Podria Bitcoin assolir el preu de 100.000 dòlars el 2021: 500.000 dòlars i 1 milió de dòlars són possibles a llarg termini?

Preu de Bitcoin a 100.000 dòlars el 2021?

 • Tesla va invertir 1,5 milions de dòlars en BTC i pot començar a acceptar la moneda digital com a pagament en el futur. Quan es va publicar la notícia, el preu de Bitcoin va augmentar instantàniament al voltant d’un 14%, fins a superar els 44.000 dòlars per moneda.
 • Bitcoin podria augmentar fins als 100.000 dòlars el 2021, però els preus en aquest nivell "resultaria insostenible," Va dir JPMorgan.
 • El creador de S2F no dubta que el preu de Bitcoin arribarà als 100.000 dòlars el desembre del 2021.
 • Analista de Bloomberg: el preu de Bitcoin podria arribar als 500.000 dòlars o baixar a zero. El preu de Bitcoin (BTC) es podria dirigir a la marca de 500.000 dòlars o podria fallar.

Bitcoin atreu els ulls de grans inversors i empreses destacades. El 2020 s’ha convertit en el punt de partida de Bitcoin institucionalització. De manera diferent "El rei de les criptomonedes" el 2020 i a principis del 2021, Bitcoin ha assolit preus mai vistos fins ara en la seva història d’existència.

En el moment d’escriure, el preu de Bitcoin se situa en 32.658 dòlars. Atès que el preu de Bitcoin es veu enormement afectat per la seva demanda, el seu preu ha augmentat dràsticament, arribant a un màxim històric a 41.941 dòlars el 8 de gener de 2021, ja que les grans empreses han invertit grans sumes de diners.

Mort de l’oferta

Sabent que el preu de Bitcoin es veu afectat per l’oferta i la demanda, els inversors consideren que una vegada que Bitcoin assoleixi la xifra de 21 milions de BTC en circulació, el seu preu augmentarà en gran quantitat, ja que ja no hi haurà més oferta. Per tant, com més demanda hi haurà, més augmentarà el preu.

La quantitat total de Bitcoin en circulació supera els 18 milions de BTC. Font: Blockchain.com

La tecnologia dissenyada per a Bitcoin és tan sofisticada. Bitcoin es produeix a través de la mineria.

Els ordinadors miners autenticen blocs de transaccions competint per resoldre problemes matemàtics complicats cada 10 minuts. El primer miner que soluciona el problema i esborra la transacció es veu recompensat amb nous bitcoins.

Cada quatre anys, Bitcoin passa per un procés anomenat "a la meitat". La reducció a la meitat de Bitcoin redueix la velocitat de creació de noves monedes. Al maig de 2020, Bitcoin va passar per un terç "a la meitat", en la seva història, el que significa que l’oferta s’està restringint encara més.

A més, tenim Paypal que permet als seus usuaris comprar criptomonedes a la seva plataforma i comprar béns mitjançant criptomonedes com a forma de pagament. A més, grans empreses creïbles van invertir grans quantitats de diners a Bitcoin, com ara Microstrategy, amb 1.300 milions de dòlars.

Per tant, l’oferta de Bitcoin disminueix i ens dirigim a un punt en què ja no hi haurà subministrament. Només hi haurà demanda de Bitcoin, cosa que significa que el preu només pot augmentar.

Els analistes creuen que Bitcoin podria arribar a xifres com 100.000 dòlars, 500.000 dòlars o fins i tot 1 milió de dòlars. Però, és això una possibilitat o és només una exageració? Ho descobrim a continuació.

T’has plantejat comprar Bitcoin?

Podria Bitcoin assolir els 100.000 dòlars el 2021?

Segons molts analistes, Bitcoin podria arribar als 100,00 dòlars el 2021. Tot i que sis dígits poden semblar una missió impossible per a molts, sembla que tal cosa és possible quan es tracta de prediccions de preus de Bitcoin.,

El creador del popular model de predicció de Bitcoin, Stock-to-Flow (S2F), va fer una piulada al novembre de 2020 que Bitcoin podria arribar als 100.000 dòlars el desembre de 2021.

Segons el pla B, hi ha evidències clares que l’oferta de Bitcoin està disminuint. Va esmentar que confia en el seu model al seu tuit i que "Bitcoin tocarà entre 100.000 i 288.000 euros abans del desembre del 2021." Com hem esmentat anteriorment, la reducció a la meitat de Bitcoin es va produir l’11 de maig de 2020, restringint encara més l’oferta reduint la taxa a la qual es creen noves monedes. Per tant, Bitcoin podria augmentar el preu.

