Com comprar Ethereum Classic: Guia per a principiants 2021

Com comprar Ethereum Classic: Una guia pas a pas

Ethereum Classic, la cadena de blocs original d’Ethereum, es va llançar el 2015. Voleu comprar monedes ETC vosaltres mateixos però necessiteu una mica d’orientació?

Queda’t allà on ets. A la nostra Guia per a principiants, Com comprar Ethereum Classic, us expliquem els diversos aspectes de la compra d’aquesta moneda criptogràfica.

Això inclou tarifes potencials, tècniques populars i inspiració del pla d’inversió.

També analitzarem algunes consideracions importants que cal tenir en compte quan compreu Ethereum Classic en línia, com ara com trobar un bon corredor i què heu de fer per fer una compra avui mateix!.

Compra Ethereum Classic en 5 passos

Llegiu el següent resum de 5 passos sobre com comprar Ethereum Classic ara mateix:

Pas 1: Registreu-vos amb un broker de criptografia regulat i de confiança

Pas 2: Finançament del vostre compte

Pas 3: Trieu Ethereum Classic (ETC) a la llista disponible de criptoactius

Pas 4: Introduïu la quantitat d’Ethereum Classic que vulgueu comprar

Pas 5: Les monedes ETC s’afegiran a la cartera immediatament!

Pas 1: trieu un corredor o un intercanvi clàssic Ethereum en línia

Com es desprèn de la nostra presentació de cinc passos sobre com comprar Ethereum Classic (abans de poder comprar monedes digitals), cal que us registreu amb un corredor en línia.

Si escolliu la plataforma de comerç social eToro, podeu comprar Ethereum Classic de forma directa a través de la firma de corretatge. També teniu la protecció addicional de diversos organismes reguladors. Més informació sobre la regulació més endavant.

Si preferiu la idea d’un intercanvi de criptomonedes, podeu comprar Ethereum Classic d’aquesta manera. Si ho desitgeu, també podeu intercanviar altres actius criptogràfics com Bitcoin amb Ethereum Classic.

De manera crucial, és important tenir en compte que aquests intercanvis són sovint no regulats. Això significa que esteu comprant criptomonedes en un entorn potencialment insegur.

Vam esmentar que eToro està regulat. Aquesta xarxa de seguretat prové de diversos organismes de tot el món com ASIC, FCA i CySEC. El lloc web eToro dels EUA també està registrat a FINRA.

La regulació esmentada significa que podeu relaxar-vos i comprar Ethereum Classic, amb seguretat, sabent que el corredor és legítim i sota estricta supervisió..

No només això, sinó que mitjançant l’ús d’una empresa de corretatge amb llicència com eToro per comprar Ethereum Classic, adquirireu la moneda digital en un entorn adaptat per a principiants..

Regulació

Això ens porta molt bé a factors importants a tenir en compte a l’hora de cercar un agent adequat per comprar Ethereum Classic. Com hem dit, la regulació us ofereix una protecció contra els intermediaris de criptografia ombrívols, dels quals hi ha molts en aquesta indústria.

El més probable és que se us oferirà un palanquejament quan us inscriviu en una borsa de criptografia. No obstant això, si l’intercanvi no està regulat, és molt probable que s’hagi d’evitar. A més, no es desconeixen històries d’intercanvis de tercers no regulats que es pirategen i roben a cecs.

Hi ha una altra opció: podeu retirar el vostre Ethereum clàssic d’un intercanvi de criptomonedes a la vostra cartera privada. Tot i això, hi ha un inconvenient.

Emmagatzemar els vostres propis actius de criptografia, per atractiu que sembli, significa assumir la total responsabilitat de la seguretat de la vostra cartera. Si us pirategen o desplaceu la vostra llarga contrasenya personal, esteu pràcticament sols.

A eToro, no només el corredor emmagatzemarà el vostre Ethereum Classic per a vosaltres, sinó que no tindreu cap preocupació en matèria de seguretat, a causa d’una regulació tan intensa..

Mètodes de Pagament

Actualment, podeu comprar Ethereum clàssic amb la majoria dels tipus de pagament. Tot i que, per descomptat, cada corredor en línia serà diferent.

