Litecoin és una bona inversió i he d’invertir en Litecoin?

Invertir en Litecoin: Introducció

Hauria d’invertir en Litecoin? LTC és una bona inversió?

Si no coneixeu el món de la inversió en Litecoin, us podeu preguntar si Litecoin és una bona inversió o hauria d’invertir en Litecoin ?. Bé, trenquem totes les circulacions en línia relacionades amb Litecoin abans de plantejar-vos invertir en Ethereum.

En aquest article, parlarem de la inversió de Litecoin per ajudar-vos a decidir per vosaltres mateixos si voleu invertir en Litecoin o en altres criptomonedes..

Si voleu comprar i invertir en Ethereum de forma ràpida i senzilla. amb 0% comissió, fes un cop d’ull eToro Exchange!

Què és Litecoin?

Litecoin és una de les criptomonedes més negociades, situant-se en el 7è lloc per capitalització de mercat. Litecoin també és una de les forquilles més populars de Bitcoin i, de fet, un dels principals competidors de Bitcoin.

Aquí també hem de tenir en compte això Litecoin es va construir el 2011 a GitHub per l’ex-empleat de Google Charlie Lee, però la seva història financera es va originar el 2013 quan es va llançar i popularitzar una versió millorada de Litecoin.

Igual que altres cryptos, Litecoin actua com a sistema de pagament digital peer-to-peer i ajuda els usuaris a realitzar transaccions i intercanviar mercaderies més enllà de les fronteres.

A diferència dels bancs centrals o dels sistemes de pagament tradicionals, com PayPal, Litecoin es basa en principis descentralitzats, amb nodes repartits per tot el món. No és d’estranyar que molts creguin que, a causa de l’augment de les criptomonedes descentralitzades, ja no necessitarem la banca tradicional.

Com que Litecoin no està recolzat pels governs ni pels bancs centrals, les Litecoin no són emeses per les autoritats; en el seu lloc s’exploten.

Tingues en compte que Litecoin té un subministrament limitat de 84 milions per reduir la por de les persones a la sobreproducció i a la inflació.

De manera similar a Bitcoin, Litecoin utilitza un algorisme de consens de prova de treball.

Tanmateix, a diferència de Bitcoin, Litecoin té un temps de generació de blocs disminuït de 2,5 minuts en comparació amb gairebé 10 minuts per a Bitcoin.

Això facilita les transaccions i els temps de processament i ofereix tarifes de transacció reduïdes. De fet, tal com han afirmat els desenvolupadors, Litecoin ho és "capaç de gestionar un volum de transaccions més alt que el seu homòleg – Bitcoin".

A més, el 2017 Litecoin va adoptar SegWit, que ajuda els cryptos a afegir més transaccions a un bloc mitjançant un disseny de xarxa en capes.

Què és LTC?

LTC és el símbol ticker de Litecoin.

Com s’ha dit anteriorment, Litecoin produirà 84 milions de litecoines, mentre que el seu homòleg Bitcoin té un límit de 21 milions de monedes.

Tingueu en compte que, en el moment d’escriure, n’hi ha 65.982.164 litecoines en circulació.

Introducció a la inversió de Litecoin

Per començar a invertir en Litecoin i / o altres criptomonedes, primer cal registreu-vos en línia amb un intercanvi que us permetrà comprar i invertir en Litecoin. Un corredor d’intercanvi és una plataforma en línia que us permet comprar i vendre Litecoin, així com qualsevol altra criptomoneda que hagin llistat.

Litecoin és una bona inversió?

Sí, amb una capitalització de mercat de 5.284.797.633 $, Litecoin és una bona inversió.

Com s’ha dit anteriorment, en el moment d’escriure aquest document, un LTC cotitzava a 80,02 dòlars, amb un volum d’operacions les 24 hores de 5.195.396.203 dòlars. Tingueu en compte que LTC ha augmentat un 5,48% en les darreres 24 hores.

gràfic de preus de litecoin

Litecoin també és una bona inversió per a aquells que no volen invertir en Bitcoin, però en altres monedes altcoins. No oblidem que hi ha molts altcoins infravalorats amb diferents aplicacions i tecnicismes que tenen el potencial de superar Bitcoin algun dia.