A més, Brian Estes, director d’inversions del hedge fund Off The Chain Capital, va dir que per Bitcoin passar de 18.000 a 100.000 dòlars en un any no és un estirament.

Estes prediu que el bitcoin podria assolir entre 100.000 i 288.000 dòlars a finals del 2021.

"He vist Bitcoin augmentar fins a 10, 20, 30 en un any. Per tant, pujar 5 vegades no és un gran problema," Va dir Estes.

A més, un analista sènior del gegant financer nord-americà Citibank Tom Fitzpatrick ha escrit un informe que explica les similituds entre el mercat de l’or dels anys 70 i Bitcoin.

Fitzpatrick va dir que Bitcoin podria pujar fins a un màxim de 318.000 dòlars a finals de 2021, que indica el seu subministrament limitat, facilitat de moviment transfronterer i propietat enigmàtica.

A més, JP Morgan va dir en una nota que Bitcoin podria augmentar fins a 146.000 dòlars a llarg termini, ja que competeix amb l’or. JP Morgan veu Bitcoin com un "alternativa" moneda, amb inversors mil·lenaris que prefereixen la moneda "or digital" sobre l’or tradicional i una demanda estimulant de la criptomoneda.

"Tot i que no podem excloure la possibilitat que la mania especulativa actual es propagui més, empenyent el preu de Bitcoin cap a la regió consensuada d’entre 50.000 i 100.000 dòlars, creiem que aquests nivells de preus resultarien insostenibles," deia la nota.

Bitcoin podria aconseguir 500.000 dòlars?

Els analistes creuen que Bitcoin podria anar molt més enllà dels 100.000 dòlars, fins als 500.000 dòlars. Al setembre del 2020, Mike McGlone, analista d’Intel·ligència de Bloomberg, ho va dir "Bitcoin podria arribar als 500.000 dòlars o podria fallar."

Bitcoin podria colpejar 500.000 dòlars, el fundador i CEO d’Ark Invest Catherine Wood va dir que, ja que la demanda institucional de Bitcoin podria fer pujar el preu de Bitcoin a 500.000 dòlars.

Catherine va dir que el preu de Bitcoin podria augmentar "fins a algun lloc d’entre 400.000 i 500.000 dòlars." Woods va assenyalar a més que Bitcoin és la moneda més reconeguda de l’ecosistema de criptoactius "equivalent al dòlar del sistema monetari fiduciari."

A més, durant un entrevista amb l’amfitrió de podcasts Peter McCormack, els fundadors de l’intercanvi criptogràfic Bessons Tyler i Cameron Winklevoss van dir que Bitcoin podria arribar a aconseguir 500.000 dòlars.

"La nostra qüestió no és tant si arriba a 500.000 dòlars, sinó amb quina rapidesa?" Tyler Winklevoss va dir durant el podcast. "Jo diria que Bitcoin de 500.000 dòlars és realment bastant conservador i que el joc ni tan sols ha començat," Va afegir Cameron.

Els germans bessons van dir que la institucionalització de Bitcoin ha començat, però aquesta és encara la primera etapa, ja que Wall Street encara no ha participat.

"Wall Street encara no és aquí. Les institucions no estan a Bitcoin ara mateix. Ha estat un fenomen minorista durant l’última dècada. Per tant, Wall Street en parla, són conscients de Bitcoin, però no hi són realment des de la nostra perspectiva, però comença a passar," Va dir Tyler Winklevoss.

Pot Bitcoin aconseguir 1 milió de dòlars?

Bitcoin augmentarà a 1 milió de dòlars en 5 anys per una “enorme paret de diners”, va dir l’excap de fons de cobertura Goldman Sachs.

 • El preu del bitcoin podria arribar als 1 milió de dòlars en cinc anys
 • Bitcoin podria arribar a la xifra d’1 milió de dòlars el 2022 ”, va dir Seth Ginns

Els analistes ja creuen que Bitcoin pot arribar als 1 milió de dòlars. Atès que Bitcoin ha mostrat el seu potencial amb els augments de preus experimentats recentment i tenint en compte els factors esmentats anteriorment;

Seth Ginns, soci director de Coinfund, parla Bloomberg va assenyalar que Bitcoin podria arribar a la xifra d’1 milió de dòlars el 2022.

Va destacar que el factor crític que pot influir en el creixement de Bitcoin és la seva institucionalització. Segons ell, si ens fixem en el reconeixement de patrons dels cicles de 4 anys de Bitcoin, entre 150.000 i 250.000 dòlars sembla el cas base. Ginns va dir a més que Bitcoin podria arribar als 1 milió de dòlars el 2022, que és un període més curt del previst per molts.

