Què és TRON? Una guia per a principiants sobre TRON i consells per invertir en TRX

TRON ha tingut un dels seguiments més evidents en el camp des que es va unir al mercat de criptografia el 2017. En termes de valor de mercat, aquesta moneda va aprofitar aquest interès mutu i les seves característiques tecnològiques especials per convertir-se en una de les criptomonedes més destacades..

TRON afegeix un altre aspecte interessant al mercat criptogràfic: també està pensat per al seu ús en la indústria del joc i el joc, amb l’objectiu de desenvolupar i augmentar els jocs legals basats en blockchain de tipus legal..

El 2017, la plataforma de criptomonedes amb seu a Pequín va ser creada per la Fundació TRON i fundada originalment per Justin Sun.

Sun és un propietari d’empreses xineses conegut ja com el cervell darrere de PEIWO, una aplicació per a telèfons mòbils centrada en la transmissió en directe de Pacific Rim..

No hi ha dubte que TRON té un futur brillant per davant com un dels criptos més recents, de manera que si voleu invertir, us heu de fer un parell de preguntes. Aquí teniu informació important que heu de conèixer sobre TRON.

Què és TRON?

TRON és un sistema operatiu basat en cadenes de blocs en què es poden desenvolupar aplicacions descentralitzades i compartir contingut multimèdia. El propi testimoni TRX s’utilitza per obtenir accés a aquestes característiques del dispositiu d’operació. Per tant, l’objectiu principal del testimoni és utilitzar-lo a la xarxa TRON. Com que es pot comprar i vendre en borses, també es pot definir com una moneda virtual.

TRON ajuda els desenvolupadors de Dapp, similars a Ethereum, a construir i utilitzar protocols complexos mitjançant contractes intel·ligents que resideixen a la seva cadena de blocs nativa. La xarxa és reconeguda avui dia per les seves taxes de processament i pel seu carismàtic CEO. La plataforma és específicament capaç de realitzar 2000 transaccions per segon. El millor de tot és que no hi ha costos de processament a TRON. En qüestió de segons, podeu enviar TRX per valor d’un milió de dòlars a una altra ubicació del món i no pagar ni un cèntim.

La compra de BitTorrent i posteriorment l’emissió d’un testimoni per al protocol TRON va ser probablement l’acció amb més èxit de la base TRON. Això va permetre al projecte anunciar els seus serveis a milions d’usuaris que compartien fitxers d’aplicacions d’igual a igual.

La idea d’una xarxa global semblava poc probable que passés fins fa ben poc. La potència informàtica del món encara no ha estat a l’alçada. Tot i això, per a tal missió, l’existència oberta de xarxes blockchain els proporciona un avantatge. Aquesta és precisament la funció que TRON pretén capturar.

On va començar tot?

Tron, coneguda per la seva tecnologia descentralitzada de blockchain, va començar el 2017. Va començar com una organització sense ànim de lucre, la Fundació Tron iniciada inicialment per Justin Sun. La idea que hi havia al darrere era anul·lar altres criptomonedes en termes d’accés i accés descentralitzats a Internet.

Justin Sun ja era una figura molt coneguda en el sector de la cadena de blocs, amb una etiqueta sota el títol “Xina 30 under 30” de Forbes. A més d’això, Sun abans de la creació de Tron, era el principal representant de Ripple, ajudant-lo a crear una xarxa més gran d’individus que li donaven la mà en haver creat Tron..

Tron va començar amb una ICO massiva, després d’haver recaptat aproximadament 70 milions de dòlars, on les monedes tenien un valor de mercat aproximat de 0,0019 dòlars. Això va permetre als inversors negociar les seves altres fitxes per TRX i va atorgar a la Fundació Tron l’avantatge d’un gran impuls durant el seu llançament inicial..

