Com canviar Cardano: una guia pas a pas

Com intercanviar Cardano: Guia completa de negociació d’ADA el 2021

El comerç de Cardano és bastant senzill un cop ho comprens.

Cardano (ADA) és un dels molts recursos digitals que creix ràpidament a la indústria de les criptomonedes. Tot i que va tenir un inici relativament lent en termes de preus, des de llavors Cardano ha augmentat el seu valor.

Tant si voleu diversificar la vostra cartera d’inversions a llarg termini com si voleu obtenir beneficis a curt termini, Cardano pot ser un ajust estratègic per als vostres plans comercials..

Podeu canviar Cardano contra una moneda fiduciària com el dòlar nord-americà o contra altres criptomonedes com Bitcoin.

Aquí hem elaborat una extensa guia sobre Com canviar Cardano el 2021.

Això inclou una introducció a les moltes estratègies que utilitzen els professionals experimentats, així com consells sobre com trobar el corredor en línia adequat per negociar Cardano en línia.

Com canviar Cardano en 5 senzills passos:

Per canviar Cardano, el primer pas és obrir un accout amb un canvi regulat, ingressar fons, seleccionar Cardano a la llista de plataformes i, finalment, comprar ADA (anar llarg) o vendre ADA (anar curt).

Aquesta guia sobre com operar Cardano ADA desglossarà tot en termes de Layman perquè no comercieu a cegues. Però, si no teniu molt de temps per llegir-ho de totes maneres, això és el que heu de fer per canviar Cardano ara.

Pas 1: Obriu un compte amb un agent regulat

Pas 2: Finança el vostre compte amb una targeta de dèbit / crèdit, una cartera electrònica o una transferència bancària

Pas 3: Trieu la quantitat de Cardano que vulgueu canviar

Pas 4: Comprar ADA (anar llarg) o vendre ADA (anar curt)

Pas 5: Confirmeu el comerç

Comencem a aprendre a canviar Cardano el 2021!

Continguts

Què és Cardano Trading?

Com funciona Cardano Trading?

Com canviar Cardano en línia: configurar un comerç

Com guanyar diners amb Cardano

Com canviar Cardano 2021: pas a pas

Com canviar la guia de Cardano: el veredicte

Què és Cardano Trading?

Cardano (ADA) és una criptomoneda que s’executa a la xarxa blockchain del mateix nom. A diferència d’altres plataformes blockchain, Cardano prioritza les associacions amb institucions acadèmiques.

Des que es va crear el 2015, les monedes ADA han augmentat el seu valor en una quantitat considerable.

Dit això, el preu de les criptomonedes, especialment Cardano, és altament volàtil. Per tant, qualsevol tendència o desenvolupament financer mundial a la indústria de la cadena de blocs pot fer canviar el seu valor.

En termes senzills, el preu de Cardano està dictat per l’oferta i la demanda del mercat.

Un augment de la demanda de Cardano fa que el seu preu pugi a l’alça. Si passa el contrari, el preu disminuirà.

En essència, si us pregunteu com canviar Cardano, el vostre objectiu és predir el sentiment general del mercat. Mentre especulis correctament, obtindràs beneficis.

Us mostrem com canviar Cardano amb un exemple:

 • Suposem que el preu de Cardano al gener és de 0,25 dòlars
 • Trobareu això il·lustrat com a ADA / USD al corredor o bossa que hàgiu triat
 • En especular que Cardano augmentarà el preu, feu una comanda de compra per valor de 2.000 dòlars.
 • Dos mesos després, el valor de Cardano ha augmentat fins a 0,30 dòlars.
 • Això representa un augment del 17,18% respecte al preu que vau pagar originalment
 • Convençut que és hora de cobrar, feu una comanda de venda per sortir del comerç.

Com veieu, en qüestió de dos mesos, vau obtenir un benefici de 343,60 dòlars de la vostra participació original de 2.000 dòlars.

En canvi, si haguéssiu predit el mercat de manera incorrecta, hauríeu acabat amb una pèrdua financera.

En poques paraules, podeu aprofitar Cardano aprofitant les fluctuacions del mercat. Per aconseguir-ho, primer heu d’informar-vos sobre el funcionament del mercat de criptomonedes.

