Quines són les millors criptomonedes per operar el 2021?

Millors criptomonedes per operar el 2021

Voleu ometre la lectura i accedir directament a les nostres millors opcions? La millor criptomoneda que es comercialitza és Bitcoin o bé Ethereum.

Teniu previst negociar criptomonedes el 2021? Amb més de 6.000 actius de criptomoneda, triar les millors criptomonedes per operar el 2021 no és una tasca fàcil. No tinguis por, a Trading Education hem elaborat una llista de les millors 10 criptomonedes que es comercialitzaran el 2021

Si teniu algun pla per començar a cotitzar al mercat de criptografia el 2021, tenim bones notícies per a vosaltres! Segons molts analistes de criptografia, el 2021 serà el millor any per operar criptomonedes.

El mercat de les criptomonedes és un tema d’interès des de fa força temps amb la ràpida evolució de les plataformes digitals. El comerç de criptomonedes ha estat interessant i fructífer en comparació amb el comerç d’actius tradicionals, com ara matèries primeres i accions.

És per això que hem elaborat una llista dels millors criptos per negociar el 2021.

Així doncs, sense més …

Les deu millors criptomonedes comercialitzades el 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Ondulació

4. Litecoin

5. IOTA

6. Guió

7. Cardano


8. Ethereum Classic

9. Estel·lar

10. Neo

Quines són les millors criptomonedes per canviar el 2021?

En cas que algú tingui intenció de negociar, les criptomonedes són definitivament els millors ous de la cistella. Atès que el mercat té un gran nombre d’uns 1000 tipus de monedes diferents, els aficionats poden trobar una mica desconcertant triar les monedes adequades per gastar els seus valors..

A continuació, es detallen les deu criptomonedes principals que cal considerar negociar el 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin es va titular com l’or de les monedes criptogràfiques, tot i que va patir un gran escull al març de 2020 a causa de l’esclat de pandèmia que va provocar una pèrdua de 4.000 dòlars per moneda. Bitcoin, com és habitual, ha mostrat taxes de recuperació ràpides, i la moneda ha tingut un preu de fins a 16.000 dòlars i la capitalització borsària s’ha marcat com a 199.622 milions de dòlars, que també s’estima que creixeran.

Les previsions sobre l’augment dels mercats de Bitcoin prediuen que el trastorn dels preus pot arribar fins als 100,00 dòlars fins al 2021. El Citibank va indicar que els valors del mercat poden elevar els gràfics fins a 300.000 dòlars, que és 15 vegades més gran que els valors actuals.

El que condueix el preu de Bitcoin?

Factor 1: oferta i demanda

Factor 2: competència en el mercat

Factor 3: regulació i adopció de Bitcoin

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu de Bitcoin el 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum és el segon de la llista de criptomonedes amb sòlids fonaments de mercat. Darrerament, el cost d’Ethereum ha fluctuat, amb un preu de 579 dòlars respecte a l’últim trimestre del 2020.

L’actualització a Ethereum 2.0 amb marcs més descentralitzats és la raó més convincent per operar amb Ethereum. Els avantatges principals del comerç d’Ethereum són la segona moneda més fluida i dinàmica, mantenir un contracte intel·ligent i intel·ligent i tenir en compte les aplicacions portàtils descentralitzades, les dApps.

El que condueix el preu d’Ethereum?

Factor 1: demandes dels desenvolupadors

Factor 2: l’arbitratge triangular d’Ethereum, Bitcoin i Ethereum Classic

Factor 3: rendibilitat minera

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu Ethereum el 2021?

3. Ripple (XRP)

Els avantatges significatius d’aquesta moneda incorporen l’escala de conversió increïblement baixa i el sistema instantani de notificacions per als vostres intercanvis a causa del procés de validacions que evita el banc nacional. Així mateix, Ripple utilitza les seves administracions per ajudar els bancs i altres fundacions monetàries, cosa que, en conseqüència, augmenta la seva fiabilitat.

Actualment, la millor i ideal oportunitat per comprar Ripple és, tot i que el cost és molt baix i raonable, sobretot en contrast amb les diferents monedes disponibles avui en dia: 0,637 dòlars. En el cas que tingueu en compte la compra a la base i la venda al màxim nivell, en aquest moment, l’elecció és molt senzilla..

El que condueix el preu de Ripple?

Factor 1: tecnologia

Factor 2: la hiper deriva

Factor 3: els titulars de Ripple

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu Ripple XRP el 2021?

4. Litecoin (LTC)

Hi ha hagut un augment del preu de Litecoin i recentment ha demostrat una millora prometedora. La part superior del mercat de Litecoin s’eleva a 8.710.194.389 dòlars, amb 66.245.618 LTC a partir d’ara. El desenvolupament de les darreres 24 hores mostra que s’ha intercanviat LTC per valor de 17.177.612.073 dòlars. El cost de LTC ha augmentat potencialment i, amb la seva estimació, arribarà als 230 dòlars a finals d’any.