Si estiguéssiu en escena fa uns anys, la compra de criptomonedes sovint no us hauria deixat més remei que utilitzar la transferència bancària. Encara avui, aquest tipus de dipòsit sol ser el procés més llarg de tots.

El corredor de criptografia en línia eToro és compatible amb diversos tipus de pagament, com ara targetes de crèdit / dèbit, a més de carteres electròniques convenients com Neteller, PayPal i Skrill. Totes elles són segures, ràpides i còmodes.

Taxes i comissions

Com passa amb qualsevol negoci, el vostre corredor de criptografia en línia haurà d’obtenir beneficis. Això s’aconsegueix sovint cobrant comissions i honoraris als clients per comprar i negociar.

Tothom guanya de debò, les rodes continuen girant per al proveïdor de criptomonedes, i podeu comprar Ethereum Classic des de la comoditat de casa vostra.

No hi ha molts corredors en línia que no cobrin comissions. A més, aquestes comissions variaran d’una plataforma a una altra, però normalment són variables segons la vostra participació.

 • Coinbase, per exemple, cobra als clients un 1,49% per cada operació: entrada al mercat i sortida també.
 • Per tant, si accediu a la posició Ethereum Classic a 1.000 dòlars, haureu de pagar Coinbase 14,90 dòlars.
 • Ergo, si entrés amb 100 dòlars, hauríeu de pagar 1,49 dòlars, etc..

A continuació veureu un exemple senzill de com aquesta tarifa en particular pot afectar els vostres beneficis en comprar Ethereum Classic.

 • Adquiriu Ethereum Classic creant una comanda de compra de 2.000 dòlars
 • Pagueu a Coinbase una comissió de l’1,49%; això equival a 29,80 dòlars
 • En vendre les vostres monedes ETC, tenen un valor de 2.500 dòlars
 • De nou haureu de pagar l’1,49%, és a dir, 37,25 dòlars
 • En total, heu pagat 67,05 dòlars només en comissió

Tot i que l’1,49% pot semblar una quantitat insignificant, les comissions poden eliminar aquests guanys. Per exemple, si en lloc d’haver-se dirigit a eToro per comprar Ethereum Classic us hauríeu estalviat 67,05 dòlars, perquè el proveïdor de criptografia no té comissions!

Pel que fa a les comissions de dipòsit, eToro només cobra el 0,5%, i això només es fa si ingressa amb una moneda diferent del dòlar nord-americà.

Per contra, a Coinbase se us cobrarà un 3,99% per totes les transaccions amb targeta de dèbit. Això significa que si compreu Ethereum Classic amb una participació de 1.000 dòlars, haureu de pagar 39,90 dòlars.

Altres factors importants

Fins ara, hem cobert la regulació, les comissions i els mètodes de pagament pel que fa a l’objectiu de comprar Ethereum Classic.

Dit això, hi ha altres mètriques a tenir en compte a l’hora de cercar una plataforma de criptografia per comprar actius de criptografia, com ara:

 • Facilitat d’ús: És crucial quan busqueu un lloc segur per comprar Ethereum Classic que el lloc web sigui fàcil d’utilitzar i que la creació de comandes no exigeixi càrrega. Amb tot, voleu un espai regulat que us pugui oferir una experiència de compra fluida.
 • Inversió mínima: Abans de registrar-vos amb un corredor en línia, heu de comprovar quin és l’import mínim de la inversió. Per exemple, no és ideal per a principiants si el corredor necessita un mínim de 150 dòlars cada vegada que vulgui comprar algunes monedes ETC. Us recomanem començar amb trossos de mida mossegada. eToro permet als clients comprar Ethereum Classic a partir de 25 dòlars.
 • Emmagatzematge: L’emmagatzematge també és una cosa que val la pena considerar, abans de comprometre’s amb una plataforma. Al cap i a la fi, hi ha un gran contrast entre utilitzar un intercanvi no regulat i emmagatzemar les monedes digitals vosaltres mateixos – i tenir un corredor respectat com eToro que mantingui els vostres actius criptogràfics segurs sense cap cost addicional..

Pas 2: elaborar un pla d’inversions

com comprar ethereum classic

Amb el risc de semblar obvi, plantejar un pla d’inversions és el mètode més adequat per comprar Ethereum Classic, especialment per a principiants..

