Quines deu criptomonedes principals explotaran el 2021?

Contents

Top 10 de criptomonedes el 2021

Teniu previst comprar o invertir en criptomonedes el 2021? Amb més de 7.000 criptomonedes, triar les millors criptomonedes per invertir el 2021 no és fàcil. No tinguis por, a Trading Education hem elaborat una llista de les millors criptomonedes per invertir el 2021!

Segons diversos experts, les millors criptomonedes per veure el 2021 són Bitcoin, Ethereum, Cardano, i Litecoin.

Si teniu previst invertir en el mercat de criptografia aquest any, tenim bones notícies per a vosaltres! Segons molts entusiastes de la criptografia, el 2021 serà el millor any per invertir en criptomonedes.

A l’hora de decidir en quina criptografia invertir, l’elecció pot ser una mica aclaparadora, ja que hi ha milers de criptomonedes disponibles al mercat..

És difícil i requereix molt de temps fer la vostra investigació i classificar-ne les dignes de les “poc fructíferes”.

Per això, som aquí per ajudar-vos. A continuació es mostra una llista de les deu criptomonedes principals que s’espera que explotin el 2021 i tinguin un impacte encara més gran en els propers anys.

En última instància, no hi ha cap moneda digital que puguem assenyalar com la millor de les millors. Simplement n’hi ha massa per triar i la llista continua creixent.

Moltes criptomonedes ofereixen oportunitats d’inversió força atractives, en funció del que busqueu i dels vostres objectius d’inversió.

Una altra cosa a tenir en compte és el nivell d’experiència que teniu.

Per exemple, algunes criptomonedes poden ser una bona inversió per a principiants, mentre que altres són adequades per a operadors de criptografia més avançats.

També cal tenir-ho en compte comprar les millors criptomonedes no és suficient per ser un comerciant de criptografia amb èxit.

Mireu aquestes millors criptomonedes per invertir aquest any i comenceu el 2021 amb el peu correcte.

Top 10 de criptomonedes per explotar el 2021:

1. Bitcoin

2. Litecoin

3. Ethereum

4. Token bàsic d’atenció

5. Cardano

6. Bitcoin Cash

7. Binance Coin

8. TRON

9. EOS

10. Ondulació

Una paraula ràpida sobre seguretat!

Molts comerciants han vist que el seu viatge criptogràfic finalitzava perquè no prestaven prou atenció a la seguretat.

Si realment voleu invertir en criptomonedes, haureu d’esforçar-vos per protegir la vostra inversió reforçant la vostra seguretat.

Molts dels errors que cometen els inversors en criptomonedes estan relacionats amb la seguretat. Per exemple, oblidar habilitar 2FA (autenticació de dos factors), deixar les monedes en un intercanvi, no posseir una cartera de maquinari o simplement ser víctima d’estafes.

Una paraula ràpida sobre els altcoins: què són els altcoins?

Els altcoins són molt senzills d’explicar. Són qualsevol moneda criptogràfica que no sigui Bitcoin. Per tant, bàsicament, totes les criptomonedes, excepte Bitcoin, són altcoins.

La paraula “altcoin” es va fer combinant les paraules “alternativa” i “moneda”.

Avui en dia hi ha milers i milers d’altcoins. Fins i tot hi ha comerciants altcoin que només comercialitzen aquestes monedes.

En termes generals, els altcoins es consideren més arriscats que el comerç de Bitcoin, però no tots els altcoins són iguals.

Els altcoins relativament nous representen molt més risc que els que han començat a establir-se en els darrers deu anys.

Dit això, els altcoins que val la pena negociar canvien constantment. El mercat de criptomonedes mai no s’atura.

Però tornem al nostre tema de discussió!

Per tant, en aquest article us donarem tot el que necessiteu saber sobre les millors criptomonedes per comprar per al 2021.

Al final de l’article, hauríeu de tenir una comprensió sòlida de les criptomonedes més importants del 2021, com invertir-hi i per què haurien de ser les vostres consideracions principals a l’hora de començar i alguns dels millors cryptos per iniciar-vos en el vostre viatge..

Si voleu endinsar-vos al mercat de criptografia de forma ràpida i senzilla, feu servir 0% comissió, fes un cop d’ull eToro Exchange!

Quines deu criptomonedes principals explotaran el 2021?

Aquesta llista sempre anirà canviant a mesura que les criptomonedes entrin i vagin. No tots els cryptos poden suportar la prova del temps, tot i que definitivament n’hi ha alguns que el 2021 coneixereu.