"Podem tirar endavant el següent cicle i veure com Bitcoin va de 500.000 a 1 milió de dòlars," Va dir Ginns.

A més, Clem Chambers, el CEO del lloc web d’inversors privats ADVFN.com, en un article per a Forbes, admet que està convençut que Bitcoin podria arribar als 1 milió de dòlars.

"He arribat a la conclusió que Bitcoin arribarà a 1.000.000 de dòlars", Chambers va assenyalar.

Va detallar que la impressió de diners augmentarà la inflació, cosa que podria empènyer els inversors a comprar més Bitcoin.

"En aquest moment només hi ha uns 18 milions de bitcoins (amb un màxim de 21 milions), i si alguna economia important o grup de països menors es fongués a la hiperinflació, això només conduiria la criptografia en òrbita en dòlars.", Chambers va escriure.

A més, a principis de 2020, en un entrevista amb Stansberry Research, Raoul Pal, l’ex gestor de fons de cobertura Goldman Sachs que va fundar Real Vision, va dir que el preu de Bitcoin podria arribar a un milió de dòlars en cinc anys. Pal va assenyalar això "hi ha una enorme paret de diners que entra en això."

A més, va dir que això podria passar perquè hi ha un gran interès per invertir en Bitcoin.

Tot i això, cal esmentar que ningú no pot saber amb precisió quin és el preu de Bitcoin en el futur, tot i que les prediccions BTC anteriors provenen d’analistes financers creïbles. Tenint en compte la demanda dels inversors institucionals i el desenvolupament del mercat, és possible que Bitcoin assoleixi les xifres anteriors.

També hem de tenir en compte que les criptomonedes són atractives per als mil·lenaris que no estan molt interessats en accions, bons o béns immobles. Veuen les criptomonedes com una manera d’independitzar-se del sistema financer tradicional. Així, amb el canvi de generacions, la demanda de Bitcoin també podria augmentar.

T’has plantejat comprar Bitcoin?

Per què s’ha d’invertir en Bitcoin amb eToro??

eToro és una plataforma fàcil d’utilitzar. El que diferencia eToro d’altres plataformes és que podeu aprendre dins de la plataforma si sou principiant, ja que eToro és una intermediació de comerç social, on els comerciants comparteixen notícies i esdeveniments, ajudant-se mútuament. Però, eToro és una plataforma que també s’adapta a inversors experimentats. A més de criptomonedes, a eToro podeu invertir en productes bàsics, monedes, índexs i ETF.

eToro: el millor corredor per comprar Bitcoin

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc

Punts clau

 • El 2020 s’ha convertit en el punt de partida de la institucionalització de Bitcoin.
 • El preu de Bitcoin ha augmentat dràsticament, arribant a un màxim històric a 41.941 dòlars el 8 de gener de 2021, ja que les grans empreses han invertit grans sumes de diners.
 • La quantitat total de Bitcoin en circulació supera els 18 milions de BTC.
 • Els inversors consideren que un cop Bitcoin arribi a la xifra de 21 milions de BTC en circulació, el seu preu augmentarà molt, ja que no hi haurà més oferta.
 • Amb la reducció a la meitat del que va passar el maig de 2020, Paypal va introduir criptomonedes a la seva plataforma i a les seves inversions institucionals..
 • L’oferta de Bitcoin disminueix i anem cap a un punt en què ja no hi haurà subministrament. Només hi haurà demanda de Bitcoin, cosa que significa que el preu només pot augmentar.
 • Plan B, el creador del popular model de predicció de Bitcoin Stock-to-Flow (S2F), va publicar un tuit al novembre de 2020 que Bitcoin podria arribar als 100.000 a 288.000 dòlars el desembre del 2021.
 • Tom Fitzpatrick, analista sènior del gegant financer nord-americà Citibank, ha dit que Bitcoin podria pujar fins a 318.000 dòlars a finals de 2021.
 • JP Morgan va dir en la seva nota que Bitcoin podria augmentar a 146.000 dòlars a llarg termini si competeix amb l’or.
 • La fundadora i directora general d’Ark Invest, Catherine Wood, va dir que, a mesura que creixi la demanda institucional de Bitcoin, el seu preu podria augmentar fins als 400.000 a 500.000 $.
 • El soci director de Coinfund, Seth Ginns, parlant per Bloomberg, va assenyalar que Bitcoin podria assolir la xifra d’1 milió de dòlars el 2022.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map