Invertir en TRON: què impulsarà el preu de TRX el 2021?

Una guia analítica per invertir en TRON el 2021

On anirà el preu de TRX el 2021?

Què passarà amb el preu Tron el 2021? Com que les criptomonedes estan descentralitzades, els inversors tradicionals sempre s’han preguntat: què condueix el preu de Tron?

Una de les criptomonedes emergents més destacades: Tron va establir les seves arrels el 2017 com una moneda digital vàlida per iniciar els negocis, els negocis i altres assumptes econòmics. Amb una fluctuació més forta des de la seva formació, Tron sempre va assegurar el seu valor entre les 20 criptomonedes més essencials per a aquest moment. El seu nom gira al voltant de les principals criptomonedes com Bitcoin, Tether, Stellar i XRP.

Al principi del seu viatge, Tron va fer la seva posició assegurant un valor de 2-4 cèntims i encara gira al seu voltant. Això va ser relativament bo tot i que es tracta d’una moneda emergent amb un CEO més jove.

Per dinar el 2019, Justin Sun, el fundador de la plataforma de criptomonedes Tron, va fer una enorme oferta de 4,6 milions de dòlars al dinar amb Warren Buffett, un dels inversors més reeixits del món. Aquest dinar extravagant va donar a Tron un reconeixement immediat i va fer que els inversors aixequessin les celles per invertir en aquesta gran oportunitat.

Aquest impuls instantani es va demostrar molt beneficiós per a aquells que desitgen invertir en criptomonedes. Tant si sou vosaltres, com jo o qualsevol altra persona que ens envolta, Tron té el potencial d’atraure l’atenció de qualsevol persona ara.

Pel que fa a la predicció de Tron a Internet, s’espera que tingui un augment massiu de 10 cèntims el 2021.

Amb una breu visió de la reputació i les estadístiques esmentades sobre Tron, probablement podem concloure que Tron és definitivament la criptomoneda que mereix la vostra atenció..

Per què TRON??

Les criptomonedes han gaudit de molt de temps com a novetat per als inversors, però des d’aleshores han tingut un èxit crític en els seus valors. El més popular del grup, Bitcoin, va caure dels impressionants 19.000 dòlars a uns 7.000 dòlars. La volatilitat de la inversió en criptomonedes no és per als dèbils.

La plataforma TRON es va crear el 2017 a Singapur, orientada a l’entreteniment i l’espai de contingut. Amb l’objectiu audaç de descentralitzar el web, pretén eliminar els intermediaris, cosa que en última instància permetrà als creadors de contingut cobrar menys i, tot i així, guanyar més.

TRON funciona amb la criptomoneda TRX, que està preparada per eliminar la necessitat d’intermediaris també en el sector financer, permetent transaccions sense friccions..

Segons algunes fonts, Tron està en marxa ràpidament per ser una de les deu criptomonedes amb millor rendiment. Actualment ocupa el lloc setzè més gran, amb una capitalització borsària de 1.700 milions de dòlars.

Actualment no és una criptomoneda amb el millor rendiment, per tant, per què guanya popularitat a un ritme tan exponencial? Els inversors mostren un interès creixent per Tron, ja que és una mica més singular que altres criptomonedes conegudes com Bitcoin. Mentre que Bitcoin s’ha proposat transformar completament el sistema de pagament en línia, a nivell mundial, Tron s’ha embarcat en la transformació de la creació de contingut. Actualment, l’ecosistema de Tron funciona com a plataforma per compartir contingut.

A l’ecosistema Tron, els usuaris registrats reben recompenses en monedes Tron cada vegada que creen contingut. Aquest sistema únic garanteix la transparència en l’obtenció d’ingressos, sobretot en relació amb altres xarxes socials populars.


L’ecosistema Tron està en camí d’empoderar els creadors de contingut eliminant intermediaris com Apple Play Store i Google Play Store. L’ecosistema de Tron promou aplicacions descentralitzades i lidera el mercat.

L’ecosistema també ha donat regna als creadors de contingut, en oposició a empreses com Google que tenen massa poder i control sobre la web. L’ecosistema Tron estableix un vincle directe de compradors i proveïdors de creadors de contingut; això comportarà una reducció de costos a causa de l’eliminació d’intermediaris.