Quan es va llançar per primera vegada el 2017, Tron també havia adquirit BitTorrent, un gran pas en la indústria de l’entreteniment, que va donar lloc a la plataforma d’intercanvi de fitxers més gran coneguda avui en dia. Amb tot, l’objectiu principal de Tron és proporcionar accessibilitat a contingut i emmagatzematge fàcils i gratuïts a Internet i permetre que els creadors de contingut tinguin potència i control en lloc de tenir una flexibilitat limitada sobre la propietat amb grans plataformes com YouTube. La plataforma admet creadors de contingut com artistes, músics, cineastes i periodistes, entre d’altres. Avui, Tron té un límit de mercat d’aproximadament 2.400 milions de dòlars i se situa entre les deu criptomonedes més importants fins ara.

Escèptics a TRON

TRON té els seus alts i baixos com a moneda per se, però això no és cap novetat en el món de les criptografia. El problema més gran, però, és que hi ha tanta especulació sobre la moneda, ja que la plataforma TRON real encara no està del tot disponible per al seu ús..

En realitat, el termini de producció suggerit al llibre blanc de TRON és molt llarg, cosa que significa que no veurem el projecte en cap moment en el futur immediat. Tot el que podem fer, doncs, és comprar TRON i vendre’l de manera similar a qualsevol altra criptografia.

Per què invertir en TRON??

Tron és un sistema de cadena de blocs descentralitzat bastant únic d’altres, amb un enfocament especial a l’entreteniment. Els usuaris poden crear i compartir contingut com ara vídeos, imatges, publicacions, etc. a la plataforma TRON. La moneda TRX, en aquest cas, permet als usuaris accedir a la plataforma i fer ús de les seves extraordinàries funcions. A més, la moneda digital segueix sent valor i es pot negociar amb altres monedes en diverses plataformes comercials.

Una de les seves característiques més atractives de les quals s’enorgulleix són les seves baixes tarifes de transacció. Això es deu al fet que els determinants de les comissions de transacció a Tron són l’amplada de banda i l’energia. En la majoria dels casos, aquest valor és extremadament baix i, per tant, tendeix a atraure inversors i comerciants perquè tinguin un cop de mà sobre la moneda.

Tron no només s’associa a uns costos tan baixos, sinó que la seva velocitat també és complementària. Tron és capaç de processar fins a 25.000 transaccions per segon, que és molt més del que poden aconseguir Bitcoin o Ethereum. De manera similar a EOS, Tron té un DPOS (prova de participació delegada) que permet a la moneda processar tantes transaccions en gairebé poc temps.

Una de les característiques clau del marc de TRON és centrar-se en la indústria de l’entreteniment. Té com a objectiu permetre l’assignació de contingut a Internet a baixos costos i en un procés molt més fàcil. Facilita la feina dels creadors de contingut que volen publicar la seva obra amb plena propietat, així com dels espectadors de contingut que busquen una manera fàcil i accessible de trobar vídeos i imatges, entre altres formes d’entreteniment..

De cara als propers anys de TRON, és probable que hi hagi millors perspectives perquè el preu de la moneda TRX pugi a mesura que el projecte comenci a evolucionar. Per exemple, TradingBeasts preveu que el preu de Tron de 0,13 dòlars es podria anticipar a finals del 2021 i que s’espera 0,30 dòlars el 2022.

Predicció de preus TRX 2021 i més enllà Font: Capital.com

Com invertir en TRON?

És senzill aconseguir i posar-se en mans d’aquest revolucionari testimoni. Per la seva banda, TRON existeix a la majoria d’intercanvis de criptomonedes. Tot el que heu de fer és crear un compte en un d’aquests intercanvis i comprar TRON amb moneda fiduciària.

Després d’haver comprat les monedes, heu de triar una cartera i emmagatzemar-les. Les carteres són petits dispositius de maquinari o plataformes de programari on els individus emmagatzemen la seva criptografia. Idealment, si teniu previst invertir en TRX, voldreu que la vostra cartera admeti la xarxa TRON.

Consells abans d’invertir en TRON

1. Emmagatzemeu el TRX en una cartera segura

Com s’ha esmentat anteriorment, les carteres digitals són essencialment petites eines de maquinari o, en alguns casos, una plataforma de programari, com una aplicació, on els inversors i els comerciants guarden les seves criptomonedes..

