Com comprar NEO: Guia per a principiants 2021

Voleu saltar directament a la resposta? Podeu comprar NEO a eToro.

Voleu participar d’aquest fenomen de la moneda digital i aprendre a comprar NEO? Si és així, heu aterrat a la pàgina correcta.

En aquesta guia, us mostrem com comprar NEO en línia. Us guiarem a través dels passos per triar un corredor, entendre els riscos i beneficis potencials i completar la vostra inversió NEO de la manera més segura possible..

A més, us guiarem a través de les opcions d’emmagatzematge de les monedes NEO i de com trobar un proveïdor NEO autèntic per comprar actius criptogràfics de manera segura..

Com comprar NEO en 5 passos

A continuació, trobareu un recorregut de 5 passos que us mostra com comprar NEO ara mateix!

Pas 1: Uniu-vos a un corredor en línia regulat i amb llicència que proporciona accés a NEO

Pas 2: Finançament del vostre compte nou

Pas 3: Compra NEO

Pas 4: Introduïu la quantitat de NEO que voleu comprar

Pas 5: Confirmeu que la informació que heu introduït és correcta

Com comprar NEO avui

si cerqueu un pas a pas, consulteu el següent. Us mostrem com comprar NEO avui mateix amb eToro sense comissions en menys de 10 minuts!

Pas 1: trieu un corredor o un intercanvi NEO en línia


Com és obvi pels cinc passos esmentats anteriorment, es recomana utilitzar un corredor en línia per comprar NEO.

Si opteu per registrar-vos a la popular plataforma de xifratge eToro, podeu comprar monedes NEO de forma directa, de manera segura..

No hi ha dubte de la seguretat d’aquest corredor en línia, ja que la plataforma està regulada en diverses jurisdiccions. En breu tractem la importància de la regulació amb més detall.

Tot i això, no esteu obligats a un sol mètode en comprar NEO, ja que també podeu comprar les vostres monedes digitals mitjançant un intercanvi de criptomonedes. Aquí podeu canviar un altre actiu criptogràfic com Litecoin o Bitcoin Cash a canvi de NEO.

En qualsevol cas, és probable que l’esmentat intercanvi criptogràfic estigui lliure de l’atenta mirada dels organismes reguladors. Això és una mala notícia, si confiarà els seus diners amb una plataforma que no respongui a ningú.

Preferit del novell eToro brilla intensament quan es tracta de seguretat. El corredor en línia està aprovat per un grapat d’autoritats financeres molt respectades, inclosa FINRA als EUA. També té llicències de la FCA, ASIC i CySEC.

Aquesta xarxa de seguretat és inestimable per als inversors NEO, ja que aquests reguladors mantenen les normes estrictes dels corredors en matèria d’atenció al client, segregació de fons de clients i KYC.

1. Regulació

Quan es contempla com comprar NEO en línia, la regulació hauria de ser una prioritat.

Com dèiem, la regulació ofereix un espai segur i fiable per comprar NEO, en una altra extensió dubtosa de plataformes de criptografia inexplicables.

Tot i que no és un fet determinat, és molt poc probable que es reguli un intercanvi de criptografia de tercers. Això us deixa vulnerables als pirates informàtics, ja que cada any surten més històries d’intercanvis de criptografia que els criminals han estat saquejats..

Per contrarestar-ho, també hi ha l’opció d’emmagatzemar les vostres pròpies monedes NEO després de comprar-les. Això implica retirar NEO d’un intercanvi a una criptomoneta pròpia. Tot i que probablement soni prou senzill, també es pot considerar un desavantatge.

Això no només vol dir que haureu de cercar una llarga clau privada, sinó que també sou responsable de protegir els vostres actius cripto dels pirates informàtics. Aquesta no és una cosa fàcil, com si oblidéssiu la vostra clau privada, o passés a les mans equivocades, malauradament no teniu cap poder.

La sorprenent diferència entre un intercanvi i un corredor com eToro és que aquest últim emmagatzemarà el vostre NEO i els mantindrà segurs. Aquest emmagatzematge no comporta cap cost addicional i, amb les diverses formes de seguretat que ofereix la regulació, podeu relaxar-vos, sabent que els vostres actius criptoactius són segurs.

