Prediccions criptogràfiques per al 2021: on invertir

Les criptomonedes existeixen des de fa diversos anys, convertint-se en algunes de les oportunitats d’inversió més lucratives i rendibles. Els actius de criptomonedes han superat constantment els actius d’inversió tradicionals, com ara accions i productes bàsics com l’or i el petroli.

Si esteu buscant oportunitats d’inversió, les criptomonedes són la vostra millor opció, però, podria ser una tasca descoratjadora seleccionar en quina criptografia hauríeu d’invertir, motiu pel qual hem fet algunes prediccions de criptografia per al 2021, que us ajudaran a saber on invertir.

Hi ha diverses opcions que podeu considerar com a inversor. Bitcoin és l’elecció més òbvia, però hi ha altres criptomonedes més enllà de Bitcoin. XRP està guanyant força entre els inversors segons la predicció del preu XRP, cosa que els proporciona un retorn estel·lar de la seva inversió. Altres opcions d’inversió entre criptomonedes són Ethereum, Litecoin, BAT i Cardano. Si esteu interessats en aprofundir en una mica més de detalls, consulteu la nostra llista de prediccions de criptografia per ajudar-vos a decidir on voleu invertir el 2021.

Principals recursos criptogràfics per al 2021:

Feu un cop d’ull a aquestes criptomonedes principals per invertir el 2021 i comenceu la vostra inversió amb el peu dret.

Ripple (XRP)

Ripple és una excel·lent opció d’inversió per a persones que vulguin invertir en criptomonedes sense gastar massa diners. El preu de negociació actual de Ripple és de 0,42 dòlars, cosa que el converteix en una proposta atractiva per als inversors. La criptomoneda és la quarta moneda més gran del món i és una opció excel·lent per als inversors que tendeixen a ser una mica prudents. Creada com a alternativa als sistemes de pagament tradicionals, Ripple pretén transformar els pagaments transfronterers, oferint tipus de canvi baixos i confirmació instantània de les transferències.

S’espera que el preu de Ripple augmenti el 2021, amb experts que prediuen que la criptomoneda podria arribar als 3 dòlars a finals d’any.

Les associacions de Ripple amb institucions financeres mundials de més de 40 països han vist que Ripple es posiciona com una alternativa al sistema de pagament SWIFT. La criptomoneda aborda problemes importants com la velocitat, la seguretat, l’escalabilitat i la transparència.

Amb un suport creixent a criptomonedes com Ripple, el 2021 sembla ser un bon moment per invertir en Ripple i obtenir un benefici significatiu.

Cardano (ADA)

Cardano és una excel·lent opció d’inversió a curt i llarg termini. Cardano es descriu com una criptomoneda de tercera generació que resol problemes com la velocitat i l’escalabilitat que afecten les criptomonedes de primera i segona generació. Cardano és la primera criptomoneda revisada per parells que ofereix una millor escalabilitat a través de la seva arquitectura en capes.


Cardano va ser fundada per Charles Hoskinson, que anteriorment havia treballat amb Vitalik Buterin a Ethereum. Hoskinson es va associar amb el cofundador d’Ethereum per crear Input Output Hong Kong (IOHK), l’empresa que està darrere de Cardano. Cardano utilitza Ouroboros, un mecanisme de consens de prova d’estaca que garanteix la integritat, el rendiment i la longevitat del protocol mitjançant la teoria de jocs matemàtics, la criptografia i la combinatòria.

Actualment, Cardano cotitza a 0,67 dòlars i té una capitalització borsària d’uns 21.500 milions de dòlars. Està previst que augmenti el 2021, amb la majoria d’experts en criptomonedes en l’espai que coincideixen que Cardano veurà una apreciació constant del preu, amb una mitjana d’uns 0,70 dòlars el 2021 i podria augmentar a 1,50 dòlars el 2023.

Litecoin (LTC)

Litecoin és una de les millors criptomonedes en què podeu invertir, una opció excel·lent per a principiants i inversors experimentats. La capitalització borsària de Litecoin se situa actualment en uns 9.800 milions de dòlars i s’espera que augmenti encara més.

Litecoin comparteix moltes similituds amb Bitcoin, però Litecoin tracta alguns problemes crítics que afecten Bitcoin. Requereix menys potència informàtica que Bitcoin, fins i tot amb ordinadors portàtils i ordinadors de sobretaula que poden explotar-lo.

La Litecoin també és molt més ràpida que Bitcoin, trigant només dos minuts i mig a processar un bloc. Bitcoin triga deu minuts a processar un bloc.

Litecoin cotitza actualment a 152 dòlars, amb un preu previst que augmentarà el 2021 i més endavant. La criptomoneda va experimentar un desenvolupament significatiu el 2020, el més destacat de la qual va ser Litebringer, un RPG que s’executava a la cadena de blocs de Litecoin. Litebringer va triplicar les transaccions a la plataforma Litecoin, representant més del 70% de totes les transaccions, cosa que va provocar un augment del preu de la moneda.