Aquí teniu un cop d’ull a les deu criptomonedes principals que cal veure el 2021:

1. Bitcoin (BTC): 100.000 dòlars a finals del 2021?

logotip bitcoin

Quan es parla de la les deu criptomonedes principals per invertir ara mateix, criptomonedes en general o només inversions intel·ligents en criptografia, totes les discussions han de començar amb Bitcoin.

Per què això?

Bé, és perquè Bitcoin és la criptomoneda més utilitzada fins ara, sovint anomenada “El rei de les criptomonedes”..

L’objectiu principal de Bitcoin és convertir-se en efectiu digital global, peer-to-peer, que es desvincula de qualsevol forma de regulació i, per tant, és totalment descentralitzat. Una idea que quasi totes les altres criptomonedes van intentar replicar.

Bitcoin també va ser la primera criptomoneda i encara hi ha molts que creuen que serà l’última que quedarà al final.

A part d’això, la raó per la qual hauríeu de mantenir Bitcoin al vostre radar d’inversió és que sí la liquiditat més alta de l’espai criptogràfic, cosa que també la converteix en la millor moneda criptogràfica per comprar si sou principiant.

En definitiva, no tindreu cap problema comprar o vendre Bitcoin. La gent compra i ven Bitcoin sense parar.

Sempre hi haurà algú a l’altre extrem disposat a fer coincidir la vostra comanda. No només això, sinó que també se sap que Bitcoin és una de les criptomonedes més estables, tot i la seva volatilitat.

S’espera que la influència, la demanda i l’adopció massiva de Bitcoin augmentin en els propers anys (potser més que qualsevol dels seus rivals).

A mesura que augmenta la demanda, s’espera que el preu de Bitcoin augmenti substancialment, ja que només hi haurà 21 milions de monedes.

Tesla va invertir 1,5 milions de dòlars en Bitcoin i pot començar a acceptar la moneda digital com a pagament en el futur. Quan es va publicar la notícia, el preu de Bitcoin va augmentar instantàniament al voltant d’un 14%, fins a superar els 44.000 dòlars per moneda.

Però no va parar aquí! El febrer de 2021, Bitcoin va superar els 50.000 dòlars per primera vegada, ja que les principals empreses van saltar al cripto i van aconseguir arribar als 58.000 dòlars..

Molts experts coincideixen que el preu de Bitcoin podria superar els 100.000 dòlars a finals del 2021 i seguir les tendències recents; Sembla que Bitcoin està en camí de complir o fins i tot superar aquestes expectatives.

Tot això ens fa creure que Bitcoin és la millor moneda criptogràfica per al 2021.

T’has plantejat comprar Bitcoin el 2021?

2. Litecoin (LTC) Un retorn a 360 dòlars i més enllà el 2021?

Un dels principals motius per considerar la possibilitat d’invertir en Litecoin aquest any és la seva elevada liquiditat i la seva gran capitalització de mercat.

Si voleu evitar riscos, mantingueu-vos allunyats de les monedes amb límit de mercat i comunitats més petites i aneu amb criptomonedes com Litecoin.

Per què creiem que Litecoin explotarà aquest any i els propers?

Bé, hi ha un subministrament limitat de 84 milions de monedes (en comparació amb els 21 milions de Bitcoin) i una recompensa per blocs de 12,5 LTC, que és una recompensa per blocs molt alta en comparació amb altres cryptos. (amb una recompensa així, els miners s’hi quedaran definitivament).

També, el temps mitjà per extreure un bloc al Litecoin cadena de blocs és aproximadament dos minuts, que també és més ràpid que la majoria dels altres cryptos actuals.

Això, juntament amb el fet que Litecoin és un dels quatre grans Coinbase, molts experts pensen que el que passi en el futur, Litecoin segurament seguirà sent un dels altcoins que es manté fort al llarg del 2021.

El 2021, encara es considera Litecoin una de les millors criptomonedes, tot i la forta competència. Tot i que tècnicament no pot ser el millor, encara ofereix excel·lents oportunitats d’inversió.

Les prediccions de preus per a Litecoin el 2021 tenen un bon aspecte. Segons Delma Wilson escrivint per a CoinPedia, “[Litecoin] podria assolir els nivells més alts de 360 ​​dòlars el desembre de 2021”, nivells que no hem vist des del 2017.

Heu pensat a invertir-hi Litecoin el 2021?

3. Ethereum (ETH) Arribar a 4569 dòlars a finals de 2021?

logotip de ethereum

No us podeu equivocar amb Ethereum.

