Les principals criptomonedes per al 2021. Aquests 5 Cryptos us podrien ajudar a guanyar un milió

5 Cryptos us podrien ajudar a fer un milió

Guanyar un milió invertint diners en el mercat de criptomonedes ha estat una cerca popular durant molts anys. Es necessita temps per obtenir un benefici de set xifres. Però l’obtenció de rendiments anuals de deu dígits de la criptocurren d’una manera regular podria convertir una inversió mensual modesta en milions.

Les criptomonedes existeixen des de fa uns quants anys, passant d’alguna cosa que només invertirien els entusiastes de la criptografia a convertir-se en una de les oportunitats d’inversió més buscades. Avui en dia, les criptomonedes superen fàcilment els beneficis generats per oportunitats d’inversió convencionals com la borsa.

Però, què són les criptomonedes? Les criptomonedes són monedes digitals garantides per la criptografia. Això els fa pràcticament impossibles de falsificar. Les criptomonedes no són emeses per cap autoritat central, cosa que les fa immunes a qualsevol interferència de tercers.

Hi ha molts inversors, nous i experimentats, que busquen invertir en el mercat de criptomonedes i amb una bona raó, ja que les criptomonedes estan en curs i és el moment perfecte per comprar-les. Tot i això, hi ha més de 500 criptomonedes diferents i és probable que triar-ne una sigui aclaparadora. Això s’aplica especialment en el cas dels principiants.

Hi ha diverses criptomonedes per triar entre els inversors. Les criptomonedes com Bitcoin i Ethereum existeixen des de fa molt de temps. Hi ha altres opcions com Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, etc. Tot i que predir el mercat de criptografia és complicat, els experts creuen que el 2021 veuran que les criptomonedes obtindran guanys significatius gràcies a la recuperació del mercat després del COVID i altres factors.

En aquest article es parlarà de les millors criptomonedes que podeu comprar el 2021 i les perspectives d’aquestes criptomonedes. Quines són les millors criptomonedes per comprar el 2021?

Les 5 criptomonedes més importants per comprar el 2021:

1. Bitcoin

2. Etereu

3. Litecoin

4. Ondulació

5. Bitcoin Cash

5 Cryptos us podrien ajudar a fer un milió:

1. Bitcoin


Cap llista de criptomonedes està completa sense la inclusió de Bitcoin. La criptomoneda no necessita cap presentació i es troba a la llista de desitjos de tots els inversors. Bitcoin ha dominat el mercat de criptomonedes des dels seus inicis el 2009. És la criptomoneda més gran per capitalització borsària i la més popular, i no hi ha cap indici que sigui destronada en breu. Els experts pronostiquen que el 2021 serà l’any més fort per a Bitcoin. Els experts prediuen que Bitcoin consolidarà la seva posició com a criptomoneda superior el 2021.

El valor de Bitcoin va tenir un fort èxit quan la pandèmia va arribar a un mínim de 4721 dòlars. Però això es va deixar de banda quan Bitcoin es va reunir de manera impressionant, incomplint els 40000 dòlars el gener de 2021 i tocant els 41299 dòlars. Hi va haver una correcció de preus que va provocar que Bitcoin baixés a 35.000 dòlars i, en el moment d’escriure, la criptomoneda cotitzava a 38.283 dòlars..

Quin serà el 2021 per a Bitcoin? Alguns experts han predit que Bitcoin podria superar els 100.000 dòlars a finals del 2021. Alguns van predir que fins i tot podria arribar als 300.000 dòlars el 2022. Si aquestes prediccions són certes i Bitcoin arriba a aquestes altures o fins i tot va més enllà, podríeu fer el millor inversió al 2021.

Llegiu-ne més: anàlisi de preus de Bitcoin per al 2021

2. Ethereum

Ethereum és el competidor més proper de Bitcoin, la segona criptomoneda més gran per capitalització borsària i la segona més popular. Ethereum es va llançar el 2015 i ha crescut exponencialment amb diversos projectes que fan d’Ethereum la seva plataforma d’elecció. Ethereum té una capitalització de mercat de gairebé 138.000 milions de dòlars i, malgrat la criptomoneda pandèmica COVID-19, Ethereum va tenir un any fort.

