Què és ZCash? Una guia per a principiants sobre Zcash i consells per invertir en ZEC

En entendre el món de les criptomonedes, no es pot evitar la fama creixent de Zcash i l’adherència al poder que ha experimentat en els darrers anys. Ha evolucionat a partir de les grans ments d’alguns desenvolupadors i ara s’ha convertit en un gegant de la cadena de blocs amb proves de treball sobre governança en cadena..

Zcash ofereix la possibilitat de fer transaccions privades a la cadena de blocs privada. A més, ofereix alguna cosa amb la qual actualment no hi ha moltes criptomonedes, de manera que funciona com a única i especial en la jerarquia esmentada..

Tot i que constantment atreu una gran quantitat d’atenció de persones de tot el món, per a moltes persones Zcash continua sent un misteri i un fenomen desconegut. És bastant fàcil de maniobrar i és encara més fàcil invertir-hi; pel que fa al benefici, està obligat a recuperar una bona quantitat d’inversió. És bastant fàcil d’entendre, de manera que, a través dels propers paràgrafs, us proporcionarem una visió general de la ubicació de Zcash.

Aquí teniu una breu biografia de Zcash: On va començar, com funciona i com fer-ho invertir-hi.

Què és ZCash?

què és zcash

ZCash és una criptomoneda que té una cadena de blocs descentralitzada, que opera principalment oferint una privadesa completa per a aquells que l’utilitzen. Si esteu familiaritzat amb Bitcoin, podeu imaginar que ZCash és molt similar a ell, però, els motius de privadesa són els que difereixen entre ells. El nivell d’anonimat que proporciona ZCash a la cadena de blocs no es pot comparar amb el que ofereix Bitcoin en cap terreny, ja que el primer és molt més gran. Una altra diferència important és quan es tracta de qüestions de fungibilitat.

“ZCash acaba de rebre un impuls important. Mitjançant un procés conegut com a “embolcall”, ja està disponible a Ethereum una versió sintètica de Zcash que és compatible amb totes les seves carteres i aplicacions principals. Això vol dir que Zcash està molt més disponible que fa unes setmanes “. comentaris Forbes’L’escriptor de criptochaines Steven Ehrlich.

D’acord amb Investopedia, “L’efectiu augmenta la privadesa de l’usuari mitjançant l’ús de proves de coneixement nul (zk-SNARK) per validar les transaccions sense revelar informació que pugui comprometre la privadesa de l’usuari”. Això és el que assegura principalment els motius anònims per als usuaris de ZCash. Encripta el que veuen les transaccions protegides i, atès que la informació de pagament està xifrada, el protocol utilitza un nou mètode criptogràfic per actualitzar i comprovar la seva validesa.

Història darrere de ZCash

Tot va començar fa uns 8 anys com un projecte iniciat per Matthew Green. Va tenir un èxit immens i va acabar recaptant més de tres milions de dòlars d’inversors. Aquí va néixer Zcash inicialment. A més, la primera mineria va tenir lloc tres anys després del llançament i es va atendre amb una demanda inusualment elevada de comerciants i miners de tots els racons del món. El llançament de Zcash va ser seguit per la iniciativa de la Fundació Zcash, que és una organització sense ànim de lucre que recapta diners per causes benèvoles..

Ara, es manté com un hegemon entre les monedes digitals i la seva fama augmenta hiperbòlicament des que va sortir el 2013. Tot i que Bitcoin és el pioner en el món de les criptomonedes, ZCash pretén assolir les mateixes altures mitjançant l’ús de característica de fungibilitat.

Tot i que el sistema financer encara es queda enrere en el camí de la digitalització completa, es preveu que pugui passar en un futur proper. Les criptomonedes de tot el món es continuen desenvolupant, tot en la visualització d’un demà digital. A més, la pandèmia ha creat força bretxa amb el món físic i digital, i la gent cada dia cada dia gravita cap a aquest últim..


Al llarg d’una dècada, l’àmbit financer experimentarà molts canvis, un d’ells és la situació de les monedes en línia enfront dels valors monetaris físics. Tant si es tracta de moneda d’or com de moneda fiduciària, sempre podeu canviar-la per altres quantitats de bé, però, si la primera serà completament suprimida, ja que encara no s’ha vist una idea..

Us plantejaríeu invertir-hi? Zcash?