Per exemple, Litecoin, el germà més lleuger de Bitcoin, és quatre vegades més ràpid que Bitcoin en termes de generació de blocs.

En realitat, Litecoin i Bitcoin tenen altres diferències diferents dels temps de confirmació de la transacció. Litecoin utilitza un algorisme de hashtag diferent, cosa que fa que la mineria sigui més atractiva i consumeixi menys recursos.

A més, Litecoin és més escalable que Bitcoin i fins i tot Ethereum. BTC pot gestionar al voltant de 7 transaccions per segon (tps), mentre que ara per ara Ethereum pot gestionar 15 tps. En canvi, LTC pot processar 56 culleradetes fins i tot en hores punta.

Litecoin també és més atractiu per als inversors que valoren el seu ús pràctic. Prengui compres minoristes, per exemple. Els usuaris prefereixen tractar unitats senceres, no fraccions d’una unitat. Tot i que pel seu valor, BTC sovint es mostra amb decimals, que poden ser psicològicament aclaparadors.

Imagineu-vos si haguéssiu de comprar un videojoc per 100 dòlars! En el moment d’escriure això, seria 1,29 LTC o 0,0054 BTC. Pots veure tu mateix quin és el més fàcil d’acceptar diàriament, oi que sí?!

Us plantejaríeu invertir-hi? Litecoin LTC?

Qui hauria de posar LTC a les seves carteres?

Pel seu potencial, Litecoin és una inversió atractiva per a diferents tipus d’inversors, inclosos:

  • Els operadors de Crypto Day que volen aprofitar els possibles canvis de preus de Litecoin i domesticar-ne la volatilitat.
  • Inversors a llarg termini que creuen en el futur de Litecoin i volen mantenir LTC. Al cap i a la fi, LTC no pot ser manipulat pels governs, cosa que el fa més sostenible en comparació amb les monedes fiduciàries.
  • Els entusiastes de la cadena de blocs que creuen en el futur del comerç altcoin, així com els partidaris de l’algoritme de mineria de Litecoin Scrypt.

Tot i que alguns afirmen que Litecoin no ofereix res de nou en termes de tècnics, la veritat és que el potencial inversor de Litecoin és més que impressionant.

Per últim, però no menys important, La inversió LTC també és un gran actiu per a aquells que simplement volen diversificar les seves carteres per tal de reduir els riscos i repartir les recompenses.

Inverteix en Litecoin amb risc?

Tot i que val la pena invertir en Litecoin, la inversió en Litecoin pot ser arriscada. No ho oblidem invertir en Litecoin i criptomoneda pot ser altament arriscat donada la volatilitat del mercat.

Per exemple, a l’agost del 2020, Litecoin va assolir els 70 dòlars i, en qüestió de dies, va baixar a 45 dòlars Tingueu en compte que aquest nivell de 45 dòlars pot actuar ara com un sòl per a l’autodependència de LTC, així com una barrera psicològica per als inversors..

A més, igual que qualsevol altra moneda criptogràfica, els canvis normatius poden reduir la demanda de criptografia. Aquí hem d’esmentar que algunes economies importants com la Xina han imposat mesures draconianes per reduir l’adopció de criptografia.

Per tant, els inversors haurien de decidir per si mateixos si la inversió en criptomoneda és adequada per als seus objectius financers. Depèn de vosaltres (i només de vosaltres) decidir si esteu disposat a arriscar i invertir en LTC.

Si decidiu invertir en Litecoin, exploreu el perfil de risc-recompensa de Litecoin abans de saltar i sortir de qualsevol comerç. Procedeixi sempre amb precaució a l’hora de gestionar riscos i beneficis; centreu-vos sempre en moviments constants i en l’autodisciplina.

Ho creguis o no, la psicologia del comerç juga un paper crucial per ajudar els inversors a fer front a l’estrès i assumir els riscos.