L’ecosistema TRON està dissenyat de manera que dóna suport realment a la visió de la web TRON sobre un lloc web descentralitzat. Es pot processar fins a 2000 transaccions en només un segon. Sobretot, la plataforma de TRON ofereix costos de transacció zero. Aquest nivell de velocitat i pràcticament cap cost de transacció li dóna una certa avantatge a TRON.

Un dels aspectes més destacats de la criptomoneda és sens dubte el seu jove i animat CEO. El conseller delegat, Justin Sun, ha assumit diversos esforços, i és principalment a través dels seus esforços que TRON ha estat sota els focus des de fa força temps, tot i que potser no funcionava tan bé com algunes altres criptomonedes..

gràfic de preus de tron

Dades cedides per Crypto.com

Les fases de TRON

La primera fase de TRON, anomenada Èxode, és la plataforma per compartir contingut que connecta directament els creadors de contingut amb els compradors. La plataforma no fa ús de la tecnologia blockchain. La tecnologia es pretén incorporar a la següent fase, l’Odissea. Estava previst que Odyssey prengués el relleu a principis del 2019, però es va publicar a mitjans del 2018.

Des de llavors, el programari Odyssey ha tingut moltes actualitzacions, des d’Odyssey a Mainnet Odyssey 2.0 fins a Odyssey 3.0. Odissea no ofereix la base convencional d’incentius per a les visualitzacions ni els clics, sinó que el sistema està dissenyat per reproduir el concepte de “propina”.

El Gran viatge, també anomenat TRON 4.0, es va publicar el 7 de juliol de 2020. TRON 4.0 s’ha actualitzat amb el primer protocol de privadesa de contractes intel·ligents, que sens dubte és el més segur i segur. Es van fer petites actualitzacions del TPOS, cosa que va reduir encara més el temps de confirmació dels blocs i va donar lloc a una seguretat més gran.

Com que la visió de TRON no és només la descentralització de la web, això no és tot; el Gran viatge també té alguna cosa per a les institucions financeres i els desenvolupadors de negocis que contribuirà a reforçar la infraestructura financera. La seva oferta és una solució blockchain que es pot personalitzar segons les necessitats dels desenvolupadors de negocis i les institucions financeres.

El viatge de TRON no s’acaba aquí. La següent etapa té com a objectiu llançar-se en algun lloc a mitjan 2021 i es dirà Apollo. Els creadors de contingut podran crear les seves marques i oferir al públic públic l’oferta inicial de monedes, l’equivalent a l’oferta pública inicial..

A més, s’espera que Star Trek (TRON 6.0) es llanci el 2023 i Eternity el 2025. La final & L’última etapa té com a objectiu assolir la visió de la descentralització i portar la indústria del joc al següent nivell. A part de poder crear les seves pròpies plataformes de joc, els creadors tindran accés a plataformes predictives del mercat i fins i tot a oportunitats de recaptació de fons.

La Fundació ja ha traçat tot el recorregut de TRON i, independentment del futur que tingui per a la criptomoneda, és obvi que algunes de les actualitzacions arrossegaran la indústria fins al seu nucli..

Us plantejaríeu invertir-hi? TRON TRX?

El que impulsa el preu de TRON?

La tendència de preus de TRX mostra un creixement constant des dels seus inicis, però es va recuperar el 2019 amb múltiples factors que van influir en el seu valor. L’adquisició del popular lloc de torrents BitTorrent va ajudar a situar TRX al mapa i va contribuir als plans i projectes de la companyia.

Altres factors que afecten el preu de TRX inclouen associacions ben situades per ampliar l’abast de TRON, juntament amb els PRs publicats per l’enigmàtic cap de l’empresa, Justin Sun. Gairebé tots els seus tweets generen una nova associació o un nou projecte que suposa una pujada de preus per a TRX.

Per exemple, quan Sun va donar milions de dòlars a una organització benèfica propietat de Warren Buffet, el preu de TRX va augmentar significativament, ja que TRON es posicionava per tenir un impacte social transcendental. De la mateixa manera, TRX va experimentar una pujada de preus quan TRON es va relacionar amb Keystore, un projecte de blockchain de Samsung.

No és fàcil entendre el complicat mercat de negociació de criptomonedes. Hi ha molts factors en joc simultàniament, que finalment decideixen el preu de les criptomonedes.

Entre altres factors, hi ha dos factors clau que impulsen el preu de TRON:

 • Forces del mercat
 • Entorn inversor factible

A Trading Education, hem analitzat aquests dos i alguns altres factors que condueixen el preu de TRON. A continuació vam elaborar el que vam descobrir.

