Invertiu en Ethereum: què impulsarà el preu Ethereum el 2021?

Una guia analítica per invertir en Ethereum el 2021

On anirà el preu Ethereum ETH el 2021?

Què passarà amb el preu Ethereum el 2021? Els inversors tradicionals han suposat una mica un desafiament entendre el que impulsa els preus de les criptomonedes.

Quan parlem d’actius tradicionals com les accions o els bons, ja sabem que el seu preu es basa en factors econòmics com la inflació o la regulació del govern, per exemple.

Però quan es tracta de criptomonedes, les coses són una mica diferents. Què condueix el seu preu? Se sap que tenen un caràcter volàtil, és a dir, que el seu preu puja i baixa sovint. Però, què fa que això passi?

Si voleu comprar Ethereum de forma ràpida i senzilla, utilitzeu 0% comissió, fes un cop d’ull eToro Exchange!

Però, el que realment condueix el preu Ethereum?

Hi ha tres factors principals que afecten més el preu d’Ethereum:

1. Finances descentralitzades

2. El llançament d’Ethereum 2.0 – “Serenity”

3. Correlació amb Bitcoin

A Trading Education, hem analitzat aquests factors i a continuació hem elaborat el que hem descobert.

Si voleu llegir una predicció detallada del preu Ethereum, consulteu aquest article.

Per què Ethereum?

Per què els inversors haurien de plantejar-se invertir a Ethereum? Què fa que Ethereum sigui tan únic? Bé, Ethereum és la segona criptomoneda més gran, després de Bitcoin, i està dissenyada per a aplicacions descentralitzades o els anomenats DApps. Ethereum presenta contractes intel·ligents i és el blockchain més utilitzat al món.

Va ser trobat el 30 de juliol de 2015 per un investigador i programador de criptomonedes Vitalik Buterin.

gràfic de preus eth

Moviments de preus de tots els temps d’Ethereum. Font: Coinmarketcap.

Al llarg dels anys, Ethereum ha consolidat la seva reputació com a criptomoneda estable i segura i ha demostrat que és volàtil amb dràstics augments i disminucions de preus. Per tant, Ethereum ha donat als inversors la possibilitat d’obtenir beneficis. Recentment, Ethereum ha tingut un creixement colossal, que ha atret més inversors i ha guanyat més fama.

Us plantejaríeu invertir-hi? Ethereum ETH?

El que condueix el preu d’Ethereum?

Triga aproximadament 15 segons a completar-se un bloc Ethereum mentre que Bitcoin triga 10 minuts a completar-lo. Per tant, és evident que Ethereum creix molt més ràpid que Bitcoin.

Hi ha 112.503.417,62 èter en aquest moment i, a diferència de Bitcoin, que supera els 21 milions de BTC, l’oferta total d’Ethereum no és fixa, cosa que significa que ningú no sabrà exactament quants èters hi haurà com a màxim.

Però, quins són els factors que afecten el preu d’Ethereum?

3 factors impulsaran el preu d’Ethereum el 2021

Factor 1: finances descentralitzades

Les finances descentralitzades semblen el futur de les finances. Ethereum és sinònim de Defi perquè alimenta moltes criptomonedes del sector financer descentralitzat. Ethereum allotja més de 200.000 tokens ERC, alguns dels quals formen part de les 100 criptomonedes més grans. Moltes d’aquestes criptomonedes estan actives a l’espai Defi. A mesura que el Defi es fa més gran, com més demanda hi hagi, més valuosa serà i més augmentarà el preu d’Ethereum.

valor total defi

El valor total bloquejat a les finances descentralitzades ha crescut dràsticament a partir de l’agost del 2020. Font: Defipulse.

Les finances descentralitzades semblen ser un autèntic competidor amb la forma tradicional de finançament centralitzat i Ethereum hi juga un paper fonamental, atraient així els inversors i augmentant el preu..

Factor 2: el llançament d’Ethereum 2.0 – “Serenity”

Tal com estan les coses ara, Ethereum gasta 22,65 kWh d’electricitat per transacció, que és molt important quan es compta en el conjunt de l’any. Això es deu al fet que Ethereum actualment utilitza l’algorisme de prova de treball (PoW), en el qual els miners han d’utilitzar sistemes informàtics sofisticats per verificar les transaccions i, per tant, integrar-les a la cadena de blocs.

