Com intercanviar Ethereum Classic: una guia pas a pas

L’escena del comerç de criptomonedes és notícia a tot el món, ja que continua guanyant popularitat.

Tu pots comerç Ethereum Classic contra altres criptomonedes com Bitcoin i Litecoin. Com a alternativa, podeu canviar la moneda digital contra una moneda fiduciària com els dòlars nord-americans.

Voleu canviar aquest actiu tan especulatiu vosaltres mateixos? Si és així, estigueu atents.

En aquesta guia, parlem de com intercanviar Ethereum Classic en línia.

Això inclou els fonaments bàsics dels ossos nus com intercanviar Ethereum Classic, funcionant fins a arribar a tot tipus de comandes, comissions que es poden esperar i com trobar un corredor decent.

Com intercanviar Ethereum Classic en 5 senzills passos:

Per negociar ETC, el primer pas és obrir un accout amb un canvi regulat, ingressar fons, seleccionar Ethereum Classic a la llista de plataformes i, finalment, comprar ETC (anar llarg) o vendre ETC (anar curt).

Aquesta guia sobre com intercanviar ETC desglossarà tot en termes de Layman per tal que no comercieu a cegues. Però, si no teniu molt de temps per llegir-ho de totes maneres, això és el que heu de fer per canviar ara Ethereum Classic.

Pas 1: Obriu un compte amb un agent regulat

Pas 2: Finança el vostre compte

Pas 3: Trieu quant voleu canviar Ethereum Classic

Pas 4: Comprar ETC (anar llarg) o vendre ETC (anar curt)

Pas 5: Confirmeu el comerç

Continguts

Què és Ethereum Classic Trading?

Com funciona Ethereum Classic Trading?

Com intercanviar Ethereum Classic en línia: configurar un comerç

Com guanyar diners amb Ethereum Classic

Com intercanviar Ethereum Classic 2021: pas a pas

Preguntes freqüents

Què és Ethereum Classic Trading?

Tot i que Ethereum Classic és una moneda digital, diferent de les monedes emeses pel govern ‘fiat’ que tots fem servir per pagar els nostres impostos, les criptomonedes continuen tenint valor financer.

El valor financer de les monedes digitals com Ethereum Classic canvia amb cada segon, al llarg d’un dia de negociació. Això es deu a l’oferta i la demanda del mercat, que com qualsevol actiu negociable fluctua naturalment.

Quan es planteja com intercanviar Ethereum Classic, el primer que cal tenir en compte és que el seu objectiu final serà predir correctament l’augment o la baixada del preu de les monedes ETC..

Si la demanda d’Ethereum Classic augmenta, el preu de la moneda digital augmentarà. Si passa el contrari, el preu disminuirà.

Poder predir aquest sentiment del mercat és com els comerciants de criptomonedes obtenen beneficis.

A continuació, veureu un exemple senzill de com operar amb Ethereum Classic:

 • Diguem que a l’octubre Ethereum Classic té un preu de 4,00 dòlars
 • Això es mostra com a ETC / USD
 • Si creieu que Ethereum Classic està infravalorat, feu una comanda de compra de 1.000 dòlars
 • Al desembre, l’actiu digital valdrà 6,50 dòlars
 • Això mostra un augment del valor total del 62%
 • Si us plau, amb els guanys, decidiu tancar el vostre comerç creant una comanda de venda

Com podeu veure, en el nostre exemple Ethereum Classic va augmentar de 4,00 $ a 6,50 $ en dos mesos, cosa que va resultar en un benefici del 62%. Amb la vostra comanda de compra de 1.000 dòlars, vau obtenir guanys de 620 dòlars!

Aquest exemple il·lustra que quan podeu predir els mercats correctament i amb temps, podeu obtenir beneficis en el comerç d’Ethereum Classic. No obstant això, si haguéssiu predit de manera incorrecta, us quedaria amb una pèrdua financera.

En conseqüència, ni tan sols hauríeu de plantejar-vos pensar en com operar amb Ethereum Classic sense abans ensenyar-vos els avantatges del funcionament del mercat..

Com funciona Ethereum Classic Trading?

Si ja heu cotitzat en alguna capacitat, el comerç d’Ethereum Classic serà per a vosaltres una segona naturalesa.

Tanmateix, a diferència de les accions i els productes bàsics, que han estat actius durant segles, les criptomonedes només existeixen des de fa poc més d’11 anys.