Usos primerencs de ZCash

D’acord amb CoinGecko, en el moment d’escriure Zcash, el preu és de 147 dòlars. Té un subministrament en circulació d’11 milions de monedes ZEC i un subministrament màxim de 21 milions. Però la història de les seves transaccions inicials no pot passar desapercebuda, ja que les primeres es remunten al 2013.

Per a una moneda comercial que assoleixi les altures, ZCash ha augmentat en un període de vuit anys és un èxit subestimat. Tot i que Bitcoin té moltes falles pel que fa a la privadesa, ZCash és líder en el camp, “Zcash utilitza una construcció a prova de coneixement nul anomenada zk-SNARK, desenvolupada pel nostre equip de criptògrafs experimentats basada en els recents avenços en criptografia. Aquestes construccions permeten a la xarxa mantenir un llibre major de saldos sense revelar les parts ni les quantitats implicades “. tal com ho comunica CoinGecko.

Preocupacions per ZCash

Les preocupacions no giren simplement al voltant de ZCash, sinó de totes les monedes digitals que hi ha. Aquest àmbit de les transaccions en línia encara és força nou per a l’audiència mundial, per això sempre hi haurà un aire d’escepticisme planant.

ZCash com a moneda digital es fa principalment per a usuaris de Linux i es limita estrictament a la mineria de CPU. També es pot utilitzar a Windows o MAC, però l’opció de mineria definitivament no és una de les millors per obtenir beneficis. Aquest és un dels grans problemes actualitzats de ZCash.

Per què invertir en ZCash?

inversió zcash

Investopedia ha inclòs ZCash com una de les criptomonedes més segures i privades, al llarg de la línia amb Monero, DASH, Verge, Horizen i Beam.

Quan es defineix, ZCash s’adhereix a la següent afirmació i basa el seu argument en els fets donats: “Si Bitcoin és com HTTP per diners, Zcash és HTTPS," subratllant les seves funcions de seguretat i privadesa millorades.

Zcash ha implementat una eina criptogràfica anomenada Zero-Knowledge Proof i ofereix als participants una opció per protegir les transaccions. Permet als participants fer transaccions sense que cap d’ells reveli les seves adreces als altres. Zero-Knowledge Proof també oculta l’import de la transacció “. En una altra nota, Zcash s’extreu d’una manera similar a la majoria d’altres criptomonedes.

Quan els inversors volen canalitzar els seus diners al món virtual, la privadesa és una de les gestes que no poden prescindir. Per tant, ZCash com a criptomoneda segueix sent un operador de confiança i desvia molts intents de pirateria maliciosos a causa de la criptografia sobre la qual es basa. A més, totes les transaccions estan protegides i no poden ser penetrades per usuaris desconeguts.

Tots assistim a l’augment dels valors criptogràfics en l’última dècada, especialment després de la pandèmia COVID-19. L’adopció de Bitcoin augmenta constantment i pot continuar creixent durant tot l’any 2021. Les darreres actualitzacions, d’altra banda, només milloren aquest fet, com la inversió de Tesla de 1.500 milions de dòlars a Bitcoin. A partir d’ara, això només incentivarà els bancs i les institucions a actuar i unir-se a aquestes circumstàncies acabades de formar.

La compatibilitat dels fets esmentats juntament amb la investigació ben feta sobre la qual es basa ZCash mostra a tots els inversors interessats que no hi ha cap mal en canalitzar els seus diners d’aquesta manera. L’equip d’enginyers especialitzats en seguretat que s’encarrega de l’hegemon en què ZCash s’ha convertit darrerament s’assegura que aquesta plataforma sigui segura per a totes les parts implicades i que no esperi cap pèrdua de diners.

La validesa de la informació que planteja l’empresa juntament amb les línies de seguretat la converteixen en un gran lloc d’inversió per a pensadors orientats al futur que voldrien formar part del món criptogràfic..

Digitalcoin prediu que el preu de Zcash podria augmentar el 2021 i pujar a 216 dòlars. És encara més optimista pel que fa a les previsions a llarg termini, ja que prediu que ZCash arribarà als 439 dòlars el 2025.

L’estigma pel que fa a les criptomonedes està obligat a perdurar fins que es redueixin els intents de pirateria o, almenys, se n’escolti d’una manera petita. D’altra banda, ZCash com a canal de criptografia continua sent un dels més segurs dels intents maliciosos esmentats i una de les criptomonedes amb un major potencial de creixement segons les previsions..