De Litecoin s’espera molt, ja que ara és el setè diner digital més gran del món. Això es fa pel motiu pel qual van canviar la seva tecnologia.

Litecoin ha fet el seu propi reconeixement pel fet que informa de transaccions confidencials amb desgast del problema de fungibilitat. Aquest va ser un gran salt en fer que Litecoin tingués la seva pròpia personalitat. Aquest tipus de transaccions confidencials resoldran el problema d’allò que s’ha utilitzat el gran producte o producte, que ha estat característic a les cadenes de blocs obertes.

En un comunicat de Oracletime, el favor de tenir Litecoin en comparació amb Bitcoin cridarà l’atenció de molts espectadors. La seva previsió a finals de 2021 per a Litecoin és de 1.000 dòlars, però pot arribar a 2000 dòlars.

Hi ha una altra projecció d’Investingpr que més comerciants podrien negociar en Litecoin només perquè volen explorar altres opcions en lloc de Bitcoin per poder reduir el risc.

El que condueix el preu de Litecoin?

Factor 1: monedes competitives

Factor 2: augment de l’adopció

Factor 3: Crisi posterior a Covid – 19

Factor 4: L’apetit pel risc

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu de Litecoin el 2021?

5. IOTA (MIOTA)

En considerar el passat de la capitalització borsària IOTA, el seu valor de mercat sempre va baixar fins al 2020; aquesta criptomoneda va començar a millorar i augmentar les fortunes a finals del 2020. IOTA va entrar el 2020 amb una capitalització de mercat de 446 milions de dòlars i, al final del 2020, aquesta moneda ja superava els 900 milions de dòlars al 19 de desembre del 2020, guanyant més del 100%, tot i que la carretera era rocós i ple de dificultats.

El motiu pel qual aquesta moneda és diferent de les altres és la seva tecnologia que utilitza IoT. IOTA, com totes les altres criptomonedes, ara mateix podria estar orientat a fer un Head massiu & Triple fons d’espatlla, amb l’espatlla dreta donant-ho tot durant els propers dos anys. Aquesta moneda podria pujar una vegada més i guanyar la capitalització del mercat, però ara per ara el preu d’IOTA es podria mantenir per sota dels 37 cèntims, però després de confirmar el seu patró, podria tornar a tornar com ho va fer al boom de la criptografia de 2017.

El 2017, en aquella època, de totes les monedes altes, IOTA va reunir una gran quantitat de capitalització i volum de mercat que va ajudar a la moneda a augmentar el seu mercat i a disparar el seu valor fins a un màxim històric de més de 5 dòlars per fitxa MIOTA.

El que condueix el preu d’IOTA?

Factor 1: Atenció als mitjans

Factor 2: associacions corporatives

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu IOTA el 2021?

6. Dash (DASH)

Una explicació de per què nombrosos amants de la tecnologia aporten recursos a la moneda és que diferencia les seves carteres i es pot veure com un dispositiu de suport contra Bitcoin, la criptografia establerta.

2021 pot ser un any molt productiu per als comerciants de Dash, ja que els inversors estableixen associacions millorades amb proveïdors de sistemes de pagament. Dash és una moneda més factible i pràctica, ofereix més funcionalitat i, per tant, és fàcil de gastar.

Inclouen les funcions que fan destacar el tauler

 • Spork
 • Pany de cadena
 • Protocol d’enviament privat
 • Protocol InstSend

Aquests aspectes destacats poden ajudar a que la moneda de barreja adquireixi un cost molt superior de 2.000 dòlars per moneda. En el cas que l’impuls de la criptografia pràctica arribi al 2021, el cost pot fins i tot veure un moviment il·lustratiu.

El que condueix el preu de Dash?

Factor 1: avantatge competitiu

Factor 2: taxes d’adopció

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu DASH el 2021?

7. Cardano (ADA)

La moneda Cardano ADA té una sèrie d’atributs que poden convertir-la en una gran activitat comercial en els propers anys. La criptomoneda té un esquema de funcionalitat diferent, com ara mètodes de pagament i eines de vot per als titulars d’ADA. Cardano facilita als seus usuaris mantenir la seguretat creant una verificació de transaccions a la cadena de blocs. Cardano es pot emmagatzemar i intercanviar en diverses carteres de divises i té un enfocament força descentralitzat. Cardano té una cartera nativa que es diu Daedalus, que ajuda els usuaris a mantenir les inversions i serveix com a eina per al comerç. També beneficia als seus usuaris donant-los recompenses i els titulars poden guanyar monedes.