Com funciona Cardano Trading?

En comparació amb accions i divises, els actius digitals com Cardano poden ser una addició relativament nova al mercat comercial. Tanmateix, aquells que estiguin familiaritzats amb els aspectes bàsics del comerç trobaran que Cardano és fàcil de dominar.

Si necessiteu una actualització ràpida, o millor dit, una introducció completa, aquí teniu els fonaments sobre com canviar Cardano en línia.

Moviments de preus de negociació de Cardano

Per a qualsevol actiu financer, és fonamental que sàpiga el que impulsa el seu cost per poder predir amb precisió el seu valor futur.

El cas de Cardano no és diferent.

 • Si hi ha més comerciants que passen molt de temps per Cardano, això reflectirà el seu preu de mercat.
 • A la inversa, si veieu que els operadors venen curts venent les seves monedes Cardano, reduirà encara més el valor de la moneda digital.

Podeu canviar Cardano mitjançant un corredor en línia o mitjançant un intercanvi de criptomonedes. Mentre ho feu, notareu que el preu de Cardano varia lleugerament entre les plataformes de negociació de la competència.

Per exemple, en una plataforma, Cardano es podria valorar en 0,249 dòlars; mentre que en un altre, és possible que el trobeu a un preu de 0,250 dòlars. Independentment, aquesta variació mínima només és natural entre múltiples intercanvis de criptomonedes i no us preocupa ni la vostra capacitat d’obtenir beneficis..

Parelles de comerç de Cardano

gràfic de preus cardano

Com es va esmentar anteriorment, el comerç de Cardano es pot dur a terme en forma de parell cripto-fiat o un parell cripto-cripto.

Per exemple, podeu canviar Cardano contra una moneda emesa pel govern com el dòlar nord-americà (ADA / USD) o contra una altra moneda criptogràfica com Bitcoin (ADA / BTC).

Mentre negocien parells Cardano-fiat, la majoria prefereix especular sobre el valor de l’ADA contra la moneda de referència mundial (USD).

Tot i això, també podeu trobar plataformes que ofereixen alternatives com l’Euro (ADA / EUR), el ien japonès (ADA / JPY), la lliura esterlina (ADA / GBP) o el dòlar australià (ADA / AUD).

Val a dir que els parells Cardano-fiat tenen una elevada liquiditat i és més probable que obtingueu millors diferències al mercat. A més, també és més fàcil especular sobre Cardano contra una moneda fiduciària en lloc de Bitcoin o Ethereum.

D’altra banda, un parell de cripto-criptografia requereix que tingueu una comprensió ferma de les criptomonedes digitals que esteu negociant. Per aquest motiu, un parell Cardano-fiat es considera més adequat per als comerciants novells.

Negociació a llarg o curt termini

A l’hora de decidir com intercanviar Cardano, una de les primeres coses que s’ha de tenir en compte és si es vol operar a llarg termini o a curt termini. L’elecció del vostre instrument financer també variarà en conseqüència.

Per exemple, si voleu invertir en Cardano perquè creieu que el valor de l’actiu augmentarà en el futur, podeu optar per una estratègia a llarg termini. En aquest enfocament, comprareu monedes Cardano i les emmagatzemareu en una criptomoneta segura.

Podeu mantenir aquestes monedes durant setmanes, mesos o, fins i tot, fins i tot anys fins que arribi el moment adequat per maximitzar els vostres beneficis..

En canvi, quan es negocia Cardano mitjançant una estratègia a curt termini, es pretén obtenir beneficis menors però amb més freqüència. Això implica col·locar diverses operacions en un període de temps curt, com ara "swing-trading" o bé "cotització diària."

A més, haureu de comprendre els indicadors tècnics i l’anàlisi de gràfics per obtenir beneficis en el comerç a curt termini de Cardano. El procés pot ser complicat per als nous comerciants.

En conseqüència, podeu trobar el fitxer "comprar i mantenir" l’estratègia és un mètode més senzill quan es negocia Cardano. Al cap i a la fi, no us haureu de preocupar per l’anàlisi en profunditat dels canvis de preus a curt termini.

Més informació a continuació.

1. Comerç i Cardano Propi

Si voleu canviar Cardano a la llarga, es recomana fer-ho mitjançant un agent regulat.

