Com operar diàriament amb criptomoneda

Consells de comerç diari per als operadors de criptografia

Com operar diàriament amb criptomoneda: introducció

Voleu saber com operar diàriament amb criptomoneda? Busqueu consells de negociació diària o alternatives de comerç diürn? Després continua llegint!

Aquest article us guia a través d’una guia pas a pas per començar a operar amb criptomoneda diària.

La indústria criptogràfica s’està expandint a un ritme ràpid, atraient cada vegada més comerciants de tot el món. Curiosament, segons dades, hi ha més de 52 milions de comerciants actius de criptografia a tot el món.

La negociació diària, en particular, és un dels mètodes més populars per negociar criptomonedes. Perquè la negociació diària és una forma de negociació a curt termini, els comerciants de criptografia diària haurien de ser capaços d’analitzar el mercat de manera ràpida i eficaç i també gestionar l’estrès i les emocions intenses.

A Trading Education, som aquí per ajudar-vos a formar part de la comunitat criptogràfica i aprendre a operar diàriament amb criptomoneda. No dubteu a subscriure-vos a un dels nostres cursos en línia per entendre el món del comerç criptogràfic i desenvolupar una estratègia de negociació diària eficaç en el vostre camí cap a l’èxit comercial..

Què és la negociació del dia amb criptomonedes?

Abans d’explicar com operar diàriament amb criptos, aprofundim en la naturalesa del comerç diari de criptomonedes.

El comerç de criptomonedes és una gran opció de negociació que pot convertir-se en una empresa financera altament rendible. Com s’ha explicat anteriorment, la negociació diària implica el procés de compra i venda de criptomonedes dins d’un sol dia de negociació, amb els comerciants que depenen principalment de múltiples beneficis petits. Alguns operadors poden mantenir posicions només durant uns segons!

La bona notícia és que, a diferència del comerç de valors, el mercat de criptografia està obert les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana i ofereix una flexibilitat comercial extrema. Els comerciants poden decidir quan i com operar, a temps parcial o a temps complet.

A més, hi ha més de 7.000 criptomonedes amb BTC / USD, BTC / XLM, i BTC / GBP sent algunes de les parelles més cotitzades que hi ha. Així doncs, heu de decidir quins actius comercialitzareu!

Tant si decidiu canviar Bitcoin com Ethereum, hem de tenir en compte que les criptomonedes, en general, són actius comercials excel·lents. Per què? Simplement perquè són altament volàtils i estan marcats per fluctuacions extremes de preus. Això vol dir que els comerciants que saben com operar correctament amb criptomonedes poden guanyar fortuna al llarg del temps.

Al mateix temps, a causa de la naturalesa volàtil del món de les criptomonedes, el comerç diari de criptografia pot provocar grans pèrdues si no es fa correctament. Per tant, com es pot operar cada dia amb criptomoneda i obtenir beneficis?

Com operar diàriament amb criptomoneda?

Per aprendre a negociar amb èxit les criptomonedes, cal conèixer tots els avantatges i els contres del comerç de criptomonedes i els secrets de la psicologia del comerç criptogràfic..

Primer de tot, els comerciants haurien de desenvolupar expectatives realistes sobre el comerç de dia criptogràfic. Ningú guanya el 100% del temps. No podeu esperar convertir-vos en milionari ni fer fortuna amb un únic comerç.

Tot i que molta gent creu en la sort, el comerç no és un joc. Per tant, en lloc d’apostar per la criptografia afortunada, un comerciant ha d’invertir en una educació i autodisciplina adequades. Tots volem conduir cotxes cars i viatjar pel món, però el comerç diari de criptomonedes no és un esquema d’enriquiment ràpid.

En realitat, hem de tenir en compte que més que 80% dels comerciants del dia criptogràfic perden diners i deixen la feina per la simple raó per la qual han descuidat la importància de l’educació en el comerç criptogràfic.