Al cap i a la fi, els mercats de criptomonedes són notablement volàtils, per tant, els principis i els inversors ben experimentats utilitzen plans d’inversió.!

Si no sabeu per on començar pel que fa a la creació d’un pla per comprar Ethereum Classic, consulteu a continuació.

A llarg termini o a curt termini

A l’hora de pensar com comprar Ethereum Classic, us veieu a vosaltres mateixos com a inversors a llarg o curt termini?

La inversió a curt termini consisteix a obtenir beneficis de les pujades de preus a curt termini d’Ethereum Classic. Aquest procés consisteix a comprar monedes digitals en el moment adequat i a treure profit quan ho consideri oportú. Això pot passar en qüestió de minuts, dies o de vegades setmanes.

En algun moment del temps, la majoria de les criptomonedes han fluctuat en el preu en dos dígits, cosa que ens mostra de nou la volatilitat del mercat.

El més probable és que estigueu llegint aquesta guia perquè us emociona la criptomoneda per aquesta volatilitat. Al cap i a la fi, com més gran sigui el risc que assumiu a la vida, més impressionants poden ser les recompenses.

Pel que fa al tema d’una perspectiva a llarg termini per comprar Ethereum Classic, normalment s’anomena estratègia de compra i manteniment. Com sens dubte heu endevinat, això implica comprar monedes ETC i aferrar-vos-hi durant mesos o, de vegades, anys, fent efectiu quan creieu que és el moment adequat.

Això us estalviarà haver de preocupar-vos per la fluctuació a curt termini del valor d’Ethereum Classic.

Preu objectiu clàssic Ethereum

Venir amb un preu objectiu d’Ethereum Classic és una estratègia que utilitzen moltes persones, però és totalment opcional.

Per exemple, suposem que vau comprar Ethereum Classic a 6,00 dòlars i que volíeu duplicar la vostra inversió. Les monedes ETC haurien d’augmentar en valor fins a 12,00 dòlars. Si volíeu triplicar la vostra inversió en moneda digital, hauríeu de veure augmentar el preu fins als 18,00 dòlars.

Pot semblar tan probable com el sol que surt a l’Oest. Però, tingueu en compte que el valor més baix de tots els temps d’Ethereum Classic va ser de 0,45 dòlars el 2016, i només un any i mig després, l’actiu digital va assolir el màxim històric de 47,77 dòlars..

Això suposa una pujada del preu superior al 10.000%. Per tant, com podeu veure, tot és possible. Si hagués especulat correctament el mercat en aquest moment, hauria obtingut uns guanys impressionants.

Penseu en la possibilitat d’inversions regulars

Val la pena tenir en compte les inversions periòdiques a l’hora de comprar Ethereum Classic. Com és obvi des de dalt, les fluctuacions del preu de les monedes digitals poden ser força fortes.

Com a tal, us recomanem que invertiu petites quantitats regularment, en lloc de tirar-hi tot el que tingueu i veure què s’enganxa.

Fer inversions modestes setmanalment o mensualment és una manera provada de mantenir controlades les vostres emocions comercials, així com el saldo bancari. D’aquesta manera, podreu construir constantment la vostra cartera tot seguint el vostre pla d’inversions.

L’eToro preferit pels principiants fa que aquesta estratègia sigui molt senzilla, ja que permet als clients comprar Ethereum Classic a partir de només 25 dòlars!

T’has plantejat comprar Ethereum Classic ETC?

Pas 3: obriu un compte de corredor Ethereum Classic

Si heu trobat un corredor en línia del qual us sentiu feliç de comprar Ethereum Classic, podeu accedir al lloc web oficial i registrar-vos. En aquest moment, el procés és pràcticament el mateix que si invertís en accions, or o fons d’inversió.

Per a aquells que no estiguin en coneixement, haureu d’emplenar algunes dades bàsiques sobre qui sou abans de comprar Ethereum Classic. Inclou el vostre nom, adreça residencial, número de telèfon i adreça electrònica.