Factor 1: forces del mercat

Segons Adam Smith, el pare d ‘Economia, el "mà invisible" està jugant al mercat. Aquesta mà invisible és la que determina els preus. La mà invisible és bàsicament la força del mercat de la demanda i l’oferta. L’escassetat d’un element augmenta el seu valor. Per tant, com més escassa sigui Tron, més alt serà el seu preu.

Atès que l’oferta de cada criptomoneda està limitada, un augment de la demanda fa pujar els preus per ajustar-se a l’oferta limitada. En termes econòmics, el que anomenem inflació de la demanda.

Però quan a causa de factors, la demanda baixa, hi ha un excés d’oferta, que fa baixar el preu. En el cas de Tron, amb la creació de contingut digital que segueix creixent, la demanda augmentarà.

Aquestes forces de mercat es poden manipular per ajustar els preus de mercat de Tron mitjançant diverses mesures.

Factor 2: entorn d’inversió factible

No només per a inversions en criptomonedes, sinó per a qualsevol tipus d’inversió, és imprescindible un entorn d’inversió favorable. Els governs de tot el món pretenen fomentar entorns que animin els inversors.

De la mateixa manera, per a les criptomonedes, un entorn favorable afavorirà la inversió. En el cas de Tron, atès que Tron s’orienta a la indústria de l’entreteniment digital, l’entorn sembla favorable.

El món avança cap a la globalització i s’espera que la indústria de l’entreteniment digital creixi exponencialment en un futur proper. I amb la proposta única de Tron que elimina els intermediaris & intermediaris i dóna més control als creadors de contingut, Tron, sens dubte, guanyarà força en un futur proper.

Tot i que COVID-19 ha comportat moltes incerteses, i fins i tot les economies més avançades del món pateixen terriblement. Per tant, és possible que el medi ambient no sigui exactament amable amb els inversors actualment.

Altres factors

Al món de la inversió, el boca-orella té més importància del que hauria de ser. En què inverteixen els inversors importants i en què pensen els influents sobre una criptomoneda en concret, s’estén com la pólvora.

Els mitjans de comunicació dedicats proporcionen actualitzacions i prediccions sobre els preus de les criptomonedes. Molts inversors, especialment els aficionats, són presa de les polèmiques i exagerades notícies d’aquests establiments establerts. Els novells segueixen a cegues els inversors en criptomonedes i la demanda augmenta.

Com que no hi ha molts controls i equilibris, la manipulació comercial també és una pràctica molt comuna. Els preus també es poden manipular mitjançant bombament i abocament. Amb declaracions enganyoses o exagerades, alguns inversors augmenten els preus dels cryptos només perquè puguin vendre les seves monedes a mesura que augmentin els preus. El que condueix a caigudes del mercat.

A l’era del màrqueting, el conseller delegat, Justin Sun, ha aprofitat el màrqueting de manera molt eficient. Ha participat activament en la promoció de Tron, i és gràcies als seus esforços que Tron ha guanyat popularitat.

A punt per invertir TRON TRX?

TRON és a la xarxa Ethereum?

Es creu que Tron és molt similar a Ethereum, fins al punt que Tron es va llançar per primera vegada a la xarxa d’Ethereum. Però Ethereum ha estat aquí més temps que Tron i, per tant, és més popular. Per als productes bàsics, els substituts tenen un paper vital en la seva demanda. Per a Tron, el preu i la demanda d’Ethereum tenen un paper inversament important. A mesura que Ethereum guanyi més popularitat, Tron perdrà la demanda. A part d’Ethereum, altres monedes competidores també afecten la demanda de Tron.

Per què s’ha d’invertir en TRON??

El preu actual de Tron és de 0,024168 dòlars. Com que el preu de Tron és en decimals, fins i tot un lleuger canvi en el preu tindrà implicacions significatives en la inversió de Tron. Les prediccions de DigitalCoinPrice mostren que el preu de Tron es podria superar en 0,09 dòlars. Les seves estimacions són molt esperançadores i, en set anys, Tron podria arribar al preu de 1 dòlar.

gràfic de predicció de preus tron

Dades cortesia de DigitalCoinPrice

Les prediccions de WalletInvestor.com també mostren que el preu es podria limitar entre 0,7 i 0,8 dòlars.

Avantatges i inconvenients d’invertir en TRON

Com qualsevol altra moneda criptogràfica que té avantatges i desavantatges en invertir-hi, TRON en té la pròpia. A continuació us les presentem.

