Top 9 inversors de Bitcoin: inversions de milions de Bitcoin

9 dels millors inversors milionaris del món en Bitcoin

Top 9 inversors de Bitcoin

1. Roger Ver – “The Bitcoin Jesus”

2. Barry Silbert: un dels inversors més rics del món criptogràfic

3. Gavin Andersen: la persona que va ajudar a créixer la comunitat Bitcoin

4. Tyler i Cameron Winklevoss: els bessons multimilionaris

5. Kingsley Advani: un dels milionaris de Bitcoin més joves

6. Blythe Masters: una de les inversores femenines de Bitcoin més respectades

7. Michael Novogratz: un dels inversors alcistes més atrevits de Bitcoin

8. Tim Draper: un dels millors inversors de capital risc

9. Dan Morehead: l’inversor que va crear el primer fons de criptografia nord-americana

Per què invertir en Bitcoin és una bona idea??

Com invertir en Bitcoin?

Punts clau

Es van revelar les persones amb més èxit del món en la inversió de Bitcoin

Em pregunteu quins són els principals inversors de Bitcoin del món? Ja no cal preguntar-se! A continuació es mostra una llista d’alguns dels inversors de Bitcoin més destacats del món.

No dubteu a subscriure-vos a un dels nostres cursos de negociació en línia per obtenir més informació sobre la inversió de Bitcoin i convertir-vos en un professional del comerç de Bitcoin, igual que el gran peix de la indústria de les criptomonedes..

Top 9 inversors de Bitcoin

1. Roger Ver – “The Bitcoin Jesus”

Roger Ver, inversors de bitcoins

Roger Ver és un dels primers inversors (i més controvertits) de Bitcoin. Ver també és conegut com un àvid defensor de les empreses emergents relacionades amb Bitcoin, incloses Ripple i Kraken, i la inversió en criptomoneda..

Gràcies a la seva naturalesa i personalitat, Roger Ver no té por d’utilitzar la seva influència a les xarxes socials per parlar de Bitcoin, que li va donar el sobrenom de Bitcoin Jesus. Tingueu en compte que en els darrers anys, l’evangelista de Bitcoin ha expressat el seu suport a Bitcoin Cash.

Segons dades recents, Ver és un dels inversors més rics del món criptogràfic, amb més de 100.000 bitcoins a la cartera.

2. Barry Silbert: un dels inversors més rics del món criptogràfic

Barry Silbert és un altre famós inversor de Bitcoin, un dels principals inversors de Bitcoin al món. Hem de tenir en compte que és el fundador de Digital Currency Group: una de les empreses líders del món de la criptomoneda.

A partir del 2020, La companyia de Silbert ha realitzat inversions en més de 125 empreses relacionades amb blockchain, incloses les inversions en gènesi i escala de grisos. Curiosament, el 2016, Digital Currency Group va adquirir un dels millors llocs de criptografia, CoinDesk.

Tenint en compte els seus lucratius projectes, no és d’estranyar que Silbert estigui entre els inversors en criptografia amb més èxit, amb un valor aproximat de 500 milions de dòlars americans, segons Forbes.

3. Gavin Andersen: la persona que va ajudar a créixer la comunitat Bitcoin

Gavin Anderson és una de les figures més emblemàtiques del món de la inversió de Bitcoin. Anderson va començar a treballar a temps complet a Bitcoin el 2010 i va dedicar el seu temps a promocionar Bitcoin al públic i als desenvolupadors.

Curiosament, el 2010, Anderson va crear un lloc, la primera aixeta de Bitcoin, que donava bitcoins a la gent per ajudar a créixer la comunitat criptogràfica.

Tot i que, a diferència de Satoshi Nakamoto, Anderson no està amagat de misteri, hem d’admetre que Gavin Anderson ha configurat el camí del Bitcoin i de la criptomoneda descentralitzada d’una manera desconcertant i encantadora..

