Quins avantatges té el comerç Litecoin?

El comerç de Litecoin permet als comerciants especular sobre si el preu de l’LTC augmentarà o baixarà de valor, sense la necessitat de prendre la propietat de l’actiu digital.

Litecoin (LTC), basat en una xarxa descentralitzada de codi obert, blockchain, és una criptomoneda peer-to-peer, dissenyada i donada a la vida per un anterior empleat de Google i antic alumne del MIT, Charlie Lee.

Un dels primers altcoins a sorgir va ser Litecoin. Es va vendre per primera vegada i, de vegades, s’associa a la contraparte de plata de l’or de Bitcoin. LTC ha viscut els seus alts i baixos des del seu llançament inicial el 2011, però, finalment, a causa del seu enfocament àgil i la ràpida acceptació de les tecnologies, ha aconseguit construir una forta demanda.

Per què canviar Litecoin??

Tant si sou algú que participa en el joc de comerç durant un temps com si esteu recentment al mercat, hi ha múltiples avantatges en el comerç de LTC.

El comerç de Litecoin ajuda els comerciants qualificats a apostar si el preu augmentarà o disminuirà en el seu valor. Mitjançant l’ús de contractes derivats com ara apostes spread i CFD, podeu aconseguir-ho. Vegem alguns dels avantatges del comerç de Litecoin.

Els beneficis del comerç Litecoin inclouen:

 1. Els CFD proporcionen palanquejament
 2. Volatilitat
 3. Baix risc d’inflació i negociació senzilla
 4. Accés complet al mercat LTC, sempre i quan sigui
 5. Triar entre alt o baix
 6. Normes fiscals a tenir en compte
 7. Avantatge sobre la liquiditat

1. Els CFD que proporcionen palanquejament

Estar més a prop d’un major palanquejament és un dels avantatges clau de negociar CFD a Litecoin. Tingueu en compte que es refereix a apostar per les fluctuacions del mercat LTC i no comprar les monedes digitals de la manera tradicional a través de plataformes de comerç de canvi regulars. Els CFD simplement tenen com a finalitat observar el preu dels LTC i els comerciants que venen CFD simplement no posseeixen cap LTC..

És crucial que us assegureu de preparar amb antelació una estratègia eficaç de gestió de riscos com a inversor, per minimitzar el risc de caigudes profundes. Heu de prendre les mesures de precaució necessàries. Els apalancaments augmentaran els vostres guanys si no són vigilants, tot i que també poden duplicar els vostres costos.

2. Volatilitat

Tot i tenir en compte que el mercat de Litecoin és força jove, ha sofert una incertesa substancial a causa de quantitats significatives d’activitat comercial a curt termini. En els darrers anys, el preu de Litecoin s’ha tornat relativament imprevisible. Tot i que el preu de Litecoin ha augmentat recentment, ha experimentat fluctuacions freqüents al llarg del camí, cosa que el converteix en una de les criptomonedes volàtils..

3. Baix risc d’inflació i negociació senzilla

Comerçar amb criptomonedes, com ara LTC, significa tenir la clemència de triar simplement una plataforma en línia i comprar i vendre el vostre LTC directament d’un comprador a un venedor, a nivell d’audiència global, sense la necessitat d’un corredor com ara a les borses de valors tradicionals. . A més, no cal proporcionar certificacions innecessàries addicionals que certifiquin la vostra capacitat per operar amb operacions LTC. En aquest cas, només cal registrar-se per obtenir un compte en una plataforma d’intercanvi i continuar amb un simple procés de verificació.

El fet que Litecoin estigui descentralitzada significa que no hi ha espai per a la inflació. La tecnologia que hi ha darrere de la cadena de blocs de LTC és infinita i disminueix la pèrdua de la seva disminució de valor a llarg termini.

4. Accés complet al mercat LTC, sempre i quan sigui

El programari de negociació automatitzat és una de les maneres més habituals i fascinants que la gent utilitza per operar amb Litecoin. Litecoin es pot vendre les 24 hores del dia, a diferència de la borsa. Així, els comerciants dels seus ordinadors i dispositius personals poden executar aplicacions comercials i beneficis durant la seva son. Les operacions LTC es poden fer directament entre comerciants individuals en intercanvis criptogràfics a tot el món.

Sens dubte, no és cap novetat la pràctica d’executar aplicacions automàtiques per intercanviar LTC, però, darrerament, ja que han estat molt més específiques i rendibles, aquests sistemes han continuat tenint molta cobertura.

5. Escollir entre alt o baix

Comerçar les vostres monedes LTC us garanteix que podreu triar si voleu anar llarg o curt amb la vostra decisió d’inversió. Passar molt de temps implica que cada vegada que compreu LTC, és quan espereu que augmenti el preu de la moneda. En breu, en canvi, és quan escolliu aprofitar i canviar LTC en un moment en què els preus disminueixen i augmenten simultàniament..