Avantatges d’invertir en TRON:

✅ Tron se centra en l’avanç del contingut d’entreteniment. Tron té un equip professional dedicat que té com a objectiu crear una plataforma d’entreteniment descentralitzada. Aquesta plataforma cobrirà àrees com ara el pagament, el streaming, l’allotjament de vídeos i el portal de jocs. Per tant, el futur de Tron és molt prometedor.

✅ Tron està recolzat per desenvolupadors amb antecedents sòlids. Alguns d’ells eren especialistes a Ripple Labs abans d’unir-se a Tron.

✅ Tron té comissions de transacció extremadament baixes. Si feu una transacció amb Tron, haureu de pagar 0,000005 $, que és extremadament baix.

✅ Tron pot processar 2000 transaccions per segon, cosa que significa que la seva plataforma pot gestionar un nombre important d’aplicacions en execució.

✅ A mesura que el sector de l’entreteniment esdevingui més digital, Tron pot ser el primer a aplicar la tecnologia blockchain a la indústria. En conseqüència, la plataforma pot tenir més atenció en el futur i el preu de TRX pot augmentar.

Desavantatges d’invertir en TRON:

❌ Aproximadament la meitat dels tokens TRX s’emmagatzemen en un nombre reduït d’adreces, cosa que ha fet que la plataforma estigui massa centralitzada. Per tant, els propietaris d’aquestes adreces podrien influir en el moviment de preus de TRX.

❌ La plataforma encara està en els seus inicis. Tot i que la xarxa ja existeix i la primera part del llançament de blockchain ha tingut lloc, la plataforma Tron encara està en les seves primeres etapes de desenvolupament, no està completament preparada per utilitzar-la i ja hi ha massa publicitat sobre la moneda.

❌ L’oferta màxima de TRX és de 101.000 milions, que es considera elevat i un desavantatge, ja que trigarà una estona a arribar al nombre.

❌ Tron ha tingut alguns escàndols al llarg de la seva existència, perjudicant la seva reputació. Alguns programadors van notar elements de plagi al llibre blanc de Tron, que va ser negat pel conseller delegat Justin Sun. Aquests escàndols no han servit de res a Tron, cosa que fa que els inversors siguin reticents a invertir en TRX.

Llest per saltar TRON TRX invertir?

Comenceu a invertir en TRON amb eToro

negociació tron

eToro destaca per la seva seguretat i seguretat "Còpia de negociació" , que us permet copiar el vostre comerciant preferit. Com a millor plataforma de comerç social, eToro també destaca per la seva fàcil utilització del lloc web, cosa que permet als principiants iniciar les seves inversions fàcilment. Si voleu invertir en criptomonedes a eToro, podeu començar escollint qualsevol de les 90 criptomonedes que ofereix la plataforma..

eToro: compra TRON amb un 0% de comissió

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Punts clau

 • La plataforma TRON es va crear el 2017 a Singapur, orientada a l’entreteniment i l’espai de contingut.
 • TRON funciona amb la criptomoneda TRX, que està preparada per eliminar la necessitat d’intermediaris també en el sector financer, permetent transaccions sense friccions..
 • TRON pot processar fins a 2000 transaccions en un segon amb costos de transacció zero. Aquest nivell de velocitat i pràcticament cap cost de transacció li dóna una certa avantatge a TRON.
 • La primera fase de TRON, anomenada Èxode, és la plataforma per compartir contingut que connecta directament els creadors de contingut amb els compradors.
 • El programari Odyssey està dissenyat per reproduir el concepte de “propina”.
 • The Great Voyage, també anomenat TRON 4.0, ofereix una solució blockchain que es pot personalitzar segons les necessitats dels desenvolupadors de negocis i les institucions financeres..
 • TRON llançarà tres etapes més: Apollo, Star Trek i Eternity.
 • Hi ha dos factors clau que impulsen el preu de TRON: les forces del mercat i l’entorn inversor factible.
 • Les prediccions de DigitalCoinPrice mostren que el preu del TRON es podria superar en 0,09 dòlars. Les seves estimacions són molt esperançadores i, en set anys, TRON podria assolir la valoració d’1 dòlar.

Amb sort, us sentiu una mica motivat per començar el vostre viatge d’inversió després de llegir aquest article. Si us ha agradat, doneu-nos un m’agrada i compartiu-lo per si hi ha algú més que vulgui beneficiar-se’n.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map