Ethereum és una de les millors criptomonedes per invertir i va ser el primer gran projecte a introduir contractes intel·ligents, permetent als desenvolupadors llançar aplicacions descentralitzades per a ordinadors i mòbils (dApps) a la part posterior de la tecnologia blockchain.

Des de llavors, Ethereum s’ha mantingut com una de les deu criptomonedes més importants fins al 2021 i probablement es mantindrà així durant les properes dècades..

No només això, sinó Ethereum també és la segona criptomoneda més líquida, rànquing just a sota de Bitcoin. Això vol dir que no tindrà cap problema amb la compra o venda d’Ethereum.

Igual que Bitcoin, sempre hi ha algú que espera a l’altra banda del vostre comerç per comprar o vendre Ethereum.

Una raó més per creure que Ethereum seguirà sent una forta inversió en els propers anys és que té equip i comunitat lleials.

Això proporciona a Ethereum més possibilitats de mantenir-se estable i augmentar el seu valor a la llarga, molt després del 2021.

A més, pot existir molt més Ether (fitxes Ethereum) en comparació amb Bitcoin o Litecoin, el que significa que és menys probable que es produeixin problemes d’escala i és menys probable que es converteixi en una “economia tancada” on només uns pocs tinguin accés a fitxes.

El testimoni Ether alimenta l’ecosistema dApp, cosa que significa que milions de desenvolupadors i empreses el necessitaran per donar suport als seus contractes intel·ligents i llançar aplicacions..

I això fins i tot abans de tenir en compte totes les altres fitxes que Ethereum admet a la seva cadena de blocs (TRON, per exemple, va començar com un testimoni ERC-20)!

El 62% dels enquestats creu que Ethereum, la segona criptomoneda més gran per capitalització de mercat després de Bitcoin, arribarà almenys a 1900 dòlars el 2021, cosa que la converteix en la moneda que cal veure el 2021.

Agència de Previsió Econòmica proporciona a Ethereum una predicció de preus per al 2021 d’entre 3.802 i 4.569 dòlars per al desembre!

Després de Bitcoin, és probable que Ethereum sigui la propera criptomoneda que exploti el 2021.

Heu pensat a invertir-hi Ethereum el 2021?

4. Testimoni bàsic d’atenció (BAT) Increment del 30,99% a finals del 2021?

Logotip BAT

BAT ha estat una de les criptomonedes més calentes i millors al llarg del 2018, 2019, 2020 i sembla que continuarà aquesta tendència fins al 2021.

El testimoni bàsic d’atenció (BAT) és un testimoni d’utilitat que utilitza Navegador valent.

El testimoni BAT s’utilitza per donar propina als creadors de contingut, així com a pràcticament qualsevol persona que consideri útil a Internet. És una zona de nínxol madura per a la recollida.

Podeu triar com donar-los informació sobre qualsevol informació o contingut perspicaç que rebeu. Això té molt de potencial, ja que la indústria dels navegadors web és bastant enorme.

No només això, sinó els usuaris que miren anuncis també poden obtenir recompenses a BAT. Aquesta és una àrea encara per explorar i potencialment podria generar moltes noves oportunitats tant per al visor final com per al navegador valent.

L’equip darrere d’aquest concepte és Brendan Eich, cofundador de Mozilla Firefox i va ajudar a crear JavaScript. Amb aquestes credencials, podeu apostar que el futur de les MTD és brillant.

Amb tantes altres monedes col·lapsades, les MTD segueixen sent sorprenentment consistents, la qual cosa és un bon senyal d’una acumulació sana.

Es preveu que la demanda de la moneda creixi, cosa que probablement conduiria a un augment de la valoració del preu de la fitxa el 2021.

Però, en última instància, depèn de com creixi la comunitat al voltant del navegador Brave i de si la gent veu valor en la seva idea.

Digitalcoin preveu que el desembre del 2021, les MTD podrien valer fins a 0,77361743 dòlars per moneda, amb un augment del 30,99%!

T’has plantejat comprar BAT?

comerç de ratpenats

5. Cardano (ADA): una enorme quantitat de 10 dòlars a finals d’any?

logotip cardano

Cardano ha estat un jugador fort des que va entrar al joc el 2015 i el 2021 sembla que serà un altre any fort per a aquesta criptomoneda.

El més destacat de Cardano és la seva Ouroboros blockchain, que són realment dues cadenes de blocs que funcionen juntes.

Un blockchain tracta de transaccions generals i ordinàries, mentre que l’altre gestiona contractes intel·ligents.

