Per què va a explotar Bitcoin el 2021

Esbrineu per què BTC explotarà el 2021

Bitcoin va cridar l’atenció de tothom el 2020, convertint-se en una de les millors inversions que es podrien fer durant l’últim any. La criptomoneda va aconseguir superar el seu màxim històric anterior del 2017 i va superar els 47.000 dòlars, convertint-se en la criptomoneda més valuosa del món..

Bitcoin va arribar a un màxim de 47.697 dòlars el 9 de febrer de 2021. Actualment, la criptomoneda cotitza a 50.000 dòlars. Hi ha diverses raons per les quals Bitcoin explotarà el 2021 i analitzarem algunes de les raons d’aquest article.

Per descomptat, molts adeptes prediuen la desgràcia i posen en dubte l’augment i la creixent importància de Bitcoin en el sistema financer mundial. No obstant això, hi ha raons concretes darrere del boom i el creixement dels preus que s’espera que Bitcoin vegi en els propers anys. Vegem alguns dels motius.

Mirant cap endavant: quines són les perspectives de Bitcoin el 2021?

Bitcoin va començar el 2021 amb una nota alcista, i sembla que aquesta tendència continuarà per a la criptomoneda. Actualment, Bitcoin cotitza al voltant de 50.000 dòlars; amb el nivell d’interès que genera la criptomoneda, el preu creixerà encara més. Bitcoin està generant un important interès institucional, que podria tenir un paper enorme en el preu de Bitcoin. Desenvolupaments significatius com MassMutual que anuncia la compra de 100 milions de dòlars en Bitcoin i la moneda JPM de JPMorgan Chase que es posarà en funcionament són una indicació de l’interès que està generant Bitcoin.

El 2021 també es veurà l’adopció massiva de Bitcoin, gràcies a l’anunci de PayPal que els usuaris de la plataforma poden comprar Bitcoin i fer compres amb Bitcoin. Aquest anunci dóna accés a Bitcoin a un enorme mercat, que podria veure l’adopció massiva de la criptomoneda, augmentant el preu.

La majoria dels experts coincideixen que el preu de Bitcoin podria superar els 100.000 dòlars a finals del 2021 i seguir les tendències recents; Sembla que Bitcoin està en camí de complir o fins i tot superar aquestes expectatives.

4 raons per les quals Bitcoin explotarà el 2021

# 1: La pandèmia i la inflació creixent de COVID-19

Molta gent va relacionar el creixement de Bitcoin amb el sentiment alcista general de l’economia mundial i que durant un mercat baixista, la caiguda de Bitcoin seria ràpida i decisiva.

Bé, Bitcoin ha superat aquesta prova amb força i ha demostrat que tothom s’equivoca. Quan va colpejar la pandèmia COVID-19, les economies de tot el món van ser durament afectades i les economies de tot el món es van estavellar. Bitcoin també va ser fortament afectat i el seu preu va caure significativament. Tot i això, és com ens va tornar la moneda el que més ens interessa.

Un dels motius pels quals Bitcoin explotarà el 2021 és l’augment de la inflació. En un intent de rescatar les economies mitjançant paquets d’estímul, els bancs centrals i els governs imprimeixen més diners que condueixen a un augment de l’oferta.

Com a resultat, la inflació també augmentarà. Bitcoin és immune a la inflació, cosa que el converteix en una opció d’inversió atractiva per als inversors. L’augment de la inflació veuria com els inversors utilitzen Bitcoin com a botiga de valor, augmentant encara més el seu preu.

# 2: Interès institucional

L’interès institucional ha anat creixent gradualment a Bitcoin, que és una raó important per la qual Bitcoin explotarà el 2021. L’interès institucional per Bitcoin ja era evident el 2020 i s’incrementarà el 2021.

Penseu en això, The GrayScale Bitcoin Trust (GBTC) va comprar recentment tot el subministrament de Bitcoin recentment extret. Actualment, tenen al voltant de 4.400 milions de dòlars en Bitcoin.

La moneda JPM de JPMorgan Chase es posa en funcionament i MassMutual anuncia la compra de 100 milions de dòlars a Bitcoin us dóna una indicació del creixent interès institucional per Bitcoin. Els anteriors són només alguns exemples, però és evident que els inversors institucionals augmentaran l’interès per Bitcoin. Com que els inversors consideren Bitcoin com un actiu d’inversió normal, s’obrirà a un flux d’inversió important.

Una altra raó enorme per la qual Bitcoin explotarà el 2021 és l’anunci de Tesla que la companyia va invertir 1.500 milions de dòlars en bitcoin. L’anunci va fer que el preu de la criptomoneda augmentés un 14%. La inversió es va descriure com a part de l’estratègia d’inversió més àmplia de Tesla per maximitzar el retorn de l’efectiu. La inversió de Tesla és un altre signe que Bitcoin està captant un interès seriós com a actiu d’inversió.

