Com fer els vostres impostos en defensa: crear els vostres formularis d’impostos criptogràfics

Uphold s’ha convertit en una de les principals plataformes i intercanvis de criptomonedes del mercat actual. Amb una negociació sense comissions i una nova i impactant interfície que us permet canviar qualsevol actiu admès en un termini de 10 segons, Uphold ha atret centenars de milers d’inversors de criptomonedes a la seva plataforma.

Una de les dificultats que hi ha per a tots els intercanvis de criptomonedes, inclosa Uphold, és la presentació d’informes fiscals. A causa del caràcter transferible de les criptografies, els intercanvis de criptomonedes com Uphold no tenen la possibilitat de proporcionar automàticament als usuaris els documents de guanys i pèrdues de capital necessaris per a la presentació d’informes sobre impostos criptogràfics. En aquesta guia es desglossa el motiu i s’explica com encara es pot fer amb èxit els impostos en concepte de manteniment i elaborar-ne els necessaris informes d’impostos criptogràfics

Impostos sobre criptomonedes 101: com funciona?

A la majoria de països, les criptomonedes es tracten com propietat fiscal, no com a moneda. Igual que altres formes de propietat (accions, bons, béns immobles), incorreu en un requisit d’informes fiscals quan veneu, comercieu o disposeu d’una altra manera de la vostra criptomoneda per més o menys de la. 

Com a resultat, el comerç de criptomonedes té un aspecte similar al comerç de valors a efectes fiscals.

Per exemple, si comprés 0,2 Bitcoin per 2.000 dòlars al maig del 2018 i el venguéssiu dos mesos després per 3.000 dòlars, obtindríeu una plusvàlua de 1.000 dòlars. Informeu d’aquest guany a la vostra declaració d’impostos i, segons el tram fiscal en què estigueu inclòs, pagueu un percentatge determinat de l’impost sobre el guany. Les taxes fluctuen en funció del vostre tram fiscal, així com en funció de si va ser un guany a curt termini o un guany a llarg termini. Això s’aplica a totes les criptomonedes.

Per descomptat, les normes varien lleugerament en funció de la jurisdicció, així que assegureu-vos d’entendre els detalls que s’apliquen al vostre país. Analitzem els fonaments dels impostos criptogràfics a la nostra publicació al bloc, La guia definitiva sobre els impostos sobre criptomonedes.

Impostos sobre el manteniment: entendre el repte

El primer desafiament en el món de la presentació d’informes sobre impostos criptogràfics és el fet que moltes operacions en intercanvis de criptomonedes com Uphold cotitzen en altres criptomonedes. Com que heu de calcular el valor de mercat raonable de la vostra moneda FIAT local en el moment de fer les operacions, és difícil informar-ne.

El segon problema —i el molt més gran— prové de la naturalesa bàsica de la criptomoneda. Com que podeu enviar criptomonedes com el bitcoin dins i fora de la xarxa Uphold, per exemple, enviant bitcoin des d’una cartera externa a la vostra cartera Uphold, Uphold no té manera de saber a quin cost (base de cost) vau adquirir aquesta criptografia. La base del cost són les dades essencials que necessiteu per al càlcul dels vostres impostos criptogràfics. És per aquest motiu que Uphold, juntament amb la resta d’intercanvis importants, tenen dificultats per donar informes fiscals rebuts habitualment, com ara 1099-B, als seus usuaris.

Vam discutir amb més profunditat aquest problema fonamental a la nostra entrada al bloc sobre desafiaments d’informes fiscals sobre criptomonedes per als intercanvis.

Els intercanvis criptogràfics no poden proporcionar automàticament informes de pèrdues i guanys de capital

A causa de la naturalesa transferible de les criptomonedes comentades anteriorment, les borses com Uphold no tenen la possibilitat de proporcionar informes fiscals precisos que detallin les vostres guanys i pèrdues de capital. Discutim aquest conondrum més a la nostra entrada al bloc: El problema fiscal de les criptomonedes. Això és cert per a tots els intercanvis importants com Binance, Coinbase, Kraken i altres. 

Alguns usuaris de Uphold rebran un fitxer Formulari 1099-K al final de l’any (si teníeu més de 200 transaccions i més de 20.000 dòlars en transaccions agregades). Com que aquest document no detalla la base de costos, no és útil per informar de guanys i pèrdues de capital. Podeu obtenir més informació sobre el funcionament del 1099-K i el que heu de fer amb ell aquí

Llavors, com puc obtenir els meus informes fiscals necessaris??

Per tal d’elaborar adequadament els vostres formularis d’impostos criptogràfics necessaris, heu de reunir totes les vostres dades de criptomonedes que conformen les vostres compres, vendes, operacions, caigudes d’aire, forquilles, monedes minades, intercanvis i permutes. tots els intercanvis i plataformes que utilitzeu.

Podeu fer-ho manualment, exportant tots els fitxers de l’historial comercial de les vostres borses i realitzant la transacció de guanys i pèrdues de capital per a cada operació. En aquest article d’ajuda es descriu com recuperar el fitxer Mantingueu el fitxer d’historial comercial. Un cop tingueu el vostre historial comercial, cada esdeveniment fiscal s’hauria de registrar al formulari 8949 i el vostre guany net s’hauria de transferir a la vostra planificació 1040 D. Seguim el procés d’informes manuals al nostre article: com informar de la criptomoneda sobre impostos.

Programari d’impostos criptogràfics

Com a alternativa, podeu utilitzar programari fiscal específic per a criptomonedes, com ara CryptoTrader.Tax per automatitzar tot el procés d’informes fiscals. 

Quan utilitzeu el programari d’impostos criptogràfics, només heu d’importar tot l’historial de transaccions de tots els vostres intercanvis a la plataforma. Per fer-ho, introduïu el fitxer d’historial de transaccions de l’intercanvi o connecteu directament el vostre compte Uphold. El programari ordenarà i netejarà automàticament les vostres dades històriques de transaccions i produirà els formularis fiscals necessaris amb un clic sobre un botó. 

Impostos de manteniment

Entregueu aquests informes fiscals generats al vostre professional de l’impost, envieu-los vosaltres mateixos o pengeu-los al vostre programari preferit de presentació d’impostos, com ara TurboTax per a criptomoneda o bé TaxAct utilitzant les associacions CryptoTrader.Tax.

Podeu obtenir més informació sobre com CryptoTrader.Tax automatitza el procés d’informes sobre impostos criptogràfics aquí mateix!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map