No obstant això, la investigació d’un agent en línia de confiança pot esdevenir un procés complicat i igualment aclaparador. En cas que encara no hàgiu iniciat la cerca, us recomanem que tingueu en compte l’eToro. La plataforma de comerç social té 13 milions de clients per donar fe del seu èxit.

eToro facilita el comerç de Cardano i altres criptomonedes a comissió zero. Més important encara, podeu emmagatzemar les vostres monedes ADA de manera segura a eToro, ja que el corredor està regulat a diversos països.

Tant si sou un principiant o un comerciant experimentat, eToro pot ser beneficiós per al comerç a llarg termini de criptoactius. És especialment útil per a aquells que no tenen temps ni recursos per observar cada petita fluctuació del mercat.

Com a tal, el "comprar i mantenir" l’estratègia us permetrà treure profit del creixent valor de Cardano sense haver d’analitzar el mercat constantment.

2. Comerç de Cardano

Si us interessa una estratègia a curt termini, val la pena conèixer els CFD de Cardano (Contract for Differences).

Un CFD és un derivat que reflecteix el valor de mercat de l’actiu, en aquest cas Cardano.

Quan comercieu CFD, especulareu sobre la moneda digital sense prendre la propietat. D’aquesta manera, podeu anar a les dues coses "llarg" i "curt," aprofitant l’augment i la baixada dels preus de l’actiu.

El comerç de CFD de Cardano comporta avantatges addicionals. Per una banda, obtindreu diferències competitives al mercat, així com accés a palanquejament.

Dit això, el palanquejament pot fer que perdeu més del que havíeu previst. Com a tal, molts països, inclosos els EUA, han prohibit el comerç de CFD. Si sou resident al Regne Unit, podeu contractar CFD amb altres actius financers, però no amb criptomonedes.

Dit això, és probable que pugueu trobar espais no regulats que ofereixen palanquejament a Cardano, per exemple, en intercanvis de criptomonedes. Tot i això, posareu en risc el vostre capital amb aquestes plataformes de negociació de tercers, ja que funcionen sense llicència.

A més, la majoria d’aquestes plataformes requereixen que canvieu Cardano contra ‘USDT’ en lloc de dòlars nord-americans reals.

USDT és una criptomoneda anomenada Tether, amb el seu valor fixat a 1 USD. Això vol dir que, en lloc de negociar un parell cripto-fiat com ADA / USD, haurà de conformar-se amb un parell de cripto-criptografia com ADA / USDT..

Com canviar Cardano en línia: configurar un comerç

El mercat de criptomonedes és conegut per la seva volatilitat. Per tal que pugueu beneficiar-vos d’aquests moviments de preus, heu d’especular i fer comandes comercials en conseqüència.

Heu de comunicar eficaçment aquestes comandes perquè el vostre corredor en línia pugui executar el vostre comerç amb Cardano.

Aquestes comandes segueixen sent les mateixes en tots els actius financers, com ara accions i divises.

Dit això, si tot just esteu començant com a comerciant, a continuació es detallen les ordres més fonamentals que utilitzarà mentre comercieu Cardano en línia.

Comanda de compra o venda

Comencem amb els tipus de comandes més bàsics i essencials quan operem Cardano en línia:

 • Es fa una comanda de compra quan creieu que augmentarà el preu de Cardano
 • Es fa una comanda de venda quan creieu que el preu de Cardano disminuirà.

Una comanda de compra o venda és la manera d’obrir la vostra posició al mercat. En essència, si teniu molt de temps a Cardano, obriu amb una comanda de compra i tancareu la vostra posició amb una comanda de venda.

Si aneu curt, entrareu al mercat amb una comanda de venda i tanqueu la vostra posició amb una comanda de compra.

Preu d’entrada

Amb els conceptes bàsics de les ordres de compra i venda cobertes, ara podem examinar els tipus d’ordres que poden reforçar la vostra estratègia personal de negociació. Per exemple, en un mercat de criptomonedes en moviment ràpid, el preu de les monedes ADA pujarà i baixarà cada segon.

Com a tal, necessiteu alguna cosa més que comprar i vendre comandes per especificar quin preu voleu entrar al mercat. Aquests es duen a terme establint un "ordre de mercat" o a "ordre límit."