Les característiques clau que fan que Cardano destaqui a la lliga de criptomonedes són:

 • Un equip progressiu per a desenvolupaments i actualitzacions
 • El potencial de proporcionar una escalabilitat il·limitada
 • Sistemes de transaccions ràpids i econòmics
 • Aplicacions descentralitzades

El que condueix el preu de Cardano?

Factor: 1 Descentralització

Factor: 2 Nombre de DApps

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu de Cardano el 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

El comerç d’Ethereum Classic pot ser força incomprensible ja que s’anomena un servei de predicció en línia "Long Forecast “prediu que Ethereum Classic podria continuar afrontant lluites l’any 2020 i es considera que té un preu de 8,44 dòlars.

Això seria un 30% superior als valors de preus anteriors. Tot i això, les estimacions diuen que el valor final del preu de l’ETC podria rondar els 5,62 dòlars.

El que condueix el preu d’Ethereum Classic

Factor 1: adopció d’Ethereum Classic

Factor 2: atac de xarxes

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu Ethereum Classic el 2021?

9. Estel·lar (XLM)

L’associació de Stellar amb IBM i el seu ampli ús al Pacífic Sud, on ara és responsable del 60% de les quotes entre línies al comerç al detall, fa que XLM valgui la pena. En el període de temps més curt, Stellar Lumens ha experimentat un valor de corba descendent que va caure un 2,28 per cent el dilluns 27 d’octubre. XLM va caure sota el nivell d’oposició significatiu principal a 0,0815 dòlars, fins al mínim intradia de 0,0798 dòlars. Després, Stellar va recuperar els 0,0815 $ fins als 0,8226 $ ara mateix. El següent nivell d’obstrucció important a veure és de 0,083 USD.

El que condueix el preu estel·lar?

Factor 1: Impacte de la societat

Factor 2: competència en el mercat

Factor 3: taxes d’adopció

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu estel·lar el 2021?

10. Neo (NEO)

Les capacitats de NEO són ​​força impressionants, ja que les seves característiques distintives el fan destacar al mercat en comparació amb altres criptomonedes. La plataforma permet als usuaris registrar, consumir, vendre, transferir i intercanviar diversos actius criptogràfics. El que fa exclusivament NEO és que permet als seus usuaris vincular els seus actius físics amb avatars digitals a la xarxa. No obstant això, el punt de vista del valor per a NEO és una mica qüestionable.

De moment, hauríeu d’esperar considerar la imprevisibilitat, ja que la vulnerabilitat que engloba el futur de la criptomoneda. A mitjà i llarg termini, la situació pot ser força ortodoxa perquè el govern xinès iniciarà una repressió completa de les formes digitals de diners, en aquest cas hauríeu d’esperar que el valor de NEO travessi una crisi important..

El preu de les unitats NEO?

Factor 1: competidors

Factor 2: Atenció als mitjans

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu NEO el 2021?

Comenceu a negociar les deu criptomonedes principals

eToro ofereix una barreja de criptomonedes per al comerç. Els comerciants poden crear una cartera diversificada amb 14 de les monedes més populars. Alguns d’ells són Bitcoin, Ripple i Ethereum, però, a més, EOS, Iota, Tron i Tezos. El lloc eToro i la seva aplicació versàtil són gairebé indistingibles, estenen seductorament i són fàcils d’explorar. Els comerciants poden percebre el que fan altres persones a l’escenari i seguir les propostes de persones concretes que us permeten duplicar els seus intercanvis.

eToro: la millor plataforma de criptomonedes

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Punts clau

 • Les criptomonedes fonamentals per operar el 2021 estan en auge ara mateix.
 • Les millors criptomonedes per operar el 2021 són Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar i NEO.
 • Bitcoin es destaca al mercat com la criptomoneda principal.
 • Ethereum estableix marcs sòlids per al comerç.
 • L’oportunitat ideal per comprar i operar és Ripple XRP.
 • Litecoin torna a tenir una sana competència amb Bitcoin.
 • IOTA també està impulsant els avenços tecnològics.
 • Les funcions exclusives de DASH el converteixen en una bona opció.
 • Cardano ADA també és un actiu comercial productiu provat.
 • Ethereum Classic continua sent una opció viable per al comerç.
 • Stellar també manté la seva posició com a opció de negociació viable.
 • NEO és la propera criptomoneda contemporània per al comerç.

Per descomptat, entre totes les monedes que s’han negociat, Bitcoin ha governat els mercats com una moneda eminent, definitivament no és l’única moneda amb taxes de retorn efectives. S’ha informat de les prediccions de prediccions de preus XRP per al 2021, les criptomonedes s’estan convertint en un objecte d’interès per als comerciants i, per tant, s’estan traçant nous gràfics deliberats com a resultat d’aquestes intrigants inversions..

Altres criptomonedes líders comercialitzades el 2021 inclouen Ripple, Ethereum, Litecoin i IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map