No us ho perdeu: previsió de predicció de preus Zcash

Com invertir en ZCash?

Una de les maneres en què la gent sempre reverteix és comprar ZEC mitjançant un intercanvi criptogràfic. Allà podeu ZCash i altres criptomonedes, i fins i tot utilitzar diferents tipus de monedes fiduciàries per a la compra.

Quan hàgiu acabat la compra, hauríeu de buscar maneres de finalitzar la transacció en termes de seguretat i emmagatzemar el vostre ZEC. Els compradors utilitzen carteres digitals o físiques. Les carteres criptogràfiques són un gadget per als comerciants de criptografia de tot el món, però tot es redueix al gust i la preferència personals..

A punt per invertir Zcash?

Consells abans d’invertir en Zcash

1. Penseu a utilitzar una cartera segura

Com hem esmentat anteriorment, després de comprar la moneda, necessitareu una cartera criptogràfica per emmagatzemar-la. És fonamental triar una cartera segura ja que voleu mantenir segures les vostres monedes. Sobretot si invertireu una gran quantitat de diners. El millor és utilitzar autenticació de 2 factors i un codi PIN. Podeu utilitzar un programari o una cartera de maquinari, segons les vostres preferències.

2. Invertiu només allò que us podeu permetre perdre

L’edat de les criptomonedes és aplicable a qualsevol tipus d’inversió, especialment a les monedes esmentades al llarg del text, com ara ZCash i Bitcoin. El seu preu passa constantment per una paràbola ascendent de preus i, moltes vegades, baixa cap a baix. Les criptomonedes, incloses ZCash, han demostrat ser rendibles durant els mercats alcistes, però de vegades els óssos poden ser despietats. Per tant, només invertiu el que us pugueu permetre perdre.

3. Penseu a llarg termini

Com passa amb la majoria de criptomonedes, ZCash també es pot descriure com a volàtil. Als comerciants de dia els agrada la volatilitat ja que els dóna oportunitats de beneficis. Però, tret que vulgueu invertir en operacions diàries, a llarg termini i HODLing crea menys riscos. Per tant, si compreu ZCash i el seu preu augmenta després de la compra, obtindreu beneficis si decidiu vendre-ho després d’haver-lo canviat durant un temps determinat..

4. Mireu el mercat de criptografia

És important estar al dia si voleu fer la inversió en el moment adequat. Per exemple, estem passant per una cursa de bous i els que han invertit abans de la cursa de bous obtenen beneficis ara. La majoria de les criptomonedes estan relacionades amb Bitcoin, per tant, si Bitcoin creix en preu, també ho faran les altres. Però és crucial mantenir-se actualitzat, ja que diversos esdeveniments a tot el món poden tenir un impacte en el preu de les criptomonedes. No voleu comprar al màxim. Recordeu sempre la regla; Comprar baix, vendre alt!

5. Tingueu en compte els passius tributaris

Als Estats Units, les criptomonedes són imposables. Heu de tenir en compte que sou responsable de l’impost sobre les plusvàlues en vendre la moneda amb beneficis. Si el gasteu i el preu s’ha apreciat des que el vau comprar, és responsable de l’impost sobre les plusvàlues. Per tant, assegureu-vos de tenir una nota de les vostres transaccions.

eToro: el millor corredor per comprar Zcash

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Punts clau

  • No es pot evitar la fama creixent de Zcash i l’adherència al poder que ha experimentat en els darrers anys.
  • Si esteu familiaritzat amb Bitcoin, podeu imaginar que ZCash s’assembla bastant a ell, però, els motius de privadesa són els que difereixen entre ells..
  • Per a una moneda comercial que assoleixi les altures, ZCash ha augmentat en un període de vuit anys és un èxit subestimat.
  • L’estigma pel que fa a les criptomonedes està obligat a perdurar-se fins que es redueixin els intents de pirateria o, almenys, se n’escolti d’una manera petita.
  • Una de les maneres en què la gent sempre reverteix és comprar ZEC mitjançant intercanvis de criptomonedes.
  • Digitalcoin prediu que el preu de Zcash podria augmentar el 2021 i pujar a 216 dòlars.
  • Digitalcoin és encara més optimista quan es tracta de previsions a llarg termini que prediuen que ZCash arribarà als 439 dòlars el 2025.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map