos fiables mitjançant UpWork, ja que el frau és un problema continu amb la plataforma UpWork. 

UpWork s’utilitza millor per a projectes autònoms de blockchain a curt termini per a autònoms centrats en la creació d’una cartera o experiència en la indústria blockchain. 

Punts clau

El mercat laboral de blockchain i criptomonedes no s’assembla a cap mercat laboral tradicional. Si esteu a la recerca d’un treball de blockchain, plataformes com CryptoJobsList són la millor font de nous llistats de treball cada dia.

És important tenir en compte que moltes feines del mercat de la cadena de blocs i de les criptomonedes ofereixen pagaments mitjançant criptomoneda. Rebre pagaments mitjançant xifratge pot reduir dràsticament la quantitat de temps que es necessita per cobrar, però és important mantenir-lo obligacions fiscals criptogràfiques en ment.

CryptoTrader.Tax

Programari d’impostos sobre criptomonedes

Si disposeu de criptomonedes que obtingueu mitjançant un intercanvi de criptomonedes, és fonamental fer un seguiment dels diferents negocis que realitzeu per tal de garantir que compleixin completament els impostos i minimitzin la vostra obligació fiscal. El programari d’impostos sobre criptomonedes com CryptoTrader.Tax automatitza el procés de recopilació de dades sobre criptoimpostos, generant informes senzills que podeu utilitzar com a part de la vostra estratègia fiscal.. 

Podeu obtenir més informació com funciona CryptoTrader.Tax aquí.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map