Com fer els vostres impostos sobre Bessons: crear els vostres formularis d’impostos criptogràfics

Gemini ha crescut fins a convertir-se en un dels intercanvis de criptomonedes més grans que té seu als Estats Units. Molts comerciants utilitzen Gemini perquè opera i compleix l’estricte entorn normatiu present als Estats Units. Tanmateix, a l’hora de fer els impostos sobre Bessons i elaborar els formularis d’impostos sobre Bessons, sorgeixen molts desafiaments. 

Aquest article analitza el problema i explica la manera més senzilla d’elaborar els formularis d’impostos Bessons necessaris.

Una descripció ràpida de com l’IRS tracta la criptomoneda amb finalitats fiscals als EUA

L’IRS tracta les criptomonedes com a propietat a efectes fiscals. Igual que altres formes de propietat (accions, bons, béns immobles), teniu una obligació d’informar d’impostos quan veneu o comercieu criptomoneda per més o menys del que l’heu adquirit.. 

En aquest sentit, el comerç de criptomonedes té un aspecte similar al comerç de valors a efectes fiscals.

Per exemple, si vau comprar 0,1 Bitcoin per 1.000 dòlars a l’abril del 2018 i el vau vendre dos mesos després per 2.000 dòlars, obtindreu una plusvàlua de 1.000 dòlars. Informeu d’aquest guany a la vostra declaració d’impostos i, segons el tram fiscal en què estigueu inclòs, pagareu un percentatge determinat de l’impost sobre el guany. Les taxes fluctuen en funció del vostre tram fiscal, així com en funció de si va ser un guany a curt termini o un guany a llarg termini.  

D’altra banda, si heu venut la vostra moneda digital per menys del que l’heu adquirit, podeu fer-ho demanar-ho per escrit aquesta pèrdua de capital a estalvieu diners en els vostres impostos criptogràfics

Impostos sobre els bessons: trencar el problema

Gemini no pot proporcionar als usuaris els informes fiscals necessaris que es reben habitualment al món de les accions comercials per diversos motius.


El primer problema és que moltes operacions de Bessons es cotitzen en criptomoneda. Com que heu de calcular el valor de mercat raonable de la vostra moneda FIAT local en el moment de fer les operacions, això esdevé molt problemàtic i Gemini no fa un seguiment de les dades de la base de cost / valor de mercat raonable entre les operacions.

En segon lloc, perquè podeu enviar criptografia dins i fora de la xarxa Gemini, Gemini no té manera de saber a quina base de costos vau adquirir aquesta criptografia.. Base de costos són dades essencials que necessiteu en el càlcul de la vostra impostos criptogràfics.

Podeu llegir la nostra guia completa per obtenir una comprensió més profunda de com funcionen els impostos bitcoin

Tinc un 1099-K de Gemini: funciona per presentar els meus impostos criptogràfics?

Malauradament, a 1099-K no és un document útil a efectes d’informes fiscals. Aquest document informa únicament de la quantitat que heu realitzat en una xarxa de tercers com Gemini i no conté cap informació necessària, com ara la base de cost en USD o el valor de mercat just per a les vostres transaccions de criptomoneda. Cal que Gemini us enviï un 1099-K si heu complert dos llindars:

  1. Les vostres vendes d’actius digitals per dòlars nord-americans a la borsa superen les 200 transaccions durant l’any natural
  2. El total de les vendes obtingudes per totes les vendes d’actius digitals per USD superen els 20.000 dòlars durant l’any natural.

Com s’ha comentat anteriorment, per informar adequadament de les criptomonedes sobre els vostres impostos, heu d’informar de la base de costos, del valor de mercat just i de les pèrdues i guanys de cada venda, intercanvi o altre esdeveniment imposable que incorreu durant l’any natural. El formulari adequat que necessiteu per informar-ho si el formulari IRS 8949, no el 1099-K.

Els intercanvis com Gemini en realitat no tenen la capacitat de proporcionar als usuaris formularis fiscals precisos. Desglossem aquest problema i per què existeix al nostre article: El problema fiscal de les criptomonedes.

Per tant, si Bessons no em poden donar els meus formularis fiscals necessaris, com els puc obtenir?

Per construir adequadament el que calgui formularis d’impostos criptogràfics, heu de reunir totes les vostres dades de criptomonedes que conformen les vostres compres, vendes, operacions, caigudes d’aire, forquilles, monedes minades, borses i permutes de tots els borses que utilitzeu.

Podeu fer-ho de forma manual exportant tots els fitxers de l’historial comercial de les vostres borses i realitzant la transacció de guanys i pèrdues de capital per a cada operació. Cada esdeveniment fiscal s’ha d’enregistrar al formulari 8949 i s’ha de transferir el guany net al vostre 1040 horari D. Aquí seguim el procés d’informes manuals al nostre article: com informar de la criptomoneda sobre impostos.

Informes d'impostos sobre Bessons

Programari d’impostos criptogràfics

Com a alternativa, podeu utilitzar programari d’impostos criptogràfics com CryptoTrader.Tax per automatitzar tot el procés d’informes fiscals. 

Quan s’utilitza programari d’impostos criptogràfics, simplement importeu tot el vostre historial de transaccions i operacions de tots els vostres intercanvis a la plataforma. El programari ordenarà i netejarà automàticament aquestes dades i produirà els formularis d’impostos necessaris amb un clic sobre un botó. Podeu veure la demostració de vídeo breu a continuació per veure com podeu importar les transaccions de Bessons.

Podeu lliurar aquests informes fiscals generats al vostre professional fiscal, arxivar-los vosaltres mateixos o penjar-los al vostre programari preferit de presentació d’impostos, com ara TurboTax per a criptomoneda o bé TaxAct utilitzant les associacions CryptoTrader.Tax.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map