2. Formes de pagament

Tenir en compte quins tipus de pagament estaran disponibles a l’hora de pensar com comprar NEO no és gens obvi. Tot i que s’ha de dir, normalment hi ha una gran quantitat d’opcions de pagament en els corredors de criptografia en línia moderns.

Fa poc temps, és gairebé segur que no tindríeu més alternativa que pagar mitjançant transferència bancària. Encara avui aquest és un dels mètodes de pagament més lents per a les plataformes a processar.

A eToro s’acullen tot un seguit de tipus de pagament. Això inclou targetes de crèdit i dèbit com Mastercard, Maestro i Visa / Visa Electron.

A més, també podeu comprar monedes NEO mitjançant Neteller, PayPal, Klarna, Skrill i molt més.

3. Taxes i comissions

És important, amb qualsevol nova empresa que impliqui finances, intentar informar-se de possibles comissions.

És fonamental que els corredors en línia cobrin aquestes tarifes perquè puguin mantenir la pilota rodant i continuar proporcionant emmagatzematge i accés als mercats de criptomonedes. Com a tal, si cronometreu els mercats correctament, és un benefici per a tothom.

Quan investigueu com comprar NEO, sens dubte, us adonareu que la gran majoria dels proveïdors de criptografia cobren comissions. Trobem que tendeix a ser una taxa variable en funció de la mida de la vostra posició.

Com qualsevol negoci, trobareu que els corredors en línia varien entre si, especialment quan es tracta de comissions i honoraris.

Per il·lustrar com funciona quan opteu per comprar NEO, consulteu a continuació:

 • Com a exemple, el popular proveïdor de criptografia Coinbase cobra als clients una quota de l’1,49% en entrar i sortir del mercat
 • Com a tal, si introduïu la vostra posició NEO a 1.000 dòlars, Coinbase requereix 14,90 dòlars de tarifes
 • Ergo, si entres al mercat a 500 dòlars, hauràs de pagar 7,45 dòlars, etc.

En nom de la claredat, vegem un exemple de com aquesta comissió pot afectar els vostres beneficis NEO potencials:

 • Creeu una comanda de compra de 2.000 dòlars a NEO
 • Heu de pagar 29,80 dòlars en comissió (un 1,49% de 2.000 dòlars)
 • En el moment de cobrar, la vostra posició està valorada en 2.800 dòlars
 • Una vegada més, és responsable d’una comissió de l’1,49%, que és de 41,72 dòlars
 • Heu pagat un total de 71,52 dòlars en comissió només a Coinbase

Com podeu veure clarament, l’1,49% no sona gaire. Però, pagant aquesta quota per cada operació, aviat notareu que els vostres guanys es mengen en un tres i no res.

Si haguéssiu elegit comprar NEO mitjançant la plataforma regulada eToro, hauríeu estalviat 71,52 dòlars. Per què? Perquè aquest corredor en línia no té comissions!

Pel que fa a les comissions de dipòsit, hi ha una gran varietat entre plataformes criptogràfiques. Per exemple, a Coinbase els clients paguen el 3,99% per cada transacció amb targeta de dèbit. Això vol dir que en el nostre exemple anterior hauríeu pagat 79,80 dòlars per entrar a la vostra posició NEO, si haguéssiu utilitzat una targeta de dèbit. Aleshores, quan sortís de la vostra posició, s’hauria iniciat la comissió estàndard de l’1,49%.

Més a eToro, podeu ingressar mitjançant diversos tipus de pagament i només pagareu una quota del 0,5% si no pagueu en USD.

4. Altres factors importants

En aquest punt, hem cobert els ossos de com comprar NEO, incloses les regulacions, els mètodes de pagament i les taxes.

Abans de passar al següent pas de la nostra guia per a principiants, us informarem d’alguns altres factors importants.