Ethereum va arribar als 1.000 dòlars el desembre del 2020 i actualment cotitza a 1177,67 dòlars en el moment d’escriure aquest article. Quins són els factors que estan darrere de l’augment del preu d’Ethereum? Hi ha dos factors. El primer és el creixement de DeFi (finançament descentralitzat). Ethereum és la plataforma escollida per als nous projectes DeFi i la plataforma admet criptos principals que impulsen el sector DeFi. El segon factor darrere del creixement d’Ethereum és el llançament d’Ethereum 2.0. Ethereum 2.0 promet fer Ethereum més eficient i capaç de gestionar més transaccions per segon.

DeFi i Ethereum 2.0 continuaran influint positivament en Ethereum el 2021, amb la criptomoneda que gaudirà d’un 2021 alcista, cosa que fa que sigui un bon moment per invertir en Ethereum.

3. Litecoin

Litecoin és una excel·lent opció per invertir el 2021. Pot ser una bona inversió tant per a principiants com per a inversors experimentats. La capitalització borsària de Litecoin és de 10.000 milions de dòlars i s’espera que creixi encara més. Alguns inversors veuen Litecoin com una còpia de Bitcoin. No obstant això, hi ha diversos avantatges que té sobre Bitcoin. Litecoin és molt més ràpid que Bitcoin, i només triga dos minuts i mig a processar un bloc. Bitcoin, en canvi, triga deu minuts a processar un bloc. Litecoin també requereix menys potència informàtica i fins i tot els ordinadors de sobretaula habituals poden extreure Litecoin.

El 2020, Litecoin també va donar a conèixer alguns desenvolupaments significatius. L’any es va llançar Litebringer, un joc de rol que funciona amb la cadena de blocs Litecoin. Litebringer va provocar que les transaccions es tripliquessin, ja que el joc representava més del 70% de les transaccions. Litebringer va tenir un impacte tal que algunes plataformes van predir un fort augment del preu de Litecoin el 2021. Els estrets vincles de Litecoin amb Bitcoin també la converteixen en l’elecció preferida per als inversors..

Llegiu-ne més: anàlisi de preus de Litecoin per al 2021

4. Ondulació

Ripple és una opció excel·lent per a aquells que vulguin invertir en criptomonedes sense voler gastar massa diners. Ripple té un preu baix, actualment cotitza a 0,30 dòlars. No deixeu que el baix preu us enganyi. És la quarta criptomoneda més gran i és una opció excel·lent per als inversors que són una mica prudents mentre inverteixen.

Es preveu que Ripple augmenti el seu preu el 2021, i els experts prediuen que podria arribar als gairebé 3 dòlars a finals de 2021. Es preveu que la criptomoneda es corregirà després d’aconseguir el seu preu alt. Una bona estratègia seria comprar ara la moneda digital i vendre-la abans que el preu es corregeixi. Ripple és una bona opció per a aquells que comencen a invertir en criptomonedes o per a inversors que vulguin entrar al mercat de criptomonedes a un preu baix i obtenir beneficis..

Llegiu-ne més: una guia per a principiants sobre Ripple

5. Bitcoin Cash

Bitcoin Cash és un sistema d’efectiu electrònic. Es considera una versió escalable de Bitcoin. Té una capitalització de mercat superior als 10.000 milions de dòlars i és la sisena criptomoneda més gran per capitalització de mercat. Bitcoin Cash cotitza actualment a 515,49 dòlars i les seves perspectives per al 2021 continuen sent alcistes, amb la previsió que la criptomoneda obtingui importants guanys al llarg de l’any. Els experts creuen que Bitcoin Cash podria ser una de les millors criptomonedes per invertir el 2021, cosa que fa que sigui un moment excel·lent per afegir-lo a la vostra cartera.

Llegiu-ne més: anàlisi del preu de Bitcoin Cash per al 2021

Conclusió

Predir les tendències dels preus de les criptomonedes és complicat, ja que el preu depèn del sentiment del mercat, que pot canviar en qualsevol moment. Els preus de les criptomonedes també depenen del preu d’altres monedes. No obstant això, es preveu que les criptomonedes enumerades anteriorment experimentaran un creixement considerable el 2021. Tots els inversors tenen objectius diferents. Els inversors han de fer una investigació exhaustiva abans d’invertir en criptomonedes.

Quins són els deu principals monedes alternatius que han d’explotar el 2021?

Quins avantatges té el comerç de criptomonedes?

Quina és la millor criptomoneda per invertir el 2021?

Com guanyar diners amb la criptomoneda: una guia definitiva

eToro: la millor plataforma de criptomonedes tant per a comerciants com per a inversors

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map