Mastercard i BNY Mellon també han revelat recentment el seu nou suport afegit per a Bitcoin.

BNY Mellon, un dels bancs més antics dels Estats Units, va confirmar recentment que ha creat una nova unitat perquè els clients puguin mantenir, transferir i emetre actius digitals.

Mastercard, d’altra banda, va anunciar que aviat afegiria suport a les criptomonedes a la seva plataforma, ja que “crearà moltes més possibilitats per a compradors i comerciants”. El gegant de pagaments també va assenyalar que els actius digitals s’estan convertint en una part més important del món dels pagaments.

# 3: Bitcoin a la meitat

Bitcoin ha passat per tres esdeveniments a la meitat, i durant molt de temps es creu que estan darrere de les curses de braus de Bitcoin. Els Bitcoin s’extreuen cada 10 minuts i cada meitat redueix a la meitat la quantitat, com el seu nom indica, a la meitat.

La recompensa per la mineria de Bitcoin es va reduir de 50 BTC a 25 BTC el 2012 i, l’any següent, el preu de Bitcoin va augmentar i va trencar la barrera dels 1.000 dòlars. Després de reduir-se a la meitat el 2016, la recompensa es va reduir a la meitat a 12,5 BTC i, amb tota seguretat, Bitcoin va veure un nou repunt el 2017 quan la criptomoneda va augmentar a 20.000 dòlars..

La reducció a la meitat de Bitcoin més recent es va produir el 18 de maig de 2020 i, amb tota seguretat, Bitcoin creix. Quina és la raó de l’augment del preu després de cada esdeveniment a la meitat? Això es pot reduir a una simple oferta i demanda. Amb la generació d’interès de Bitcoin com a actiu d’inversió, els esdeveniments a la meitat condueixen a un augment del preu gràcies a la disminució de l’oferta de Bitcoin amb cada esdeveniment.

Això condueix a una quantitat considerable d’interès per Bitcoin, que genera prou interès gràcies a que és un actiu d’inversió amb un potencial il·limitat. La reducció a la meitat actua com un disseny integrat que afavoreix l’apreciació del preu, cosa que provoca un augment del preu de Bitcoin i, amb l’esdeveniment més recent a la meitat que es produirà el 2020, aquest podria ser un altre motiu pel qual Bitcoin explotarà el 2021.

# 4: les empreses compren Bitcoin com a moneda de reserva

Després de l’esdeveniment a la meitat, també veiem empreses que compren Bitcoin per utilitzar-les com a moneda de reserva.

Moltes empreses tenen una quantitat important de diners en reserva. Per què veiem que les empreses posen algunes de les seves reserves a Bitcoin? Per a les empreses, té sentit canviar algunes de les seves reserves a llarg termini a Bitcoin perquè pugui actuar com una cobertura contra la inflació.

Si les empreses de tot el món traslladen fins a una fracció de les seves reserves d’efectiu totals a Bitcoin, podríem veure un augment significatiu del preu de la criptomoneda. Amb l’augment de la inflació, ja estem veient que les empreses mouen part de les seves reserves, ja que s’han fet diversos anuncis de les empreses que compren Bitcoin.

El gegant de pagaments mòbils Square va anunciar una inversió de 50 milions de dòlars a Bitcoin. Stone Ridge Holdings, que gestiona actius per valor de més de 10.000 milions de dòlars, va anunciar que havia comprat Bitcoin per valor d’uns 114 milions de dòlars.

L’anunci més significatiu el va fer MicroStrategy, un gestor d’actius cotitzat al Nasdaq, quan va anunciar que havia comprat Bitcoin per valor de 425 milions de dòlars, convertint Bitcoin en la reserva principal de la seva estratègia de reserva. Les empreses que compren Bitcoin com a moneda de reserva són un altre dels motius pels quals Bitcoin explotarà el 2021.

Per què va a explotar Bitcoin el 2021: conclusió

Està clarament clar que Bitcoin experimentarà un creixement important durant els propers anys. Si teniu en compte només el 2021, els motius exposats anteriorment són suficients per entendre per què Bitcoin explotarà el 2021. Si feu estratègies i invertiu, podríeu obtenir un benefici significatiu.

Amb això en ment, les inversions són un negoci complicat i els sentiments del mercat poden afectar positivament o negativament el preu del bitcoin. És essencial ser exhaustius en la vostra investigació, entendre la vostra gana de risc i després invertir en Bitcoin. Al seu ritme actual de creixement i adopció, no serà d’estranyar que Bitcoin superi els 100.000 dòlars o fins i tot els 150.000 dòlars el 2021.

eToro: el millor corredor per comprar Bitcoin

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

5 raons per invertir en Bitcoin el 2021

Predicció de preus de Bitcoin per al 2021

Bitcoin supera els 44.000 dòlars, ja que Tesla compra 1,5 mil milions de dòlars

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map