Aquí teniu una explicació senzilla de com funcionen cadascuna d’aquestes comandes quan es negocia Cardano en línia.

 • Comanda de mercat: Diguem que el preu de Cardano és de 0,26 dòlars. Feliç amb això, feu una comanda de mercat per comprar Cardano immediatament. Això significa que l’agent ha d’executar la vostra comanda immediatament o al preu més proper disponible. És possible que hi hagi una lleugera diferència entre quan feu la comanda i quan es realitza, com és natural en qualsevol mercat.
 • Ordre límit: En comparació, un ordre límit és més precís. Per exemple, Cardano es valora en 0,26 dòlars al mercat. Però només voleu fer la vostra comanda de compra quan el preu de Cardano arribi a 0,27 dòlars. Aquí és on entra una comanda límit. Podeu fer una comanda límit a 0,27 USD, és a dir, que l’ordre només s’executarà quan Cardano arribi al vostre preu objectiu..

Com hauríeu d’haver endevinat, les comandes límit us donaran més control sobre les vostres operacions. Posteriorment, és l’elecció preferida del tipus de comanda entre els comerciants. Tot i això, si voleu entrar al vostre comerç de Cardano a l’instant, la millor opció serà una comanda de mercat.

Sortir d’Estratègia

La manera de sortir del vostre comerç amb Cardano és potser fins i tot més crucial que la manera d’entrar-hi. Per tant, les ordres de beneficis i stop-loss poden ser fonamentals per planificar quan es tanca la seva posició.

 • Assolir beneficis: Suposem que voleu bloquejar els vostres beneficis quan el vostre comerç amb Cardano obtingui guanys del 2%. Això es pot fer establint una comanda de guanys al 2% superior o inferior al preu d’entrada. El vostre corredor tancarà l’operació quan el valor de Cardano arribi al vostre punt de comanda stop-loss especificat.
 • Parar perdues: De manera similar a l’assegurament dels beneficis, també podeu limitar les pèrdues en negociar Cardano. En termes senzills, si no vol arriscar-se a perdre més de l’1,5% en el seu comerç amb Cardano, estableixi l’ordre de pèrdua de l’1,5%. El vostre comerç només es tancarà quan les monedes ADA assoleixin el nivell de preu especificat.

Podeu establir ordres de captació de beneficis i de stop loss en el mateix comerç. De fet, és molt recomanable.

Expliquem com canviar Cardano amb aquests dos tipus de comandes amb un exemple.

 • Voleu canviar ADA / USD.
 • Cardano té un preu de 0,2600 dòlars.
 • Amb l’esperança que augmentarà el preu, feu una comanda de compra.
 • Com a contingència, voleu limitar les pèrdues a l’1%. Això vol dir fer una comanda stop-loss a l’1% per sota del preu d’entrada de 0,2600 $, de manera que és de 0,2574 $
 • Voleu tancar la vostra operació de Cardano automàticament amb un benefici del 2%, de manera que realitzeu un benefici a una comanda de 0,2652 dòlars.

Ara, en funció de la direcció en què es mogui el valor de Cardano, el vostre corredor executarà la comanda respectiva i tancarà l’operació automàticament.

L’exemple anterior pot ser de dues maneres:

 • Cardano augmenta el seu valor: el vostre corredor executa l’ordre de guanys i tanca la vostra operació a 0,2652 dòlars.
 • Cardano disminueix de valor: el vostre corredor executa l’ordre stop-loss i tanca la negociació a 0,2574 dòlars.

A punt per submergir-vos Cardano ADA Negociació?

Com guanyar diners amb el comerç de Cardano

Establir les ordres adequades pot eliminar la necessitat de veure manualment com es desenvolupen els vostres negocis. De fet, aquesta seria una forma altament ineficient d’aprendre a canviar Cardano.

Dit això, entendre només les comandes esmentades no us garantirà que deixeu el comerç amb beneficis o que eviteu pèrdues substancials.

Com a tal, a l’hora d’aprendre a operar amb Cardano, també haureu de ser conscients d’alguns altres factors que poden tenir un impacte o no si obteniu beneficis..