La idea és que, separant els dos, Cardano pugui garantir l’escalabilitat i la velocitat, ja que els dos tipus de transaccions no s’alentiran..

Però també hi ha moltes coses més amb Cardano del que primer sembla.

Cardano és un criptomoneda de tercera generació sembla que està fent molt del que Ethereum ja està fent, però que ja utilitza un algorisme de prova d’estaca, un moviment que Ethereum planifica des de fa molt de temps.

A més, Cardano també utilitza franges horàries (conegudes com a “època”), on els blocs de transaccions han de ser creats en un termini determinat pels “líders de franges horàries” que són votats pels grups d’interès.

I aquí teniu un fet una mica interessant sobre Cardano: fins al 95% de les persones que posseeixen Cardano tenen la seva seu al Japó i, de vegades, es coneix com a “Ethereum japonès”.

Al febrer de 2021, Cardano va arribar a prop d’arribar a una capitalització de mercat de 30.700 milions de dòlars i una sola moneda costava 1,07 dòlars (bastant assequible!).

Alguns creuen que Cardano té molt més a oferir. Atreveix-te Shonubi, escrivint per CoinPedia creu que podria arribar fins als 10 dòlars a finals de 2021, cosa que si fos cert la convertiria en una de les millors monedes per invertir amb diferència.

Heu pensat a invertir-hi Cardano el 2021?

6. Bitcoin Cash (BCH) Doblant fins a 1.000 dòlars o triplicant fins a 1.500 dòlars?

Bitcoin Cash ha estat una espina per al costat de Bitcoin des del dia que es va bifurcar la cadena de blocs de Bitcoin a l’agost del 2017 i, en els seus tres pocs anys, ha cridat molta atenció per part d’alguns grans noms.

‘Bitcoin Jesus’ – Roger Ver – sovint es considera la cara darrere de Bitcoin Cash, abans era un partidari ferm de Bitcoin.

Igual que molts partidaris de Bitcoin Cash, creu que el Bitcoin original ha canviat massa del que es pretenia ser.

Els partidaris de Bitcoin Cash assenyalen com Bitcoin ha adoptat coses com Lightning Network i SegWit2x, que consideren innecessàries i s’allunyen de la visió original de Nakamoto que es mostra al seu llibre blanc.

No obstant això, l’equip de Bitcoin Cash ara treballa per implementar contractes intel·ligents, que molts creuen que és una contracció enorme. Alguns es van sentir tan fermament al respecte, que van tornar a saltar, aquesta vegada per crear Bitcoin SV.

Una altra cosa clau que Bitcoin Cash té sobre Bitcoin és comissions molt més econòmiques per a transaccions, a més de ser molt més barat invertir-hi també.

Malgrat tot el drama, Bitcoin Cash encara té moltes oportunitats per invertir i guanyar fortuna.

El 2020, el punt més alt de Bitcoin Cash va ser al febrer, on va assolir gairebé els 9.000 milions de dòlars capitalització de mercat, aproximant-se als 500 dòlars per moneda.

I un any més tard, el febrer de 2021, el preu de BCH arriba als 695 dòlars per moneda. Els experts han acordat que la moneda es podria valorar en 1.500 dòlars a finals del 2021.

Crispus Nyaga, analista financer, escrivint per a Invertint cub, va fer una previsió més fonamentada, creient que BCH arribaria als 1.000 dòlars aquest any.

Heu pensat a invertir-hi Bitcoin Cash?

7. Moneda Binance (BNB) Els bous diuen que podríem arribar als 505 dòlars a finals del 2021!

logotip de la moneda binance

Binance Coin és una de les millors criptomonedes per comprar el 2021 si voleu diversificar la vostra cartera i tenir ja monedes importants com BTC o ETH.

L’empresa que hi ha darrere de la moneda, Binance, té un historial comercial sòlid i un equip experimentat darrere del seu concepte principal, que és ser un ‘testimoni d’utilitat‘.

El valor de Binance Coin prové de la seva utilitat, juntament amb el nivell de demanda de la seva utilitat, que consisteix a proporcionar un descompte als comerciants que l’utilitzen per comprar altres criptomonedes a Binance Exchange..

L’èxit de l’intercanvi Binance és una prova per a molts inversors que tenen les habilitats i els recursos necessaris perquè aquesta moneda sigui un èxit.

Binance Coin també és una de les criptomonedes més líquides en aquest moment, classificat dins dels deu primers llocs de CoinMarketCap.

El seu volum també mostra un creixement constant. Tot i la volatilitat, el preu de la moneda Binance es va multiplicar tres vegades l’any anterior.

