Predicció del preu dels lúmens estel·lars 2021, veurem el rebot XLM?

Stellar Lumens (XLM) està captant l’interès dels inversors en criptomonedes i les prediccions de preus per al 2021 s’estan escalfant. La criptomoneda, desenvolupada per la Fundació Desenvolupament Estel·lar, va guanyar popularitat durant la bombolla de criptomoneda del 2017.

Stellar Lumens XLM va augmentar considerablement la seva capitalització borsària i el seu valor, convertint-se en una de les monedes més fiables del mercat. La criptomoneda, XLM, es va enfrontar a un descens de la fortuna, gràcies a la davallada del mercat de criptomonedes. En els darrers mesos, ha experimentat una millora del rendiment. Vegem la predicció de preus de Stellar Lumens a curt i llarg termini.

Si voleu comprar Stellar XLM de forma ràpida i senzilla, consulteu-ho eToro Exchange!

Aquesta guia té com a objectiu proporcionar des d’anàlisis tècniques en profunditat fins a anàlisis fonamentals per obtenir una visió completa de 360 ​​graus dels lúmens estel·lars i també oferirem prediccions de preus Stellar XLM d’experts de la indústria financera. Al final tindreu una millor idea d’aquest altcoin i veureu si Stellar Lumens és una bona inversió o no.

Què és Stellar Lumens?

Jed McCaleb va fundar Stellar Lumens el 2014. Tot i que no és a prop d’un gran batedor com Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) o Ripple (XRP), es troba entre les 20 criptomonedes més importants. McCaleb també és el fundador de Mt.Gox i és cofundador de Ripple. A Jed McCaleb se li atribueix el fet de ser pioner en l’espai criptogràfic, convertint-lo en el que és avui. McCaleb es va associar amb Joyce Kim per llançar Stellar.

Després del llançament de Stellar, van fundar la Fundació Stellar, en col·laboració amb Patrick Collinson, el CEO de Stripe. La Fundació Stellar és una organització sense ànim de lucre que dóna suport al desenvolupament i adopció de la xarxa de pagament Stellar Lumens.

Stellar va rebre finançament inicial de 3 milions de dòlars de Patrick Collinson i Stripe. Des de llavors, la Fundació Stellar també ha rebut finançament d’altres socis. S’ha consolidat com una solució de pagaments transfronterers, oferint a les persones que no tenen accés al sistema bancari un magatzem de riquesa i una manera de transferir fons amb comissions mínimes de transacció.

Stellar també és coneguda per la seva col·laboració amb IBM i la creació d’IBM World Wire, una xarxa global per a institucions financeres regulades que permeten simultàniament compensar i liquidar pagaments transfronterers en temps real..

Què és XLM?

XLM és la criptomoneda nativa de Stellar Lumens, que impulsa la cadena de blocs Stellar. Es van crear un total de 100.000 milions de XLM. Se suposava que el nombre augmentaria fins a aconseguir un subministrament total de 105.000 milions. No obstant això, els usuaris de Stellar van vetar aquest pla el 2019. La Fundació Stellar va regular l’economia XLM, reduint XLM de 105.000 a 50.000 milions..

L’ús de XLM com a combustible per a transaccions a la xarxa Stellar Lumens també proporciona valor a la criptomoneda. Dels 50.000 milions de fitxes XLM, 20.000 milions estan en circulació al mercat, mentre que la resta es troba sota custòdia de la Fundació Stellar.

Predicció i historial de preus de Stellar Lumens

Stellar Lumens ha viscut un període difícil des de fa temps, amb un valor de la criptomoneda que baixa dels nivells previstos. No obstant això, les coses busquen la criptografia. Stellar Lumens ofereix tecnologia de pagament transfronterer i s’espera que la creixent popularitat de la criptomoneda impulsi el creixement a llarg termini.

Actualment, XLM cotitza a 0,239064 dòlars i la seva capitalització de mercat és de 25.2 mil milions de dòlars. Aquesta criptomoneda es trobava en el seu preu més baix el 2017, cotitzant a 0,002 dòlars. Va iniciar un renaixement i va assolir el preu més alt de tots els temps, de 0,93 dòlars.

El mercat de criptomonedes en el seu conjunt va experimentar una davallada i XLM no va ser una excepció. Gràcies al mercat baixista, la criptomoneda es va situar entre les criptomonedes amb menys rendiment de l’espai criptogràfic i va perdre més del 90% del seu valor respecte als preus rècord establerts el 2018. XLM va finalitzar el 2018 a un preu de 0,09 dòlars..

El 2019 també va començar amb una nota similar per a XLM, amb la criptomoneda que guanya la reputació poc envejable d’estar entre les divises amb el pitjor rendiment. El preu XLM més alt aconseguit el 2019 va ser de 0,16 dòlars i va registrar un preu baix de 0,04 dòlars. El preu XLM va augmentar el 2020, però aviat va caure a 0,03 dòlars.

gràfic de preus estel·lar

No obstant això, segons la predicció de preus de Stellar Lumens, XLM experimentarà una carrera corrent, gràcies al renovat interès pel mercat de criptografia per part dels inversors i a un augment dels projectes DeFi. És difícil predir fins a quin punt la criptomoneda augmentarà amb precisió. Tot i això, les prediccions de preus indiquen que el XLM podria superar els 1 dòlars a finals del 2021.