Aquest mètode requereix molta energia, com es va esmentar anteriorment. Per tant, es va decidir crear Ethereum 2.0, que s’espera que es llanci l’1 de desembre de 2020.

Justin Drake, investigador d’Ethereum 2.0, va anunciar el llançament d’Ethereum 2.0 Twitter.

Ethereum 2.0 o d’una altra manera anomenat Eth2 o "Serenitat" utilitzarà el sistema d’algorisme de prova d’aposta (PoS) amb el qual els usuaris poden "estaca" garantia de criptomoneda per verificar les seves transaccions. Aquesta és una manera molt més eficaç i ràpida que l’algorisme de prova de treball (PoW) que Ethereum utilitza actualment.

Per tant, Ethereum 2.0 serà una actualització immediata d’Ethereum, amb l’objectiu d’augmentar la velocitat, la productivitat i l’escalabilitat de la xarxa Ethereum.

Però, com afectarà Ethereum 2.0 el preu d’Ethereum?

Molts entusiastes de les criptomonedes creuen que un cop llançat Ethereum 2.0, el preu d’Ethereum augmentarà.

“La pistola dispararà”, va dir Jamie Anson, fundador de Nifty Orchard i organitzador d’Ethereum London Desxifra quan se li va preguntar sobre l’impacte del llançament d’Ethereum 2.0 a la criptografia.

“Una vegada que Ethereum tingui escalabilitat mitjançant tecnologia de capa 2 o ETH 2.0 es responguin a totes les preguntes”, va afegir.

Amb Ethereum 2.0, hi haurà més atenció i escalabilitat que, segons Anson, aportarà més ús.

“Quan ETH 2.0 i els paquets acumulatius funcionin junts, hi haurà 100.000 transaccions per segon de capacitat. Això significarà una experiència completament fluida per als propers mil milions de persones ”, va dir Anson.

Per a alguns altres, el llançament d’Ethereum 2.0 afectarà directament el preu d’Ethereum.

“Això tindrà un impacte alcista a llarg termini en el preu de l’ETH, malgrat la volatilitat a curt termini, que forma part de les valoracions dels actius criptogràfics”, va dir Matt Cutler, CEO de Blocknative mentre parlava per Decrypt..

A punt per invertir Ethereum ETH?

Factor 3: correlació amb Bitcoin

Històricament Ethereum s’ha correlacionat amb Bitcoin. Quan dos actius es correlacionen entre si, significa que el seu preu es mou d’una manera similar. Així, en els moments en què el preu de Bitcoin augmenta, també ho fa el preu d’Ethereum. El mateix passa quan el preu de Bitcoin baixa, segueix Ethereum.

Segons les dades de Cryptowatch, la correlació d’Ethereum amb Bitcoin en aquest moment és de 78, que és la més alta entre altres monedes.

correlacions ethereum

Ethereum és l’altcoin més altament correlacionat amb Bitcoin. Font: Cryptowatch.

La correlació d’Ethereum amb Bitcoin va ser de 0,95 al juliol de 2020. Tot i que, com podem veure, es produeix una caiguda sobtada a curt termini fins al 78, no obstant això, Ethereum continua estant altament correlacionat amb Bitcoin i no deixa de beneficiar-se d’aquesta correlació.

Com invertir en Ethereum per al 2021

Els tres motors fonamentals d’Ethereum preveuen una cosa per al 2021: el preu d’Ethereum dependrà de l’èxit de Defi i del llançament d’Ethereum 2.0.

El 10 de gener de 2018, Ethereum va assolir el màxim històric de 1.412 dòlars. Després d’això, el seu preu va baixar i no va ser fins al 2020 quan la moneda va començar a augmentar dràsticament els preus.

En realitat, el 2020 ha estat un gran any fins ara per a Ethereum. La moneda ha entrat l’any una mica lent amb un valor de 127,41 dòlars, fins arribar als 279 dòlars al febrer. Quan Vitalik Buterin va anunciar que es llançaria Ethereum 2.0, el preu va començar a augmentar i va trencar la resistència de 500 dòlars. De moment, el preu d’Ethereum se situa en 506,78 dòlars.