Per a aquells que no tenen experiència o necessiten una recapitulació, fem una ullada a alguns fonaments d’Ethereum Classic.

Moviments de preus de negociació clàssics d’Ethereum

Tenir una comprensió ferma sobre el que impulsa el cost d’Ethereum Classic només us pot ajudar a l’hora d’intentar predir canvis de valor..

Si el sentiment del mercat cap a Ethereum Classic s’inclina cap a la direcció dels comerciants que passen molt de temps, es mostrarà al preu. Si els comerciants van a curt termini, això també afectarà el valor percebut de la moneda digital.

A més, en els corredors en línia, notareu que els preus cotitzats a ETC seran diferents. Per exemple, una plataforma de negociació us pot cotitzar 6,0950 dòlars a Ethereum Classic, mentre que una altra cotitza 6,0947 dòlars. Sigui com sigui, la diferència de preu tendeix a ser minúscula i no preocupa.

Ethereum Classic Trading Parells

negociació clàssica ethereum

Com hem dit anteriorment, podeu operar contra monedes fiduciàries com l’euro o el dòlar nord-americà o bé contra un altre actiu criptogràfic com Bitcoin.

Començant per “crypto-fiat”: això vol dir que negociarà Ethereum Classic contra una moneda emesa pel govern com els dòlars nord-americans. Per exemple, quan veieu el parell ETC / USD: ETC és la moneda “crypto” i USD és la moneda “fiat”.

Tot i que la majoria de la gent prefereix canviar Ethereum Classic contra el superdòlar USD, algunes plataformes comercials ofereixen alternatives. Per exemple, això pot incloure l’euro (ETC / EUR), la lliura britànica (ETC / GBP), el ien japonès (ETC / JPY) o el dòlar australià (ETC / AUD).

Cal dir que, negociant Ethereum Classic contra una moneda, com ara el dòlar americà, és molt probable que experimenteu millors diferencials, gràcies a una liquiditat tan elevada..

Per tant, no us sorprendrà escoltar que els parells cripto-fiat són molt més adequats per a principiants. No només és més fàcil quantificar els guanys i les pèrdues derivats de la negociació d’Ethereum Classic contra una moneda fiduciària, sinó que és molt més fàcil especular sobre el seu valor futur..

Per resumir la nostra secció sobre parells (si decidiu canviar Ethereum Classic contra una moneda fiduciària o un altre actiu criptogràfic), heu de predir l’augment o la baixada del valor de canvi respectiu..

Negociació a llarg o curt termini

Quan es planteja com intercanviar Ethereum Classic, és important que tingueu en compte quin instrument financer és el més adequat per als vostres objectius comercials.

Per exemple, si voleu canviar Ethereum Classic perquè creieu que l’actiu augmentarà de valor durant un període de temps més llarg; considereu comprar monedes ETC de forma directa.

D’aquesta manera els emmagatzemareu en una cartera criptogràfica i us mantindreu en la moneda digital durant setmanes o mesos, fins i tot anys a la vegada. Al seu torn, cobrarà quan consideri que és el moment adequat per aconseguir els majors guanys.

Si sou un principiant, probablement trobareu la part de la lectura de gràfics i de l’anàlisi tècnica de les coses una mica complexa. Al seu torn, això podria dificultar molt les decisions necessàries per obtenir beneficis.

Amb això en ment, és possible que trobeu més adequada una estratègia de compra i manteniment. Això es deu al fet que, mantenint el vostre actiu criptogràfic, ja no us haureu de preocupar per la volatilitat a curt termini d’Ethereum Classic.

Pel que fa a la forma a curt termini d’intercanviar Ethereum Classic, el vostre objectiu és obtenir beneficis menors de forma regular. És possible que us trobeu fent moltes comandes de compra i venda durant tot el dia, sobretot si us apassioneu com a comerciant de criptomonedes.

Si trieu aquesta ruta, us aconsellem que seguiu negociant parells ultra-líquids com ETC / BTC i ETC / USD.

Comerç i clàssic propi d’Ethereum

Si opteu per utilitzar l’esmentada estratègia de compra i manteniment, us aconsellem fer-ho mitjançant un corredor en línia respectat i regulat, en lloc d’un criptointercanvi..