Les similituds de Litecoin amb Bitcoin també el converteixen en un actiu d’inversió excel·lent.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin és la criptomoneda més gran i popular a nivell mundial i no hi ha cap llista completa sense ella. Tot i que la criptomoneda va suportar un inici brut del 2020 amb una caiguda de preus important, es va alçar espectacularment després de caure al seu punt més baix al març. Bitcoin va assolir el seu preu més alt registrat el gener de 2021, quan el preu de la criptomoneda va augmentar a 40.519 dòlars.

Bitcoin està previst per a una cursa alcista el 2021 gràcies a un augment de l’interès institucional, que els experts creuen que serà un factor significatiu en el preu de Bitcoin.

Desenvolupaments recents significatius, com la firma d’automòbils d’Elon Musk, Tesla, van dir que van comprar al voltant de 1.500 milions de dòlars (1.100 milions de lliures esterlines) de la criptomoneda Bitcoin al gener i espera començar a acceptar-la com a pagament en el futur, i que la moneda JPM de JPMorgan Chase es publicarà i MassMutual anuncia la compra de 100 milions de dòlars en Bitcoin mostren la quantitat d’interès que està generant Bitcoin.

Els experts prediuen que Bitcoin veurà l’adopció massiva com una forma de pagament el 2021, gràcies a que PayPal anuncia que els usuaris de la plataforma poden comprar i vendre Bitcoin i fer compres amb Bitcoin. S’espera que aquest anunci obri un vast mercat per a Bitcoin.

El consens general dins de la indústria de les criptomonedes és que Bitcoin podria superar els 100.000 dòlars fins a finals d’any i, possiblement, superar els 300.000 dòlars fins a finals del 2022. Amb prediccions com aquestes, aquest és un moment excel·lent per invertir en Bitcoin..

Ethereum (ETH)

Ethereum és la segona criptomoneda més gran en capitalització de mercat després de Bitcoin. Sovint anomenat "Rei de DeFi," Ethereum ha vist una afluència de diversos projectes DeFi de nova generació, amb diverses institucions que fan d’Ethereum la seva plataforma d’elecció per als seus productes DeFi. Els experts creuen que Ethereum 2.0 i el creixement de DeFi. La plataforma s’ha convertit en un engranatge integral a l’espai DeFi.

DeFi va experimentar un creixement increïble el 2020 i Ethereum va ser la plataforma que més va guanyar-ne. S’espera que el 2021 sigui més o menys el mateix per a Ethereum i el seu preu augmentarà encara més.

Amb Ethereum 2.0 que també apareix a la imatge, es preveu que el 2021 sigui un any molt alcista per a la criptomoneda. Ethereum 2.0 promet una millor velocitat i escalabilitat amb el canvi d’un mecanisme de consens de prova de treball (PoS) a un mecanisme de consens de prova de joc (PoS).

El preu actual d’Ethereum és d’uns 1630 dòlars, que podria augmentar encara més gràcies a que DeFi i Ethereum 2.0 tenen una influència positiva en el preu d’Ethereum.

Testimoni bàsic d’atenció (BAT)

El testimoni bàsic d’atenció va ser desenvolupat per un dels cofundadors de Mozilla Firefox.

BAT és popular entre professionals de TI, desenvolupadors web, professionals del màrqueting i escriptors. BAT és una criptomoneda coneguda a l’espai de criptomonedes i ha crescut constantment des dels seus inicis.

Es va crear per millorar la seguretat i l’equitat de la publicitat digital. El testimoni BAT està construït a la plataforma Ethereum i és el testimoni natiu del navegador Brave. Actualment, el testimoni BAT cotitza a 0,41 dòlars i, tot i que encara està en desenvolupament, s’espera un creixement constant el 2021. BAT proporciona una oportunitat d’inversió relativament baixa per als inversors.

Conclusió: Principals recursos criptogràfics per al 2021

Predir amb precisió el preu de les criptomonedes és un negoci complicat, ja que diversos factors afecten el preu. Els sentiments del mercat poden canviar en qualsevol moment, tenint un efecte negatiu sobre el preu de les monedes digitals.

Els preus de les criptomonedes també depenen del rendiment d’altres criptos i el rendiment d’altres monedes pot tenir una influència positiva o negativa en les vostres inversions. És essencial ser exhaustiu en la vostra investigació abans d’invertir.

No obstant això, dit això, es preveu que la majoria de les criptomonedes experimentaran un creixement considerable el 2021 i més enllà. Invertiu de manera intel·ligent, tenint en compte els vostres objectius d’inversió, i veureu un retorn significatiu de les vostres inversions.

eToro: la millor plataforma de criptomonedes

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Llegeix més:

7 prediccions de criptomonedes per al 2021 amb les que tothom estaria d’acord

La millor criptomoneda per comprar ara

Quin és el futur de les criptomonedes: si heu d’invertir en criptomonedes?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map