 • Facilitat d’ús: És important que us sentiu còmode a l’espai on esteu comprant criptomonedes, és a dir, que el lloc web sigui fàcil d’utilitzar. Això farà que la realització de comandes NEO sigui un assumpte sense estrès i sense complicacions.
 • Inversió mínima: Abans de comprometre’s amb un corredor en línia, és crucial que comproveu quina és la inversió mínima per comprar NEO. La raó és que, si la plataforma requereix un mínim important en cada compra, probablement no serà un projecte viable per a vosaltres. A eToro, podeu comprar monedes NEO des de només 25 dòlars!
 • Emmagatzematge: Vam tocar l’emmagatzematge i com confiar en un intercanvi o corredor no regulat amb les vostres monedes NEO és un negoci arriscat. Si opteu per comprar NEO a eToro, podreu emmagatzemar les vostres compres a la plataforma sota una estricta regulació d’organismes financers molt respectats..

Pas 2: elaborar un pla d’inversions

investin en neo

És una bona idea elaborar un pla d’inversions a l’hora de plantejar-se com comprar NEO. Només cal pensar en les 6 P: “La planificació i la pràctica adequades impedeixen un mal rendiment”.

En comprar monedes digitals en un entorn tan volàtil, això té encara més sentit. Com a tal, els inversors de tots els nivells d’habilitats creen un pla d’inversions per intentar mantenir-se en línia recta i estreta, mantenint a ratlla les emocions comercials.

Si no sabeu per on començar, consulteu una llista d’estratègies útils a continuació:

1. A llarg termini o a curt termini

A l’hora de deliberar sobre com comprar NEO, us veieu invertint a llarg o curt termini?

Els que es dediquen a invertir a curt termini volen fer ús de pujades a curt termini en el preu dels actius criptogràfics.

Els guanys modestos però regulars s’aconsegueixen mitjançant la compra de NEO i, a continuació, el cobrament en qüestió de minuts, dies o setmanes, en funció del sentiment del mercat i de l’estratègia escollida.

Les criptomonedes són ben conegudes per fluctuar fins a dos dígits en un sol dia. Aquesta volatilitat és la que atrau molts inversors a les monedes NEO. Dit d’una altra manera, el principi del ‘risc-retorn’ és fort en aquest joc.

En poques paraules, com més alt sigui el risc, major serà la recompensa potencial.

Al contrari, una estratègia a llarg termini de “comprar i mantenir”, com suggereix el seu homònim, implica mantenir-se amb NEO.

Depenent de la sensació general del mercat, mantindreu els vostres actius criptogràfics durant mesos o anys. Això elimina la necessitat de vigilar les pujades de preus a curt termini en un mercat altament volàtil: la fabricació és ideal per a principiants.

2. Preu objectiu NEO

Vam parlar de que un pla d’inversions era una idea encertada, de manera que té sentit que afegir un preu objectiu NEO sigui una estratègia raonable.

Per explicar-ho més, si comprés NEO a 15,15 dòlars amb la visió de duplicar la vostra inversió, la moneda digital hauria d’augmentar el seu valor fins a 30,30 dòlars. Com a tal, si volguéssiu quadruplicar la mateixa inversió, NEO hauria d’augmentar fins a un preu de 60,60 dòlars.

Tot i que això pot semblar una mica inversemblant: el valor d’aquesta moneda digital en concret va passar d’un valor de 0,18 dòlars el 2016 a un màxim històric de 191,00 dòlars el 2018. Això demostra que, al cap i a la fi, és totalment possible quadruplicar la vostra inversió..

3. Penseu en la possibilitat d’inversions regulars

Com és clar ara, les criptomonedes poden canviar de preu en grans quantitats.

Amb això en ment, hauríeu de pensar a incloure inversions periòdiques al vostre pla, a l’hora de plantejar-vos com comprar NEO.

En lloc de dedicar els vostres estalvis a la compra de criptomonedes, us recomanem que invertiu petites quantitats regularment. Així, creeu la vostra cartera d’una manera aversiva al risc.

Algunes persones opten per comprar NEO mensualment o setmanalment. Això us permet fer créixer la vostra col·lecció de criptomonedes sense arriscar massa diners cada vegada..

Segons vam parlar, eToro us ofereix la comoditat de comprar NEO i qualsevol altra moneda digital des de tan sols 25 dòlars. Això fa que afegir imports regulars al vostre pla d’inversions sigui senzill.