Binance Exchange també és un dels intercanvis de criptomonedes amb més creixement del món i és immensament popular.

Totes les transaccions a l’intercanvi es fan mitjançant Binance Coin, convertint BNB una de les criptomonedes amb més creixement d’aquest any, pel que fa al volum de negociació.

Binance Coin té una perspectiva increïble per al 2021 amb Agència de Previsió Econòmica donant una predicció bastant alcista d’entre 439 i 505 dòlars per al desembre, un augment absolutament massiu.

Hi invertiríeu? Binance Coin el 2021?

8. TRON (TRX): augment del 185,89% en cinc anys?

logotip de tron

El motiu pel qual volem afegir TRON a la llista és que fa un parell d’anys va adquirir BitTorrent.

A llarg termini, això podria significar grans coses per a l’empresa i el seu valor si aconsegueixen desenvolupar mètodes de torrentació més segurs i descentralitzats..

Alguns esperen innovacions com distribuir parts de fitxers a través d’una xarxa i recombinar-les perquè els usuaris les descarreguin.

En última instància, TRON es considera una iniciativa ambiciosa amb molts programes en els propers anys.

Una altra raó per la qual TRON figura a la nostra llista és que TRX o Tronix (el nom de la criptomoneda que s’utilitza a la xarxa Tron) és una de les poques fitxes ERC-20 que van arribar a la xarxa principal. El seu blockchain ja està en marxa!

TRON també té més de 4 milions de comptes a partir del 2021 (tot i que no està clar quants són actius). El creixement és força impressionant i mostra el potencial que té TRON; no moltes altres criptomonedes poden afirmar tenir tants usuaris.

Al llarg del 2020, TRX va ocupar el lloc 15è de la llista de criptomonedes més grans per capitalització borsària, segons CoinMarketCap.

Tronix també pot ser utilitzat pels consumidors de contingut per pagar als creadors de contingut l’accés al material original, d’una manera similar a BAT.

Les monedes anirien als comptes dels productors i es podrien canviar per altres criptos o utilitzar-les per pagar diversos serveis de blockchain.

Per aquests motius, els experts creuen que TRX és un altcoin amb futur i els inversors haurien de plantejar-se investigar més abans d’invertir-hi el 2021.

Inversor de cartera preveu que arribi TRON 0,0716 dòlars en un any i 0,152 dòlars en cinc anys. Això suposa un 185,89%!

En cas d’invertir-hi TRON el 2021?

9. EOS (EOS): un potencial insani de 22 dòlars per al 2021?

logotip eos

Molta gent que ha solucionat les deficiències de la xarxa Ethereum ja està traslladant les seves inversions a EOS o com alguns l’anomenen ‘The Ethereum Killer’..

EOS ja ha superat algunes de les barreres d’Ethereum, com el requisit de saber codificar a Solidity per desenvolupar dApps i és coneguda per proporcionar serveis als desenvolupadors, inclosos serveis de gestió de comptes i creació de bases de dades que no requereixen coneixements de programació.

Els inversors també lloen els nombrosos avantatges tecnològics d’EOS, incloent el fet que la plataforma té un rendiment molt més ràpid que Ethereum i Bitcoin i és més escalable.

Tampoc no cal que els usuaris paguin tarifes de gasolina per utilitzar la xarxa, sinó que n’hi ha un grup centralitzat de 21 porters que aproven les transaccions.

Una altra raó per la qual EOS pot cridar l’atenció aquest any és la comunitat enorme i molt entusiasta.

A més, EOS va realitzar una venda de tokens amb molt d’èxit i va adquirir més del capital que necessita per desenvolupar tot el seu potencial el 2021 i els propers anys.

PrimeXBT prediu que EOS té un mínim potencial d’1 dòlar i un potencial insani màxim de 22 dòlars per al 2021.

Hi invertiríeu? EOS el 2021?

10. Ripple (XRP) – Es pot tornar a $ 1 per testimoni el 2021?

Quan es tracta de capitalització borsària, Ripple ocupa el setè lloc, seguint-lo de prop Polkadot i Cardano.

El concepte i els objectius de Ripple són una mica diferents de la resta de criptomonedes d’aquesta llista, cosa que el fa bastant especial

Ripple és una empresa amb suport empresarial que ofereix serveis de liquidació financera als bancs que els permet fer transaccions directament i instantàniament a través de les fronteres nacionals.

Per això, Ripple s’orienta més cap a institucions grans, en lloc de cap a usuaris individuals.