Llegiu-ne més: què impulsarà el preu estel·lar el 2021?

Anàlisi tècnica dels lúmers estel·lars

L’anàlisi tècnica ajuda els inversors i els experts a entendre el creixement a llarg termini d’un actiu i el seu valor previst. Ho fa a través de patrons de gràfics, tendències i altres senyals de mercat. Atès que XLM és una moneda criptogràfica bastant nova, pot experimentar volatilitat, establint nous registres alts i baixos. Vegem la predicció de preus de Stellar Lumens per experts en criptomonedes i la predicció de preus per al 2021-2025.

Penseu a invertir-hi? XLM estel·lar?

Predicció de preus de lúmens estel·lars per experts en criptomonedes

Els experts en criptomonedes han donat la seva pròpia predicció de preus per a Stellar Lumens, ajudant els inversors a decidir si han d’invertir o no en Stellar Lumens (XLM) i quant pot augmentar el valor de XLM.

Fem una ullada al que diuen els experts en predicció de preus Stellar Lumens del 2021. Aquí teniu algunes prediccions de preus de Stellar Lumens.

Classificació criptogràfica ha pronosticat que XLM augmentarà a 0,46 dòlars el 2021.

Prediccions de preus més llargues afirmen que Stellar Lumens podria arribar als 0,69 dòlars. La majoria dels experts creuen que aquestes prediccions són bastant moderades i modestes, atès el rendiment de XLM en el passat.

CoinSwitch ha pronosticat que la col·laboració de Stellar Lumen amb IBM i diversos governs farà pujar el preu del XLM a 1 dòlar el 2021.

Comerç de bèsties ha fet una predicció conservadora de preus de Stellar Lumens. Segons la seva predicció, XLM rondarà els 0,10 dòlars a curt termini.

CryptoGround ha pronosticat que XLM cotitzarà al voltant d’un preu de 0,74 dòlars el 2021

Predicció del preu dels lúmens estel·lars 2021

A continuació, es detallen algunes de les prediccions de preus XLM per al 2021:

Inversor de cartera ha pronosticat una previsió d’un any de 0,3045 dòlars i una de cinc anys de 0,459 dòlars.

Invertint Haven s’ha mostrat força optimista pel que fa al preu de l’XLM, pronosticant que el seu preu podria arribar als 4 dòlars el 2021. Aquest preu s’assolirà si no hi ha defectes de seguretat i el sector de les criptomonedes funciona bé.

Monetize.info creu que el preu de XLM podria arribar als 3 dòlars el 2021, gràcies a les seves associacions amb IBM, Stripe i Deloitte.

Predicció del preu dels lúmens estel·lars 2022-2023

El valor de XLM oscil·larà entre 0,60 i 0,70 dòlars la major part del 2022. Podria haver-hi una lleugera caiguda del valor al voltant d’agost, però s’espera que XLM es mantingui entre 0,60 i 0,70 dòlars El 2023 és probable que el valor de XLM augmenti a 0,80 dòlars . S’espera que Stellar pugi a qualsevol lloc entre $ 1 i $ 1,50 a finals d’any.

Predicció del preu dels lúmens estel·lars 2024-2025

La majoria dels experts creuen que a finals de 2025, el preu del XLM rondarà els 3 dòlars. Si el comparem amb el valor actual, suposa un augment del 600%.

Predicció del preu dels lúmens estel·lars: conclusió

Stellar Lumens té un potencial important i podríem veure que el seu preu s’aprecia ràpidament. Això està subjecte a condicions com l’estabilitat del mercat i el rendiment de Bitcoin.

Diversos models de predicció de preus de Lúmens estel·lars prediuen que la criptomoneda podria convertir-se en una de les criptomonedes més buscades a l’espai criptogràfic i el seu valor podria pujar fins a 5 dòlars o més.

Les següents xifres de predicció descriuen alguns dels Potencial altes i baixes de les prediccions de preus de Stellar Lumens XLM el 2021, 2022, 2023 i 2025 ofertes per analistes tècnics i experts de la indústria criptogràfica.

Curs Alt baix
2021 0,75 dòlars 0,17 dòlars
2022 1,25 USD 0,36 dòlars
2023 2,5 USD 0,80 dòlars
2025 4,2 dòlars 1,32 dòlars

Si busqueu una predicció fiable del preu de Stellar Lumens i us pregunteu: “XLM és una bona inversió?”, Esperem que aquest article us sigui útil. Segons les prediccions que hem inclòs aquí, XLM podria tenir un futur brillant.

eToro: el millor corredor per comprar XLM estel·lar

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map