Estaca

La vostra “participació” en negociar Cardano és la quantitat de diners que arrisqueu amb la posició. Així, la mida de la vostra participació és directament proporcional als beneficis potencials. Malauradament, aquesta correlació s’estén també a les pèrdues.

Per exemple, si jugueu 100 dòlars en una operació de Cardano i obtingueu un benefici del 2%, us donarà guanys de 2 dòlars. Però, si augmenteu la vostra participació a 1.000 dòlars, els vostres beneficis se situaran en 20 dòlars.

En altres paraules, una participació més alta es tradueix també en majors beneficis i pèrdues majors.

Això fa que sigui imprescindible emprar una estratègia de gestió de fons bancaris. A la pràctica, establireu una restricció a la quantitat de diners amb què comercieu. La majoria dels operadors implementen una regla que no participa mai més de l’1% dels seus fons comercials disponibles.

Per il·lustrar-ho, si teniu 1.000 dòlars al vostre compte de negociació, no hi participareu més de 10 dòlars en una sola operació de Cardano.

Tenir aquest control sobre els vostres fons és particularment important quan esteu negociant a curt termini, ja que els diners flueixen dins i fora del vostre compte tot el temps.

Plataforma regulada eToro permet començar a negociar Cardano amb només 25 dòlars per comanda. Això us permet provar sort en el comerç de Cardano sense necessitat d’arriscar grans quantitats de diners.

Apalancament de la negociació de Cardano

Com ja hem comentat, el comerç de CFDs de criptografia no és legal a tots els països. Tanmateix, si la vostra ubicació us permet accedir als CFD, heu de saber què és el palanquejament.

El palanquejament és un mitjà per operar només amb una petita quantitat de la participació desitjada. Prendràs en préstec la resta de diners del corredor.

Si aconsegueixen predir correctament el preu futur de Cardano, el palanquejament pot ser tremendament avantatjós per obtenir enormes beneficis.

No obstant això, l’especulació equivocada també pot provocar pèrdues, només amplificades per l’apalancament.

Us oferim un exemple per netejar la boira.

 • Decidiu fer una comanda de compra per valor de 100 dòlars a ADA / USD.
 • Apliqueu un palanquejament de 1:10
 • Això significa que ara la vostra participació és de 1.000 dòlars
 • El benefici d’aquest comerç és del 5%.

Sense palanquejament, obtindríeu un benefici de 5 dòlars per aquest comerç. Com que heu aplicat un apalancament a la 1:10, el vostre benefici és de 50 dòlars.

En cas que el mercat us anés en contra, les pèrdues també es veurien augmentades per la proporció que heu escollit de 1:10.

Com a tal, és crucial evitar plataformes de negociació no regulades que ofereixen límits exponencials de palanquejament. Sovint es pot situar a 1: 100 o més.

En lloc d’això, mantingueu-vos amb corredors regulats com eToro, que ofereix uns límits d’apalancament modestos en els CFD de criptomonedes per garantir que s’adapti al vostre perfil de risc,

Tarifes per al comerç de Cardano en línia

No tots els beneficis que obtingueu es dirigeixen a la vostra butxaca. Alguns dels vostres guanys es comptaran per les comissions de negociació que cobra el vostre corredor en línia. En funció de la vostra plataforma de negociació i del tipus d’estratègia que feu servir, les comissions que pagueu variaran.

Com a comerciant, també us haureu de preocupar pels termes i condicions dels corredors en línia pels quals opteu.

Per apuntar-vos en la direcció correcta, a continuació es mostra una llista de les tarifes més habituals que heu de vigilar quan intercanvieu Cardano en línia.

Comissió de Comerç de Cardano

Comissió és una comissió que pagueu al corredor per executar operacions en nom vostre. Tot i que algunes plataformes ho cobren com a tarifa única, d’altres demanaran que el pagueu als dos extrems del comerç.

Les comissions es calculen amb més freqüència com a percentatge del valor de la vostra comanda.

Mentre investigàvem el mercat, vam trobar que el corredor de criptomonedes Coinbase cobra una taxa de l’1,49% tant per entrar com per sortir del mercat. Això significa que haureu de pagar un 1,49% quan obriu una operació de Cardano i, de nou, quan la tanqueu.

D’altra banda, eToro us permet canviar Cardano i altres criptomonedes amb una comissió del 0%.