Al llarg dels anys, s’ha associat amb grans bancs de tot el món, com ara banc d’Amèrica, i més institucions financeres busquen adoptar el protocol Ripple per agilitzar les seves transaccions.

La raó per la qual els experts pensen que Ripple podria explotar el 2021 i en els propers anys es deu a la situació legal amb la SEC (Comissió de valors i borses dels Estats Units), que creu que Ripple s’ha de classificar com a seguretat.

Els preus han baixat dràsticament creant una oportunitat de compra increïble, ja que molts creuen que Ripple superarà aquesta crisi temporal.

Shine Li escrivint per Blockchain.news diu:

“Ripple encara té una gran oportunitat de superar la demanda […] Per començar, Ripple ja ha estat formalment avaluat per la Xarxa de Compliment dels Delictes Financers (FinCEN) com a moneda virtual”.

XRP segurament seguirà sent una potència entre la comunitat de criptomonedes i, de fet, una de les millors criptomonedes, només necessita una mica de temps per tornar a posar-se en peu.

City Telegraph ha donat a Ripple una predicció de preus per al 2021 de 1 dòlar per moneda el 2021.

Tot plegat podria significar que Ripple és una de les millors criptomonedes per invertir per al 2021.

Heu pensat a invertir-hi Ripple el 2021?

Paraules finals sobre criptomoneda el 2021

Esperem que ja tingueu una bona idea d ‘alguns dels fitxers 10 principals criptomonedes que explotaran el 2021 i podria acabar obtenint beneficis si es planteja invertir-hi.

Tingueu en compte que invertir sempre és un procés arriscat i no és una cosa que cal precipitar.

Només heu de prendre decisions d’inversió després de dedicar un temps important a investigar l’oportunitat d’inversió.

L’ideal seria que ho fes saber el màxim possible sobre com funciona la criptografia escollida, té possibilitats d’èxit i, potser el més important, el que afecta el seu preu.

Mencions d’honor: Altres criptos a veure per al 2021

El joc de criptomonedes va canviar dràsticament el 2020 i diverses monedes noves han augmentat el rànquing a principis del 2021.

Ara bé, si bé no recomanaríem necessàriament aquestes monedes per al 2021, ja que encara no s’han demostrat, segur que també les hauríeu de mirar.

1. Polkadot (DOT)

Polkadot és súper nou en el mercat, ja que arriba al top 10 de CoinMarketCap després de llançar-se només a l’agost de 2020.

El focus principal de Polkadot és fer-ho facilitar la transferència de ‘cadenes transversals’, permetent una varietat d’actius diferents (no només criptomoneda) per compartir entre diferents cadenes de blocs.

És una idea molt divertida i, de fet, la comunitat de criptomonedes necessita.

Ara tenim tantes criptomonedes diferents i cap d’elles no es pot comunicar entre elles.

Polkadot és una mena d’acceptació que, en lloc de lluitar per tots aquests cryptos per ser el número u, haurien de començar a treballar els uns amb els altres.

Cal esmentar, però, que aquesta idea ha estat suggerida diverses vegades per diferents criptomonedes, és que Polkadot sembla que ho fa bé.

L’única cosa real que reté Polkadot és la seva relativa joventut. I és per això que, probablement, és millor mantenir-se al marge per ara i veure si Polkadot pot continuar cap amunt i mostrar estabilitat.

Si Polkadot continua mostrant signes de creixement estable, podria ser la propera gran criptomoneda del nostre radar a finals de 2021 o 2022.

2. Estel·lar (XLM)

Estel·lar ha caigut de gràcia en els darrers anys i el seu futur comença a ser poc clar.

Però això no vol dir que els comerciants de criptografia només l’hagin de deixar de banda.

Recorda que les persones darrere de Stellar treballaven per Ripple i els dos projectes són potser els més similars pel que fa al que estan intentant aconseguir.

I, per tant, això podria significar-ho Stellar podria ser la millor cobertura contra Ripple, sobretot amb la situació actual amb la SEC.

Si Ripple continua lluitant amb els reguladors, és possible que vegem els operadors de criptografia que els agradava Ripple passar a Stellar.

Llegiu el nostre article sobre Stellar aquí.

3. Chainlink (LINK)

Després d’un meravellós 2020, Chainlink ha experimentat un augment significatiu a l’alça i també és el superior moneda DeFi també.

Per als que no ho saben, Chainlink pretén utilitzar ‘oracles’ per connectar la cadena de blocs amb el món exterior.