Si encara no heu investigat els centenars de corredors de l’espai en línia, us recomanem eToro. La plataforma de comerç social té més de 13 milions de clients. No només podeu emmagatzemar el vostre Ethereum Classic de forma segura sense cap cost addicional, sinó que l’agent ofereix operacions de criptomoneda sense comissions.

Dit això, l’estratègia de compra i retenció no està reservada només als principiants, ja que és adequada per a persones que tinguin qualsevol nivell d’experiència comercial. Com dèiem, una estratègia a llarg termini elimina la necessitat de vigilar les fluctuacions de preus a curt termini.

Ethereum Classic Trading

Si preferiu la idea d’estratègies comercials populars a curt termini, com ara ‘day trading’ o ‘swing trading’: podeu optar per un ‘Ethereum Classic CFD (Contract for Difference).

En aquest punt, hem d’esmentar que, si vius als EUA, els CFD estan estrictament prohibits, segons la llei de valors dels Estats Units. Si viviu al Regne Unit, podeu aconseguir els CFD per a la majoria d’actius, a part de les monedes digitals, com ara Ethereum Classic.

A continuació, es mostra un resum detallat del que són els CFD:

 • Els CFD fan un seguiment del preu real de l’actiu financer en qüestió: aquesta vegada, Ethereum Classic
 • Els CFD clàssics d’Ethereum conviden a tarifes i apalancaments competitius en les operacions
 • Podeu “curt” o “llarg” en els actius criptogràfics, és a dir, podeu obtenir guanys amb mercats baixistes i alcistes

Si podeu accedir a CFDs on viviu, podeu canviar Ethereum Classic tant contra fiat com contra criptomonedes.

Si teniu intenció d’utilitzar el palanquejament independentment de si és legal al vostre país, sempre hi haurà un intercanvi de criptografia de tercers que estigui disposat a oferir-vos-el..

Tot i això, és primordial que sàpiga que es tracta d’espais no regulats sovint i, per tant, el seu capital està en risc. També és poc probable que pugueu ingressar fons al vostre compte mitjançant una moneda fiduciària com els dòlars nord-americans.

A més, si voleu canviar Ethereum Classic contra dòlars nord-americans, és probable que us hagueu de conformar amb ETC / USDT en lloc de ETC / USD. Per a aquells que no ho saben, USDT és una moneda digital anomenada Tether, vinculada al USD.

Voleu considerar el comerç? Ethereum Classic ETC?

Com intercanviar Ethereum Classic en línia: configurar un comerç

com intercanviar clàssic ethereum

Per aprendre a negociar Ethereum Classic de manera eficient, heu de comprendre amb fermesa les comandes de negociació. En última instància, sense fer cap comanda, el vostre corredor en línia no sabrà quina és la vostra posició en el vostre comerç Ethereum Classic!

Si heu canviat de divises i altres tipus similars abans, ja sabreu el procediment. Per a aquells que no ho han fet, realitzeu una comanda en funció de la vostra predicció i la plataforma de negociació accionarà aquesta comanda per a vosaltres. A continuació, seureu i esperareu el millor.

A continuació, repassem una llista de comandes fàcils d’utilitzar quan es negocia Ethereum Classic en línia.

Comanda de compra o venda

Començant per les comandes més bàsiques, és obligatori “comprar” i “vendre”.

En essència:

 • Feu una comanda de compra si creieu que Ethereum Classic augmentarà el seu valor
 • Feu una comanda de venda si creieu que Ethereum Classic disminuirà el seu valor

Com podeu veure, les comandes de compra / venda són molt senzilles. Totes les comandes que feu per operar amb Ethereum Classic necessitaran una comanda de compra i venda.

En poques paraules, si entreu al mercat amb una comanda de compra, una ordre de venda tancarà el vostre comerç. Si entreu amb una comanda de venda, una comanda de compra tancarà el vostre comerç.

Preu d’entrada

Ara que ja coneixeu els conceptes bàsics sobre com operar amb Ethereum Classic, us podem guiar per altres comandes útils.

La plataforma de comerç en línia us preguntarà invariablement si voleu una “ordre límit” o una “comanda de mercat”, que indica al vostre intermediari la vostra “estratègia de sortida”..