Quant es podria valer Litecoin?

Tot i que fer prediccions de preus de Litecoin és especulatiu, basat en dades de preus i anàlisis tècniques, molts comerciants veuen el potencial de Litecoin, especialment a curt termini.

De fet, a curt termini, encara hi ha un sentiment positiu cap a Litecoin, que podria sumar-se a la seva tendència alcista.

Esmentem de nou que a partir del 30 de novembre, un LTC cotitzava a 80,02 dòlars.

Curiosament, tot i que els cryptos són anticorrelats amb altres actius, Litecoin està relacionada d’alguna manera amb el rendiment dels índexs de mercat ampli i altres actius, segons Capital. Així doncs, en cas d’un fort colapse a S&P500, per exemple, probablement hi haurà una forta venda de Litecoin.

Tot i que el rendiment passat no és una indicació per al rendiment futur, mirant enrere, ho hem de tenir en compte el desembre de 2017, Litecoin va assolir el màxim històric de 360,93 dòlars. En comparació amb el seu preu el 2018, es va produir un augment del 8200%.

Analitzant dades passades, també hem de mencionar que el 2019 va ser un bon any per a Litecoin. El preu del LTC va augmentar de 32 dòlars a més de 140 dòlars i es va aturar a 42,75 dòlars el 31 de desembre. Per tant, els inversors que mantenien LTC des del principi fins al final del 2019 van obtenir un benefici significatiu.

En comparació, l’any 2020 ha estat més dramàtic per a inversors i economies de tot el món: LTC va caure a 30,93 dòlars el 12 de març de 2020, també conegut com el dijous negre.

Des de llavors, però, LTC ha aconseguit recuperar-se de la pandèmia del coronavirus.

De fet, tot i que Litecoin ha estat sotmesa a una certa pressió descendent causada per un mercat alcista post-pandèmia i un major interès per les criptomonedes, Litecoin ha estat relativament estable malgrat la pandèmia en curs, amb els inversors que esperen que la cursa alcista continuï.

De fet, molts experts creuen que un augment de Bitcoin afectarà positivament Litecoin, amb els inversors que esperen que BTC arribi a nous màxims aquest any.

Segons LongForecast, LTC pot arribar als 150 dòlars en els propers anys. Algunes plataformes criptogràfiques fins i tot prediuen que LTC pot arribar als 10.000 dòlars el 2025.

Hauria d’invertir en Litecoin?

investin en litecoin

Tot i que depèn de vosaltres decidir si Litecoin és una bona inversió o no, no oblidem que Litecoin és una de les monedes més populars en termes de capitalització del mercat.

No només això, sinó que Litecoin pot convertir-se en una eina del futur dels serveis en línia i de les finances descentralitzades. A mesura que més botigues en línia comencen a acceptar criptografia, cada vegada hi ha més inversors que poden començar a invertir en Litecoin.

Després de tot, l’augment de la popularitat de Litecoin sol respondre a la demanda de LTC. Per què? Simplement perquè el mercat de criptografia està governat per principis de demanda i oferta!

Curiosament, molts inversors rics també recorren a la inversió LTC. Les dades mostren que hi ha més de 283 adreces de Litecoin amb més d’un milió de dòlars de LTC a cadascuna. L’estrella de la NFL, Richard Sherman, per exemple, és un dels grans inversors que va dir que havia invertit diners en Litecoin.

Per tant, ho creieu Litecoin és una bona inversió?

Quant he d’invertir en Litecoin?

Si us pregunteu “Quant he d’invertir en Litecoin ara mateix?”, Aquí teniu un resum: mai invertiu més del que podeu perdre.

Tot i que el principal mantra del sector criptogràfic és comprar i vendre alt, no oblideu que la inversió en LTC pot ser arriscada, de manera que no invertiu mai els vostres estalvis de vida en LTC ni en cap altre actiu. Els experts suggereixen que no invertiu més de l’1% dels vostres fons en un únic comerç.