Com hem dit, el mètode regulador d’adquisició de criptomonedes és millor per als novells, ja que és massa arriscat a l’espai no regulat. No només això, sinó que l’àmbit de corredors en línia està ple de ‘estafadors professionals’.

Els corredors regulats han d’obtenir els vostres conceptes bàsics com s’ha esmentat anteriorment, així com un document d’identitat amb fotografia en forma de passaport o permís de conduir. Això és requerit legalment pels organismes reguladors i forma part de KYC per intentar eliminar els delictes financers.

A més de la identificació esmentada, haureu d’enviar una còpia d’un extracte de compte bancari o factura de serveis públics per demostrar la vostra adreça.

Hem sabut que els proveïdors d’ETC trigaven dies a comprovar manualment tots els formularis d’identificació esmentats anteriorment.

A eToro es fa mitjançant tecnologia de validació automàtica, de manera que normalment podreu comprar Ethereum Classic en un termini de 10 minuts després de registrar-vos.

Pas 4: Dipositeu alguns fons

A hores d’ara haurà comprovat que l’agent en línia accepta el mètode de pagament escollit. Ara podeu dipositar alguns fons al vostre nou compte.

La forma més ràpida de finançar el vostre compte és mitjançant targeta de dèbit / crèdit o cartera electrònica. eToro és compatible amb tots dos. Segons la cartera electrònica, podeu triar entre PayPal, Neteller i Skrill.

Heu de tenir en compte que, si heu pensat a comprar Ethereum Classic mitjançant transferència bancària, això podria endarrerir la vostra compra dies, ja que és el procés més lent de processar.

La gran majoria dels corredors estipularan un import mínim de dipòsit. Això pot variar enormement. mentre que alguns són gratuïts, alguns sol·liciten com a mínim 1.000 € (de vegades més) per cada dipòsit.

A eToro, el dipòsit mínim és de 200 dòlars per comprar Ethereum Classic o qualsevol actiu.

Pas 5: configureu una ordre de negociació

negociació clàssica ethereum

Quan hàgiu finançat el vostre compte, podreu començar a comprar Ethereum Classic.

Com és probable que sàpigueu, primer heu de crear una comanda per informar el vostre corredor en línia de la vostra posició.

Vegeu a continuació una mica d’inspiració.

Compra la comanda

La comanda de compra és l’ordre que més utilitzarà, ja que és així com accedireu al mercat rellevant per comprar Ethereum Classic.

En poques paraules, si creieu que Ethereum Classic augmentarà de valor: feu una comanda de compra amb el vostre corredor ETC.

Si la vostra plataforma de criptografia permet “vendre a curt termini”, teniu l’opció de fer una comanda de venda si creieu que el preu baixarà.

Límit o ordre de mercat

A risc de repetir-nos, el preu d’Ethereum Classic puja i baixa cada segon que passa. És important recordar-ho, ja que la majoria de la gent busca guanyar regularment aquestes constants fluctuacions a curt termini.

Comencem per l ‘”ordre de mercat”. Això indica clarament al vostre corredor que voleu que la vostra comanda Ethereum Classic s’executi immediatament, al preu actual o molt proper.

Tal com hem parlat, hi haurà una petita disparitat entre el preu que veieu quan confirmeu la vostra comanda i el preu que obtingueu. Com a exemple, podeu fer la vostra comanda de mercat a 6,2618 dòlars, però de fet obtindreu 6,2610 dòlars. Això és totalment inevitable i sol ser una quantitat insignificant.

Ara, passant a l ‘”ordre límit”. Això indica clarament al vostre corredor que voleu entrar a l’Ethereum Classic a un preu molt concret.

Explicem més a continuació amb un exemple ràpid:

 • Ethereum Classic té un preu de 6.2618 dòlars, tot i que voleu entrar al mercat a 6.3600 dòlars
 • Com a tal, feu una comanda límit de 6.3600 $
 • Si ETC arriba a 6.3600 $, el vostre corredor executarà el vostre comerç
 • La comanda es mantindrà pendent fins que: a) s’assoleixi el vostre preu, o b) la cancel·leu a través del vostre intermediari

Amb tot, les comandes del mercat són molt senzilles i efectives per a principiants. Tot i que les comandes límit us permeten ser més específics del preu quan opteu per comprar Ethereum Classic.