4. Tyler i Cameron Winklevoss: els bessons multimilionaris

Bessons Winklevoss, inversors bitcoin

Parlant d’èxit en el món de la inversió de Bitcoin, hem d’admetre que els germans Winklevoss es troben entre els millors inversors de Bitcoin del món. De fet, es creu que els bessons Winklevoss, Tyler i Cameron Winklevoss, són els primers multimilionaris de Bitcoin. A partir del 2020, els germans posseïen 179.605,25 bitcoins per valor de 1.438.918.236,69 dòlars.

Curiosament, els Winklevoss estan interessats a invertir no només en Bitcoin, sinó en diferents projectes de criptografia (particularment Ethereum) i blockchain..

El 2015 es van llançar els germans bessons Bessons: un dels intercanvis de criptografia més influents que permeten als comerciants comprar i vendre actius digitals. El nom de la seva plataforma també és simbòlic: Bessons significa bessons i expressa la integració de criptos en pagaments de divises.

5. Kingsley Advani: un dels milionaris de Bitcoin més joves

Si creus que convertir-te en milionari de vint anys és impossible, pensa-ho dues vegades! Kingsley Advani és un dels reis criptogràfics que va fer fortuna als 24 anys. Advani és ara un dels inversors més inspiradors del món de la inversió Bitcoin.

Tot i que als seus inicis Bitcoin es va utilitzar per a activitats il·legals, Advani va veure el seu potencial i va buidar els seus estalvis per invertir en Bitcoin. Va invertir 34.000 dòlars i es va convertir en milionari en menys d’un any.

Ara Advani és un destacat assessor per ajudar els joves a dominar l’art del comerç. Com va dir, “crec que en cap moment de la història de la humanitat la gent de vint anys no ha tingut aquesta oportunitat d’invertir en actius tan creixents”.

6. Blythe Masters: una de les inversores femenines de Bitcoin més respectades

Blythe Masters, l’exdirector general de Digital Asset Holdings, és un dels inversors de Bitcoin més reeixits i respectats, amb una gran reputació a Wall Street.

Tingueu en compte que Digital Asset Holdings és una de les principals empreses financeres que fabrica productes amb tecnologia de llibres distribuïts. Ara un dels principals productes de Digital Asset Holdings és l’anomenat Digital Asset Modeling Language, dissenyat per ajudar els experts a crear contractes intel·ligents.

Amb les seves idees, Masters ha demostrat que la indústria criptogràfica no està reservada als homes. De fet, les dades mostren que el 43% dels inversors interessats en Bitcoin són dones.

7. Michael Novogratz: un dels inversors alcistes més atrevits de Bitcoin

Tot i que invertir en Bitcoin pot ser arriscat, alguns inversors ens demostren que assumir riscos és una part lògica del comerç. Prenguem Michael Novogratz, per exemple! Novogratz és considerat un dels inversors alcistes de Bitcoin amb més èxit que va fer fortuna el 2017.

El 2018, Novogratz va crear Galaxy, un dels fons d’inversió més importants que s’ocupen d’actius digitals relacionats amb blockchain i altres..

Curiosament, Novogratz també és conegut per les seves prediccions de preus i aconsella als inversors mantenir no només Bitcoin sinó també or.

8. Tim Draper: un dels millors inversors de capital risc

Tim Draper, inversors de bitcoion

Tim Draper és un dels principals inversors de Bitcoin. És un famós inversor de capital risc que va rebre una àmplia cobertura el 2014. Per ser més precisos el 2014, Draper va comprar en una subhasta 30.000 bitcoins confiscats del lloc de la Ruta de la Seda.

Ara Draper ajuda les empreses a prosperar mitjançant la tecnologia blockchain perquè creu fermament en l’adopció massiva de Bitcoin.