Unt de Cardano

El “spread” és la variació entre el preu de compra i el preu de venda de l’actiu. Quan comercieu Cardano en línia, voldreu fer-ho a diferències reduïdes.

Una bretxa de preus més gran significarà una diferència més elevada, que afectarà els beneficis que obtindreu.

Per exemple, si el vostre corredor cobra un diferencial de l’1,80% a Cardano, esteu entrant al comerç a l’1,80% en vermell.

Dit d’una altra manera, un benefici de l’1,80% només us permetrà treure’n el pes. Els vostres guanys haurien de superar l’1,8% perquè realment obtingueu beneficis en el comerç de Cardano en qüestió.

Altres honoraris de negociació de Cardano

A part de la comissió i la distribució, el vostre corredor també pot tenir un assortiment de comissions administratives.

Hem detallat els principals tipus de tarifes que també poden entrar en joc:

 • Dipòsit / retirades: Es tracta de comissions transaccionals que es produeixen quan dipositeu i traieu diners del vostre compte de negociació. Alguns corredors només us cobren per retirades, mentre que cobreixen el cost dels dipòsits. A eToro, podeu dipositar fons amb una comissió del 0,5% (res si el vostre mètode de pagament està denominat en USD).
 • Inactivitat: Es cobra una comissió d’inactivitat quan no compleix l’activitat mínima del seu compte de negociació. La durada de la inactivitat pot ser d’entre tres i dotze mesos, segons el corredor.
 • Finançament durant la nit: També s’anomenen “comissions de permuta”. Els corredors cobren aquesta comissió per mantenir obertes les seves operacions durant la nit. No obstant això, això només és el cas quan es negocia CFD o s’aplica un apalancament.

Tenint en compte que la tarifa esmentada es pot sumar ràpidament, sempre heu de revisar l’estructura de preus d’un corredor en línia abans de registrar-vos.

A punt per començar a cotitzar Cardano ADA?

Com canviar Cardano 2021: pas a pas

Esteu a punt per canviar Cardano ara mateix?

Si és així, només us queda seguir els passos que es descriuen a continuació. En fer-ho, tindreu el vostre primer comerç amb Cardano en menys de 5 minuts!

Pas 1: trieu un lloc de comerç de Cardano

Avui en dia, podeu canviar Cardano des de la comoditat de casa vostra mitjançant plataformes de comerç en línia. Però la lluita és trobar un corredor que pugui confiar amb el seu capital comercial.

Com a tal, reviseu les mètriques següents quan cerqueu una plataforma per canviar Cardano en línia.

 • Normativa: És la plataforma llicenciada per organismes reguladors com ASIC, CySEC o FCA?
 • Tarifes: Quines són les comissions, diferències i altres comissions de gestió que heu de pagar mentre utilitzeu el servei del corredor?
 • Pagaments: Quins mètodes de pagament accepta la corredoria?
 • Dipòsits mínims: Quin és l’import mínim del dipòsit i la participació necessària per començar a negociar Cardano?
 • Parelles Cardano: Quins parells comercials de Cardano són accessibles al lloc?
 • Plataforma de negociació: És la plataforma fàcil d’utilitzar per a principiants?
 • Aplicació mòbil: Podeu accedir a la plataforma comercial i fer comandes a través d’una aplicació mòbil?

La decisió, com veieu, requereix molta consideració.

En aquest sentit i molts més, eToro sens dubte em ve al cap. Hem descobert que la plataforma té diverses funcions que atrauen a tots els nivells de comerciants, com ara:

 • Llicències de la FCA, ASIC i CySEC
 • Registre FINRA per facilitar als comerciants nord-americans
 • Negociació a zero comissions de Cardano i altres actius digitals
 • Cartera eToro segura per emmagatzemar criptomonedes
 • Mètodes de pagament que van des de targetes de dèbit fins a carteres electròniques de tercers.

Pas 2: obriu un compte de negociació de Cardano

Quan hàgiu decidit per un corredor en línia, aneu al seu lloc i feu clic a Registra’t. El procés de registre sol ser fàcil i es pot completar en pocs minuts.