Pas 3: obriu un compte de corredor NEO

Aquells de vosaltres que hagueu negociat matèries primeres, accions o divises notareu que l’obertura d’un compte d’intermediari NEO és la mateixa rutina. Aneu al lloc web del proveïdor de criptografia que trieu i cerqueu el botó “Registra’t” o “Uneix-te ara”.

Ara, per descomptat, heu de dir al corredor en línia qui sou. Introduïu les dades sol·licitades a les caselles corresponents. Normalment, aquest serà el vostre nom complet, adreça, número de telèfon, correu electrònic i data de naixement.

A continuació, se us demanarà que aporteu una prova de qui sou, de manera que només cal que pengeu una còpia clara del passaport o del permís de conduir. També se us demanarà que envieu una prova de la vostra adreça, que normalment pot ser una carta oficial emesa pel govern, un extracte de compte bancari o una factura de serveis públics dels darrers 3 mesos..

Tot això és estàndard amb qualsevol corredor de criptografia regulat segons les normes de KYC (amb la finalitat de prevenir delictes financers).

A risc de repetició, us recomanem que només us inscriviu amb un corredor amb llicència, en lloc d’arriscar el vostre capital en un canvi no regulat. Això es deu al fet que hi ha centenars de proveïdors en línia ombrívols que esperen enganyar inversors desprevinguts.

Si encara no esteu segur de com comprar NEO de manera segura, fer-ho mitjançant eToro, que no deixa de ser multitudinari, no és gens intel·ligent. El corredor en línia està regulat i dóna servei a més de 13 milions de clients.

No només això, sinó que algunes plataformes triguen dies a processar documents d’identificació: eToro utilitza tecnologia automatitzada moderna, és a dir, normalment es pot comprar NEO als pocs minuts d’haver ingressat.

Pas 4: Dipositeu alguns fons

Ja us heu assegurat que el vostre mètode de pagament escollit sigui compatible amb la plataforma de criptografia que hàgiu triat.

Com a tal, podeu començar el vostre viatge dipositant diners al vostre compte per comprar NEO. Sens dubte, la forma més còmoda i ràpida de fer-ho és mitjançant targeta de crèdit / dèbit o cartera electrònica.

Fer un dipòsit és passejar pel parc d’eToro. En aquesta plataforma, podeu comprar NEO mitjançant diversos mètodes com Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill i molt més..

eToro també accepta transferències bancàries, però si us pregunteu com comprar NEO a l’instant, aquesta no és la manera de fer-ho. Al cap i a la fi, els cables bancaris triguen uns quants dies a esborrar-se.

Gairebé tots els corredors en línia estipularan un import mínim de dipòsit. Aquesta Guia Com comprar NEO va trobar que el dipòsit mínim requerit pels corredors pot variar des de res fins a centenars de dòlars.

Una vegada més, el corredor regulat eToro només demana un dipòsit mínim de 200 $ i podeu comprar NEO a partir de 25 $!

Pas 5: configureu una ordre de negociació

Ara que heu completat els passos 1 a 4, podeu continuar i configurar una ordre comercial per comprar NEO.

Aquesta comanda informa el proveïdor de criptografia de la vostra ubicació amb NEO i de com hauria de procedir l’agent.

Mireu una llista de les comandes més utilitzades a l’hora de comprar monedes digitals.

1. Compra la comanda

Començant per la comanda de compra: aquesta serà la comanda que més utilitzeu a l’hora de plantejar-vos com comprar NEO.

Si teniu la sensació que el preu de les monedes NEO augmentarà, això és el que representa una comanda de compra.

Si la plataforma ofereix l’opció de “quedar curt”, podeu obtenir guanys amb la pèrdua de valor de NEO simplement creant una comanda de venda.

2. Límit o ordre de mercat

Com ja sabeu, molts inversors s’aprofiten dels canvis de preus a curt termini de les criptomonedes. Com a tal, vegem les comandes de “límit” i “de mercat”.

Si esteu satisfet amb el preu que s’ofereix per a NEO, feu una “comanda de mercat” al vostre corredor en línia. La plataforma accionarà aquesta comanda immediatament, cosa que significa que podeu comprar NEO a aquest preu.