Un oracle és essencialment una font d’informació i permet que les cadenes de blocs puguin utilitzar-les, els contractes intel·ligents poden reaccionar als esdeveniments que es produeixen fora de la cadena de blocs.

Definitivament, és fantàstic, però hi ha un problema: com pot Chainlink verificar la informació que els oracles proporcionen a la cadena de blocs com a genuïna?

Com podem estar segurs que aquesta informació és completament correcta? Quins mecanismes hi ha per evitar que les notícies falses o enganyoses provoquin un contracte intel·ligent?

Això a part, Digitalcoin dóna a Chainlink un predicció de preus per al 2021 de 48,49 dòlars cosa que mostra un bon creixement.

L’any vinent, el 2022, podríem veure Chainlink fent la nostra llista si pot estar al dia amb la resta dels 10 primers.

Llegiu el nostre article sobre Chainlink aquí.

4. Dogecoin (DOGE)

La moneda-meme, Dogecoin, va començar com una broma pura i mai no es va voler prendre mai seriosament.

De fet, molts de nosaltres pensàvem que ja hauria passat, però, per desgràcia, encara queda a l’escena criptogràfica.

L’ús principal de Dogecoin s’ha convertit una manera perquè les persones es donin propines quan troben informació útil o alguna cosa divertida en línia.

Però la veritable raó per la qual hauríeu de veure Dogecoin és pel drama que va seguir després Redditors va augmentar el preu fins a altures boges a principis del 2021.

Ho van fer perquè creien, i amb raó, que diversos fons de cobertura de Wall Street planejaven vendre Dogecoin en venda curta i volien evitar que això passés.

Ara sembla que els Redditors han renunciat en gran mesura, però estan preparats per a la possibilitat d’una nova pujada en un moment posterior del 2021.

Llegiu el nostre article sobre Dogecoin aquí.

No jutgeu les criptomonedes només pel límit de mercat, el preu de la moneda i la volatilitat!

Tot i que tothom llança diners contra criptomonedes volàtils d’alt risc i ho perd tot, podríeu fer fortuna constantment amb alguna cosa més estable.

Seràs tu qui riu al final (el comerç consisteix en ser coherent, no arriscar-ho tot).

Tingueu un pla quan trieu invertir i fixeu-vos objectius assenyats que sabeu que es poden assolir!

Per exemple, és ben sabut que entrar en un altcoin al principi pot ser molt rendible.

Normalment, comencen gairebé sense valor i, un cop comencen a cridar una mica d’atenció, augmenten el seu valor.

No es pot culpar la gent per voler involucrar-se en altcoins desconeguts sabent que això és una possibilitat.

Però el cas és que funciona en tots dos sentits.

Tot i que hi ha la possibilitat que nous altcoins puguin disparar el seu valor, també hi ha la possibilitat que s’enfonsin completament i no recuperin mai el valor que van guanyar, deixant-vos allà amb una moneda que és completament inútil i que probablement no recuperarà mai el seu valor..

Per això, des de Trading Education, suggerim mirar monedes més consolidades.

En quina criptomoneda invertir el 2021?

Per a 2021, molts experts i inversors consideren que totes les criptomonedes esmentades són inversions segures.

Impressionen amb equips sòlids al darrere, comunitats fortes, ambició i història provada. Alguns dels que apareixen a la llista també són ideals per a principiants.

Tant si esteu a punt d’entrar al món de les criptomonedes com si voleu diversificar la vostra cartera existent amb algunes de les criptomonedes més importants del 2021, molts experts en criptomonedes pensen que invertir en qualsevol d’aquestes criptomonedes té el potencial de convertir-se en una gran història d’èxit.

Quan es tracta de criptomonedes desconegudes, amb les quals volem dir criptomonedes que són molt noves i que se’n saben poc, s’hauria d’exercir un alt grau de precaució.

Això és especialment el cas de les criptomonedes desconegudes que han augmentat el seu valor sense cap motiu clarament identificable, i més encara quan les persones afirmen explícitament que hi ha un benefici per obtenir.

Idealment, hauríeu de buscar criptomonedes que tinguin un historial establert.

I per això no és d’estranyar que la majoria de les criptomonedes, si no totes, d’aquesta llista per al 2021 les conegueu; la seva actuació ens ha donat confiança.

A part, aquí teniu una bona idea del que probablement hauríeu de fer en funció dels vostres objectius comercials de criptomoneda:

Si voleu mantenir-vos en criptomonedes sòlides que sabem que poden funcionar bé, el millor seria invertir en Bitcoin, Litecoin i Ethereum.