Un dels passos més importants del vostre viatge d’educació comercial és aprendre a gestionar els vostres propis riscos. Una estratègia eficaç de gestió de riscos és crucial per ajudar-vos a mantenir-vos al davant del joc. Val a dir que els experts aconsellen arriscar només l’1% del vostre compte en una sola operació. I no oblidem una regla bàsica: no canvieu mai diners que no us podeu permetre el luxe de perdre. Com podeu ser un comerciant d’èxit de criptografia diària quan us costa complir els vostres esforços??

Per aprendre a operar diàriament amb criptomoneda, també s’hauria d’entendre les complexitats de la psicologia del comerç criptogràfic. La negociació diària és una empresa dinàmica i exigent (no pas una afició), de manera que sense la mentalitat financera adequada, un comerciant pot resultar víctima de les seves pròpies intenses emocions i estrès. És freqüent que els comerciants sense experiència es deixin endur i ignorin la importància de les ordres stop-loss i stop-limit, que poden provocar pèrdues enormes.

No oblideu que el comerç pot ser psicològicament addictiu i activar el sistema de recompenses al cervell. Així que no deixeu que la cobdícia, la confiança excessiva i l’eufòria s’obsessionin amb els vostres plans comercials quotidians. De fet, els comerciants experimentats afirmen que el comerç adequat a temps complet és avorrit.

Els riscos de la criptomoneda de negociació diària

Com podem veure, el comerç diari de criptomonedes no és un passeig pel parc, així que tornem a veure els riscos d’aquest esforç financer dinàmic.

El comerç criptogràfic és altament volàtil i depèn de la demanda i l’oferta, així que prepareu-vos a perdre abans de guanyar. Com s’ha dit anteriorment, no hi ha cap èxit al 100% en el comerç.

I, de nou, recordeu que més del 80% dels comerciants principiants perden diners i renuncien al seu primer any de negociació a causa d’una educació deficient i d’una gestió de riscos ineficaç.

Alguns comerciants que volen conèixer a qui operen avui dia la criptomoneda poden arribar a ser víctimes estafes criptogràfiques i acaben en un desastre financer.

Un altre risc potencial està relacionat amb hacks en línia. A causa de la naturalesa dinàmica de la negociació diària, molts operadors de criptografia diària mantenen els seus diners en una borsa, cosa que pot ser arriscada. Un dels atacs més notoris es va produir el 2010 quan l’intercanvi japonès Mt. Gox va perdre més de 850.000 Bitcoin.

Aquells que aconsegueixen tenir èxit, en canvi, poden estar desbordats per emocions intenses, alts nivells d’estrès i fins i tot addicció psicològica. Com s’ha explicat anteriorment, el comerç pot activar el nostre sistema de recompenses i causar dependència, cosa que pot provocar efectes adversos econòmics, emocionals i socials.

Com gestionar els riscos de la criptomoneda de negociació diària

Tot i que el comerç diari de criptomonedes pot ser arriscat, amb una comprensió profunda del mercat i l’autodisciplina, es poden gestionar els riscos potencials de la negociació diària de criptomonedes i acceptar les pèrdues.

Un dels primers passos és crear una mentalitat financera positiva i acceptar el fracàs. Tingueu en compte que molts comerciants consideren una taxa d’èxit comercial del 60% com un pur èxit. No espereu guanyar grans tot el temps i convertir-vos en un rei criptogràfic durant la nit.

Com que el comerç diari es pot col·locar en algun lloc intermedi cuir cabellut i el comerç swing, els comerciants de cada dia han d’utilitzar eines adequades, llocs de notícies criptogràfiques fiables i ordres de sortida efectives per mantenir-se per davant del joc de criptografia.

Fins i tot els comerciants amb més experiència poden començar a utilitzar robots de negociació criptogràfica per facilitar les seves rutines comercials. Tot i que els bots comercials tenen diversos inconvenients, aquests programes de programari no dormen de bellesa, de manera que us poden ajudar a analitzar els factors predefinits i les mètriques complexes amb rapidesa..

Creieu que podeu gestionar els vostres propis riscos en el comerç criptogràfic? Genial! Continuem llavors.

10 passos per cotitzar criptomoneda diària

negociació de dia de criptomoneda

Ara, quan sou conscient de la importància de l’educació comercial, la gestió de riscos i la psicologia comercial, posem-ho tot en perspectiva.