A continuació, trobareu una explicació senzilla de cada ordre per netejar la boira:

 • Comanda de mercat: Ethereum Classic té un valor de 6.5020 dòlars. Encantat amb el preu que ofereix, feu una comanda de mercat al vostre corredor. El vostre corredor executa aquesta comanda immediatament al preu o al preu més proper disponible. A causa de l’oferta i la demanda, el preu que obtingueu pot variar lleugerament.
 • Ordre límit: Ethereum Classic té un valor de 6.5020 $, però no voleu entrar al mercat fins que el preu no arribi a 6.6970 $. Tenint això en compte, feu una “comanda límit” de 6.6970 USD. Aquesta posició romandrà pendent fins que les monedes ETC assoleixin aquest preu objectiu o decidiu cancel·lar la comanda límit manualment.

Les comandes límit són molt populars entre els comerciants de qualsevol actiu, a causa del nivell de control adquirit sobre la posició.

Sortir d’Estratègia

Després d’explicar com entrar al mercat, és natural que passem a estratègies de sortida. Aquí és on s’utilitzen les ordres de ‘take-profit’ i ‘stop-loss’.

A continuació, trobareu una explicació senzilla de cada ordre per netejar la boira:

 • Assolir beneficis: Si voleu obtenir els vostres beneficis a un 3% del vostre comerç Ethereum Classic, configureu la vostra comanda de beneficis un 3% superior o inferior al preu actual. Si, o quan les monedes ETC arriben a aquest punt de preu, el vostre corredor tancarà la vostra operació per vosaltres.
 • Parar perdues: Si voleu evitar perdre més de l’1% del vostre comerç Ethereum Classic, configureu el vostre ordre de pèrdua d’atur a un 1% per sobre o per sota del seu valor actual. Si, o quan les monedes ETC arriben a aquest preu, el vostre corredor tancarà la vostra operació per vosaltres.

Per explicar-ho més amunt, vegeu a continuació un exemple de com es poden utilitzar tots dos en el mateix comerç:

 • Esteu negociant ETC / USD a 6,5020 USD
 • Creient que augmentarà el preu, feu una comanda de compra
 • Si no voleu perdre més de l’1%, feu una comanda d’aturada de pèrdua de 6.4369 $
 • Si la vostra posició obté un benefici del 3%, voleu treure profit
 • Com a tal, feu una comanda de beneficis de 6.6970 $

Com es desprèn del nostre exemple, és possible utilitzar ordres de beneficis i stop-loss a banda i banda del preu d’Ethereum Classic. Sigui quina sigui la direcció del preu de la moneda digital, el corredor tancarà l’operació automàticament, segons les condicions que hàgiu determinat prèviament.

Aquí només hi ha dos resultats possibles, que són els següents:

 • Si ETC / USD augmenta a 6,6970 dòlars, el corredor executarà la vostra comanda de guanys automàticament. Això bloqueja el vostre benefici del 3% i, en conseqüència, el vostre comerç es tanca.
 • Si ETC / USD disminueix a 6.4369 $, el corredor executarà la vostra comanda de stop loss automàticament. Això atura la pèrdua a l’1% i, en conseqüència, la vostra operació es tanca.

A punt per submergir-vos Ethereum Classic ETC mercat?

Com guanyar diners amb Ethereum Classic

Com es desprèn dels nostres exemples anteriors, hi ha ordres que eliminen la necessitat de tancar manualment el vostre negoci en el moment adequat. Tanmateix, això no indica que sigui fàcil guanyar diners negociant Ethereum Classic.

Per contra, hi ha moltes altres consideracions abans de conèixer els avantatges del comerç de monedes digitals: vegeu més avall.

1. Estaca

Tens un control de les comandes i estàs preparat per operar amb Ethereum Classic ara mateix? En primer lloc, heu de seleccionar la vostra estaca. Val la pena tenir en compte que, com més gran sigui la vostra participació, més grans podrien ser els vostres beneficis o pèrdues.

Per exemple, si jugueu 50 dòlars a Ethereum Classic i obteniu guanys del 3%, això equival a 1,50 dòlars. Al contrari, si aposteu una participació més alta en el vostre comerç, digueu 1.000 dòlars: es produiria un benefici de 30 dòlars..

És per això que molts operadors inclouen una estratègia de gestió de fons bancaris en els seus esforços comercials.

A l’hora de plantejar-vos com es comercialitza Ethereum Classic, tingueu en compte que el saldo del vostre compte canviarà setmana rere setmana, especialment si es fa una estratègia a curt termini..