Quin camí prendrà Ethereum? Quant pot arribar el preu d’Ethereum el 2021?

“L’ETH arribarà a 1.000 dòlars en poques setmanes i després a 5.000 dòlars”, va dir l’expert en criptografia Ivan On Tech ha piulat el 22 de novembre de 2020.

Quina probabilitat és que Ethereum arribi a un preu de 5.000 dòlars el 2021?

¿Ivan està fent tecnologia augmentant les coses, o és possible que Ethereum arribi realment a 5.000??

Bé, per entendre millor la situació, hem de comparar-la amb el 2017, quan es va produir el boom criptogràfic. En aquest moment, la reducció a la meitat de Bitcoin va donar un impuls a les criptomonedes el 2017, ja que s’havia produït a la meitat el 2016, és a dir, l’any anterior, i el seu impacte es va notar immediatament l’any següent.

Tenint en compte com Ethereum va reaccionar durant el boom de la criptografia el 2017, va créixer dràsticament i el gener del 2018 va assolir el màxim històric, pot tornar a passar alguna cosa similar el 2021, ja que, segons els experts, actualment estem en una posició similar al 2017.

Ara, la reducció a la meitat de Bitcoin es va produir l’11 de maig de 2020 i ja s’ha començat a notar l’impacte real sobre el preu de les criptomonedes, però segons els experts, el major impacte es notarà el 2021.

Per tant, atès que Ethereum i Bitcoin estan correlacionats, Ivan on Tech podria tenir la raó i podríem assistir a que Ethereum arribés als 5.000 dòlars el 2021. Ethereum i Bitcoin probablement augmentaran de manera dràstica el 2021.

Això és realment possible perquè no oblidem que Ethereum sap sorprendre. En el passat, Ethereum va augmentar de 0,25 dòlars per moneda a un màxim històric de més de 1.400 dòlars per moneda en només tres anys..

A això s’afegeix el fet que s’està posant en marxa Ethereum 2.0 i les expectatives d’augment de la demanda de Defi, llavors Ethereum no té cap motiu per frenar!

Preu Ethereum més enllà del 2021

Amb tota probabilitat, el preu d’Ethereum probablement es veurà afectat per la quantitat de demanda de Defi. Quant pot créixer Defi i obtenir suport?

Si hi ha suport, Ethereum es farà més gran. El llançament d’Ethereum 2.0 també tindrà un impacte. Si Ethereum 2.0 té èxit i actualitza Ethereum actual amb èxit i tal i com es va afirmar, el preu d’Ethereum no té cap raó per no augmentar.

“Quan el triple fons estigui complet i Ethereum obtingui el seu màxim històric, podria arribar a preus de més de 35.000 dòlars per ETH abans de finals de l’any 2025”, afirma Primexbt.

Ethereum és una bona inversió en aquest moment?

Sí! A partir dels fets esmentats anteriorment, el futur d’Ethereum és molt brillant. Ethereum és un actiu principalment excel·lent per als inversors que poden aprofitar les fluctuacions de preus amb una posició llarga o curta.

Ethereum ha donat als inversors l’oportunitat d’invertir quan ha tingut preus baixos en el passat. Això s’elabora millor a la taula següent.

Mínims anuals d’Ethereum mostrats al llarg de la seva història: Font: Capital.com.

Després d’aquests preus, Ethereum ha sabut augmentar fins al 1000%, donant així grans oportunitats als inversors per obtenir beneficis.

Sabent que Defi té molt potencial i tenint en compte les prediccions dels experts i la història d’Ethereum, podem concloure que Ethereum és una bona inversió. A més, Ethereum guanya molt suport i amor de la comunitat de criptomonedes.

Tot i això, invertir en Ethereum o qualsevol actiu pot ser molt gran arriscat si no sabeu què feu i sobretot en moments d’incertesa. Tot i que cap inversió està lliure de risc, la inversió a Ethereum pot generar un bon rendiment en els propers anys. Tant si sou nou en inversions a Ethereum com si només teniu curiositat per aprofitar al màxim la vostra inversió, entendre què heu de saber abans d’invertir en ethereum és crític.