Com va dir una vegada: “De sobte, els minoristes diuen:” Voleu dir que no he de pagar un 2,5-4 per cent als bancs cada vegada que algú passa una targeta de crèdit? “

9. Dan Morehead: l’inversor que va crear el primer fons de criptografia nord-americana

Per últim, però no menys important, parlem de Dan Morehead. Morehead és un dels nou principals inversors de Bitcoin de tot el món. Val a dir que va llançar el primer fons de criptografia als Estats Units quan, segons dades històriques, Bitcoin només valia 65 dòlars cadascun. Morehead també va ser el primer inversor a oferir un fons d’oferta inicial de moneda (ICO) prèvia a la subhasta.

Ara, la companyia de Morehead, Pantera Capital, és una de les principals empreses d’inversió que se centren en la inversió de Bitcoin.

Curiosament, Morehead creu que la situació econòmica actual a tot el món pot provocar un boom de Bitcoin, de manera que continua fent grans inversions i donant suport a la indústria de la cadena de blocs.

Per què invertir en Bitcoin és una bona idea??

Bitcoin, la primera criptomoneda, encara es considera la criptografia amb més èxit i l’actiu virtual basat en cadenes de blocs més gran de tot el món. Tingueu en compte que segons CoinTelegraph El límit de mercat de Bitcoin és de 205.000 milions de dòlars EUA (a partir del 2020), superant Intel i Coca-Cola.

Predicció de preus de Bitcoin: quant valdrà Bitcoin el 2021 i més enllà?

No és d’estranyar que Bitcoin, la criptografia que va conduir al desenvolupament de diferents projectes d’altcoins i blockchain, continua revolucionant tot el món financer..

Com a tal, malgrat la seva volatilitat i la pandèmia en curs, la inversió en Bitcoin és considerada, per molts experts, una bona opció d’inversió. Molts inversors criptogràfics influents creuen en el seu potencial en els propers anys!

Com invertir en Bitcoin?

La inversió en Bitcoin és una gran cosa. Si també voleu convertir-vos en un destacat comerciant de criptografia, hauríeu d’invertir en una educació adequada. Des de cursos en línia fins a llibres de negociació, s’hauria d’entendre la indústria de les criptomonedes per desenvolupar una estratègia comercial amb èxit.

A més, assegureu-vos de conèixer quines normes s’apliquen al comerç de criptografia al país on teniu la seu. Aquí podeu obtenir més informació sobre les ciutats més criptogràfiques de tot el món..

Esdevenir expert en inversions de Bitcoin, també s’ha de desenvolupar l’autocontrol i la disciplina per acceptar tant perdre com guanyar.

Recordeu sempre que la inversió de Bitcoin comporta un alt grau de risc especulatiu.

Punts clau

  • Bitcoin és la primera criptomoneda digital, que encara es considera la moneda virtual amb més èxit de la història.
  • Alguns dels principals inversors de Bitcoin són Roger Ver, els bessons Winklevoss, Kingsley Advani, Blythe Masters i Dan Morehead, entre d’altres..

Si també voleu convertir-vos en un inversor d’èxit de Bitcoin, hauríeu d’invertir en educació, pràctica i autocontrol emocional. A Trading Education us podem ajudar en el vostre viatge comercial cap a l’èxit. Només cal que us inscriviu a un dels nostres cursos en línia per aprendre a fer-ho inverteix com els experts.

Ara coneixeu els 9 principals inversors de Bitcoin. Si us sentiu inspirat per començar a invertir en Bitcoin, potser us complau saber-ho etoro proporciona la possibilitat de comprar Bitcoin i altres actius i CFDs de Crypto fins a un màxim de 90+ criptomonedes. Els inversors de Bitcoin poden construir una cartera diversificada amb les monedes més populars.

Mentrestant, feu-nos saber quin inversor de Bitcoin us sembla més inspirador. Feu-nos-ho saber en els comentaris següents.

T’ha agradat el nostre article Els 9 principals inversors de Bitcoin | Es van revelar les persones amb més èxit del món en la inversió de Bitcoin? A continuació, no dubteu en donar-nos un m’agrada i compartir-lo amb qualsevol persona interessada en el tema.

Exempció de responsabilitat: les criptomonedes són altament volàtils. El seu capital està en risc i el rendiment passat no és una indicació de resultats futurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map