Aquí hi ha 10 passos per mostrar-vos com operar diàriament amb criptomoneda.

1. Invertiu en educació sobre comerç criptogràfic

Tot i que sovint sembla un tòpic, l’educació comercial és crucial. Sense una educació en profunditat sobre el comerç criptogràfic, no hi ha cap possibilitat d’entendre com operar diàriament amb criptomoneda.

La bona notícia és que avui en dia es pot trobar una gran quantitat de recursos (alguns de franc). Des de cursos en línia fins a llibres de psicologia comercial fins a sessions de coaching, es poden trobar excel·lents materials per aprendre els conceptes bàsics del comerç criptogràfic al seu ritme..

Assegureu-vos de cercar fonts de confiança, ja que alguns comerciants poden difondre informació falsa amb finalitats especulatives.

2. Obteniu informació sobre Bitcoin i Altcoins

Abans de començar el dia a negociar criptomonedes, també s’ha de tenir una comprensió profunda de Bitcoin i altcoins.

Amb més de 7.000 monedes, els comerciants de criptografia haurien de fer la seva pròpia investigació i aclarir els seus objectius financers. Penseu en el volum de negociació, la capitalització de mercat i el sentiment a l’hora d’escollir una criptografia. Tot i que Bitcoin, Ethereum, Tether i Ripple es troben entre les monedes més segures per operar, hi ha alguns criptos infravalorats amb molt de potencial.

Dit això, algunes noves monedes poden ser arriscades o fins i tot fraudulentes. Si teniu una visió idealista del món criptogràfic, és hora de recordar-vos algunes de les estafes més grans del comerç criptogràfic. OneCoin, l’estafa de criptomoneda més gran de la història, va provocar pèrdues de 4.000 milions d’euros a tot el món.

3. Obteniu informació sobre la tecnologia Blockchain

Un altre pas vital per al comerç diari de criptomonedes és aprendre més sobre la tecnologia blockchain i les seves alternatives. Tot i que ningú espera que entengueu les complexitats de la tecnologia blockchain, hauríeu d’estar familiaritzat amb el seu efecte en el comerç de criptografia i la volatilitat.

Bàsicament, la tecnologia blockchain és la base del comerç de criptomonedes. Com el seu nom indica, blockchain és una cadena de blocs assegurats per la criptografia. La tecnologia basada en blockchain és una gran cosa, ja que proporciona seguretat i transparència.

A causa dels seus beneficis, blockchain té nombroses aplicacions molt més enllà del sector financer. Prenem, per exemple, el joc: una de les indústries de més ràpid creixement a tot el món. La tecnologia Blockchain pot millorar aspectes de joc, com ara la propietat digital i l’experiència de l’usuari.

4. Practiqueu el comerç diari i apreneu dels vostres errors

Un cop hàgiu adquirit prou coneixement sobre criptomoneda i blockchain, és hora de començar el dia a negociar criptomoneda. Tanmateix, si necessiteu més pràctica, tingueu en compte un compte de demostració. Però compte de demostració pot fer una broma dolenta als comerciants, ja que no comporten riscos i emocions reals, els comptes de demostració ofereixen meravelloses oportunitats per als comerciants de criptografia diària de provar les seves habilitats.

Com s’ha esmentat anteriorment, el comerç diari requereix moltes habilitats i atenció, per tant, practica, practica i practica. Com va dir el gurú del comerç Steve Clark sobre el comerç: “Feu més del que funciona i menys del que no”.

5. Cerqueu un intercanvi de renom

Quan finalment esteu a punt per començar el dia a negociar criptomonedes, és hora de triar un agent de bona reputació que us permeti canviar qualsevol parell de criptomonedes que us interessi.

Tingueu en compte si el vostre intermediari és segur i també si la seva plataforma ofereix eines comercials fiables. Amb eToro, per exemple, podeu comprar i vendre criptos i comerciar CFD de més de 90 criptomonedes. Avui és fàcil començar a cotitzar diàriament!

eToro: la millor plataforma de negociació i intercanvi criptogràfic

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria; us recomanem que proveu-los.