Apreneu a invertir en Ethereum

Invertir o negociar pot semblar quelcom complicat i difícil d’aprendre, però, de fet, es pot aprendre molt fàcilment. Aquest és precisament el nostre objectiu a Trading Education. Intentem que el vostre comerç sigui senzill i us preparem amb els millors coneixements i habilitats per tenir èxit en el comerç.

Trading Education és una acadèmia de comerç i inversió, que prepara els seus estudiants amb plena passió pel comerç criptogràfic, el comerç de divises i el comerç de valors..

Per entendre millor la gravetat del nostre treball, mireu l’abundant sector dels articles, incloses guies, anàlisis i previsions de preus d’escriptors destacats en el camp del comerç i inversors amb molts anys d’experiència..

Els inversors amb més èxit són els que estan millor preparats. Si us uniu a Trading Education, passareu a formar part d’una gran comunitat comercial. Consulteu els nostres cursos i uniu-vos a l’àmplia comunitat de comerç i inversió, aquí a Trading Education.

Per què hauríeu d’invertir en Ethereum amb eToro??

El comerç es fa encara més fàcil quan s’utilitza una plataforma com eToro.

A eToro, els usuaris poden copiar els principals comerciants i inversors professionals d’Ethereum mitjançant el fitxer CopyTrader ™ funció. El rendiment de cada usuari es mostra de manera transparent, inclosa la puntuació de risc, i molt més. Alguns principals operadors de criptografia eToro han mostrat rendiments constants i han superat repetidament els índexs de referència.

Ara ja sabeu quins factors poden impulsar el preu d’Ethereum el 2021. Si us sentiu inspirat a començar a negociar Ethereum, o si aquest article us proporciona informació addicional sobre els vostres coneixements comercials existents, potser us complau saber que etoro us ofereix comercieu amb actius Crypto i CFD fins a Més de 90 criptomonedes.

eToro: compreu Ethereum amb un 0% de comissió

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Punts clau

  • Ethereum és la segona criptomoneda més gran després de Bitcoin i està dissenyat per a aplicacions descentralitzades o els anomenats dAaps.
  • Hi ha tres factors principals que afecten més el preu d’Ethereum; finançament descentralitzat, el llançament d’Ethereum 2.0 – “Serenity” i correlació amb Bitcoin.
  • Ethereum allotja més de 200.000 tokens ERC, alguns dels quals formen part de les 100 criptomonedes més grans.
  • Com que les finances descentralitzades són cada vegada més grans, com més demanda hi hagi de Defi, més valuosa serà i, en conseqüència, augmentarà el preu d’Ethereum.
  • Ethereum 2.0 serà una actualització immediata d’Ethereum, amb l’objectiu d’augmentar la velocitat, la productivitat i l’escalabilitat de la xarxa Ethereum.
  • Amb Ethereum 2.0, hi haurà més atenció i escalabilitat, cosa que aportarà més ús i, en conseqüència, augmentarà el preu d’Ethereum.
  • Ethereum continua estant altament correlacionat amb Bitcoin i continua beneficiant-se d’aquesta correlació.
  • Ethereum podria arribar a 1.000 dòlars en poques setmanes i després a 5.000 dòlars, segons l’expert en criptomoneda Ivan on Tech.
  • Ethereum podria arribar a preus de més de 35.000 dòlars per ETH abans de finals de l’any 2025, segons Primexbt.
  • Atesa la demanda de Defi, el llançament d’Ethereum 2.0 i les previsions d’increment de preus per part dels experts, Ethereum es considera actualment una bona inversió.

Esperem que aquest article us hagi proporcionat coneixement i valentia per iniciar la vostra carrera comercial en criptografia, tant si voleu començar amb Ethereum com amb altres criptomonedes..

O bé, si sou un comerciant que ja té experiència, esperem que aquest article hagi afegit més a la vostra gamma de coneixements sobre el comerç criptogràfic.

Exempció de responsabilitat: les criptomonedes són altament volàtils. El seu capital està en risc

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map