Hi ha nombroses plataformes d’intercanvi que us ofereixen l’opció de fer un o un altre. És possible preveure una tendència creixent o decreixent alhora. També podeu apostar pel comerç de marges a la majoria de plataformes.

Llegiu també: predicció de preus de Litecoin

6. Normes fiscals a tenir en compte

Tot i que el jutge federal dels Estats Units considera Litecoin i altres criptomonedes com a actius, l’IRS no els tractaria d’aquesta manera. Està subjecte al mateix tractament fiscal que la resta d’inversions. Els impostos sobre Litecoin es poden cobrar venent, canviant o realment gastant (si el valor ha augmentat després de comprar-lo inicialment).

Grans avantatges fiscals en operacions de LTC serien proporcionats per l’oportunitat d’apostes repartides i negociació de CFD a Litecoin. Amb les apostes per spreads, reduïu la responsabilitat de l’impost degut, ja que realment no sou el propietari del recurs. Amb els CFD, podeu mitigar les pèrdues contra impostos.

7. Avantatge sobre la liquiditat

Als mercats de capitals, el terme liquiditat s’utilitza habitualment per descriure la capacitat amb què una mercaderia es pot convertir en efectiu sense dificultats. La liquiditat de Litecoin és la seva capacitat per canviar-se ràpidament en efectiu o altres monedes.

Per a totes les propietats i actius negociables, inclosa Litecoin, la liquiditat és clau. Els baixos nivells de liquiditat fan que hi hagi inestabilitat del mercat, cosa que provoca un augment dels valors LTC. D’altra banda, la forta liquiditat significa que existeix un mercat estable, amb poques fluctuacions de preus.

John Kim, evangelista en cap de l’evangelista Litecoin, afirma que, com comprar una tassa de cafè, LTC es pot utilitzar per a petites compres diàries. L’LTC no s’ha de veure com una mercaderia financera, sinó com una moneda que ajuda les persones a comprar productes i serveis al món real. També creu que LTC és el criptomoneda més líquida després de Bitcoin.

No us ho perdeu: què farà augmentar el preu de Litecoin el 2021?

He de comprar o canviar Litecoin?

És important entendre les variacions entre la compra i la negociació de Litecoin abans de fer una bona opció d’inversió. En invertir en LTC amb nivells de risc més baixos, l’ús de CFD facilitaria avaluar la viabilitat. Abans d’establir el vostre camí recte, qualsevol factor, com ara la liquiditat, l’apalanquejament exposat i els passius fiscals, hauria de ser el nucli del vostre criteri. Si voleu obtenir més informació sobre Litecoin, consulteu aquesta guia detallada de Litecoin.

Us pot interessar comprar Litecoin si …

 • Voleu fer-vos la propietària total de l’import de Litecoin que compreu
 • Està encantat de pagar per avançat tot el valor del recurs
 • No us importa pagar impostos sobre les plusvàlues per cap benefici
 • No us importa esperar un compte d’intercanvi abans de comprar o vendre
 • No us importen els límits introductoris ni els dipòsits màxims
 • Està bé que pagueu tarifes addicionals per ingressos o retirades

Pot ser que estigueu interessat en negociar Litecoin si …

 • Voleu especular sobre el preu de Litecoin sense ser-ne propietari
 • Voleu aprofitar la vostra posició de manera que només col·loqueu una part del cost per avançat
 • Voleu aprofitar els avantatges fiscals de les apostes spread o de la negociació de CFD amb Litecoin
 • Voleu començar a negociar de seguida
 • No us agraden els límits màxims de dipòsit
 • No us agrada pagar dipòsits ni comissions de retirada

eToro: la millor plataforma per Compra Litecoin

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Punts clau:

 • Els beneficis del comerç de Litecoin inclouen major liquiditat, costos fiscals minimitzats, exposició sota apalancament, volatilitat de Litecoin, negociació minimalista i menor risc d’inflació, disponibilitat de mercat de Litecoin i l’opció d’anar llarg o curt.

 • Litecoin (LTC), basat en una xarxa descentralitzada de codi obert, blockchain, és una criptomoneda d’igual a igual.

 • El comerç consisteix a intentar determinar si el preu del LTC augmentarà o disminuirà en el seu valor.

 • John Kim, evangelista en cap de Litecoin, creu que LTC és la criptomoneda més líquida després de Bitcoin.

 • El fet que Litecoin estigui descentralitzada significa que no hi ha espai per a la inflació.

 • Grans avantatges fiscals en operacions de LTC serien proporcionats per l’oportunitat d’apostes repartides i negociació de CFD a Litecoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map