Estaca

S’entenen bé les comandes a l’hora de plantejar-se com comprar Ethereum Classic. Tanmateix, el vostre corredor haurà de saber quant esteu disposat a participar en la vostra posició.

Com hem dit, si la compra de criptomonedes és nova per a vosaltres, lent i constant és un enfocament assenyat per comprar Ethereum Classic. Per descomptat, teniu dret a comprar tanta Ethereum Classic com vulgueu, però invertir petites quantitats és sovint el camí a seguir al principi.

Si penseu en el panorama general, invertint la quantitat mínima necessària a la plataforma que trieu, podeu afegir monedes digitals a la vostra cartera d’una manera més aversa al risc. Com es va assenyalar, si us inscriviu a eToro per als vostres esforços en criptomoneda, podeu comprar Ethereum Classic a partir de 25 dòlars.

Confirmar encàrrec

Un cop hàgiu comprovat que la participació que heu introduït és correcta i que les vostres comandes són les que volíeu, podeu prémer “confirmar”. En poques paraules, es tracta d’una autorització vostra al vostre corredor per seguir endavant amb les vostres comandes de compra / venda, comercialització / límit i participació.

Ara, si consulteu la vostra cartera a eToro, veureu que les vostres monedes digitals s’han afegit en conseqüència.

Llest per comprar Ethereum Classic ETC?

Pas 6: emmagatzemar el vostre Ethereum Classic

Els diners fiduciaris amb què tots paguem els nostres impostos són força diferents de les monedes digitals. Per començar, les monedes digitals com Ethereum Classic s’emmagatzemen en un llibre major descentralitzat.

Abans vam tocar els intercanvis i els corredors en línia. Però per aclarir, els dos ofereixen una experiència completament diferent, sobretot pel que fa a l’emmagatzematge.

Per exemple, si opteu per no utilitzar un corredor per comprar Ethereum Classic, sereu responsable d’emmagatzemar-lo vosaltres mateixos, en una cartera de criptografia personal que es pot descarregar. Això significa que sou responsable de la seva seguretat, dels continguts i de la vostra clau privada. Això us deixa força vulnerables quan es tracta de pirates informàtics i enganys, dels quals n’hi ha molts.

Si opteu per comprar Ethereum Classic mitjançant el popular broker eToro, teniu la seguretat addicional dels organismes reguladors FCA, CySEC i ASIC. Això elimina la necessitat de preocupar-se per ser vulnerables als estafadors. Per no parlar d’oblidar la vostra clau privada o, encara pitjor, que caigui en mans equivocades.

Pas 7: vendre el vostre clàssic Ethereum

Com és evidentment obvi en aquest pas, el propòsit de comprar Ethereum Classic és vendre-ho més endavant per més del que vau pagar originalment. Aquest és el vostre benefici allà mateix, és clar, primer heu de cronometrar correctament els mercats.

A l’hora de vendre el vostre Ethereum Classic, els corredors regulats també són molt més segurs i convenients en aquest departament.

Al cap i a la fi, els intercanvis de tercers no regulats solen deixar als clients una altra opció que enviar criptomonedes a la cartera d’intercanvi no regulada..

Tot seguit, cal canviar Ethereum Classic a una moneda fiduciària com Euros, que és molt probable que comporti una comissió.

Si us registreu a eToro per comprar Ethereum Classic, simplement haureu de “vendre” les vostres monedes ETC. Els diners s’afegiran a la vostra forma de pagament original segons la norma KYC. És tan fàcil com això.

Altres maneres de comprar Ethereum Classic el 2021

Hem debatut sobre les femelles de comprar Ethereum Classic, però teniu altres opcions.

Compra la targeta de dèbit Ethereum Classic

Les targetes de dèbit són utilitzades per milions a causa de la comoditat i seguretat que ofereix aquest tipus de pagament. El mateix s’aplica si voleu comprar Ethereum Classic.

Si voleu comprar Ethereum Classic amb una targeta de dèbit, només cal que introduïu les dades de la vostra targeta com ho faríeu amb qualsevol altre servei en línia. Heu d’introduir l’import que voleu comprar i confirmar la vostra selecció. En el moment de cobrar, els vostres fons s’enviaran a la targeta original.