Tenint en compte això, és raonable utilitzar un percentatge com a guia. Una estratègia popular de gestió de fons bancaris consisteix a no participar mai més del 2% del compte de negociació disponible.

Per exemple, si teniu 1.500 dòlars al vostre compte, no participeu més de 30 dòlars en un comerç d’Ethereum Classic. Si tingués 10.000 dòlars, aquesta participació màxima seria de 200 dòlars, etc..

La bona notícia és que la gran plataforma broker eToro us permetrà canviar Ethereum Classic a partir de 25 dòlars, cosa que farà que aquesta estratègia sigui fàcilment assolible..

2. Apalancament comercial Ethereum Classic

Abans hem esmentat que algunes persones no poden accedir als CFD d’Ethereum Classic. Si no pertanyeu a aquesta categoria, podeu accedir a l’apalança que conviden els CFD. Tot i que el palanquejament sona molt bé, és important que en tingueu precaució.

Si intercanvieu Ethereum Classic i feu la trucada adequada amb el vostre corredor (donant lloc a beneficis), l’apalancament esmentat pot augmentar significativament els vostres guanys..

Com a tal, si apliqueu apalancament, però el comerç no funciona correctament (resultant en una pèrdua), el palanquejament augmentarà les pèrdues.

Per obtenir més claredat, consulteu a continuació un exemple d’un comerç Ethereum Classic amb apalancament:

 • Creeu una comanda de venda de 1.000 $ a ETC / USD
 • Apliqueu un apalancament d’1: 2 al vostre negoci
 • El vostre benefici és del 10%
 • Sense palanquejament, els vostres guanys són de 100 dòlars
 • Amb l’apalancament 1: 2, els vostres guanys seran de 200 dòlars

Com podeu veure més amunt, si podeu aconseguir palanquejament, podeu augmentar el vostre benefici. Trobareu que algunes plataformes comercials ofereixen als clients un aprofitament de fins a 1: 100. Aconsellem evitar aquests corredors, ja que probablement no estiguin regulats.

Fess to Trade Ethereum Classic en línia

És possible que ja hagueu decidit com operar Ethereum Classic, ja sigui contra una moneda fiduciària o un actiu criptogràfic, a llarg o curt termini. Sigui com sigui, haureu de tenir en compte els possibles honoraris.

Una plataforma comercial és, al cap i a la fi, un negoci. Els honoraris que cobren aquests corredors poden variar i poden variar força. Per aquest motiu, és important que consulteu les comissions de cada corredor individual.

Vegeu a continuació una llista de les tarifes més freqüents per donar-vos una idea d’on cal buscar.

Comissió de comerç clàssic d’Ethereum

La majoria dels corredors en línia cobraran una comissió per poder operar amb Ethereum Classic. Això sol ser una comissió variable en relació amb el valor de la vostra comanda.

Per fer-vos una idea de què podeu esperar: el corredor de criptomonedes Coinbase cobra als clients un 1,49% per cada acció comercial. Això suposa un 1,49% en entrar al mercat i un 1,49% en sortir del mercat.

En contrast amb eToro, podeu esperar pagar una comissió del 0% quan opteu per negociar Ethereum Classic. També hi ha 15 monedes digitals disponibles!

Spread clàssic Ethereum

La diferència que cobren els corredors en línia és comparable a una comissió indirecta. En poques paraules, la diferència és la diferència entre el preu de compra i el preu de venda de l’actiu, en aquest cas Ethereum Classic.

Com més gran sigui la bretxa de preus, més gran serà la “comissió”. D’altra banda, si veieu que un corredor ofereix una “diferència ajustada”, és millor per a la vostra cartera. Per posar-hi un punt més precís: si el diferencial és de l’1,90% en el vostre comerç d’Ethereum Classic, començareu el vostre comerç en un 1,90% en vermell.

Això vol dir que si la vostra posició és de l’1,90%, en realitat és un punt d’equilibri, mentre que qualsevol cosa superior a l’1,90% es considera benefici.

Altres honoraris comercials d’Ethereum Classic

Ara que us hem posat al corrent de les tarifes més freqüents, és crucial saber que per canviar Ethereum Classic és possible que entrin en joc altres càrrecs..

A continuació en detallem uns quants més que cal tenir en compte.

