Per què Cardano explotarà el 2021

Esbrineu per què ADA explotarà el 2021

Amb més de 7.000 criptomonedes disponibles al mercat, el món de la cadena de blocs està florint i continuarà creixent durant les properes dècades.

Segons els entusiastes de la criptografia, el 2021 és el millor any per invertir en actius criptogràfics i un dels millors criptos per centrar-se és Cardano. Aquests són alguns dels motius pels quals Cardano explotarà el 2021.

De cara al 2021: el preu de Cardano està fixat per a un any massiu?

Des de 2017, Cardano ha experimentat un creixement continu i es troba entre els millors criptogràfics per a inversors el 2021. Després d’un repunt de preus sostingut, ha saltat amb èxit Ripple i ara és la quarta criptomoneda més gran del món per capitalització del mercat. Cardano és un projecte de blockchain descentralitzat de codi obert dissenyat per facilitar les transaccions entre iguals. És una plataforma que és adaptable i escalable, a més d’assegurar una alta seguretat.

Diverses raons responen a la predicció que Cardano explotarà el 2021. A continuació, n’hi ha algunes.

# 1: el seu creixement imparable

Cardano (ADA) és una moneda digital de tercera generació i ha experimentat un creixement important des dels seus inicis. Va ser capaç d’integrar les característiques distintives de la primera generació Crypto, Bitcoin i la segona generació, Ethereum. Aprofitant tecnologies noves i amb funcions d’investigació integrades, Cardano ha introduït la innovació al mercat de criptografia.

Cardano ha estat un jugador fort en l’espai criptogràfic i, de fet, el 2021 serà un altre any fort per a aquesta criptomoneda amb les seves funcions intel·ligents i intel·ligents. Avui en dia, Cardano és una de les deu criptomonedes segons la seva capitalització borsària. El juliol de 2020, la capitalització de mercat de Cardano s’aproximava als 4.000 milions de dòlars i la taxa d’una moneda era de 0,15 dòlars, la qual cosa és força assequible.

# 2: Funcions significatives que diferencien Cardano

El factor clau que fa que Cardano sigui el millor entre d’altres és la seva cadena de blocs Ouroboros. És un mecanisme de consens exclusiu de Cardano. Precisament, són dues cadenes de blocs que funcionen juntes. El sistema Ouroboros és un mecanisme de prova d’estaca (PoS) que garanteix una seguretat completa. Per tal de garantir un nivell de sostenibilitat i seguretat de la cadena de blocs, el sistema depèn de la investigació revisada per parells i selecciona a l’atzar els miners per acceptar transaccions.

Cardano ja ha fet un pas per davant d’Ethereum establint el moviment que Ethereum ha estat planejant des de fa molt de temps, que utilitza l’algorisme de prova d’estaca.

A part d’això, Cardano utilitza franges horàries, conegudes com a “època”. Aquí, els “líders de les ranures” que voten els grups d’interès han de crear blocs de transaccions en un termini. Les èpoques són una part única de l’algorisme del cens del Ouroboros Praos i són beneficioses per millorar el rendiment de la cartera. En emmagatzemar la cadena de blocs en fitxers Epoch, els usuaris poden reduir el nombre de fitxers i l’espai del disc dur necessari per emmagatzemar la cadena de blocs..

# 3: Arquitectura de Cardano

Cardano té una arquitectura de cadena de blocs en capes única que té dos elements principals. Una d’elles és Cardano Settlement Layer (CSL), que s’utilitza per dur a terme transaccions de criptomoneda. El segon és la capa computacional Cardano (CCL), que permet als desenvolupadors introduir i mantenir aplicacions.

La majoria d’altres criptomonedes com Bitcoin, Ethereum, Litecoin o Ripple funcionen amb un mecanisme d’una sola capa que transfereix fons i valida les transaccions. Aquesta és una de les característiques de Cardano que agraeixen els inversors i el principal motiu pel qual Cardano explotarà el 2021.