A causa de la naturalesa de l’oferta i la demanda, gairebé sempre hi haurà una disparitat entre el preu vist en fer la comanda i el preu que obtindreu. Això sol ser intranscendent, com un canvi de 15,00 $ a 14,99 $ o 15,01 $.

Quan es tracta d’una comanda ‘límit’, podeu ser més específics amb el preu al qual voleu entrar al mercat NEO.

Vegeu a continuació un exemple de com podeu utilitzar un ordre de límit:

 • NEO té un preu de 15,50 dòlars, però no us interessa fins que arribi als 16,00 dòlars
 • Com a tal, feu una comanda límit de 16,00 USD
 • Si NEO puja a 16,00 $, el corredor en línia executarà la vostra comanda
 • Si no ho feu, la vostra posició romandrà pendent fins que a) la cancel·leu o b) s’assoleixi el vostre preu objectiu

Com és clar, una comanda de mercat és una comanda ràpida i sense costos i, per tant, és senzilla per a principiants. Les comandes límit us permeten comprar NEO al preu que hàgiu seleccionat.

3. Estaca

Cada vegada que feu una comanda per comprar NEO, el vostre corredor haurà de saber quant voleu participar abans de poder accionar la vostra comanda. En altres paraules, quant NEO us agradaria comprar / vendre?

Com hem esmentat, invertir poc i sovint és una opció raonable per a principiants i una excel·lent manera de construir la vostra cartera de criptomonedes.

A eToro, no haureu de tirar diners en efectiu en comprar NEO, ja que podeu invertir des de només 25 dòlars cada vegada. Això fa que es pugui assolir una estratègia d’inversió regular mentre s’aprèn les cordes.

4. Confirmeu la comanda

Si esteu contents que la informació introduïda als passos anteriors sigui correcta, podeu confirmar les vostres eleccions amb la plataforma.

Ara, el corredor accionarà les vostres comandes, com ara comprar / vendre, límit / mercat, per descomptat, a la quantitat de participació seleccionada.

Un cop executada la comanda, les monedes NEO acabades de comprar s’afegiran a la vostra cartera eToro.

Pas 6: emmagatzemar el NEO

Hem tocat l’emmagatzematge diverses vegades al llarg d’aquesta pàgina, en gran part perquè és un factor important a l’hora de pensar com comprar NEO.

A diferència de les monedes fiduciàries amb les que paguem les nostres factures, les monedes digitals es mantenen en un llibre major descentralitzat. Com hem dit, a l’hora d’emmagatzemar les vostres monedes NEO en línia, podeu fer-ho mitjançant un intercanvi de criptomonedes o un corredor.

Per reiterar-ho, tot i que no sempre és així, la majoria dels espais d’intercanvi criptogràfic no estan sota la regla de cap organisme regulador.

Això no només significa que lliureu els vostres diners a una empresa potencialment ombrejada, sinó que també significa que probablement us obligareu a emmagatzemar les vostres pròpies monedes digitals en una cartera criptogràfica personal..

Això pot deixar els inversors força vulnerables al robatori. Com a alternativa, eToro emmagatzemarà les vostres monedes NEO de forma segura, sense cap cost addicional.

El popular corredor en línia està regulat per ASIC (Austràlia), la FCA (Regne Unit) i CySEC (Xipre). No només això, sinó que eToro també està registrat a FINRA (EUA).

Pas 7: vendre el vostre NEO

L’objectiu obvi a l’hora d’escollir comprar NEO és que el vendreu més endavant per més del que pagàveu inicialment, aconseguint així beneficis.

Vam esmentar que és molt més convenient comprar NEO mitjançant un corredor regulat, però també és la ruta més fàcil i segura a l’hora de vendre les vostres monedes digitals..

Al cap i a la fi, els clients sovint han de saltar a través d’uns quants cèrcols per vendre actius criptogràfics mitjançant intercanvis. És probable que hagueu de canviar el vostre NEO per un actiu criptogràfic com Bitcoin, amb una tarifa pel servei. A continuació, haureu de fer una sol·licitud de retirada i seguir les instruccions d’aquí.