Però si busqueu alguna cosa més aventurera, podeu examinar el testimoni bàsic d’atenció, Cardano, TRON i EOS, que també faran grans cobertures contra Ethereum..

Comerciants de criptografia que busquen una bona alternativa a Bitcoin, Bitcoin Cash és la millor aposta.

I els comerciants que estiguin interessats en el Binance Exchange, sens dubte, haurien de mirar d’invertir en Binance Coin.

Finalment, per a aquells que realment busquen una “història de menuts”, Ripple és la crema de la crema, que ofereix una oportunitat de compra increïble en aquest moment si derrota la SEC i es retorna.

eToro: compreu criptomonedes principals sense comissió

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria; us recomanem que proveu-los.

Per què hauríeu de triar eToro

Ara ja coneixeu les deu millors criptomonedes per invertir el 2021. Si us sentiu prou inspirat per començar a negociar criptos, o si aquest article ha proporcionat informació addicional sobre els vostres coneixements comercials existents, potser us complau saber que eToro proporciona la possibilitat de negociar amb actius criptogràfics i CFD en fins a més de 90 criptomonedes.

El comerç de criptomonedes amb eToro inclou certs avantatges, com ara la possibilitat de:

  • Comerç amb una empresa consolidada i altament regulada. Regulat als EUA, l’Autoritat de conducta financera del Regne Unit, la Comissió australiana de valors i inversions i la Comissió de valors i borses de Xipre.
  • Accediu a una àmplia varietat de criptomonedes principals: Com a pionera mundial en el comerç de criptomonedes, la plataforma eToro ja ofereix moltes de les monedes digitals més populars del món.
  • Comprar i vendre o fer CFD de criptomoneda llarga i curta. És a dir, que podríeu beneficiar-vos tant de la pujada com de la baixada dels mercats.
  • Formeu part d’una comunitat de criptografia més gran: Hem trobat que els comerciants de criptografia d’eToro / s són pensadors innovadors, intel·ligents i progressistes, que estan tan entusiasmats amb el futur de la cadena de blocs com nosaltres. eToro no és només una plataforma per invertir: també és el lloc ideal per interaccionar, connectar-se i compartir coneixement.
  • Descobriu la manera més intel·ligent d’invertir en criptomonedes: L’innovador CryptoPortfolio ™ és un instrument financer únic en el seu tipus; una cartera diversificada i equilibrada de criptomonedes d’alt rendiment, gestionada professionalment per experts en inversions d’eToro per obtenir una inversió òptima.
  • Deixeu que els comerciants de criptografia experimentats us treballin: l’exclusiva tecnologia CopyTrader ™ d’eToro permet als clients comparar el rendiment dels principals comerciants i optar per replicar la seva activitat comercial en temps real.

Punts clau

Si recordeu alguna cosa del que les 10 criptomonedes principals explotaran el 2021, feu que siguin aquests punts clau.

  • No oblideu mai la seguretat abans d’invertir en criptomoneda. Heu de mantenir segura la vostra inversió. Els hackers el 2021 només seran més intel·ligents.
  • Bitcoin, Litecoin, Ethereum, BAT, Bitcoin Cash, Binance Coin, Tron, EOS i Ripple; Aquestes són les nostres deu criptomonedes principals per al 2021.
  • Seguiu les criptomonedes establertes quan vulgueu invertir. Eviteu les criptomonedes desconegudes, especialment quan garanteixen un benefici.
  • Actualment, eToro és el millor broker per invertir en criptomonedes ara mateix. Tenen la millor gamma de criptomonedes per operar.

Top 10 de criptomonedes per explotar el 2021 (infografia)

les deu criptomonedes principals per explotar a la infografia del 2021

Si us ha agradat llegir el Quines deu criptomonedes principals explotaran el 2021, Si us plau, doneu-li un m’agrada i compartiu-lo amb qualsevol altra persona que creieu que pugui interessar.

Per llegir més:

Criptomonedes més populars als EUA

Millors monedes comercialitzables el 2021

Comerç diari de criptomonedes

Criptomonedes populars al Regne Unit

Principals criptomonedes a tenir en compte a Austràlia

Una guia per a principiants sobre Stablecoins

Exempció de responsabilitat: les criptomonedes són altament volàtils. El seu capital està en risc

L’anàlisi de negociació no és un indicador fiable per a cap rendiment actual o futur, ja que les circumstàncies poden canviar amb el pas del temps. Abans de prendre decisions d’inversió, haureu de demanar consell a assessors financers independents.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map