 • Dipòsit / retirades: Alguns corredors en línia cobren comissions estàndard de dipòsit / retirada. Per exemple, la plataforma de criptografia Binance cobra un 2% en cada transacció amb targeta de dèbit, mentre que a Coinbase és del 3,99%. En canvi, per operar amb Ethereum Classic a eToro, l’únic càrrec de finançament és del 0,5%, a càrrec dels clients si no diposita dòlars nord-americans..
 • Inactivitat: Les comissions d’inactivitat són habituals en els corredors en línia. Normalment, es cobra aquesta comissió mensualment, després de 12 mesos de negociació activa. Algunes plataformes comercials comencen a carregar-se al cap de només 3 mesos. La quota mensual es cobrarà fins que es cancel·li el compte o es faci una operació.
 • Finançament durant la nit: Si no sou dels Estats Units o del Regne Unit i podeu accedir a CFDs on viviu, pagareu tarifes de finançament durant la nit. Aquesta tarifa es cobra per cada operació que quedi oberta durant la nit, amb una tarifa més elevada durant els caps de setmana. Això també es coneix com a “taxa de permuta”.

Consulteu sempre la taula de preus de qualsevol plataforma de negociació abans de registrar-vos, ja que les comissions aviat podran menjar els vostres beneficis.

A crowd-pleaser eToro, podeu canviar Ethereum Classic sense comissions. No només això, sinó que l’agent regulat ofereix diferències competitives i només un 0,5% de comissió per als dipòsits que no siguin en USD.

Com intercanviar Ethereum Classic 2021: pas a pas

A hores d’ara, sens dubte, esteu jugant a l’hora de començar a negociar Ethereum Classic.

Per completar el vostre viatge per aprendre a operar amb Ethereum Classic, hem elaborat un pas a pas que us guiarà.

Pas 1: trieu un lloc comercial Ethereum Classic

El primer port d’escala a l’hora d’escollir un lloc de comerç Ethereum Classic és trobar una plataforma de comerç decent. Hi ha centenars de plataformes en línia que cauen sobre si mateixes per registrar-vos; així que trieu amb prudència.

Per això, creiem que és primordial que consulteu la nostra llista de factors importants que cal tenir en compte a l’hora de cercar un corredor de criptografia en línia..

 • Normativa: La plataforma de negociació té llicència i està regulada per organitzacions com CySEC, FCA o ASIC?
 • Tarifes: De quines comissions corresponen als corredors quan comercieu amb Ethereum Classic??
 • Pagaments: Quins tipus de pagament accepta la plataforma de criptografia?
 • Mínim del compte: Quina és la participació mínima i el dipòsit necessaris al lloc de negociació?
 • Parells clàssics Ethereum: Quines monedes criptogràfiques i fiat es poden negociar contra ETC?
 • Plataforma de negociació: La plataforma de comerç Ethereum Classic és fàcil d’utilitzar i s’adapta als principiants?
 • Mòbil: El corredor en línia ofereix una aplicació mòbil per operar en moviment?

Com podeu veure, hi ha moltes coses a pensar, de manera que no hauria de ser una decisió fulminant. La plataforma de negociació no només és responsable de dur a terme les vostres comandes Ethereum Classic. Però probablement també emmagatzemarà les vostres monedes digitals.

eToro brilla de diverses maneres, ja que molts dels seus 19 milions de clients estarien d’acord. A continuació, es detallen els millors aspectes del comerç d’Ethereum Classic a eToro.

 • La plataforma de comerç social està fortament regulada en diverses jurisdiccions, incloses les llicències amb ASIC, FCA i CySEC. Per als residents als EUA, eToro està registrat a FINRA
 • Els clients es beneficien de la negociació Ethereum Classic sense comissions, amb diferències reduïdes
 • eToro processa els dipòsits immediatament i accepta targetes de crèdit / dèbit i carteres electròniques com PayPal, Skrill i Neteller
 • El broker ofereix una gran varietat de monedes fiduciàries i monedes digitals per operar contra Ethereum Classic
 • La participació mínima per negociar ETC és de només 25 dòlars

Pas 2: obriu un compte de comerç Ethereum Classic

Aneu a la plataforma comercial que vulgueu i cerqueu el botó “Uniu-vos ara” o “Registreu-vos”. A eToro, aquest procés triga menys de 10 minuts de mitjana.