6. Trieu un parell de criptomonedes al comerç diari

Un altre pas per aprendre a operar diàriament és triar un parell de criptografia. Igual que les divises, en el comerç criptogràfic intercanviem parells; en altres paraules, canvieu una moneda digital contra una altra.

Diguem que després del cafè del matí, compreu un testimoni Ripple per valor de 0,000017 Bitcoin. Hores després el veniu a 0,000020 Bitcoin. Així, heu obtingut un benefici de 0,000003 Bitcoin o 0,039 $. No és molt, però si feu diversos oficis com aquest, podeu augmentar la vostra riquesa lentament.

Tant si decidiu canviar un parell de cripto-fiat o un parell de cripto-cripto, assegureu-vos que heu fet la vostra investigació i comprengueu els factors que afecten la criptomoneda que trieu.. Per exemple, en moments d’incertesa, molts operadors poden recórrer a Tether – a stablecoin això està vinculat al dòlar nord-americà.

7. Apreneu l’anàlisi avançada de la negociació

Per aprendre a operar diàriament i entendre tots els factors que influeixen en els criptos i les fluctuacions de preus, cal aprendre diferents tipus d’anàlisi.. Dos dels principals mètodes d’anàlisi que utilitzen els comerciants de criptografia són l’anàlisi fonamental i tècnica.

L’anàlisi fonamental és un mètode complex que implica l’anàlisi de diferents mercats, esdeveniments globals, tipus d’interès i molts altres. L’anàlisi tècnica, d’altra banda, tracta d’estadístiques, dades, tendències i volums, tots els factors que mouen els principis de l’oferta i la demanda. Aquí hem de tenir en compte que també es pot utilitzar l’anàlisi de moment, que es defineix com la capacitat del mercat de criptografia per mantenir certes tendències en un període de temps determinat..

Dit això, l’anàlisi de sentiments també és vital i és sovint utilitzada pels comerciants de dia. Bàsicament, tracta sobre com se sent la gent sobre la criptomoneda. I tots sabem que els criptos poden ser una alternativa a la banca, ja que són descentralitzats i transparents. Molt atractiu, oi?

8. Seguiu Cryptocurrency News

Tanmateix, els mètodes i les eines d’anàlisi de negociació (com ara la divergència de convergència de la mitjana mòbil i l’índex de força relativa) no són suficients. Per entendre el mercat, cal seguir les notícies criptogràfiques. El comerç de criptomonedes està altament influït per notícies, esdeveniments, regulacions i possibles associacions, de manera que mantenir-se al dia és crucial.

Dit això, Internet està ple de publicacions especulatives, tuits i notícies falses, així que assegureu-vos que tingueu accés a informació fiable.

9. Crear una estratègia de gestió de riscos eficaç

Per aprendre a operar diàriament, heu d’aprendre a gestionar els riscos i assumir les pèrdues. Les estratègies de sortida són crucials per a l’èxit. Heu d’establir les ordres d’aturada i límit adequades.

Posem un exemple: imagineu-vos que sou un comerciant de criptografia diària al Regne Unit interessat en un parell de cripto-a-fiat. Si compreu una comanda a 5.000 dòlars però no voleu arriscar més del 10%, haureu d’establir una comanda de pèrdua permanent a 4.500 dòlars. Si les coses no van tal com estava previst, el vostre corredor sortirà en nom vostre abans que el valor de la vostra parella baixi a 4.500 dòlars.

Tingueu en compte que els experts suggereixen establir un stop-loss a prop del punt d’entrada, que és un consell adequat per als comerciants de dia de criptomonedes amb menys experiència.

10. Exploreu els laberints de la psicologia del comerç criptogràfic

Per últim, però no menys important, per aprendre a operar diàriament amb criptomoneda, s’hauria d’entendre la importància de la psicologia comercial.

Fins i tot quan esteu a punt de perdre, hauríeu de mantenir-vos objectius. Mai no contracteu un préstec per invertir en criptografia; no canvieu mai diners que no pugueu perdre. Com s’ha indicat anteriorment, no hi ha lloc per a l’avarícia i la confiança excessiva en el comerç de criptografia diària.

