El preu de Bitcoin explotarà més enllà dels 100.000 dòlars, diu un mètric en cadena

És probable que Bitcoin arribi a la xifra de 100.000 dòlars, si la història es repeteix amb la proporció límit del mercat a la termocapa.

Aquesta setmana, Bitcoin va assolir els 50.000 dòlars, però es va estalviar a 48.000 dòlars de cop. El repunt va ser seguit finalment per una reversió amb una confirmació del nou suport a 44.000 dòlars. Tot i que la criptomoneda insígnia canvia de mans a 47.640 dòlars, la resistència, que és de 48.000 dòlars, encara està vigent i no mostra signes de canvi. Una mètrica única de la cadena afirma que la tendència alcista de BTC continua intacta i pot arribar a màxims superiors als 100.000 dòlars.

Mitjançant una concentració superior als 100.000 dòlars, prediu una proporció límit de termocapa del mercat Bitcoin.

Aquesta mètrica es descriu com un límit de mercat dividit per Thermocap, per Glassnode. En els casos en què Bitcoin intercanvia mans amb una prima amb la seguretat total que gasten els miners, la mètrica ho revela completament. També cal assenyalar específicament que la proporció resultant s’ajusta per tenir en compte un augment de l’oferta circulant al llarg del temps.

En particular, la moneda criptogràfica amb força ha augmentat aproximadament al voltant del 135% en menys de 30 anys. Un eminent analista Rafael Schultze va esmentar que, en l’anterior tirada, BTC va canviar les mans a 8.500 dòlars, mentre que la seva relació capital-mercat-termocap encara estava en els nivells imperants. Aquesta ràpida concentració de la significativa criptomoneda també indica el dinamisme del mercat de criptografia i la gran quantitat de possibilitats perquè les coses es moguin ràpid durant la nit. De fet, Bitcoin podria haver augmentat fins a màxims superiors als 100.000 dòlars si augmentés el mateix 135%.

gràfic de la capitalització del mercat bitcoin

El model de circulació de tokens NVT de Santiment també reforça aquesta narrativa alcista, ja que el que fa referència a aquesta mètrica és el canvi de l’augment de la capitalització de mercat cap a les fitxes intercanviades a la xarxa. A més de les perspectives semi-alcistes durant els cinc mesos, el model NVT de Bitcoin és notablement alcista en aquest moment.

Model NVT de Bitcoin:

gràfic del model bitcoin nvt

El primer ETF Bitcoin: aprovat pel regulador canadenc de valors

La signatura de la proposta en virtut del sistema de passaport d’instruments multilaterals en diferents jurisdiccions canadencs, l’Ontario Securities Commission (OSC) ha aprovat amb èxit el primer fons negociat amb intercanvi de Bitcoin (ETF) a Amèrica del Nord. La duplicació de l’acció de preus BTC es farà sense incloure les comissions del fons i algunes despeses relacionades, tal com s’esmenta en un full informatiu compartit per Purpose Investment. A més, aquest ETF de Bitcoin no es barrejarà amb l’especulació de canvis de preus a curt termini.

Als Estats Units hi ha la possibilitat de plantejar-se un producte similar, ja que el Canadà ha aprovat amb èxit el primer ETF Bitcoin a Amèrica del Nord. El 2019 i els primers dies del 2020 han estat testimonis del rebuig de diverses propostes per part de la Securities and Exchange Commission (SEC). Mentrestant, Hester Peirce, el comissari de la SEC, creu que el mercat està preparat per a un ETF de Bitcoin.

"Si no els donem als inversors la manera natural, que crec que seria una ETP, buscaran altres maneres (menys òptimes) de fer-ho."

Anàlisi de preus de Bitcoin


Des del 28 de gener, el preu de Bitcoin ha augmentat de 30.300 a 48.500 dòlars, guanyant al voltant de 18.200 dòlars en la seva valoració global. Tal com estan les coses, l’actiu segueix sent car, tal com es veu en l’índex de força relativa (RSI).

gràfic diari btc / usd 021621

Imatge: BTC / USD diàriament

No obstant això, tal com ens indica l’IOMAP, el preu de Bitcoin està per sobre dels nivells de suport forts. Aquests nivells són prou robusts per absorbir una enorme quantitat de pressió de venda. El mur de suport fort més proper es troba al nivell de 48.000 dòlars, on 590.000 adreces havien comprat prèviament 222.000 tokens BTC.

Imatge: IntoTheBlock

A l’altre costat de la tanca:

El que passa si Bitcoin no aconsegueix superar la resistència a 48.000 dòlars és un augment sobtat de la pressió de venda perquè, finalment, els toros s’esgotaran. Aquesta criptomoneda pionera s’aturarà per avançar amb el suport de 44.000 dòlars. Si es torna a provar, la probabilitat de debilitament és molt elevada, cosa que pot fer retrocedir el progrés cap als 40.000 dòlars.

L’Índia continuarà prohibint la inversió en criptomonedes

La prohibició completa proposada de la criptomoneda a l’Índia avançarà tal com estava previst. L’Índia és extremadament ferma en la seva decisió sobre deixar que els seus ciutadans es dediquin a activitats relacionades amb la criptografia. No obstant això, el govern està disposat a donar als inversors a l’Índia un període de transició de més de tres a sis mesos. Segons Bloomberg Quint, el projecte de llei de l’Índia tindrà algunes excepcions:

"El projecte de llei també vol prohibir totes les criptomonedes privades a l’Índia; no obstant això, permet certes excepcions per promoure la tecnologia subjacent de la criptomoneda i els seus usos."

El parlament indi està preparat per imposar la prohibició i prohibició de qualsevol compromís amb criptomonedes. Les transaccions amb intercanvis estrangers també s’inclouran en aquesta prohibició.

L’Índia és un dels països més poblats del món i compta amb força persones que es dediquen al comerç de criptomonedes i a altres empreses. Bitcoin pot patir aviat sota una forta pressió de venda, i tot dependrà de la forma en què la prohibició completa s’acosti a la llei. Tot i que hi ha un període de transició, això només proporcionarà un temps limitat a la gent per vendre els seus actius digitals, cosa que afectarà negativament Bitcoin i dificultarà la projecció a 100.000 dòlars..

eToro: el millor corredor per comprar Bitcoin

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Llegeix més:

5 raons per invertir en Bitcoin el 2021

10 prediccions de preus de Bitcoin en negreta per al 2021

5 criptomonedes principals que us podrien convertir en milionari

Què és Bitcoin? Una guia per a principiants

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map