Se us demanarà que empleneu algunes dades bàsiques com ara el vostre nom, adreça, correu electrònic, número de telèfon i data de naixement. També se us demanarà que pengeu una còpia del vostre document d’identitat amb fotografia, com ara un passaport. El corredor en línia ha d’aprendre qui sou segons les normes KYC.

eToro utilitza tecnologia d’identificació automatitzada per validar les dades del client, cosa que significa que comerciarà amb Ethereum Classic gairebé en cap moment..

Podeu canviar Ethereum Classic abans de penjar el vostre document d’identitat amb foto, però, haureu de completar aquest pas quan sol·liciteu una retirada o ingresseu més de 2.250 $.

Pas 3: Fons de dipòsit

En aquest moment, podeu finançar el vostre nou compte comercial per operar amb Ethereum Classic des de la comoditat de casa vostra.

Com hem esmentat, eToro és compatible amb diversos mètodes de pagament. Això inclou una targeta de crèdit / dèbit, Skrill, Neteller i PayPal. Finançar el vostre compte és molt ràpid, segur i convenient.

Pas 4: trieu Ethereum Classic Trading Market

invertir en preu ethereum classic, etc.

Un cop hàgiu completat el pas 3, podeu triar un mercat a la plataforma. Simplement dirigiu-vos a la categoria titulada “Mercats comercials” per navegar pel que està disponible.

Si, per altra banda, ja sabeu quin parell Ethereum Classic voleu canviar, podeu utilitzar el servei de cerca. Podeu cercar ETC / USD o ETC / LTC per exemple.

Pas 5: col·loqueu Ethereum Classic Trade

Ara és hora de fer el vostre comerç Ethereum Classic. Aquí és on entren les comandes que vam cobrir anteriorment. Si necessiteu un curs de reciclatge, no dubteu a tornar a la secció “Configuració d’un comerç” de la nostra guia.

Depenent de la forma en què es vegi el preu d’Ethereum Classic, podeu seguir endavant i fer una comanda de compra / venda. A continuació, premeu “comerç obert”; així s’executarà la vostra comanda.

Com intercanviar la guia clàssica d’Ethereum: el veredicte

Per operar amb Ethereum Classic d’una manera segura i eficaç, és millor que us acosteu a un corredor regulat que ofereixi bons honoraris i un munt de mercats..

És per aquest motiu que ens agrada eToro. El broker és molt apte per a principiants, configurar comandes és fàcil i podeu canviar actius financers com Ethereum Classic amb una comissió del 0%.

La plataforma de comerç social us permet operar amb Ethereum Classic contra altres actius criptogràfics com Bitcoin i Litecoin, a més de monedes fiduciàries com el dòlar nord-americà, l’euro i la lliura britànica..

Probablement el més important de tot és que el corredor està regulat en diverses jurisdiccions. Tot plegat, en mantenir-se amb un corredor decent i fiable i buscar guies com la nostra, podeu intercanviar fàcilment Ethereum Classic amb seguretat.

eToro: millor ETC clàssic Ethereum per al comerç comercial

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Preguntes freqüents

Està negociant Ethereum Classic amb seguretat?

Sí. El comerç d’Ethereum Classic és segur, sempre que ho feu mitjançant un corredor autoritzat i regulat com eToro. La plataforma comercial està registrada als Estats Units i està regulada a Austràlia, el Regne Unit i Xipre.

Com puc operar amb Ethereum Classic?

La forma més còmoda d’intercanviar Ethereum Classic és mitjançant un corredor en línia com eToro. Finançeu el vostre compte amb un mínim de 200 $ i feu una comanda per només 25 $.

Es pot enriquir negociant Ethereum Classic?

Si pronostiqueu correctament els moviments de preus a curt termini d’Ethereum Classic, obtindreu beneficis. Si pronostiqueu incorrectament, causareu una pèrdua. No participeu mai més del que el vostre pressupost permet i tingueu en compte una estratègia de gestió de fons bancaris.

El comerç Ethereum Classic és legal als Estats Units?

El comerç d’Ethereum Classic és legal als EUA. Tot i això, no se us donarà accés als CFD apalancats.

Podeu canviar Ethereum Classic amb Leverage??

Si viviu als Estats Units o al Regne Unit, no podeu accedir a l’apalança d’Ethereum Classic mitjançant un corredor regulat. Les plataformes de negociació no regulades oferiran un palanquejament, tot i que és millor evitar-ho.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map