Comproveu amb el proveïdor de criptografia quin és l’import mínim de la inversió i del dipòsit, ja que poden variar segons la distància.

Compra la targeta de crèdit Ethereum Classic

Igual que fer compres amb targeta de dèbit, les targetes de crèdit es consideren segures i convenients. Si una targeta de crèdit us s’adapta millor, us complau saber que eToro accepta aquest tipus.

És crucial tenir en compte que, si compreu monedes digitals mitjançant targeta de crèdit, és possible que hagueu de pagar una “comissió d’anticipació en efectiu”. És possible que ho reconegueu a causa de les retirades de caixers automàtics.

La tarifa mitjana per comprar Ethereum Classic mitjançant targeta de crèdit ronda el 3%, però us recomanem que feu la vostra pròpia investigació i que consulteu el vostre proveïdor..

Compra Ethereum Classic Paypal

Paypal s’ha convertit en sinònim de pagaments en línia segurs. No és estrany que cada vegada hi hagi més persones que triïn comprar Ethereum Classic d’aquesta manera.

Sembla que no hi ha molts corredors en línia que permetin el pagament mitjançant PayPal. Tanmateix, eToro accepta PayPal, així com altres carteres electròniques Neteller i Skrill.

Caixer automàtic Ethereum Classic

A diferència dels caixers automàtics tradicionals: els caixers automàtics de criptomonedes us permeten inserir diners reals / fiat a la màquina per comprar criptomonedes, que s’afegeixen a la cartera.

La nostra Guia per a principiants Ethereum Classic: per a principiants va comprovar que encara no hi ha cap màquina ETC. Aquestes màquines solen cobrar una gran taxa de totes maneres, de manera que un broker de criptografia regulat és l’opció més segura i barata.

Com comprar Ethereum Classic 2021: el veredicte

invertir en preu ethereum classic, etc.

Al llarg d’aquesta guia sobre com comprar Ethereum Classic, hem publicat paraules d’advertència sobre les possibles trampes de la compra d’actius criptogràfics. També us hem donat alguns consells provats.

Aquest mercat és altament volàtil i, per si mateix, pot ser un entorn apassionant per obtenir uns guanys dignes. Per descomptat, primer, haureu de cronometrar el mercat. Com a tal, és racional registrar-se només amb un corredor regulat. Al cap i a la fi, és el vostre efectiu molt guanyat amb què esteu sortint.

eToro està aprovat i regulat per diversos organismes, inclosos el FCA i l’ASIC. A més, podeu comprar Ethereum Classic sense pagar ni un cèntim de comissió. El procés d’inscripció dura menys de 10 minuts i podeu ingressar fons al vostre compte amb diversos tipus de pagament.

eToro: el millor corredor per comprar ETC clàssic Ethereum

corredor etoro

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Preguntes freqüents

Què tan fàcil és comprar Ethereum Classic??

Comprar Ethereum Classic és molt fàcil. Tot el que necessiteu és un corredor regulat, un mètode de dipòsit admès i un cert coneixement del mercat.

Quina és la manera més segura de comprar Ethereum Classic?

La forma més ràpida de comprar Ethereum Classic és mitjançant un respectat corredor amb una llicència. eToro, per exemple, està registrat a FINRA als EUA i regulat per autoritats del Regne Unit, Xipre i Austràlia.

Puc comprar 100 dòlars d’Ethereum Classic?

Sí, podeu comprar 100 dòlars d’Ethereum Classic. Si ho volguéssiu, podríeu comprar fins i tot 10.000 dòlars. Tot i això, us recomanem que us quedeu amb petites inversions, sobretot si sou principiant. A eToro podeu comprar Ethereum Classic per només 25 dòlars.

Es pot perdre diners amb Ethereum Classic?

Sí. Podeu perdre diners amb Ethereum Classic i qualsevol altre recurs. Si pronostiqueu l’augment o la disminució del valor d’Ethereum Classic i feu la comanda adequada: guanyareu diners. Si no esteu bé, perdrà diners.

Què ha valgut més Ethereum Classic?

Ethereum Classic va assolir els 47.77 dòlars històrics el desembre de 2017.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map