Les criptomonedes comercials diàries poden ser com un tsunami d’emocions, així que mantingueu-vos sempre dins del vostre límit i sigueu disciplinats.

Esteu a punt per operar amb criptografia diària?

Alternatives a Day Trading

Ara, quan sabeu com operar cada dia criptomoneda, és hora de començar. Tot i això, si creieu que el dia de la negociació no és per a vosaltres, simplement podeu considerar altres alternatives comercials.

  • Comerç del swing: De manera similar a la negociació diària, la negociació swing és un mètode arriscat i dinàmic que us permet comprar baixes i vendre altes. L’única diferència és que podeu mantenir els vostres càrrecs durant dies o fins i tot setmanes. En altres paraules, l’objectiu principal del comerç swing és identificar les tendències a mitjà termini per obtenir beneficis.
  • HODL: Aquesta és una estratègia a llarg termini per comprar una criptografia i mantenir-la durant molt de temps, fins i tot durant anys. És un tipus d’inversió popular, que també no exerceix cap tensió. No oblideu que necessitareu un intercanvi com eToro per comprar i emmagatzemar diferents criptos.
  • ICO: Les ofertes inicials de monedes (ICO) també són una manera fantàstica de guanyar fortuna. Com? Simplement, comprant fitxes d’una moneda nova a un preu reduït. Feu la vostra investigació i apreneu a reconèixer les estafes per protegir els vostres diners.

Curiosament, altres formes més específiques de guanyar diners amb cryptos inclouen la mineria, el desenvolupament de blockchain i fins i tot la publicitat.

No importa el que triïs, assegureu-vos que esteu familiaritzat amb les regulacions i els impostos sobre criptografia abans de començar a negociar. Al cap i a la fi, el comerç criptogràfic diari és una empresa financera seriosa!

Punts clau

  • La negociació diària és una manera popular de negociar criptos en un sol dia de negociació.
  • S’hauria d’entendre els conceptes bàsics del món criptogràfic i la psicologia del comerç criptogràfic per aprendre a operar diàriament amb criptomoneda.
  • Les notícies criptogràfiques, l’anàlisi fonamental, els patrons de dades, la gestió del risc i el sentiment del mercat també són factors crucials a tenir en compte.
  • Per a aquells que no estiguin interessats en invertir a curt termini, el comerç swing, la tinença i les ICO són ​​alternatives meravelloses a la criptomoneda de negociació diària.

Des de Trading Education, us podem ajudar a copsar els secrets del comerç diari criptogràfic: inscriviu-vos a un dels nostres cursos en línia avui.

Creieu que aquest dia el comerç de criptomonedes és per a vosaltres? Si no, quina alternativa escolliríeu?

Day Trading Cryptocurrency – Preguntes més freqüents

Quina és la millor criptomoneda al dia?

Les criptomonedes generen grans actius comercials en general, essent BTC i ETH una de les millors monedes del dia a dia. Com que aquests criptos són dos dels principals actors de la indústria, tenen una elevada liquiditat i cotitzen en moltes borses, com ara eToro.

Com puc començar a cotitzar diàriament??

Un cop hàgiu invertit en una educació i pràctica adequades sobre el comerç criptogràfic, és fàcil començar a negociar cada dia. Hauríeu de triar un corredor fiable, finançar el vostre compte i triar un parell de criptografia per operar. És fàcil començar; fins i tot podeu començar a cotitzar divises amb només 100 dòlars.

Puc guanyar diners diàriament operant criptomoneda?

Tot i que el comerç criptogràfic diari és una empresa lucrativa marcada per una elevada volatilitat, la investigació demostra que només l’1% -13% dels comerciants obtenen beneficis de manera constant. Per això, s’hauria d’invertir en educació comercial i autodisciplina per tenir èxit. Com deia el comerciant professional Alexander Elder, “l’objectiu d’un comerciant amb èxit és fer els millors oficis. Els diners són secundaris “.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map