Estudieu sempre el mercat per determinar el preu d’entrada i de sortida adequat per a vosaltres i seguiu les notícies sobre criptografia per prendre les decisions d’inversió adequades.

Curiosament, alguns analistes afirmen que Litecoin té el costum de liderar Bitcoin en termes de moviment del mercat, així que estigueu al dia del mercat de criptografia..

Dit això, invertir en LTC no ha de ser complicat. La inversió en criptomonedes està oberta a tothom i podeu començar a invertir en criptografia amb només 100 dòlars.

LTC també es negocia a moltes plataformes de comerç criptogràfic i té una taxa d’adopció força bona en comparació amb altres actius digitals. Amb eToro, per exemple, és fàcil començar a comprar i negociar LTC, així com fins a més de 90 parells de criptografia.

Litecoin és una bona inversió i he d’invertir en Litecoin ?:

Punts clau

  • Litecoin és una de les forquilles més populars de Bitcoin. Tingueu en compte que el seu objectiu principal era reduir els temps de confirmació del bloc de 10 a 2,5 minuts.
  • Basat en indicadors tecnològics i dades anteriors, Litecoin té un potencial real de creixement i adopció. No és d’estranyar que Litecoin segueixi sent una de les deu criptomonedes més importants del món, situant-se actualment en el 7è lloc pel que fa a capitalització de mercat.
  • LTC cotitza a 80,02 dòlars en el moment d’escriure i té un límit de mercat de 5.284.797.633 dòlars, segons informa CoinMarketCap.
  • Molts creuen que Litecoin continuarà sent-ho la plata a l’or de Bitcoin i afirmen que Litecoin augmentarà el seu valor en els propers anys.

Litecoin és una de les criptomonedes més establertes al sector financer, de manera que si us sentiu inspirat a començar a invertir en LTC, potser us complau saber que a Trading Education us oferim diferents cursos comercials per ajudar-vos a comprendre el mercat de les criptomonedes.

a més, eToro us permet comprar criptografia i negociar CFD de fins a més de 90 parells.

eToro: la millor plataforma de criptomonedes tant per a comerciants com per a inversors

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Si us ha agradat el nostre article Litecoin és una bona inversió i he d’invertir en Litecoin? Si us plau, feu difusió i compartiu-la amb tothom que pugui estar interessat en invertir en criptomonedes.

Preguntes freqüents

Val la pena invertir en LTC?

Sí, val la pena invertir en LTC. Litecoin ha demostrat una vegada i una altra que és una inversió digna. Tenint en compte diferents senyals tècnics i fonaments, molts experts creuen que Litecoin entrarà en una tendència alcista, cosa que fa que la inversió en Litecoin sigui més que digna.

És intel·ligent invertir en Litecoin?

Sí, és intel·ligent invertir en Litecoin. Tenint en compte el potencial tecnològic de Litecoin i el ROI substancial que Litecoin podria generar, exposar-vos a la inversió LTC pot ser intel·ligent i també rendible. Al mateix temps, no subestimeu la volatilitat del mercat criptogràfic i procediu sempre amb precaució.

Podria Litecoin ser una inversió millor que Bitcoin?

Tot i que Litecoin es compara sovint amb Bitcoin ja que ambdues criptografies estan estretament relacionades i s’han influït mútuament, en termes tècnics invertir en Litecoin pot ser una inversió millor. Simplement perquè les transaccions LTC es confirmaran quatre vegades més ràpidament que les que impliquen BTC, cosa que també es tradueix en taxes de transacció més baixes per comprar i vendre LTC. Dit això, Bitcoin segueix sent la moneda més popular i comercialitzada en termes de capitalització del mercat: Bitcoin ocupa el primer lloc del sector criptogràfic i té una capitalització de mercat de 346.244.653.427 dòlars..

On invertir en Litecoin?

Tot i que Litecoin és fàcilment accessible, el millor lloc per començar a invertir en LTC és via eToro. L’eToro Exchange permet als inversors comprar i vendre criptografia i canviar CDF de fins a més de 90 parells de criptomonedes sense comissions ni comissions.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map