És una bona idea aconseguir una cartera per a aquells que estiguin planejant invertir grans quantitats. Cada cartera tindrà claus privades a les quals només tindreu accés, garantint la seguretat. És possible que vulgueu mantenir segures les claus privades i proporcionar funcions de seguretat, com ara un codi PIN i l’autenticació de signatures múltiples o de dues parts.

2. Invertiu tot el que pugueu perdre

En general, és prudent mantenir la inversió inicial a TRON raonablement petita, tenint en compte la seva curta història i la seva conducta encara extremadament volàtil. A més, els inversors experimentats només han compromès una proporció d’un sol dígit del seu capital a TRON mentre mantenen el saldo en valors menys arriscats. I preservar la vostra disciplina d’inversió, enmig de les especulacions i prediccions, la compra va ser tal com podeu esperar fracassar teòricament i no deixar-vos atrapar per les promeses de pujades gegants..

3. Penseu a llarg termini

És intel·ligent mirar d’amagar el vostre TRX a la llarga a menys que tingueu previst aventurar-vos en el comerç diari. Això genera menys riscos, cosa que us permetrà esperar augments d’alt valor més fàcils. Amb les previsions optimistes de TRON, val la pena adquirir paciència per obtenir primes més altes.

4. Estigueu al dia

Una de les principals estratègies de comerç criptogràfic és vigilar els patrons i els senyals. Els signes us faran saber que pot ser un bon moment per invertir. La dinàmica del mercat pot ajudar a identificar com serà l’èxit de TRX en un futur proper i amb el pas del temps. Tot i així, és bo tenir presents les influències externes. Hi ha certs indicadors que també afecten els preus de TRX. Aquí és possible tenir en compte el Covid-19. Tot i que el mercat de criptografia va caure el març del 2020, el món va veure com la seva fama augmentava de nou, ja que molts tenien por de les amenaces d’inflació que provenien dels fons de liquidació..

5. Normes legals

Les noves lleis també afectaran les responsabilitats fiscals, a més de la probabilitat de procediments d’informes complexos. La sentència dels Estats Units sobre la propietat significa que ara es percep que els vostres guanys són impostos sobre les plusvàlues (15%), en lloc d’impostos normals sobre la renda (fins al 25%). Les condicions fiscals de les criptomonedes són diferents a les regions, i moltes es poden ajustar a mesura que responen a la demanda canviant.

A més, TRON aconsegueix obrir-se camí constantment a través dels titulars de criptografia. Aquest projecte continua captant l’enginy i el cor dels consumidors de criptografia de tot el món, des del seu CEO menjant amb Warren Buffet fins a la presentació d’una nova plataforma DeFi. En aquest moment és divertit veure què tindrà a la mà aquest equip innovador de desenvolupadors.

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu de Tron el 2021?

eToro: la millor plataforma per comprar TRON

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Punts clau

  • TRON és un sistema operatiu basat en cadenes de blocs en què es poden desenvolupar aplicacions descentralitzades i compartir contingut multimèdia.
  • El 2017, la plataforma de criptomonedes amb seu a Pequín va ser creada per la Fundació TRON i fundada originalment per Justin Sun.
  • TRON ajuda els desenvolupadors de Dapp, similars a Ethereum, a construir i utilitzar protocols complexos mitjançant contractes intel·ligents que resideixen a la seva cadena de blocs nativa.
  • TRON és una moneda líder per capitalització de mercat gràcies a la seva cadena de blocs escalable i ràpida que permet un producte més alt de transaccions en un període de temps significativament inferior.
  • En el moment d’escriure aquest article, el preu del TRON era de 0,053 dòlars i la seva capitalització de mercat era de 3,7 mil milions de dòlars.
  • En termes de valor de mercat, aquesta moneda va aprofitar aquest interès mutu i les seves característiques tecnològiques especials per convertir-se en una de les criptomonedes més destacades.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map