A eToro, la plataforma sol·licitarà la vostra informació bàsica, inclosos el vostre nom complet, correu electrònic, adreça i data de naixement. Per assegurar-vos que la plataforma compleix la normativa KYC, també se us demanarà que proporcioneu un identificador de fotografia vàlid, com ara un passaport o un permís de conduir..

eToro utilitza tecnologia d’identificació automatitzada, de manera que la verificació dels vostres documents es farà gairebé a l’instant.

Independentment, podeu començar a negociar amb Cardano fins i tot abans de verificar el vostre identificador. Tot i això, aquest pas s’ha de completar quan els vostres dipòsits superin els 2.250 $ o si intenteu retirar-los.

Pas 3: Fons de dipòsit

Abans de començar a negociar Cardano, heu d’afegir fons al vostre compte. Podeu triar el vostre mètode de pagament preferit a la llista desplegable, que inclou targetes de crèdit / dèbit, carteres electròniques com Neteller i PayPal o una transferència bancària.

Pas 4: trieu Cardano Trading Market

comerç cardano

A hores d’ara, el vostre compte ja està completament equipat per començar a operar amb Cardano. Podeu veure quins parells comercials estan disponibles per a Cardano introduint “ADA” a la barra de cerca.

Pas 5: col·loqueu Cardano Trade

Un cop hàgiu decidit quin parell Cardano voleu canviar, podeu fer la vostra primera comanda.

Feu una actualització ràpida dels diferents tipus d’ordres i dels significats que hem comentat anteriorment en aquesta Guia Com comprar Cardano.

Depenent del lloc on vegeu el valor de Cardano, podeu fer una comanda de compra o de venda abans de tocar "comerç obert".

Això és tot: acabeu de canviar Cardano a eToro sense comissions!

eToro: el millor intermediari comercial Cardano ADA

eToro s’ha demostrat fiable durant molts anys a la indústria criptogràfica; us recomanem que ho proveu.

Les monedes virtuals són altament volàtils. El seu capital està en risc.

Com canviar la guia de Cardano: el veredicte

El vostre èxit en el comerç de Cardano en línia es redueix, en última instància, a la predicció del mercat. Dit això, negociar mitjançant un corredor en línia regulat us pot ajudar a desfer-vos de molts obstacles al llarg del camí.

Una plataforma com eToro està creada per a comerciants nous i experimentats, amb moltes funcions que s’adapten a les vostres necessitats. La corredoria en línia us dóna accés a més d’una dotzena de criptomonedes i munts de parells comercials.

Sobretot, podeu estar segurs que eToro està regulat que els vostres negocis s’executaran sense comissions.

Per resumir, assegureu-vos que us eduqueu al mercat i trieu un broker fiable per canviar Cardano de manera segura en línia.

Llegeix més:

Què és i val la pena invertir en Cardano el 2021??

3 raons per les quals Cardano podria duplicar els vostres diners el 2021

Avantatges i inconvenients d’invertir en Cardano, serà un fabricant milionari?

Quines són les millors criptomonedes per comercialitzar el 2021?

Com canviar Cardano – Preguntes més freqüents

Com puc canviar Cardano amb seguretat?

Podeu canviar Cardano mitjançant eToro, una plataforma comercial amb llicències de la FCA, CySEC i ASIC.

Com puc canviar Cardano en línia?

El comerç amb Cardano és possible a través d’un corredor en línia regulat com eToro. Podeu començar a negociar finançant el vostre compte un mínim de 200 dòlars i aportant només 25 dòlars a Cardano.

Com es pot guanyar diners negociant Cardano?

Podeu obtenir beneficis a Cardano especulant correctament el seu valor futur. Si la vostra predicció és incorrecta, acabareu amb una pèrdua.

El comerç de Cardano està permès legalment als EUA?

Podeu canviar Cardano legalment als Estats Units. No obstant això, el comerç de CFD Cardano està prohibit per als residents als Estats Units.

Com es pot canviar Cardano amb Leverage?

Sí, la manera més senzilla és mitjançant criptografia CFD. Tanmateix, els residents dels Estats Units, el Regne Unit i Hong Kong no poden accedir als CFD mitjançant un corredor autoritzat. És possible que trobeu plataformes de negociació no regulades que ofereixen nivells elevats d’apalancament a Cardano, però es recomana evitar-les.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map