Quan arribi el moment de cobrar a eToro, només heu d’iniciar la sessió i optar per vendre les vostres monedes NEO. L’efectiu s’enviarà a la vostra forma de pagament inicial, segons KYC.

Altres maneres de comprar NEO el 2021

A continuació trobareu una llista de maneres alternatives de comprar NEO.

1. Comprar targeta de dèbit NEO

Les targetes de dèbit són ben conegudes per ser ràpides i segures i s’utilitzen sovint per comprar en línia. També podeu comprar NEO mitjançant una targeta de dèbit.

Tot el que heu de fer és introduir les dades de la vostra targeta de dèbit al vostre corredor en línia amb la quantitat de monedes NEO que vulgueu comprar. A eToro, quan vulgueu treure diners, feu clic a “Venda” i els ingressos es poden tornar a la mateixa targeta de dèbit.

2. Comprar targeta de crèdit NEO

Com eToro, també podeu comprar NEO mitjançant una targeta de crèdit si ho desitgeu.

És important tenir en compte que molts proveïdors de targetes de crèdit cobren una “comissió d’avançament en efectiu” quan utilitzen la vostra targeta en una plataforma d’intermediació en línia. Aquest és el cas també quan utilitzeu una targeta de crèdit per treure efectiu d’un caixer automàtic o en un lloc de jocs d’atzar.

Trobem que aquesta tarifa sol estar entre el 3% i el 5%, de manera que pregunteu sempre abans de fer la compra.

3. Compra NEO Paypal

Tot i que no hi ha molts corredors en línia que us permetin comprar NEO amb Paypal, eToro sí. No només això, sinó que la plataforma accepta diverses altres carteres electròniques com Neteller i Skrill.

PayPal és coneguda arreu del món per la seva rapidesa i comoditat, sense oblidar la seguretat.

4. Caixer automàtic NEO

Hi ha caixers automàtics de criptomonedes repartits per tot el món, que us permeten ingressar efectiu fiduciari a la màquina a canvi de monedes digitals.

La nostra guia va trobar que NEO encara no està disponible als caixers automàtics criptogràfics. Dit això, aquestes màquines poden carregar més del 20% en alguns casos, de manera que trobem que eToro guanya cada vegada per comoditat i cost.

Com comprar NEO 2021 – El veredicte

invertint en NEO

En aquesta guia per a principiants sobre com comprar NEO, hem tractat tots els aspectes que cal saber. Des dels conceptes bàsics bàsics fins als honoraris, les estratègies i la manera de trobar un agent de confiança.

Pensem que tant si teniu experiència com si sou un principiant complet en el món de les monedes digitals, és fonamental mantenir-vos en contacte amb un proveïdor regulat..

eToro ofereix la protecció de la regulació, un lloc web fàcil de navegar, i podeu comprar NEO sense comissions. Hi ha una quantitat impressionant de mètodes de pagament acceptats i podeu registrar-vos, ingressar fons i comprar NEO en menys de 10 minuts.

eToro: el millor corredor per comprar NEO

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que proveu-los.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Preguntes freqüents

Que fàcil és comprar NEO?

Super fàcil. Registreu-vos amb un agent com eToro. Dipositeu 200 dòlars, feu una comanda i compreu NEO a partir d’un mínim de 25 dòlars en endavant.

Quina és la forma més segura de comprar NEO?

La forma més segura de comprar NEO és mitjançant un corredor regulat com eToro. La plataforma està regulada per organitzacions respectades com ara FCA, ASIC i CySEC. També està registrat a FINRA als EUA.

Puc comprar 100 dòlars de NEO?

Si, tu pots. Tot i això, si sou principiant, us recomanem que invertiu petites quantitats. A eToro podeu començar des de 25 dòlars

Es pot perdre diners a NEO?

Sí, com es pot amb qualsevol actiu financer. Si pronostiqueu correctament el preu futur de NEO, obtindreu beneficis. Si no ho feu, perdrà diners. No aposteu mai més del que realment us podeu permetre.

El que més NEO ha valgut la pena?

El màxim valor NEO que ha valgut mai és de 191 dòlars, que va arribar al gener del 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map