Aquesta xarxa de dues capes redueix la congestió de la xarxa, les transaccions més lentes i les taxes més altes, cosa que sovint és causada per una arquitectura d’una sola capa. El CSL potencia les transaccions peer-to-peer sense problemes i garanteix la transferència segura de tokens entre usuaris. Al mateix temps, CCL és la sang que garanteix la seguretat de la cadena. Actua com un punt zero per desplegar contractes intel·ligents i com un marc dissenyat per garantir el compliment normatiu de les jurisdiccions.

# 4: Contractes intel·ligents de Cardano

L’arquitectura en capes de Cardano facilita els contractes intel·ligents que garanteixen la seva escalabilitat, adaptabilitat i seguretat. Està dissenyat per utilitzar els seus contractes intel·ligents al màxim de tot, permetent a la plataforma establir acords d’autoexecució que no requereixen supervisió professional.

El desplegament de contractes intel·ligents permet el suport d’aplicacions descentralitzades (DApps). Això potencia la filosofia de Cardano de fer que els serveis s’ofereixen exclusivament a l’espai financer tradicional i els facin més accessibles mitjançant solucions innovadores de blockchain.

Us plantejaríeu invertir-hi? Cardano ADA?

Actualitzacions majors de Cardano

1. Mary Hard Fork de Cardano

La bifurcació Mary de Cardano és una de les actualitzacions significatives que va iniciar la transició de Shelly a Goguen. Desbloqueja un món d’oportunitats diferent tant per a la comunitat Cardano com per a les empreses que utilitzen tecnologia blockchain.

La bifurcació de Mary ara aportarà el suport d’actius natius a Cardano, que desbloquejarà encara més el finançament descentralitzat de la xarxa. També transformarà Cardano en una xarxa veritablement multi-activa que permet als usuaris emetre i distribuir els seus tokens a la cadena de blocs Cardano.

2. Actualització de Goguen de Cardona

Una de les millors raons per les quals Cardano explotarà el 2021 és la seva actualització de Goguen, que serà la versió més important per a la xarxa de cadenes de bloqueig Cardano.

Amb la integració de contractes intel·ligents, l’era Goguen introduirà capacitats tècniques més grans perquè els desenvolupadors puguin crear DApps. Cardano passarà per dues bifurcacions per aconseguir l’actualització de Goguen. Recentment es va establir la segona era del desenvolupament de Cardano i es coneix com Shelley.

L’era Shelley va descentralitzar el nucli del sistema. Goguen finalment introduirà més funcionalitats a la cadena, inclosa la implementació d’un pla de cadenes de blocs de múltiples actius.

L’era Goguen, que és la tercera, obrirà oportunitats més tangibles per a desenvolupadors i empreses. Fa que Cardano sigui accessible per a un públic més ampli a través de Marlowe.

Això permet als experts financers i empresarials crear contractes intel·ligents sense cap coneixement tècnic previ. Per tant, l’actualització de Goguen desbloquejarà nous desenvolupaments d’aplicacions de contractes intel·ligents crítics i descentralitzats a nivell empresarial i es marcarà com un pas significatiu en l’actualització de les capacitats de Cardano.

Per què Cardano explotarà aquest any: la conclusió

Cardano avança i arriba a majors alçades. La transició a l’era Goguen permetrà als desenvolupadors crear un ecosistema completament nou basat en principis científics i escalabilitat.

L’ADA de Cardano va augmentar un 92% la setmana passada i va assolir un límit de mercat de 21.000 milions de dòlars, i aquesta també és una raó per la qual Cardano explotarà el 2021, segons els entusiastes de la criptografia. Així, ADA està a punt de veure creixents altures; gràcies a les seves darreres i properes actualitzacions, Cardano farà el seu espai a la llista d’inversors favorits per al 2021 i el futur previsible.

eToro: el millor corredor per comprar Cardano ADA

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Llegeix més:

Predicció de preus Cardano

Una guia per a principiants sobre Cardano i consells per invertir en ADA

Cardano és una bona inversió i he d’invertir en Cardano?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map